Cala Viñas, Cala Vinas, Espanja

Occidental Cala Viñas

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta jopa 10 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lastenallas
Ranta
100 m 
Keskusta
3 km 

Hotelli

Noin 100 m yleiseltä hiekkarannalta sijaitseva hotelli Occidental Cala Viñas toivottaa vieraansa viihtymään. Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Kaupunki Palmanova sijaitsee noin 5 km päässä (Andratx noin 20 km, Palma de Mallorca aprox. 21 km). Ruokakauppaan on matkaa noin 200 m:ä. Lähimpiin ravintoloihin ja baareihin on matkaa noin 2 km. Lähidiskoon on noin 3 km:ä. Seuraavat nähtävyydet sijaitsevat hotellin lähiympäristössä: Piratas Adventure (noin 3 km), Western Water Park (noin 3 km), House of Katmandu (noin 4 km) ja Marineland (noin 10 km). Liikkumismahdollisuuksia lomalla tarjoavat lähimmän autovuokraamon lisäksi moottoripyörävuokraamo ja bussipysäkki (noin 10 m). Lentokentälle (PMI) on matkaa noin 29 km.
Osittain 2008 remontoitussa, 6-kerroksinen 4 tähden majoitusliike johon kuuluu päärakennus 2 sivurakennusta ja joka tarjoaa yhteensä 337 huonetta. Hotelli tarjoaa vierailleen 24h-vastaanoton (check in mahdollinen alkaen kello 15:00, check out viimeistään kello 12:00), baarin aulassa, yhteensä 9 hissiä, ilmastoinnin, ruokakaupan, maksuttomia parkkipaikkoja ja rahanvaihtomahdollisuuden. Ruumiin ravintoa tarjoavat 2 ilmastoitua ravintolaa ja napostelubaari. Yhteensä 3 baaria tarjoaa mahdollisuuden mukavaan illanviettoon. WLAN:ia vieraat voivat käyttää maksutta. Internetpiste on maksullinen. Majoittujille, jotka tarvitsevat pyörätuolia, hotelli tarjoaa esteettömän hissin ja esteettömät kulkuväylät. Terveyspalvelu on maksullinen.

Ranta ja allasalue

Välimerellistä tyyliä huokuvan hotellin ulkoalueelta löytyy 4 makeanveden allasta, joihin kuuluu myös erillinen lastenallas. Majoittujien käytössä on maksuttomia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Allasbaarissa voi piipahtaa virkistävällä juomalla.

All Inclusive

Aamiainen (kello 07:30 - 10:30) buffet-pöydästä. Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja iltaruoka. All Inclusive: aamiainen, lounas ja iltaruoka. Vesi, virvoitusjuomat, olut, viini ja paikalliset alkoholijuomat tiettyinä palveluaikoina. Pikkupurtavaa (kello 10:30 - 19:30).

Aktiviteetteja

Urheilumahdollisuuksia: Biljardi (maksua vastaan), darts (maksua vastaan), pöytätennis (maksua vastaan), fitness ja jooga. 14 km päässä hotellista sijaitsee golfkenttä. Pyörävuokraus. Wellness-tarjonta: maksullinen kylpyläosasto, sauna, poreallas, hamam ja hierontaa. Ohjelmatarjontaa aikuisille: iltaohjelmaa, jossa esitetään iltaesityksiä ja live-musiikkia. Lapsivieraat viihtyvät hotellin leikkipaikalla. Lastenhoito: ohjattua ohjelmaa lapsille ja maksullinen lastenhoito. Pelihuone.

Tärkeää tietoa ennen matkasi varaamista

Tietyistä kohteista tai aktiviteeteista voidaan periä lisämaksu. Joidenkin palvelujen saatavuus on riippuvainen vuodenajasta ja paikallisista sääolosuhteista. Palvelukielet: englanti, saksa, ranska, italia, venäjä ja espanja. Maksutavat: American Express, Diners Club, Visa ja Euro/MasterCard.

Meidän Collectionimme