Uutuus

Belek, Turkki

Megasaray Club

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
Kadriye 6 km, Belek 10 km 
Megasaray Club
Megasaray Club_1
Megasaray Club_2
Megasaray Club_3
Megasaray Club_4
Megasaray Club_5

Suuri perhehotelli urheilua rakastaville

Megasaray Club on klassinen All Inclusive -hotelli, jossa tiedetään kuinka uusia ja vanhoja vieraita viihdytetään! Hotellin laajalla, vehreän ympäristön ympäröimällä alueella voit todellakin tehdä aktiviteetteja ja viihdyttää itseäsi loman aikana. Sekä hotellin alueella, että sen ulkopuolella sijaitsevat urheilumahdollisuudet ovat aivan omaa luokkaansa!

Megasaray Clubissa on monia majoitusvaihtoehtoja, joista jokainen on toinen toistaan viehättävämpiä. Osa huonetyypeistä ovat yksinkertaisia muutaman vuoden iällään, kun taas toiset ovat modernimpia ja tyylikkäämpiä, ja osasta huoneista on suora pääsy uima-altaalle. Valinta on sinun!

Koko hotellialue kuhisee ihanaa lomatunnelmaa, musiikkia ja iloisia vieraita. Nazar suosittelee tätä hotellia kaikenikäisten lasten kanssa matkustaville perheille. Rakastaessasi urheilua ja pitäessäsi tenniksestä erityisen paljon, olet saapunut aivan oikeaan paikkaan.

Tämä hotelli kuuluu Holiday Collectioniin, jossa on 4- ja 5-tähden hotelleja hienoilla puitteilla koko perheelle.

Useita altaita ja vesiliukumäkiä

Sitä tietää olevansa lomalla kun päivän vaikein päätös on auringonotto- ja uintipaikan sijainnin valinta. Megasaray Clubissa tämä ei ole helppoa - täällä on nimittäin tilaa mistä valita!

Pääaltaalla on allasleikkejä, musiikkia ja menoa koko päiväksi. Täällä aikaa viettävätkin he, jotka haluavat aktiivisemman loman. Pääaltaan ja pienemmän aktiviteettialtaan lisäksi on vielä kolme muuta allasta. Yksi näistä on ihana relax-allas yli 16-vuotiaille, toinen on lastenallas ja kolmas on sisäallas.

Lastenklubialueella on pieni vesipuisto kolmella vesiliukumäellä, jotka sopivat täydellisesti perheen pienimmille vieraille. Suuressa vesipuistossa on seitsemän jännittävää liukumäkeä.

Pääset nopeasti ja helposti rannalle, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja on rivissä vapaasti käytettävissäsi. Rannan ääreltä alkaa laituri, jonka aurinkotuoleilla voit nauttia aaltojen loiskuessa taustalla ja ihanan tuulen hivellen hiuksiasi.

Rantaviivalla on jonkin verran kiviä ja ranta syvenee suhteellisen nopeasti.

 

Lisämaksua vastaan

Rantapaviljongit ja tietyt vesiurheiluvälineet

Iso valikoima monipuolisella All Inclusivella

Kun lomailet Megasaray Clubissa saat oikeasti laajan ja monipuolisen All Inclusiven, 24 tuntia vuorokaudessa. Kaikki paikalliset alkoholit ja juomat sisältyvät hintaan, sekä osa kansainvälisistä merkeistä.

Aamiainen, myöhäinen aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan suuressa buffetissa pääravintolassa. Tarjolla on myöskin yöllistä purtavaa yhdessä hotellin snackbaarissa, jossa ruokaa on tarjolla vuorokauden ympäri. Pääravintolassa on lastenosio, josta löytyy leikkipaikka ja mikro sekä tehosekoitin.

Hotellilla on useita baareja sisä- ja ulkotiloissa, joissa on vaihtelevat aukioloajat. Yksi baareista on avoimena jopa vuorokauden ympäri!

Megasaray Clubissa on kätevä snacksbaari altaan ja rannan välillä, jossa tarjoillaan muun muassa jäätelöä, hampurilaisia, vohveleita ja kebabbia eri aikoina.

Yhden uima-altaan äärellä on pieni buffetravintola, jossa tarjoillaan pienempi versio pääravintolan lounasbuffetista, ja sen vieressä paistetaan turkkilaista gözleme-erikoisruokaa eli kuuluisia turkkilaisia pannukakkuja, jotka ovat suosittuja kaikenikäisten keskuudessa.

Hotellialueen sydämessä on turkoosi kahvila, jota hotelli itse kuvailee Starbucksin turkkilaiseksi versioksi, jossa kahvijuomat valmistetaan turkkilaisesta kahvista turkkilaiseen tyyliin, ja sisustus muistuttaa suosittua alkuperäisversiota!

Megasaray Clubissa on peräti kuusi teemaravintolaa, joiden väliltä voit valita mieluisen. Voit valita suosikkisi aasialaisen, italialaisen, kalaruoan, meksikolaisen, grilliruoan tai turkkilaisen teemaravintoloiden keskuudesta. Jos käyt grilliravintolassa, voit istua puutarhan viihtyisillä piknikpenkeillä ja grillata oman palan lihaa.

Kaikkien teemaravintoloiden aukioloajat vaihtelevat kävijämäärän ja sääolosuhteiden mukaan.

 

Lisämaksusta

Useimmat kansainväliset juomat, pullotetut juomat, teemaravintolat

Mekka tenniksen ystäville!

Megasaray Clubilla on lähes kaikki mahdolliset aktiviteetit ja urheilumahdollisuudet, joita voit kuvitella.

Voit haastaa perheesi minigolfiin, bocciaan, rantalentopalloon, pöytätennikseen, jousiammuntaan tai sulkapalloon hotellin alueella. Hotellin animaatiotiimi järjestää myös päivittäisiä aktiviteetteja, kilpailuja ja pelejä, joihin osallistuminen on vapaasti mahdollista.

Yhden päärakennuksen ulkopuolella on viihtyisä aukio, jolla on suuri amfiteatteri, jossa vallitsee todellinen lomatunnelma iltaisin. Tarjolla on esityksiä, musiikkia ja muuta perheystävällistä viihdettä. Aukion ympärillä on useita pieniä kauppoja, joissa myydään nahkaa, koruja ja matkamuistoja.

Pelihuoneessa on erilaisia pelikoneita, biljardia, ilmakiekkoa ja pöytäjalkapalloa, joita voit käyttää lisämaksua vastaan. Jos haluat pitää itsesi kunnossa loman aikana, voit käydä kuntosalilla, kokeilla aerobicia tai spinningiä - mahdollisuudet ovat rajattomat!

 

Megasaray Tennis Academy

Jos rakastat kilpa- tai joukkueurheilua, on tämä oikea paikka!

Megasaray Club on kuuluisa urheilumahdollisuuksistaan. Hotelli hallinnoi peräti 60 urheilukenttää. Noin 20 näistä sijaitsee hotellin alueella, mutta suurin osa kentistä on kuuluisassa Megasarayn Tennis Academyssa, joka sijaitsee 3,5 kilometrin päässä hotellilta. Tarjolla on ilmainen kuljetus Megasarayn Tennis Academyyn ja takaisin. Alueella on 37 tenniskenttää, joissa on erilaisia pintoja, kaksi padel-kenttää, kaksi jalkapallokenttää, yleinen harjoituskenttä ja melontamahdollisuudet seuran melontakeskuksessa. Voit harjoitella Megasarayn Tennis Academyssa lisämaksua vastaan. Ota yhteyttä hotellin aulan vastaanottoon, jossa voit ilmoittautua, saada lisätietoja hinnoista ja treeniohjelmista.

 

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, pelihalli, biljardi, Megasaray Tennis Academy, hotellin tenniskentät.

Värikäs lastenklubi leikkipaikalla ja aktiviteeteilla

Myös 4-17-vuotiaat lapset saavat viihdykettä lähes vuorokauden ympäri Megasaray Clubissa! Värikkäällä lastenklubialueella on useita eri osastoja sekä sisällä että ulkona. Täällä on esimerkiksi trampoliini, PlayStation teini-ikäisille ja leikkipaikka, joka on erittäin suosittu. Kun lapset eivät ole lastenklubissa, laskevat yli 120 cm:n pituiset alas suuria vesiliukumäkiä ja syöksyvätkin näitä alas kovaa vauhtia!

Lastenklubi on jaettu kolmeen ikäryhmään: mini, midi ja maxi, joille toiminta on mukautettu. Ammattitaitoiset kansainväliset aktiviteettioppaat järjestävät muun muassa tanssi-iltoja, huumorinäytöksiä ja karaokea. Illalla järjestetään hauska minidisco, josta kaikki lapset pitävät! Tanssi lasten lempikappaleiden tahtiin vanhempien katsellessa on mitä parasta.

Pääravintolassa on lasten alue, jossa on pieni leikkipaikka sekä mikroaaltouuni ja tehosekoitin. Tämä on avoinna lounaaksi ja päivälliseksi hotellissa ollessa tarpeeksi lapsia.

Yksinkertaisia huoneita vehreässä ympäristössä vai moderneja huoneita pääsyllä uima-altaalle?

Megasaray Clubin huoneet ovat kauniin ja kirkkaan värisiä. Valittavana on useita erilaisia rakennuksia ja huonetyyppejä. Kaikissa huoneissa on tv, wifi, minibaari, keskusilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja. Huoneissa on joko parveke tai terassi.

Club-osio

Nämä kaksi- ja kolmikerroksiset rakennukset ovat sijoitettu kauniin vehreään ympäristöön. Jokaisen rakennuksen pohjakerroksessa on huoneita, joissa on parvekkeen sijasta terassi. Huoneet ovat yksinkertaisia ja näissä on lämmin värimaailma.

Kahden hengen huone Club, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone Club, 2-3 hengelle

Tässä 28 m² huoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa sekä lisävuode tai vuodesohva. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja saatavilla on lapsihinta yhdelle. Huone voidaan varata lisämaksusta yhden hengen huoneena.

Perhesviitti Club, 3-5 hengelle

Perhesviitti Club, 3-5 hengelle

62 m² perhesviitti koostuu kahdesta huoneesta, jotka ovat yhdistetty toisiinsa ovella. Huoneissa on neljä kunnollista vuodepaikkaa sekä lisävuode tai vuodesohva. Huone vaatii vähintään kolme täysihintaista. Saatavilla on lapsihinta kahdelle lapselle ja täällä voi yöpyä enintään kolme aikuista.

Deluxe-rakennus

Tämä 2014 valmistunut osa on sisustettu modernisti kirkkailla ja merellisillä väreillä. Rakennuksessa on viisi kerrosta ja jos varaat huoneen pohjakerroksesta, pääset terassiltasi suoraan uima-altaalle. Kylpyhuoneissa on suihkukaapit, ja pohjakerroksen huoneissa, joissa on uima-allas, on laminaattalattiat, kun taas muiden kerrosten huoneissa on kokolattiamatot.

Kahden hengen huone Deluxe, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone Deluxe, 2-4 hengelle

Tässä 32 m² huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä lisävuode tai vuodesohva. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja lapsihinta on mahdollista saada yhdelle. Huoneeseen mahtuu enintään joko kaksi aikuista ja kaksi lasta tai kolme aikuista. Huone on saatavilla lisämaksusta yhden hengen huoneena.

Perhesviitti Large, 3-5 hengelle

Perhesviitti Large, 3-5 hengelle

Tässä 80 m² huoneessa on neljä kunnollista vuodepaikkaa sekä vuodesohva tai lisävuode. Huoneessa on oltava vähintään kolme täysihintaista vierasta ja kaksi lasta voi saada lapsihinnan. Enintään kolme aikuista voi yöpyä täällä.

Kahden hengen huone Swim Up Deluxe, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone Swim Up Deluxe, 2-4 hengelle

Tämä 50 m² huone sijaitsee Deluxe-rakennuksen pohjakerroksessa, ja huoneen terassilta on suora pääsy ihanalle uima-altaalle, jonka jaat muiden pohjakerroksen huoneiden kanssa. Huoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja vuodesohva. Huoneeseen on oltava vähintään kaksi täysihintaista vierasta, ja saatavilla on lapsihinta yhdelle. Huoneeseen voi majoittua enintään kaksi aikuista ja kaksi lasta tai kolme aikuista. Huone on varattavissa lisämaksusta yhden hengen huoneena.

Perhesviitti Swim Up, 3-5 hengelle

Perhesviitti Swim Up, 3-5 hengelle

Tämä huone sijaitsee joko maantasalla suoralla käynnillä terassilta altaaseen, joka jaetaan muiden huoneiden kanssa, tai toisessa kerroksessa, josta on raput suoraan altaaseen. Huone on kooltaan 64 m² ja on jaettu kahteen huoneeseen. Näitä huoneita jakaa joko liukuovi tai huoneet sijaitsevat kahdessa eri kerroksessa. Huoneessa on neljä kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva tai lisävuode. Täällä tulee olla vähintään kolme täysihintaista ja kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Aikuisia täällä voi asua enintään kolme.

Huoneiden sijainti ja kerros jaetaan saatavuuden mukaan.

Kahden hengen huone Club puutarha, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone Club puutarha, 2-3 hengelle

Tässä 30 m² huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä lisävuode tai vuodesohva. Huoneessa on oltava vähintään kaksi täysihintaista, ja saatavilla on myös lapsihinta yhdelle. Tässä huoneessa on terassi puutarhaan päin. Huone voidaan varata lisämaksusta yhden hengen huoneena.

Nauti kunnolla turkkilaisessa hamamissa

Kaikesta vauhdista huolimatta, voi Megasaray Clubissa olla ihanaa rentoutua tämän rauhallisessa spassa. Hotellissa on sauna, suolahuone, höyrysauna ja turkkilainen sauna hamam, joita kaikkia voi käyttää vapaasti.

Lomaillessasi on sinulla mahdollisuus hemmotella itseäsi ja varata hieronta tai jokin erilaisista kauneushoidoista.

Voit myös mennä relax-huoneeseen ja istua rauhassa hetken aikaa tai pulahtaa ihanaan sisäuima-altaaseen, jossa on myös erillinen lastenallas.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme