Side, Turkki

Papaya Apart Hotel

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Uima-altaita:
Ranta
1 km 
Keskusta
1,5 km 

Nauti viihtyisästä ja rentouttavasta tunnelmasta uima-allasalueen luona

Papaya Hotel sijaitsee pienen matkan päässä viihtyisästä ja suositusta lomakohteesta, Sidestä. Tämän altaan luota huokuu tunnelmallinen ja rento ilmapiiri, ja hotelli sijaitsee rauhallisessa alueella hieman Siden keskustan ulkopuolella. Alueella on kuitenkin muutamia ravintoloita ja pieniä marketteja, jotka sijaitsevat hotellin lähellä.

Tämä on hotelli ilman hienouksia – huoneistot ovat yksinkertaisia ja käytännöllisesti sisustettuja. Täällä on siistiä ja yksinkertaisen tyylikästä.

Aamiainen, joka tarjoillaan hotellin pienessä ravintolassa/baarissa, kuuluu matkan hintaan.

Mikäli haluat tutustua paikallisiin markkinoihin ja ostaa hieman ruoka-aineksia hotellille, on huoneistoissa hella ja yksinkertainen keittiövarustus ruoan laittoon. Ruuasta voi nauttia esimerkiksi huoneiston parvekkeella.

Uima-allas on hotellin kohtauspaikka

Uima-allas, joka sijaitsee keskellä hotellin huoneistorakennuksia, on suosittu kohtauspaikka, ja täällä on myös Papaya-hotellin pieni baari. Täällä on vilkas ja viihtyisä tunnelma niin päivällä kuin myöhemminkin illalla.

Hotellilta on noin kilometrin matka rannalle, jossa voit pulahtaa virkistävälle uinnille.

Koska hotelli ei tarjoa allaspyyhepalvelua, suosittelemme ottamaan uimapyyhkeet kotoa käsin mukaan.

Valitse tutustutko hotelliin vai paikalliseen alueeseen

Mikäli haluat haastaa matkaseuralaisesi peliin, voitte pelata joko pöytätennistä tai tikanheittoa.

Perheen pienimmille on hotellilla pieni leikkipaikka, sekä pieni lastenallas.

Sen lisäksi, että voit tutustua Sideen – niin antiikin osioon useilla raunioilla, sekä tunnelmalliseen keskustaan – suosittelemme käyntiä lähellä olevaan Manavgatin kaupunkiin.

Siistejä huoneistoja ilman hienouksia

Huoneistot ovat yksinkertaisesti sisustettuja huonekaluilla, jotka ehkä ovat jo nähneet parhaat päivänsä, eivätkä ole kovin moderneja, mutta ne ovat käytännöllisiä ja siistejä.

Huoneistoissa on pieni keittosyvennys jossa kaksi keittolevyä, perus keittiötarvikkeet, sekä pieni jääkaappi ja laattalattia. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja.

Kaikissa huoneistoissa on parveke, säädettävä ilmastointi makuu- tai olohuoneessa, sekä tallelokero (maksua vastaan).

 

Lisämaksua vastaan:

Tallelokero, wifi, ilmastointi.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Nämä huoneet ovat kooltaan noin 45 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva. Täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja tämän huoneen voi varata myös yhdelle lisämaksua vastaan.

Kahden huoneen huoneisto, 2-4 hengelle

Nämä huoneistot ovat kooltaan noin 37 m², ja näissä on makuuhuone parivuoteella, sekä oleskelutila/ruokailutila, jossa on kaksi vuodesohvaa. Täällä voi enimmillään asua neljä aikuista. Huoneistossa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista.

Kolmen huoneen huoneisto, 3-6 hengelle

Näissä tilavissa huoneistoissa on tilaa noin 73 m², ja täällä voi asua jopa kuusi henkeä. Täällä on yksi makuuhuone parivuoteella, yksi huone kahdella yhden hengen vuoteella, sekä oleskelutila/ruokailutila, jossa on kaksi vuodesohvaa. Täällä voi enimmillään asua kuusi aikuista ja huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.