Sunny Beach, Bulgaria

Hotel Forum

Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 36 arvioon
Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 36 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Uima-altaita:
Ranta
150 m 
Keskusta
Noin 800 m Nessebariin, n. 3 km Sunny Beachille 

Upea sijainti hiekkarannan äärellä ja lähellä Nessebaria

Hotel Forum sijaitsee Sunny Beachin eteläosassa. Täällä on suhteellisen rauhallista ja alue on hieman erillään lyhyen matkan päässä sijaitsevasta sykkivästä kaupungin keskustasta. Täältä kävelee 10 minuutissa antiikin aikaiseen kylään, Nessebariin.

Tässä hotellissa asut Sunny Beachin hienohiekkaisen rantakaistaleen äärellä, missä Mustameri houkuttelee virkistävälle pulahdukselle.

All Inclusive kuuluu hintaan ja täällä asut tilavissa huoneissa sekä huoneistoissa, jotka ovat jopa neljälle hengelle.

Upean hiekkarannan lähettyvillä

Hotel Forumilla on yksityinen ranta, joka sijaitsee 150 metriä hotellilta. Leveä ranta koostuu hienosta vaaleasta hiekasta ja vesi lähes kutsuu tänne pulahdukselle. Hotellilta voi ostaa rantapaketin, johon kuuluu kaksi aurinkotuolia sekä yksi aurinkovarjo. Mikäli ostat tämän, on käytössäsi myös rantabaari.

Voit myös nauttia auringon lämpimistä säteistä hotellin altaan luona. Täällä on erillinen lastenallas ja aurinkotuoleja sekä varjoja, jotka ovat vieraiden vapaassa käytössä. Allasbaari sisältyy All Inclusive-tarjontaan.

Rantapyyhkeitä voi lainata ilmaiseksi panttia vastaan.

Lisämaksua vastaan

Rantapaketti, joka sisältää aurinkotuolit, varjon ja rantabaarin käytön.

Helppoa ja kätevää All Inclusivella

Kolme pääateriaa tarjoillaan pääravintolassa seisovan pöydän muodossa. Täällä voi tutustua niin kansainvälisiin klassikkoihin kuin paikallisiin erikoisuuksiin.

Allasbaarissa tarjoillaan paikallisia juomia alkoholilla ja ilman, lähes koko päivän ajan. Kahvia ja teetä on saatavilla keskellä päivää sekä makeaa kahvin kanssa iltapäivällä parin tunnin ajan. Aulabaarista saa paikallisia ja joitain kansainvälisiä juomia, sekä jännittäviä cocktaileja lisämaksua vastaan. Myös rantabaari on lisämaksullinen. Hotellilta voi kuitenkin ostaa rantapaketin, johon kuuluu kaksi rantatuolia, yksi varjo sekä tällöin lisäksi rantabaarin juomat ovat käytössäsi.

Lisämaksua vastaan

Aulabaari, rantapaketti, kansainväliset juomamerkit, ruoka ja juomat kello 23 jälkeen.

Kävelymatkan päässä historiallisesta Nessebarista

Hotel Forum on Sunny Beachin eteläisessä osassa, joka sijaitsee hieman sivussa rauhallisemmalla alueella. Täältä on jonkin verran matkaa sykkivään kaupungin keskustaan, mutta vain 10 minuutin kävelymatka tunnelmalliseen antiikin kylään, Nessebariin. Nessebar on mukana Unescon maailmanperintölistalla ja vanhimmat osat sijaitsevat pienellä niemellä. Viehättävien talojen välissä on nupulakivisiä kujia ja vanhassa kaupungin keskustassa on runsas määrä kahviloita ja ravintoloita. Mantereella sijaitsee Nessebarin uusi osa, jossa on pikkukaupungin tunnelmaa.

Hotellin aulassa, altaalla ja huoneissa on maksuton wifi ja täältä löytyy myös pieni leikkipaikka lapsille.

Imperial Resortissa on ohjelmaa niin päivisin kuin iltaisin toukokuusta syyskuuhun, pöytätennistä, hieman isompi leikkipaikka, minigolfia, tikanheittoa ja biljardia.

Käytännöllisiä huoneita ja huoneistoja jopa neljälle hengelle

Hotel Forumissa asut yksinkertaisissa, mutta tilavissa sekä käytännöllisissä huoneissa ja huoneistoissa. Kaikissa huoneissa on käytössä maksuton wifi, ilmastointi, tallelokero, parveke, tv, puhelin ja kokolattiamatto. Minibaari täytetään päivittäin ja tämä on lisämaksua vastaan. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi sekä hiustenkuivaaja.

Lisämaksua vastaan

Minibaarin sisältö, puhelin.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 25 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, sekä lisävuoteena joko vuodesohva (190x155 cm) tai normaali lisävuode. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista ja yhdellä lapsella on mahdollisuus lapsihintaan. Huoneen voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Yhden huoneen huoneisto, 3-4 hengelle

Yhden huoneen huoneisto, 3-4 hengelle

Yhden huoneen huoneisto koostuu yhdestä huoneesta, joka on kooltaan noin 35 m². Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, sekä lisävuoteena joko vuodesohva (190x155 cm) tai normaali lisävuode. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista sekä yksi lapsi. Täällä voi asua enimmillään kolme aikuista ja yksi lapsi.

Kahden huoneen huoneisto, 3-4 hengelle

Kahden huoneen huoneisto, 3-4 hengelle

Kahden huoneen huoneisto koostuu yhdestä makuuhuoneesta ja yhdestä olohuoneesta, joiden välillä on kunnollinen ovi. Täällä on tilaa yhteensä noin 40 m². Huoneistossa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, sekä lisävuoteena joko vuodesohva (190x155 cm) tai normaali lisävuode. Täällä tulee olla vähintään kolme täysihintaista, enimmillään täällä voi asua neljä aikuista.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme