Sunny Beach, Bulgaria

Melia Sunny Beach (aik. Iberostar)

Asiakasarvio
4.2/5
Perustuu 37 arvioon
Asiakasarvio
4.2/5
Perustuu 37 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
70 m 
Keskusta
200 m 

Asu keskellä Sunny Beachiä

Melia on suuri ja eloisa perhehotelli keskellä Sunny Beachiä, ja lähettyviltä löydät hyvät ostosmahdollisuudet, ravintoloita ja baareja, sekä hienohiekkainen ranta sijaitsee kävelyetäisyyden päässä. Viihtyisällä allasalueella on kolme suurempaa allasta, lastenaltaita sekä muutama vesiliukumäki. Jotain tapahtuu koko ajan useiden kaiken ikäisille sopivien aktiviteettien myötä, ja täällä vallitseekin eläväinen lomatunnelma.

Täällä asut tilavissa ja käytännöllisissä huoneissa ja All Inclusive sisältyy tietenkin hintaan. Koko perhe pääseekin nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomista pitkin päivää miettimättä laskua, mikä on todella mukavaa!

Melia Sunny Beach on yksi Holiday Collection -hotelleistamme, mikä tarkoittaa, että hotelli on myös yksi Nazarin laadukkaista perhehotelleista.

 

 

Eloisa uima-allasalue ja lähellä rantaa

Melia Sunny Beachissa on suuri uima-allasalue kolmella suuremmalla altaalla. Lisäksi täällä on muutama vesiliukumäki sekä kolme lastenallasta, ja yhdessä näistä on leikkiteline sekä pieniä vesiliukumäkiä aivan pienimpien vieraiden käyttöön. Täällä vallitsee eloisa tunnelma, jonka huomaa erityisesti korkeasesongin aikaan hotellilla ollessa paljon vieraita.

Täällä on useita ravintoloita, joiden väliltä valita ja viilentäviä juomia saat helposti allasbaarista, jossa tarjoillaan myös kevyempiä välipaloja päiväsaikaan. Päivän aikana täällä tarjoillaan myös jäätelöä.

Mikäli tahdot ennemmin rannalle, löydät tänne nopeasti kävellen hotellin takana kulkevaa polkua pitkin, ja hienohiekkainen ranta levittäytyykin pitkin koko Sunny Beachiä. Hotellilla on täällä oma laaja alue, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja sekä snackbaari, jossa tarjoillaan Melian All Inclusiveen sisältyen olutta, limuja, vettä sekä snackseja.

Allas- ja rantapyyhkeitä voi lainata hotellilta panttia vastaan.

 

 

Huoletonta ja hyvää All Inclusiven myötä

Melia Sunny Beachissä All Inclusive kuuluu hintaan, ja ruokaa ja juomaa onkin tarjolla enimmän aikaa päivästä. Koska kaikki on maksettu jo etukäteen, ei sinun tarvitse miettiä perheesi seuraavaa ruokalaskua, vaan voit keskittyä täysin nauttimaan ajastasi Bulgariassa.

Aamiaista, lounasta ja illallista tarjoillaan buffettien muodossa pääravintolassa. Hotellilla on useita eri ravintoloita, joissa voit nauttia illallista. Nämä on sisustettu eri teemojen mukaan ja vaihtoehtoina ovat italialainen, espanjalainen, bulgarialainen ja intialainen. Lisäksi täällä on viihtyisä saksalainen ravintola, jossa tarjoillaan klassista saksalaista ruokaa, kuten eisbeinia, hapankaalia, currywurstia ja pretzelrinkeleitä.

Allasalueen snackbaarista saa kylmiä juomia, kahvia ja snackseja, ja tämän lisäksi voit iltapäivisin nauttia kupillisesta kahvia hotellin kahvilassa. Jokaisen kerroksen käytävillä on kahviautomaatteja, jotka ovat käytössäsi. Jäätelöä tarjoillaan pääravintolassa lounaan ja illallisen yhteydessä, sekä allasalueella päivän aikana. All Inclusiven ansiosta voit syödä täällä niin paljon kuin haluat! Rannalla on snackbaari, jossa tarjoillaan olutta, limuja, vettä ja snackseja, jotka sisältyvät Melian All Inclusive -tarjontaan.

 

Lisämaksua vastaan

Maahantuodut sekä pullojuomat.

Kansainvälinen lastenklubi

Melia Sunny Beachissa on kansainvälinen lastenklubi 4-12-vuotiaille lapsille. Täällä järjestetään eri aktiviteetteja päivän aikana ja iltaisin järjestetään minidisco allasalueen viereisellä lavalla. Lapset voivat kokeilla kiipeilyseinää, joka on suosittu nuorempien keskuudessa. Täällä on lisäksi muutama pienempi leikkikenttä.

Paljon valinnanvaraa

Melian aktiviteettitiimi pitää huolen, että allasalueella ja lavalla järjestetään riittävästi aktiviteetteja, kuten liikuntaa ja tanssimista yhdessä.

Tämän lisäksi aktiviteettejä riittää laidasta laitaan niin aikuisille kuin lapsille. Täällä on muun muassa pelihuone, pienempiä trampoliineja, biljardia, minigolfia sekä rantalentopalloa.

Mikäli haluat rentoutua lomallasi hieman enemmän, löydät hotellin spasta tähän sopien sisäuima-altaan, turkkilaisen kylvyn sekä saunan. Mikäli tahdot kuntoilla lomasi aikana, on täällä kuntoiluhuone useammalla laitteella.

Sunny Beachin keskusta on noin 200 metrin päässä Meliasta, joten pääset helposti tutustumaan jännittävään ja eläväiseen kaupunkiin. Lähde aikaiselle aamulenkille tai kävelylle auringonlaskun aikaan suositulle rantakadulle.

 

Lisämaksua vastaan

Pelihuone, biljardi, spa.

Valoisia huoneita jopa viidelle hengelle

Melian huoneet ovat vastaremontoituja ja hillitysti sisustettuja ilman liiallisuuksia. Kaikissa huoneissa on parveke tai terassi, tv, maksuton wifi, tallelokero, yksittäinen tai keskusilmastointi, minibaari, kylpyamme, hiustenkuivaaja ja kokolattiamatto.

Melia on suuri hotellikompleksi sisältäen useita eri rakennuksia. Huomioithan, että huoneiden sisustus ja tyyli vaihtelevat rakennusten mukaan ja nämä saattavat poiketa kuvista.

Huomioithan, että hotellin keskeisen sijainnin takia täällä saattaa ilmetä meluhaittoja.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Nämä valoisat huoneet ovat kooltaan noin 32 m² ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva, joka on mitoiltaan 165x90 cm. Huomioithan, että tämä on lyhyempi kuin normaalikokoinen sänky. Huoneessa on tilaa kolmelle hengelle, joista enimmillään kaksi voi olla aikuista. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Huone on mannernäköalalla, mutta tämän voi varata lisämaksua vastaan myös joko allas- tai osittaisella merinäköalalla (Seaside). Kahden hengen huoneen mannernäköalalla voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Triplahuone mannernäköalalla, 3 hengelle

Triplahuone mannernäköalalla, 3 hengelle

Triplahuone on noin 37 m² ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Tilaa täällä on jopa kolmelle hengelle, ja huoneessa tulee majoittua vähintään kolme täysihintaista. Täältä on mannernäköala, mutta allasnäköalan voi varata lisämaksua vastaan.

Triplahuone allasnäköalalla, 3 hengelle

Triplahuone allasnäköalalla, 3 hengelle

Triplahuone on noin 37 m² ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Tilaa täällä on jopa kolmelle hengelle, ja huoneessa tulee majoittua vähintään kolme täysihintaista. Täältä on allasnäköala.

Perhehuone, 3-5 hengelle

Perhehuone, 3-5 hengelle

Perhehuone on kooltaan noin 45 m² ja täällä on parveke, neljä kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva, joka on mitoiltaan 165x90 cm. Huomioithan, että tämä on lyhyempi kuin normaalikokoinen sänky. Puoliseinä jakaa huoneen, joka tuo huoneeseen lisäviihtyvyyttä ja silti kaikki voivat asua samassa huoneessa. Täällä on tilaa jopa viidelle hengelle, joista enimmillään neljä voi olla aikuista. Huoneeseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

 

Lisämaksua vastaan

Tallelokero, minibaarin sisältö.

Perhesviitti mannernäköala

Perhesviitti mannernäköala

Perhehuone on kooltaan 63-83 m² ja täällä on yksi makuuhuone ja olohuone, joissa kummassakin on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Täällä voi asua enimmillään neljä aikuista. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täyden hinnan maksavaa, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.Tästä huoneesta on mannernäköala.

Perhesviitti allasnäköalalla

Perhesviitti allasnäköalalla

Perhehuone on kooltaan 63-83 m² ja täällä on yksi makuuhuone ja olohuone, joissa kummassakin on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Täällä voi asua enimmillään neljä aikuista. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täyden hinnan maksavaa, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Tästä huoneesta on allasnäköala.

Rentoudu täysin

Iberostarin spa tarjoaa oivan mahdollisuuden itsesi hemmotteluun. Täällä voit rentoutua höyrysaunassa ja saunassa, tai vierailla turkkilaisen kylpylän puolella. Hemmotteluun täällä on tarjolla erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja, kuten hierontaa, jotka auttavat sinua rentoutumaan täysin.

Sunny Beach

Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista rantakohteista, jossa niin perheet kuin nuoret juhlijat viihtyvät. Korkeasesonkina täällä on hektistä, paljon ihmisiä, paljon myyntiä ja laaja tarjonta ravintoloita sekä pubeja. Täällä on noin kuusi kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, joka levittäytyy koko alueelle. Monien mielestä tämä on kaunein ja parhaiten hoidettu ranta Mustanmeren äärellä. Suurin osa Sunny Beachin kaupoista ja toreista sijaitsee rantapromenadin kukkakadulla. Täällä on paljon valinnanvaraa, mutta huomioithan, että lähes kaikki tuotteet täällä ovat kopioita.

Nessebar

Nessebar on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä, noin viiden kilometrin päässä Sunny Beachistä. Tämä on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on joitain parhaiten säilyneitä kirkkoja koko Balkanilla ja täällä myydään käsitöitä, keramiikkaa ja muita matkamuistoja pienten tunnelmallisten katujen varrella. Suosittelemme täällä käymistä, ja kulkemista kujilla, nupulakivisillä kaduilla, sekä nauttimaan kupposesta kahvia hyvän leivonnaisen kera.

Allasalue on hyvin eläväinen ja etenkin korkeasesongin aikaan täällä on paljon vieraita, joten melutaso saattaa nousta paljonkin. Vesiliukumäkiin on eri pituusrajoituksia 110-160 cm väliltä. Hotelli pidättää oikeuden muutoksiin vesiliukumäkien säännöksissä ilmoittamatta näistä Nazarille.

Huomioithan, että hotellin keskeisen sijainnin takia täällä saattaa ilmetä meluhaittoja.

Vuodesohvat kahden hengen ja perhehuoneissa ovat mitoiltaan vain 165x90 cm, mikä tekee näistä pienempiä kuin normaalikokoisista sängyistä. Nämä on tarkoitettu ensisijaisesti lapsille.

Melia on suuri hotellikompleksi sisältäen useita eri rakennuksia. Huomioithan, että huoneiden sisustus ja tyyli vaihtelevat rakennusten mukaan ja nämä saattavat poiketa kuvista.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme