Turkin etelärannikko, Turkiet

Lucky 5 Star

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 10 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:

Lucky 5 Star

Määrittelemätön hotelli All Inclusivella!

Haluatko luksuslomalle alennettuun hintaan? Kokeile siinä tapauksessa onneasi "Lucky 5-star"-matkalla. Kun varaat Lucky 5-starin, takaamme, että majoitus on 5-tähden hotelissa missä hootellitaso määräytyy matkakohteen paikallisten määräysten mukaan. Pääsääntöisesti päädyt hotelliin joka ei kuulu Nazarin tavalliseen hotelliohjelmaan. Hotelli on yleensä oman kategoriansa halvin vaihtoehto. Sinä päätät lentokentän minne haluat lentää ja me itse matkakohteen!

Hintaasi sisältyy tietenkin myös All Inclusive-palvelu!

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme