Uutuus

Sunny Beach, Bulgaria

Mercury Hotel

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
150 m 
Keskusta
100 meter 

Hyvin keskeisellä sijainnilla suositussa ja eläväisessä Sunny Beachissa

Mercuryssa asut keskellä Sunny Beachin vilkasta keskustaa. Täältä on ainoastaan 150 metriä rannalle sekä Sunny Beachin tunnetuimmalle kadulle, Kukkaiskadulle, joka lasketaan kaupungin ytimeksi. Sijainti on siis loistava asuessasi keskellä tapahtumia, ja tärkeintä kaikesta, hotellilla voi aistia leppoisaa lomatunnelmaa.

Hotellialue on mukavan rauhallinen, missä pieni puutarha ja uima-allasalue tavallisella ja lasten uima-altaalla ovat hotellin luonnollisia kohtauspaikkoja.

Sisustus Mercuryssa näyttää siltä, kuin olisit ollut aikakoneessa, ja mikäli pidät retrosta sekä kunnollisista puisista huonekaluista, tulet pitämään tästä hotellista, jolla on ihan oma tyylinsä.

Modernin tyylisten huonekalujen käyttämisen sijaan on hotelli halunnut pitää kiinni tyylistä, joka oli suosittua 70- ja 80-luvuilla. Sisustuksessa on käytetty tyylille ominaisia koristeellisesti veistettyjä huonekaluja, mustia nahkasohvia, kristallikruunuja, kukkatapettia, tummaa marmoria sekä ruskeita sävyjä.

All Inclusive täällä kuuluu matkan hintaan, mikä on helppoa voidessasi ruokailla hotellilla sen sijaan, että joudut etsimään ruokapaikkoja. Sinun ei myöskään tarvitse pitää pankkikorttia tai käteistä mukanasi joka puolella, kun ruoat ja juomat ovat maksettu jo kotoa käsin.

Mercury kuuluu Nazarin Value Collectioniin, joka koostuu edullisista hyvätasoisista hotelleista

Rentoutumista uima-altaalla

Uima-altaan ympärillä oleva alue on hotellin sydän, ja täällä voikin aistia rentoa lomatunnelmaa. Täällä on tavallisen altaan lisäksi suuri lastenallas sekä runsaasti aurinkotuoleja, joilla on mukava makoilla ja viettää pitkiä päiviä näin halutessasi.

Mercury Sunny Beachistä on ainoastaasn 150 metriä Sunny Beachin pitkälle leveälle hiekkarannalle, jossa voi pulahtaa Mustaanmereen. Seitsemän kilometrin pitkän rannan varrella on viihtyisä rantakatu, jossa on liikettä aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan asti.

Jätä pankkikorttisi kotiin

All Inclusiven helppoutta ja kätevyyttä on vaikea painottaa liikaa. Mercuryssa tämä kuuluu matkan hintaan, ja kolmen pääaterian lisäksi kuuluu tarjontaan monia juomia sekä välipaloja päivän aikana.

Ravintolassa voi joko istua sisätiloissa tai ulkona terassilla tämän massiivisilla puupenkeillä. Uima-allasalueen luona on pieni snack-nurkkaus, jossa tiettyinä ajankohtina tarjoillaan kevyitä välipaloja kuten pizzaa, hot dogeja ynnä muuta maittavaa. Juomia voi hakea aulabaarista ja cocktailbaarista, jotka molemmat ovat auki aamupäivästä iltaan.

Täällä on teemailtoja kahtena kertana viikossa - bulgarialaisia ja Välimeri-aiheisia iltoja.

Leikkipaikka ja minidisco

Suurin osa ajasta täällä tulee todennäköisesti vietettyä altaan luona tai itse altaassa. Täällä on tavallinen allas ja lastenallas. Hotellilla on myös pienempi kansainvälinen lastenklubi, jossa järjestetään minidisco iltaisin sekä leikkipaikka lasten leikkejä varten.

Iltaesityksiä

Iltaisin on baarissa tarjolla viihdettä, jonka pienellä lavalla järjestetään esityksiä viitenä kertana viikossa. Täällä voi olla kaikkea line dancen, bulgarialaisen kansantanssin ja taikatemppujen väliltä.

Päivän ja illan aikana voi aikaa viettää myös tikanheiton, biljardin ja pöytätenniksen parissa. Täällä on lisäksi pieni liikuntatila muutamilla painoilla ja laitteilla.

Asut todellakin keskellä Sunny Beachiä eikä aika varmastikaan tule pitkäksi, sillä heti astuessasi ulos hotellista olet keskellä vilkasta elämää, lukemattomia kauppoja, ravintoloita ja baareja. Täältä on ainoastaan 150 metriä rannalle, ja tämän vilkkaalla rantakadulla on runsaasti kahviloita, matkamuistoliikkeitä, mehubaareja, jätskikojuja ja paljon paljon muuta. Koko hotellialueella on maksuton wifi, jonka nopeus saattaa tosin vaihdella.

Lisämaksua vastaan

Biljardi.

Aitoa retro-sisustusta

Mercuryn huoneet eivät todellakaan ole kuin muut hotellihuoneet! Suurin osa hotelleista on sisustettu uuteen moderniin tyyliin hotelleja remontoidessa, mutta aivan päinvastoin nykyajan trendiä, minimalistisin puhtain linjoin, on tyyli Mercuryssa aitoa retroa vankoin ornamenttikuvioisine huonekaluineen, kukallisine tapetteineen ja ruskeine sävyineen. Sisustus saattaa jopa hymyilyttää ja saatatkin tuntea, että olet ollut aikakoneen kyydissä.

Tätä tyyliä noudatetaan pienimpiin yksityiskohtiin asti ja huoneissa oleva kasettisoitin on pisteenä iin päällä. Mikäli sinulla siis on vanha kasetti, mitä et ole kuunnellut moniin vuosiin, kannattaa sinun ottaa tämä matkalle mukaan.

Huoneissa on myös tv, minijääkaappi (tyhjänä), vedenkeitin, hiustenkuivaaja ja kokolattiamatto. Kaikissa huoneissa on parveke.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero vastaanotossa.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan 26m² ja täällä on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Mahdolliset lisähenkilöt nukkuvat lisäsängyissä, jotka ovat kooltaan 80x180cm. Täällä voi asua enimmillään neljä henkilöä, joista enimmillään kolme voi olla aikuisia, ja yhdelle lapselle on mahdollista saada lapsihinta.

Huomioithan, että hotellin sijainnin vuoksi voi tänne kantautua melua ulkopuolelta. Wifin nopeus voi vaihdella.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme