Side, Turkki

Lemas Hotel

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Aamiainen sisältyy hintaan
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
 
Uima-altaita:
Ranta
900 m 
Keskusta
2,5 km 

Rauhallinen lomatunnelma vehreissä maisemissa

Lemas Hotel on vaatimaton, mutta viihtyisä hotelli, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä hurmaavasta ja suositusta Siden lomakohteesta. Lemas Hotel on täydellinen valinta sinulle, joka kaipaat rauhallisuutta päiviin, ja iltaa kohden haluat nauttia tunnelmasta, elämästä sekä Siden useista baareista, kahviloista, ravintoloista ja vanhakaupungista. Tämä pienempi hotelli sijaitsee Siden ulkopuolella, ja täällä on kaksi viihtyisää ja rentouttavaa allasaluetta. Asut vaatimattomissa, mutta toimivasti suunnitelluissa huoneistoissa tai kahden hengen huoneissa, jotka kaikki ovat parvekkeellisia.

Kaksi allasaluetta ja rauhallinen lomatunnelma

Lemas Hotelissa on kaksi allasaluetta. Pääallas sijaitsee lähellä vastaanottoa, ravintolaa ja päärakennuksia, kun taas toinen ”rauhallinen allas”, sijaitsee sivurakennuksen luona ja on tarkoitettu vain yli 16-vuotiaiden vieraiden käyttöön.

Allasalueilla vallitsee miellyttävä ja rento tunnelma, ja mikäli kaipaat todellista rentoutumista, niin suuntaa rauhallisen altaan puolelle. Tiettyinä iltoina viikossa hotellin pääallasalueella järjestetään turkkilaisia iltoja.

Hotellilta on hieman matkaa rannalle, joten täällä käytössäsi on ilmainen shuttle-bussi, joka kuljettaa vieraita aamuisin rannalle ja iltapäivällä takaisin hotellille. Rannalla on aurinkotuoleja ja –varjoja, joita voi vuokrata lisämaksua vastaan.

Aamiainen viihtyisässä ja vehreässä ympäristössä

Lemas Hotelissa aamiainen sisältyy hintaan. Tämä tarjoillaan perinteiseen turkkilaiseen tyyliin sisältäen muun muassa juustoja, oliiveja, tomaattia, leipää, marmeladeja sekä muroja. Aamiaisesta voi nauttia joko hotellin pienen ravintolan puolella tai ulkona hotellin pääaltaan äärellä.

Lisämaksua vastaan

Kaikki ateriat (lukuun ottamatta aamiaista) ravintolassa, sekä kaikki juomat baarissa ja ravintolassa.

Pieni lastenallas sekä leikkipaikka

Hotellilla on pienempi leikkipaikka muutamalla keinulla, sekä pieni lastenallas perheen pienimpien iloksi. Hotellin tunnelman ja kaupungin ulkopuolisen hieman syrjäisemmän sijainnin takia hotelli sopiikin paremmin pariskunnille sekä vanhemmille vieraille.

Rentoudu toisessa hotellin kahdesta allasalueesta

Kaksi allasta ja hotellin rento tunnelma houkuttelevat nauttimaan auringosta, lukemaan hyvää kirjaa sekä rentoutumaan, mutta mahdollisuuksia on lisäksi tikanheittoon, biljardiin ja pöytätennikseen, mikäli kaipaat vaihtelua auringonottoon.

Täältä voit vuokrata pyörän, jolla pääsee helposti ja nopeasti Sideen, joka tarjoaa vierailleen useita kauppoja, kahviloita, baareja, ravintoloita sekä ihanan lomatunnelman.

Sidestä löydät hurmaavan ja viihtyisän vanhan kaupunginosan aivan sataman viereltä. Täällä on runsas tarjonta ruokapaikkoja ja baareja, joissa vierailua erityisesti auringonlaskun aikaan suosittelemme lämpimästi.

Lisämaksua vastaan

Pöytätennis, pyörävuokraus.

Vaatimattomia, toimivia huoneistoja ja huoneita

Lemas Hotelin huoneet ja huoneistot ovat vaatimattomia, mutta toimiviksi suunniteltuja. Kaikissa huonetyypeissä on parveke kahdella tuolilla ja pienellä pöydällä, laattalattia, tv, puhelin, hiustenkuivaaja ja kylpyhuoneessa suihkukaappi. Lisämaksua vastaan saat käyttöösi yksittäisen ilmastoinnin sekä tallelokeron.

Huoneistot:

Huoneistot sijaitsevat hotellin viihtyisän ja eläväisen allasalueen lähettyvillä. Näissä on pieni jääkaappi, sähkölevy, astiat sekä ruokailuvälineet. Lisäksi huoneistoissa on ruokapöytä sekä kaksi tuolia.

Huoneet:

Kahden hengen huoneet sijaitsevat sivurakennuksessa, joka sijaitsee tien toisella puolella. Täällä on rauhallista ja viihtyisää, ja mikäli sinulla on tuuria, voit herätä linnunlauluun

Lisämaksua vastaan:

Tallelokero, puhelin, ilmastointi, huonepalvelu.

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Noin 16 m² kahden hengen huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi asua enimmillään vain kaksi henkilöä, ei enempää eikä vähempää.

Yhden huoneen huoneisto, 2-3 hengelle

Yhden huoneen huoneisto, 2-3 hengelle

Noin 30 m² yhden huoneen huoneistoissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kaksi aikuista ja yksi lapsi.

Kahden huoneen huoneisto, 2-5 hengelle

Kahden huoneen huoneisto, 2-5 hengelle

Noin 44 m² huoneistoissa on makuuhuone kahdella kunnollisella sänkypaikalla, sekä olohuone kahdella vuodesohvalla, jotka ovat levitettyinä mitoiltaan 102x188 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua neljä aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Liten hamam

Hotellin kellarikerroksessa on pienen pieni hamam, jossa voit halutessasi nauttia rentouttavista hoidoista.

Lemas Hotel sijaitsee hieman Siden keskustan ulkopuolella, ja sijainti voikin tuntua hieman syrjäiseltä, mutta mahdollisuudet rauhallisuuteen ovat hyvät.

Sinun tulee ylittää pieni tie päästäksesi sivurakennuksen puolelle, jossa kahden hengen huoneet sekä ”rauhallinen allas” sijaitsevat.

Hotellilla ei ole pyyhepalvelua, joten suosittelemme ottamaan tämän kotoa mukaan.

Hieman melua saattaa esiintyä, sillä hotellin uima-altaalla järjestetään iltaohjelmaa muutamana iltana viikossa.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme