Incekum, Turkki

Özkaymak Select

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta 13 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
Keskusta
1 km 

Tunnelmallinen All Inclusive-hotelli ihanassa poukamassa

Özkaymak Select on hieno All Inclusive-hotelli, joka sijaitsee Pienessä, kauniissa poukamassa jossa on myös ihana ranta. Huoneet ovat suuria ja tilavia, ja näissä on kaikissa parveke. Huoneen voi myös merinäköalalla. Kuvittele istuvasi parvekkeella nauttiessasi näkymästä pienelle rannalle, jossa kenties tulet nauttimaan auringon säteistä päivän aikana.

Hotellilla on useita uima-altaita, ja täällä voikin pulahtaa virkistävälle uinnille joko altaaseen tai mereen. Yhdessä altaista on kolme vauhdikasta vesiliukumäkeä. Kaksi uima-altaista sijaitsevat hotellilla, ja toiset kaksi sijaitsevat viereisellä sisarhotellilla.

Matkustaessasi lomalle All Inclusivella on ihanaa, kun ei tarvitse miettiä missä syö ja mitä se maksaa – kaikki tämä kun on maksettu jo kotoa käsin. Özkaymak Selectissä on tarjolla kolme pääateriaa hotellin pääravintolassa, mitkä tarjoillaan seisovan pöydän muodossa.

Mikäli tarvitset viilennystä päivän kuumimpina tunteina, voi tästä nauttia vastaanoton mukavilla sohvilla, jossa voi käyttää maksutta hotellin wifiä. Wifi on käytössä vastaanottoaulassa, altailla ja rannalla. Hotellin aulassa on myös suuri hieno terassi jossa voi juoda iltadrinkkejä ja katsella rannalle, sekä viihtyisälle lahdelle auringon laskiessa.

Özkaymak Selectin yhteydessä toimii sen sisarhotelli, jossa järjestetään osa aktiviteeteista. Özkaymak Selectin vieraana on sinulla mahdollisuus käyttää molempien hotellien puitteita, mutta pääateriat tulee nauttia omassa hotellissa.

 

 

Tunnelmallinen pieni ranta ja useita uima-altaita

Hotellin tunnelmallinen pieni ranta aurinkotuoleilla sijaitsee kauniissa poukamassa. Rantavedessä on hieman isompia kiviä. Aurinkotuolejen yllä on isompi aurinkovarjo, jonka vuoksi varjossa voi myös viettää aikaa.

Aivan rannan kupeessa on suuri terassi, jossa voi muun muassa nauttia kylmästä oluesta tai syödä jäätelöä. All Inclusivesta kannattaa ottaa kaikki irti!

Täällä on uima-altaita, ja yhdessä näistä on kolme vesiliukumäkeä, joka on varma suosikki vesipedoille! Kaksi uima-altaista sijaitsevat hotellilla, ja toiset kaksi sijaitsevat viereisellä sisarhotellilla.

Hotellilla on allaspyyhepalvelu. Pyyhkeen voi hakea hotellin spa-osiosta panttia vastaan, joka maksetaan takaisin loman loputtua.

Nauti suurista All Inclusive-buffeteista

Özkaymak Selectissä kuuluu All Inclusive hintaan. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan seisovan pöydän muodossa hotellin pääravintolassa, jossa voit valita istutko sisä- vai ulkotiloissa.

Tilan salliessa voi maksutta syödä kerran loman aikana hotellin teemaravintolassa, joka on nimeltään The Ottoman. Ravintolassa tarjoillaan kalaruokaa. Muistathan varata pöydän etukäteen tähän suosittuun ravintolaan!

Täällä on useita baareja, joissa päivän aikana tarjoillaan kylmiä juomia. Snackbaarissa on tarjolla niin aamiaista, välipaloja kuin juomia päivän aikana. Maksutonta jäätelöä on saatavilla parin tunnin ajan päivästä ja iltapäivisin voi nauttia kahvista ja kakusta.

Lisämaksua vastaan

Vitamiinibaari, The Ottoman-teemaravintolassa syönnit yhtä kertaa lukuun ottamatta, sekä juomat yökerhossa.

Paljon hauskoja aktiviteetteja

Mitä sanoisit tennisturnauksesta matkakumppaniesi kanssa tai pöytätenniksestä, biljardista, koripallosta taikka rantapallosta? Özkaymak Selectissä on paljon mahdollisuuksia aktiivisen loman viettoon!

Täällä on eri aktiviteetteja kuten vesiaerobiciä tai vesipooloturnauksia. Allasaktiviteettejen lisäksi järjestetään, aerobiciä, steppiä, tikanheittoa ja muita  aktiviteetteja.

Iltaisin on usein tarjolla eri ohjelmaa kuten esityksiä.

Özkaymak Select on lähellä Avsallarin keskustaa, jossa voi tehdä ostoksia ja syödä hyvin. Hotelli sijaitsee päätien lähistössä Antalyan ja Alanyan välillä, josta on hyvät bussiyhteydet Alanyaan ja Manavgatiin. Sykkivään Alanyan kaupunkiin on noin 22 kilometrin matka.

Lisämaksua vastaan

Valaistu tenniskenttä.

Hauska lastenklubi

Özkaymak Selectissä on oma kansainvälinen astenklubi 4-12-vuotiaille lapsille. Täällä voi lapset leikkiä muiden ikäistensä lasten kanssa ja osallistua järjestettyihin askareisiin. Lastenklubi on avoinna useina päivinä viikossa aamu- ja iltapäivisin, Joten päivällä on sopiva tauko nauttia lounasta perheen kanssa. Lastenklubi järjestetään joko Özkaymak Selectissä tai viereisessä sisarhotellissa.

Täällä on myös pieni leikkipaikka perheen pienimmille, joka on peitetty aurinkovarjolla, jotta lapset säästyvät sen kirkkailta säteiltä.

 

Valitse huone upealla merinäköalalla!

Özkaymak Selectissä voit valita huoneen useasta eri vaihtoehdosta. Kaikki huoneet ovat tilavia ja näissä on oma parveke. Huoneissa on ilmastointi, tv, minibaari täytettynä tulon yhteydessä, tallelokero, suihkukaappi tai kylpyamme, hiustenkuivaaja, puhelin ja kokolattiamatto.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Nämä huoneet ovat kooltaan noin 40 m², ja väritykseltään miellyttäviä. Näissä on hyvin tilaa ja ovat sisustettu käytännöllisesti. Huoneessa on kolme kunnollista sänkypaikkaa ja yksi vuodesohva. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja näissä voi enimmillään asua neljä aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan. Tämän voi valita mannernäköalalla, tai lisämaksua vastaan merinäköalalla.

Perhehuone merinäköalalla, 3-5 hengelle

Tämä huonetyyppi on kooltaan noin 45 m². Huoneet ovat sisustettu käytännöllisesti, miellyttävin ja rauhallisin värein. Täällä on kaksi parivuodetta ja yksi vuodesohva. Parvekkeelta on ihana merinäköala, ja täällä onkin mukava istua ja nauttia näköalasta rannan ja pienen lahden yli. Huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua viisi aikuista. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Perhesviitti merinäköalalla, 3-5 hengelle

Nämä huoneet ovat kooltaan noin 50-55 m² ja ovat hyvin tilavia. Väritykseltään huoneet ovat miellyttävän rauhallisia. Täällä on oleskeluhuone ja erillinen makuuhuone, ja kunnollisia sänkypaikkoja on yhteensä neljä ja vuodesohvia yksi. Parvekkeelta on hieno näkymä, ja täällä onkin mukava istua ja nauttia katsellen pienelle lahdelle. Huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua viisi aikuista.

Kaksi lasta voi enimmillään saada lapsihinnan.

Mitä sanoisit hemmottelevasta hamam-hoidosta?

Mikäli haluat olla lomallasi aktiivinen, on hotellilla huone kuntosalilaitteilla. Jos haluat mieluummin rentoutua, suosittelemme turkkilaista kylpyä (hamamia) tai saunaa, joita voit käyttää maksutta. Voit myös pulahtaa hotellin sisäuima-altaaseen uinnille.

Lisämaksua vastaan

 

Spa-hoidot.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.