Belek, Turkiet

Kingdom & Rixos

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
 
Ranta
 
Keskusta
 

Yhdistä lomaasi Land of Legends Kingdom ja Rixos Premium Belek

Nauti parasta kahdessa eri ylellisessä maailmassa!

Mikäli varaat matkan, johon yhdistät Land of Legends Kingdomin ja Rixos Premium Belekin, tulet saamaan ylellisen luksusloman, jossa lapset ovat keskipisteenä.

Land of Legends Kingdom on seikkailullinen ja vaikuttava, mutta voi pidemmän päälle olla liian mahtipontinen. Tämän takia on hyvä idea jakaa loma Land of Legends Kingdomiin ja johonkin toiseen hotelliin.

Lomailet kolme ensimmäistä yötä Land of Legends Kingdomissa, ja neljä viimeistä yötä Rixos Premium Belekissä.

Molemmat hotellit kuuluvat Premium Collectioniimme, joka sisältää ylellisimmät ja eleganteimmat hotellimme.

 
Kuljetus hotellien välillä

Kuljetus Land of Legends Kingdomin ja Rixos Premium Belekin välillä kestää noin 10 minuuttia ja tämä kuuluu matkan hintaan.

Yhdistä lomaasi Land of Legends Kingdom ja Rixos Premium Belek

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan 38 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, jotka ovat kooltaan190x100 cm. 

Kahden hengen connection, 4-7 hengelle

Kahden hengen connection on kooltaan 79 m² ja täällä on kaksi kahden hengen huonetta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, jotka ovat kooltaan 190x100 cm. Kahden hengen connectionissa on kaksi televisiota ja kaksi kylpyhuonetta. 

Huoneet Rixos Premium Belekissä

Rixos Premium Belekin huoneet ovat elegantteja ja tyylikkäästi sisustettuja vaalein, rauhallisin sävyin ja hienoin yksityiskohdin. Hotellin ylellinen olemus näkyy myös huoneissa, joissa on jopa tyynymenu, eli voit valita juuri itsellesi sopivan tyynyn.

Kahden hengen huone puutarhanäköalalla

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan 37 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, sekä kaksi lisävuodetta, jotka ovat kooltaan 190x90 cm.

Näitä tiettyjä huonetyyppejä ei voi vaihtaa muihin huoneisiin.

Lentokenttäkuljetus näihin hotelleihin menopaluuna ei kuulu matkan hintaan.

Kuljetus Land of Legends Kingdomin ja Rixos Premiumin välillä puolestaan kuuluu hintaan. Tarkempaa tietoa kuljetuksesta saat lähempänä lähtöajankohtaa.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Meidän Collectionimme