Playa de Muro, Espanja

Iberostar Playa de Muro

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta jopa 13 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lastenallas
Ranta
10 m 
Keskusta
100 m 

Hotelli

Yleisellä hiekkarannalla sijaitseva hotelli Iberostar Playa de Muro houkuttaa viihtymään ja viettämään vapaa-aikaa. Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Kaupunki Puerto de Alcudia sijaitsee noin 5 km päässä (Alcudia noin 6 km, Can Picafort aprox. 6 km). Ruokakauppaan on matkaa noin 300 m:ä. Lähimpiin ravintoloihin ja baareihin on matkaa noin 200 m. Myös lähidisko löytyy noin 200 m päästä. Seuraavat nähtävyydet sijaitsevat hotellin lähiympäristössä: PN S'Albufera (noin 200 m), Hidropark (noin 6 km), Roman Ruins Alcudia (noin 6 km) ja Son Real (noin 15 km). Liikkumismahdollisuuksia lomalla tarjoavat lähimmän autovuokraamon lisäksi bussipysäkki (noin 100 m). Hätätapauksen sattuessa sairaalahoitoa saa noin 13 km päästä. Lentokentälle (PMI) on matkaa noin 60 km.
Viimeksi 2017 remontoitussa, 3-kerroksinen 4 tähden majoitusliike koostuu pää- ja sivurakennuksesta sekä tarjoaa yhteensä 447 huonetta. Hotellin varusteluun kuuluu 24h-vastaanotto (check in mahdollinen alkaen kello 14:00, check out viimeistään kello 12:00), baari aulassa, yhteensä 4 hissiä, ilmastointi, pikkukauppa ja rahanvaihtomahdollisuus. Ruumiin ravintoa tarjoavat 4 ilmastoitua ravintolaa. Miellyttävän lomapäivän voi päättää mukavasti hotellibaarissa. WLAN:ia vieraat voivat käyttää maksutta. Liikuntarajoitteisille majoittujille hotelli tarjoaa esteettömät kulkuväylät. Pesupalvelu, silityspalvelu ja terveyspalvelu ovat maksullisia.

Ranta ja allasalue

Välimerellistä tyyliä huokuvan hotellin ulkoalueelta löytyy 3 makeanveden allasta, joihin kuuluu myös erillinen lastenallas. Majoittujien käytössä on maksuttomia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Allasbaarissa voi piipahtaa virkistävällä juomalla.

All Inclusive

Aamiainen buffet-pöydästä. Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja iltaruoka. All Inclusive: aamiainen, lounas ja iltaruoka. Vesi, virvoitusjuomat, kahvi ja tee, olut, viini, paikalliset alkoholijuomat ja pikkupurtavaa tiettyinä palveluaikoina.

Aktiviteetteja

Urheilumahdollisuuksia: Biljardi (mahdollisesti maksullinen), fitness, rantalentopallo ja aerobic. Golfkenttä on 8 km päässä hotellista. Pyörävuokraus. Wellness-tarjonta: maksullinen kylpyläosasto, sauna, poreallas, hamam ja hierontaa. Ohjelmatarjontaa aikuisille: iltaohjelmaa, jossa esitetään iltaesityksiä. Lastenhoito: ohjattua ohjelmaa lapsille, lapsille oma lastenklubi (8 - 17-vuotiaille), päiväkoti ja mahdollisesti maksullinen lastenhoito. Pelihuone.

Tärkeää tietoa ennen matkasi varaamista

Tietyistä kohteista tai aktiviteeteista voidaan periä lisämaksu. Joidenkin palvelujen saatavuus on riippuvainen vuodenajasta ja paikallisista sääolosuhteista. Palvelukielet: englanti, saksa, ranska ja espanja. Maksutavat: American Express, Visa ja Euro/MasterCard.

Meidän Collectionimme