Playa de Palma, Espanja

Occidental Playa de Palma

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta jopa 10 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lastenallas
Ranta
200 m 
Keskusta
 

Hotelli

Noin 200 m yleiseltä hiekkarannalta sijaitseva hotelli Occidental Playa de Palma toivottaa vieraansa viihtymään. Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Kaupunki Palma sijaitsee noin 14 km päässä (Llucmajor noin 16 km). Ruokakauppaan on matkaa noin 400 m:ä. Lähimpiin baareihin ja ravintoloihin on matkaa noin 250 m. Myös lähidisko löytyy noin 250 m päästä. Seuraavat nähtävyydet sijaitsevat hotellin lähiympäristössä: Palma Aquarium (noin 3 km), Aqualand (noin 5 km) ja Catedral Palma (noin 14 km). Liikkumismahdollisuuksia lomalla tarjoavat lähimmän autovuokraamon lisäksi taksitolppa sekä bussipysäkki noin 200 m päässä. Lentokentälle (PMI) on matkaa noin 8 km.
4-kerroksinen 4 tähden majoitusliike johon kuuluu päärakennus 8 sivurakennusta ja joka tarjoaa yhteensä 275 huonetta. Hotellin varusteluun kuuluu 24h-vastaanotto (check in mahdollinen alkaen kello 14:00, check out viimeistään kello 12:00), baari aulassa, 2 hissiä, ilmastointi ja rahanvaihtomahdollisuus. Ruumiin ravintoa tarjoaa ilmastoitu ravintola ja napostelubaari. Vieraat ovat tervetulleita hotellin kahteen baariin. WLAN:ia vieraat voivat käyttää maksutta. Liikuntarajoitteisille majoittujille hotelli tarjoaa esteettömän hissin ja esteettömät kulkuväylät. Pesupalvelu ja silityspalvelu ovat maksullisia.

Ranta ja allasalue

Välimerellistä tyyliä huokuvan hotellin ulkoalueelta löytyy 2 makeanveden allasta, joihin kuuluu myös lastenallas. Majoittujien käytössä on maksuttomia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.

All Inclusive

Aamiainen buffet-pöydästä. All Inclusive: aamiainen, lounas ja iltaruoka. Vesi, olut ja viini tiettyinä palveluaikoina. Virvoitusjuomat (kello 10:00 - 00:00), kahvi ja tee (kello 10:00 - 00:00), paikalliset alkoholijuomat (kello 10:00 - 00:00), valikoima kansainvälisiä alkoholijuomia (kello 10:00 - 00:00) ja pikkupurtavaa (kello 11:00 - 18:00).

Aktiviteetteja

Urheilumahdollisuuksia: Tennis (maksua vastaan), biljardi (maksua vastaan) ja pöytätennis (maksua vastaan). Golfkenttä sijaitsee 5 km päässä hotellista. Pyörävuokraus ja pyörävarasto (maksullinen). Wellness-tarjonta: maksuton sauna ja hamam, maksullinen hierontaa. Ohjelmatarjontaa aikuisille: iltaesityksiä. Lastenhoito: ohjattua ohjelmaa lapsille.

Tärkeää tietoa ennen matkasi varaamista

Tietyistä kohteista tai aktiviteeteista voidaan periä lisämaksu. Joidenkin palvelujen saatavuus on riippuvainen vuodenajasta ja paikallisista sääolosuhteista. Palvelukielet: englanti, saksa, ranska, italia, hollanti ja espanja. Maksutavat: Diners Club, Visa, Euro/MasterCard ja debitkortti.

Meidän Collectionimme