Turkin etelärannikko, Turkiet

Lucky 4 Star

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:

Matkusta määrittelemättömästi All Inclusivella

Pakkaa matkalaukkusi ja virittäydy lomatunnelmaan. Takaamme sinulle hyvän 4 tähden All Inclusive-hotellin tavallista edullisempaan hintaan.

Pääsääntöisesti kyseessä on hotelli mikä ei kuulu tavalliseen ohjelmaamme ja joka yleensä kuuluu oman kategoariansa halvimpiin.

Sinä päätät mille lentokentälle haluat lentää ja me päätämme määränpään! 

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme