Sunny Beach, Bulgaria

Iberostar Sunny Beach

Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 43 arvioon
Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 43 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Uima-altaita:
Ranta
70 m 
Keskusta
200 m 

Asu keskellä Sunny Beachiä

Iberostar sijaitsee keskellä Sunny Beachin kaupunkia, ja täällä onkin hyvät ostosmahdollisuudet, ravintoloita ja baareja heti kulman takana puhumattakaan kävelyetäisyydestä pitkälle hiekkarannalle.

Hotellilla on monia aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsillekin ja kaikki rentoutumista kaipaavat voivat vierailla tämän wellness-keskuksessa. Hotellin huoneet ovat tilavia ja käytännöllisiä kahden hengen huoneita tai perhehuoneita. Matkaan kuuluu All Inclusive.

Vilkkaalla uima-allasalueella on kaksi isompaa allasta, lastenaltaita ja pari vesiliukumäkeä. Hotelli on jaettu kahteen päärakennukseen ja täällä on myös kaksi vastaanottoa.

Hotellin keskeisen sijainnin takia tänne saattaa kantautua melua.

Vilkas uima-allasalue ja lähellä rantaa

Täällä sinut vastaanottaa miellyttävä uima-allasalue, jossa on kaksi isompaa uima-allasta ja kaksi vesiliukumäkeä. Täällä on kolme erillistä lastenallasta, joista yhdessä on pienempi leikkiteline vesiliukumäillä. Allasbaari on lähellä, ja täältä saa päiväsaikaan myös kevyempiä välipaloja.

Huomioithan, että korkeasesonkina voi täällä olla melua ja ruuhkaa aurinkotuolien ja varjojen välillä.

Mikäli pidät rannalla olosta, voi rannalle kävellä ainoastaan muutamassa minuutissa. Ranta levittäytyy pitkin Sunny Beachin vedenrajaa. Täällä on aurinkotuoleja ja varjoja vuokrattavaksi, sekä ruokaa ja juomaa paikallisissa ravintoloissa lähellä rantakaistaletta.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolien ja varjojen vuokra, sekä ruoka ja juoma rannalla.

All Inclusive

Matkan hintaan kuuluu All Inclusive, ja tämä on kätevä tapa lomailla, kun ruokaa ja juomaa on helposti saatavilla koko päivän ajan.

Pääateriat tarjoillaan kahdessa päärakennuksessa, jotka ovat lähes identtisiä. Suositeltavaa on ruokailla rakennuksessa, jossa olet majoittunut. Snackbaari sijaitsee uima-allasalueella, ja tämän lisäksi voi iltapäivisin nauttia kupillisen kahvia Wiener café Amadeuksessa.

Huoneiden ulkopuolella olevissa auloissa on myös kahviautomaatteja joka kerroksessa. Jäätelöä on tarjolla pääravintolassa lounaan ja illallisen yhteydessä, sekä altaan luona tiettyinä aikoina päivästä.

Lisämaksua vastaan

Tuontijuomat ja juomat pulloissa.

 

 

Kansainvälinen lastenklubi

Hotellilla on kansainvälinen lastenklubi, jossa otetaan ilolla vastaan 4-12-vuotiaat lapset. Täällä on myös junioriklubi heille, jotka ovat alle 16-vuotiaita. Klubeilla järjestetään eri aktiviteetteja päivän aikana ja iltaisin on tarjolla minidiscoa uima-allasalueen luona sijaitsevalla lavalla.

Hotellilla voi myös kiipeillä kiipeilyseinällä. Tämä on suosittu etenkin pienten lasten keskuudessa, ja auki vain tiettyinä aikoina.

Monta valinnanvaraa

Hotellin aktiviteettitiimi pitää huolta viihteestä niin päivällä kuin illalla. Tämän lisäksi on muita tapoja itsensä aktivoimiseen, jotka sopivat niin lapsille kuin aikuisille. Täällä on muun muassa pieni pelihuone, pienempiä pomppumattoja, biljardia, minigolfia ja lentopalloa. Turkkilainen kylpy, sauna ja wellness-keskus ovat loistavia paikkoja rentoutumiseen. Mikäli mielit kuntoilemaan niin on täällä myös kuntohuone useammalla laitteella.

Lisämaksua vastaan

Pelihuone, biljardi, turkkilainen kylpy, sauna ja hoidot wellness-keskuksessa.

Huoneita jopa viidelle hengelle

Täällä majoitut käytännöllisiin kahden hengen huoneisiin tai perhehuoneisiin. Huoneissa on parveke tai terassi, tv, maksuton wifi, tallelokero, keskusohjattu ilmastointi, minibaari, kylpyamme, hiustenkuivaaja ja kokolattiamatto.

Mikäli tarvitset silitysrautaa ja lautaa, voi näitä kysyä vastaanotosta lainaksi, joita hotellilla on rajoitettu määrä.

Huomioithan, että hotelli sijaitsee keskustassa ja että huoneet mannernäköalalla ja osittaisella merinäköalalla ovat keskustaan päin, jonka johdosta näihin saattaa kantautua melua.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero, minibaarin sisältö.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Nämä huoneet ovat valoisia, tilavia ja kooltaan noin 37 m² joko terassilla tai parvekkeella. Huoneissa on parivuode ja vuodesohva, joka on kooltaan 90x165 cm. Täällä on tilaa jopa kolmelle hengelle, joista enimmillään kaksi voi olla aikuisia.

Huoneessa tulee olla kaksi täysihintaista ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Tämän huonetyypin voi varata myös allas- tai osittaisella merinäköalalla (Seaside) lisämaksua vastaan. Tämän huoneen mannernäköalalla voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 3-5 hengelle

Täällä on yksi huone kooltaan noin 51 m² parvekkeella. Huoneessa on neljä kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva, joka on kooltaan 90x165 cm. Huoneessa on puoliseinä, joka jakaa tilaa, ja joka antaa tänne lisäviihtyvyyttä, vaikka kaikki jakavatkin saman huoneen. Täällä on tilaa jopa viidelle hengelle, joista enimmillään neljä voi olla aikuisia. Huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Sunny Beach

Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista rantakohteista, jossa niin perheet kuin nuoret juhlijat viihtyvät. Korkeasesonkina täällä on hektistä, paljon ihmisiä, paljon myyntiä ja laaja tarjonta ravintoloita sekä pubeja.

Täällä on noin 6 kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, joka levittäytyy koko alueelle. Monien mielestä tämä on kaunein ja parhaiten hoidettu ranta Mustanmeren äärellä. Suurin osa kaupoista ja toreista Sunny Beachissä sijaitsevat rantapromenaadin rannan Kukkakadulla. Täällä on paljon valinnanvaraa, mutta huomioithan, että lähes kaikki tuotteet täällä ovat kopioita.

Nessebar

Nessebar on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä, noin 5 kilometriä Sunny Beachistä. Tämä on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on joitain parhaiten säilyneitä kirkkoja koko Balkanilla ja täällä myydään käsitöitä, keramiikkaa ja muita matkamuistoja pienten tunnelmallisten katujen varrella. Suosittelemme täällä käymistä, ja kulkemista kujilla, nupulakivisillä kaduilla, sekä nauttimaan kupposesta kahvia hyvän leivonnaisen kera.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.