Playa de Muro, Espanja

Iberostar Selection Playa de Muro Village

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta jopa 13 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lastenallas
Ranta
10 m 
Keskusta
100 m 

Hotelli

Yleisellä hiekkarannalla sijaitseva hotelli Iberostar Selection Playa de Muro Village toivottaa vieraansa viihtymään. Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Kaupunki Alcudia sijaitsee noin 5 km päässä. Ruokakauppaan on matkaa noin 50 m:ä. Lähimpiin baareihin ja ravintoloihin on matkaa myös noin 50 m. Lähidiskoon on noin 100 m:ä. Seuraavat nähtävyydet sijaitsevat hotellin lähiympäristössä: PN S'Albufera (noin 20 m), Hidropark (noin 5 km), Roman Ruins Alcudia (noin 6 km) ja Son Real (noin 15 km). Liikkumismahdollisuuksia lomalla tarjoavat lähimmän autovuokraamon lisäksi bussipysäkki (noin 100 m). Lentokentälle (PMI) on matkaa noin 60 km.
Viimeksi 2019 remontoitu, 2-kerroksinen 5 tähden majoitusliike johon kuuluu päärakennus 7 sivurakennusta ja joka tarjoaa yhteensä 190 huonetta. Hotelli tarjoaa vierailleen 24h-vastaanoton (check in mahdollinen alkaen kello 14:00, check out viimeistään kello 12:00), baarin aulassa, ilmastoinnin, maksuttoman kassakaapin, maksuttomia parkkipaikkoja ja rahanvaihtomahdollisuuden. Ruumiin ravintoa tarjoavat 5 ilmastoitua ravintolaa ja napostelubaari. Yhteensä 5 baaria tarjoaa mahdollisuuden mukavaan illanviettoon. WLAN:ia vieraat voivat käyttää maksutta. Liikuntarajoitteisille majoittujille hotelli tarjoaa osittain esteettömät kylpyhuoneet ja esteettömät kulkuväylät. Huonepalvelu, pesupalvelu ja terveyspalvelu ovat maksullisia.

Ranta ja allasalue

Välimerellistä tyyliä huokuvan hotellin ulkoalueelta löytyy 4 sesongin mukaan avoinna olevaa makeanveden allasta, joihin kuuluu myös erillinen lastenallas (avoinna toukokuusta lokakuuhun). Majoittujien käytössä on maksuttomia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Virkistäviä juomia saa suoraan allasbaarista.

All Inclusive

Aamiainen buffet-pöydästä. Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja iltaruoka. All Inclusive: aamiainen, lounas ja iltaruoka. Virvoitusjuomat, kahvi ja tee, olut, viini, pikkupurtavaa ja cocktaileja tiettyinä palveluaikoina.

Aktiviteetteja

Urheilumahdollisuuksia: Tennis (maksua vastaan), pöytätennis, fitness, rantalentopallo ja aerobic. Golfkenttä on 10 km päässä hotellista. Wellness-tarjonta: maksuton kylpyläosasto, sauna ja hamam, maksullinen hierontaa. Ohjelmatarjontaa aikuisille: iltaohjelmaa, jossa esitetään iltaesityksiä ja live-musiikkia. Lastenhoito: ohjattua ohjelmaa lapsille, lapsille oma lastenklubi (8 - 17-vuotiaille) ja maksullinen lastenhoito.

Tärkeää tietoa ennen matkasi varaamista

Tietyistä kohteista tai aktiviteeteista voidaan periä lisämaksu. Joidenkin palvelujen saatavuus on riippuvainen vuodenajasta ja paikallisista sääolosuhteista. Palvelukielet: englanti, saksa, ranska, italia, venäjä ja espanja. Maksutavat: American Express, Visa ja Euro/MasterCard.

Meidän Collectionimme