Side, Turkki

Pegasos World

Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 2155 arvioon
Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 2155 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 15 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Suomenkielinen
Ranta
0 m 
Keskusta
6 km 

Välimeren suurin uima-allas ja upea vesipuisto

Pegasos World on Nazarin parhaiten myyty suuri ja upea All Inclusive -hotelli hyvillä puitteilla koko perheelle muistuttaen melkein pientä kylää itsessään. Täällä voit nauttia valtavasta altaasta, joka onkin Välimeren suurin! Koko perhe pääsee osallistumaan allasleikkeihin, rentoutumaan, leikkimään merirosvolaivassa tai nauttimaan vauhdista upeassa vesipuistossa. Vesipuisto 13 liukumäellä on takuulla innokkaiden lasten ja lastenmielisten aikuisten suosikki.

Lompakkoa ei tarvitse kantaa mukana, koska käytössäsi on All Inclusive! Ruoka ja juomat sisältyvät hintaan, ja koko perhe voikin rentoutua ja nauttia kattavasta All Inclusive -tarjonnasta, joka sopii myös pienemmille lapsille. Tähän kuuluu myös rajattomasti jäätelöä!

Nazarin omat lastenkerhot ovat peruttu kaudella 2021, mutta takaisin täydellä kapasiteetilla taas 2022. Kaudella 2021 voivat lapset olla mukana hotellin omassa kansainvälisessä lastenklubissa. Seuraavat tiedot ovat voimassa kautena 2022: Nazarin omat innokkaat aktiviteettioppaat ovat valmiita viihdyttämään lapsia upeassa Captain Nemon merirosvokerhossamme sekä opettamaan uintitaitoja Swim a’hoy -uimakoulussamme. Vanhemmat lapset voivat hengailla nuorisoklubi Chill Out Clubissa ja tanssista pitävät voivat osallistua Dance Stars – tanssikouluumme. Täällä järjestetään myös Mini Chefs, jossa lapset pääsevät leipomaan ja koristelemaan keksejä. Kaikki tämä sisältyy hintaan, ja mahdollisuus lapsihintaan on jopa 15 vuoteen asti.

Hotelli koostuu päärakennuksesta, jossa on ravintoloita, baareja, spa sekä myymälöitä. Huoneita on lisäksi erillisissä rakennuksissa, jotka sijaitsevat pääsääntöisesti hiukan kauempana altaalta. Talojen välillä kulkee oikea polkujen verkosto, jossa voi myös nauttia rauhallisemmasta tunnelmasta vastapainoksi altaiden vilkkaalle elämälle.

Oppaamme tekevät paljon työtä varmistaakseen, että useat kantavieraamme sekä kolmannes kaikista Nazarin vieraista tulevat saamaan unohtumattoman loman. Hotelli on todella suosittu, joten muista varata matkasi tähän perheiden suosikkiin ajoissa erityisesti, jos haluat lomalle keskellä sesonkia!

Pegasos World kuuluu Nazar Collectioniin, joka tarjoaa perheystävällisiä hotelleja omilla pohjoismaisilla lastenkerhoilla. (Nazarin pohjoismaalaiset lastenkerhot ovat taas takaisin kaudella 2022).

 

 

Land of Legends

Yhdistä lomaasi Pegasos Worldissa kolme yötä upeassa Land of Legends Kingdomissa , joka on loistavan lapsiystävällinen luksushotelli sijaiten keskellä valtavaa teemapuistoa!

Teemapuisto näyttää vaikuttavalta upeilla vuoristoradoillaan sekä huvituksillaan, ja sopii niin pienille kuin suurille. Land of Legendsissä vuoristoradat sijaitsevat vieri vieressä hauskoja vesiliukumäkiä. Vauhdikkaiden märkien elämysten lisäksi on teemapuistossa upeat ostosmahdollisuudet, hyvää ruokaa ja viihdyttäviä iltaesityksiä. Pelkästään hotellilla lomailu on jo itsessään upea elämys!

Huoneet ovat hyvin mielikuvituksellisia ja lapsiystävällisiä, emmekä me Nazarilla ole koskaan nähneet vastaavaa. Yhdessä karkkibuffetin, hupaisien yksityiskohtien ja suuren leikkialueen kanssa on hotelli todellinen menestys lasten keskuudessa. 

Lue lisää miten voit yhdistää lomallesi kaksi hotellia ja Land of Legends Kingdomista.

Onko tuo meri vai allas?

Pegasos World on tunnettu giganttisen suuresta altaastaan, joka kattaa hurjat 10 000 m² - ja onkin Välimeren suurin! Tässä on syviä alueita aikuisille ja matalavetisiä osia lasten leikkeihin, ja kaiken keskellä on mitä upein merirosvolaiva. Täällä on pienempiä liukumäkiä ja runsaasti tilaa leikkeihin, mikä tekeekin laivasta pienimpien ehdottoman suosikin! Altaan keskellä on allasbaari, lava sekä yksi teemaravintoloista, jotka kertovat jo jotain altaan valtavasta koosta.

Pegasos Worldin vauhdikas vesipuisto houkuttelee 13 isolla, upealla vesiliukumäellä seikkailumielisiä lomalaisia, jotka kaipaavat kunnollista adrenaliinipotkua. Täältä löytyy kiemurtelevia tunneleita nopeilla mutkilla, keinuttavia laskuja, vauhdikkaita pudotuksia sekä odottamattomia kurveja. Täällä on myös erillinen lastenallas viidellä perheen pienimmille sopivalla vesiliukumäellä.

Välimeren siniset aallot tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon suurelle altaalle. Pääset rannalle tunnelmallista, vihreiden ruohoalueiden ja palmujen reunustamaa rantapolkua pitkin. Yksityinen 600 metriä pitkä ihana hienohiekkainen ranta on leveä ja täydellinen hiekkalinnojen rakentamiseen! Rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja varjoja sekä yksi rantabaari, jossa tarjoillaan viilentäviä All Inclusiveen sisältyviä juomia. Vesi syvenee rannalla melko pian.

Allas- ja rantapyyhkeitä voit lainata hotellilta ilman lisämaksua. Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia. Lue ystävällisesti "Tärkeää tietoa ennen kuin varaat matkasi" mikäli kaipaat lisätietoa.

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit.

All Inclusive - koska se on niin helppoa!

All Inclusivella Pegasos Worldissa sinun ei tarvitse huolehtia suuresta ruokalaskusta koko perheen nauttiessa ruoista ja juomista päivän aikana, sillä kaikki on jo maksettu etukäteen! Suuret seisovat pöydät ovat valmiina aamiaisella, lounaalla sekä illallisella pääravintolan puolella. Voit ruokailla sisätiloissa tai ulkona, jossa voi ihailla samalla näköalaa altaalle. Täällä on usein paljon vipinää ja eloisa tunnelma. Illallisella ulkona ja sisällä on show cooking -pisteitä, ja buffetti tarjoaa runsaan valikoiman alkuruokia, salaatteja, turkkilaisia ja kansainvälisiä ruokalajeja sekä vaikuttavan jälkiruokapöydän. Lapsille on oma seisova pöytä, josta he pääsevät valitsemaan useiden lapsille mieluisten herkkujen väliltä.

Runsas All Inclusive -tarjonta takaa, ettei nälkä pääse yllättämään. Mikäli et tahdo poistua allasalueelta, löydät vaihtoehtoja lounaalle altaan välipalabaarista. Kauden tiettyinä aikoina jäätelökioskissa on tarjolla kahta eri makuista pehmistä! Lisäksi täällä on tarjolla laktoosittomia jäätelöpuikkoja. Ajanjaksoina, jolloin pehmistä ei ole saatavilla, tarjoillaan hotellilla tavallista jätskiä.

Alueella on useita viihtyisiä baareja, joissa voi pelata erän korttia tai nauttia aperatiivista ennen illallista. Suosittelemme altaan keskellä olevaa saarta, jossa on allasbaari ja josta aukenee upea näköala. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät All Inclusiveen, ja nämä onkin ilmoitettu selkeästi.

Pegasos Worldissa on yhteensä kolme teemaravintolaa, ja voit valita turkkilaisen, italialaisen tai aasialaisen väliltä. Voit ruokailla yhden kerran viikossa maksutta yhdessä näistä ravintoloista tilan niin salliessa. Aasialainen ravintola sijaitsee ulkotiloissa, joten aukioloajat ovat riippuvaisia sääolosuhteista. 

Lisämaksua vastaan

Tuontijuomat, juomat pulloissa, juomat discossa, tuorepuristetut mehut, turkkilainen kahvi, tietyt snackit.

Jos lapsesi saavat valita, valitsevat he Pegasos Worldin

Nazarin omat lastenkerhot ovat peruttu kaudella 2021, mutta takaisin täydellä kapasiteetilla taas 2022. Kaudella 2021 voivat lapset olla mukana hotellin omassa kansainvälisessä lastenklubissa, jossa ohjaajat puhuvat englantia.

Hotellin oma kansainvälinen miniklubi järjestetään kuutena päivänä viikossa ja täällä on ohjelmaa eri ikäisille lapsille: miniryhmä 4-6-vuotiaille, maxiryhmä 7-11-vuotiaille ja nuorisoryhmä 12-16-vuotiaille. Miniklubi on avoinna aamu- sekä iltapäivisin, ja täällä on hauskaa tekemistä, jotka on suunnattu eri ikäryhmille, kuten liikuntaa, leikkejä, askartelua ja haastavia tehtäviä. Illan suuri kohokohta on tietenkin minidisco, joka alkaa kello 20.30. Täällä kaiken ikäiset lapset pääsevät tanssimaan lomahittien tahdissa!

 

Seuraava on voimassa kaudella 2022:


Mikä sen parempaa kuin nähdä lasten iloiset ja malttamattomat ilmeet, kun he saapuvat Pegasos Worldiin ensimmäistä kertaa. Nazarin pohjoismaiset aktiviteettioppaat ovat valmiita viihdyttämään pikkuvieraita lastenkerhoissamme.

Captain Nemon merirosvokerho

Nazarin omassa Captain Nemon merirosvokerhossa on paljon tilaa piirtää ja maalata, pelata pelejä ja valmistautua viikon suureen kohokohtaan, Captain Nemon syntymäpäivään, jossa kapteenia juhlitaan kakun ja laulun voimin! Merirosvokerho on ilmainen Nazarin vieraille ja tätä ohjaavat Nazarin omat pohjoismaiset aktiviteettioppaamme.

Viikon aikana lapset oppivat uusia tansseja, ja näitä he pääsevät esittämään viitenä iltana viikossa järjestettävässä minidiscossa. Pegasos Worldin lastenalueella on tietenkin oma välipalabaari, ja All Inclusiven myötä lapset saavat syödä ja juoda niin paljon kuin he haluavat! Samalla alueella on myös leikkipaikka sekä suuri lastenallas, jossa on lapsille sopivia vesiliukumäkiä. Captain Nemon merirosvokerho on auki 4-11-vuotiaille lapsille viitenä päivänä viikossa toukokuusta lokakuuhun.

Chill Out Club

Isommat lapset voivat viettää aikaa ilman vanhempia yhdessä muiden, samanikäisten pohjoismaisten nuorten kanssa Nazarin Chill Out Clubissa. Täällä voit urheilla, kuunnella musiikkia tai vain nauttia auringosta hyvässä seurassa. Nuorisoklubi on avoinna kaikille 12-16-vuotiaille nuorille 2-3 kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun.

Swim a’hoy uimakoulu

Loma Pegasos Worldissa on lomaa altaassa, joten on tärkeää, että lapset viihtyvät ja tuntevat olonsa turvalliseksi vedessä. Nazarin pohjoismaisessa Swim a’hoy -uimakoulussa lapset oppivat uimaan virallisen uimaohjaajakoulutuksen läpäisseiden uimaohjaajiemme kanssa. Kuvittele kuinka ylpeä lapsesi on, kun hän voi esitellä uusia uimataitojaan loman jälkeen!

Uimaopetusta järjestetään 2-4 kertaa viikossa. Ryhmät jaetaan iän mukaan 4-7-vuotiaisiin ja 8-12-vuotiaisiin. Pienimmille lapsille opetuksessa on enemmän kyse turvallisuudesta ja leikistä vedessä, kun taas vanhempien lasten ryhmässä keskitytään enemmän varsinaiseen uimaopetukseen. Swim a’hoy on maksuton ja avoinna kesäkuusta lokakuuhun. Huomioithan, että lapsille tulee varata paikka uimakouluun aktiviteettioppailta paikan päällä. Paikkoja on rajoitetusti.

Dance Stars -tanssikoulu

Energisten ja innokkaiden aktiviteettioppaidemme kanssa lapset oppivat tanssimaan uusimpien ja suosituimpien hittien tahtiin. Kerran viikossa pidämme tanssiesityksen, jossa lapset saavat olla illan tähtiä ja näyttää vanhemmilleen oppimiaan tanssiaskelia. Dance Stars on avoinna 1-3 kertaa viikossa kesäkuusta lokakuuhun, ja on kohdistettu 7-14-vuotiaille lapsille.

Mini Chefs - UUTUUS

Paikoillanne, valmiina, leipokaa! Toivottuna uutuutena lastenkerhoomme tulee Mini Chefs! Täällä lapset saavat leipoa ja koristella keksejä osaavien aktiviteettioppaidemme avustamina. Kun keksit ovat valmiita, nautitaan ne luonnollisesti pienellä piknikillä yhdessä Captain Nemon ja hänen merirosvojensa kanssa.

Nauti lomastasi liikunnan tai rentoutumisen merkeissä

Pegasos Worldin tarjonta on niin kattavaa, että on vaikeaa valita mitä kivaa tekisi. Hotellilla voi muun muassa pelata tennistä, koripalloa, lentopalloa tai haastaa kaverit erään biljardia tai pöytätennistä. Kuntosali tarjoaa mahdollisuuden pitää kuntoa yllä myös loman aikana. Suosittelemme vierailemaan ihanan span turkkilaisessa kylpylässä, mikäli tahdot todella rentoutua.

Päivän mittaan altaan ympärillä järjestetään runsaasti aktiviteetteja, ja iltaohjelmaa on tarjolla suuressa amfiteatterissa. Kun iltanäytökset ovat ohi, illanvietto jatkuu usein drinkkien ja korttipelien merkeissä allasbaarin läheisyydessä. Kerran viikossa järjestetään hauskat vaahtobileet, joihin koko perhe voi osallistua. Perhehotellilla on lisäksi pienimuotoinen basaari, josta löydät kauppoja, pelikoneita ja kampaamon.

Maksuton wifi on käytössäsi melkein koko hotellialueella.

 

Lisämaksua vastaan

Tietyt vesiurheiluaktiviteetit, tennisvälineiden vuokraus, pelikoneet, biljardi.

Remontoituja huoneita ja sviittejä koko perheelle

Pegasos World on suunniteltu perheiden tarpeet mielessä, jonka takia suurin osa huoneista on perhesviittejä. Huoneet ovat tilavia ja käytännöllisiä ja me Nazarilla luokittelemme ne vastaamaan 4-tähteä. Huoneet ovat valoisia ja raikkaita, ja sisustus on modernia. Hotellin kaikki huoneet on remontoitu eri ajankohtina viime vuosien aikana. Huoneissa on tv, puhelin, tallelokero, suihkukaappi, hiustenkuivaaja sekä keskusilmastointi, joka on käytössä ulkolämpötilasta ja sesongista riippuen. Minijääkaappi voidaan täyttää lisämaksua vastaan.

Huonetta kohden on wifi käytössä kahdelle päätteelle. Mikäli ostat Comfort Class -paketin, saat ilmaisen wifin huoneeseen viidelle eri päätteelle. Koska iso uima-allas on huonerakennusten ja rannan välillä, ei Pegasos Worldissa voi saada huoneita merinäköalalla.

Jos matkalle on lähdössä suurempi ryhmä, huomioittehan, että kahden hengen huoneet ja kaikki sviitit sijaitsevat eri rakennuksissa. Eri huonetyypit sijaitsevat siis muutaman minuutin kävelymatkan päässä toisistaan.

Side by side

Voit taata vierekkäiset huoneet seurueessasi! Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä. Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan. Tämä maksaa 39 € huonetta ja viikkoa kohden, ja on mahdollista useimmille huonetyypeille.

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Noin 26-28 m² huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Kaikissa on laatta- tai laminaattilattia, pieni parveke tai terassi pöydällä ja kahdella tuolilla. Tässä huonetyypissä tulee majoittua vähintään kaksi täysihintaista, mutta lisämaksua vastaan voi huoneen varata myös yhdelle hengelle.

Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset kahden hengen huoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Noin 33-36 m² perhesviiteissä on kaksi erillistä huonetta väliovella. Makuuhuoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja toisessa huoneessa on kaksi levitettävää nojatuolia, jotka ovat levitettyinä mitoiltaan 180x90 cm. Suosittelemme aina varaamaan huoneen, jossa kaikille aikuisille on kunnollinen sänkypaikka.

 

Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Perhesviiteissä on laattalattia ja joko ranskalainen tai, pientä lisämaksua vastaan, normaali parveke pöydällä ja kahdella tuolilla. Lisämaksua vastaan voi sviitin varata myös yhdelle hengelle.

Side by Side: Kun varaat perhesviitin ranskalaisella parvekkeella, voit taata huoneet maksimissaan kolmen oven päähän toisistaan lisämaksua vastaan toisen samanlaisen huoneen kanssa. Kun varaat perhesviitin normaalilla parvekkeella, voi varauksen lähekkäisistä huoneista tehdä toisen samanlaisen huoneen kanssa.

Deluxe-sviitti parvekkeella, 3-5 hengelle

Deluxe-sviitti parvekkeella, 3-5 hengelle

Lisää tilaa ja kunnolliset sängyt neljälle saat varaamalla deluxe-sviitin, joka on kooltaan noin 45-51 m². Sisustustyyli on sama kuin muissa huonetyypeissä, ja nimi "deluxe" tarkoittaa näiden huoneiden olevan hieman muita suurempia. Täällä on pieni eteinen ja kaksi erillistä huonetta. Deluxe-sviitin molemmista huoneista löytyy kaksi kunnollista vuodepaikkaa, ja tarvittaessa mahdollisuus on yhteen lisävuoteeseen (190x90 cm).

Täällä tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja huoneessa voi enimmillään asua neljä aikuista ja yksi lapsi. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Kaikissa deluxe-sviiteissä on parveke ja laminaatti- tai laattalattia. Deluxe-sviitit on remontoitu joko 2015 tai 2018.

Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset huoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan joko Deluxe-sviitti VIP tai Deluxe-sviitti huonetyypeistä.

Deluxe-sviitti VIP parvekkeella, 2 hengelle

Deluxe-sviitti VIP parvekkeella, 2 hengelle

Tämä huonetyyppi on tilavin minkä kaksi henkeä voi varata, jonka takia nimi "VIP". Nämä sviitit ovat pinta-alaltaan n. 48-55 m² ja tarkoitettuja vain kahdelle hengelle. Sviitti koostuu yhdestä makuuhuoneesta ja erillisestä oleskeluhuoneesta. Huoneessa on joko laatta- tai laminaattilattia sekä parveke. Tässä tulee majoittua kaksi täysihintaista. Deluxe VIP-sviitit on remontoitu joko 2015 tai 2018.

Side by Side: Tähän huonetyyppiin voit lisämaksua vastaan varata vierekkäiset huoneet maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan joko Deluxe-sviitti VIP tai Deluxe-sviitti huonetyypeistä.

Huone yhdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle

Huone on joko kahden hengen huone tai perhesviitti ranskalaisella parvekkeella (lue huonekuvaus yllä). Täällä voi asua yksi aikuinen jopa kahden lapsen kanssa, jotka molemmat saavat lapsihinnan. Huonetyyppiä ei ole mahdollista itse valita.

Hierontaa, kauneuskäsittelyjä ja turkkilainen sauna

Suosittelemme itsensä hemmottelua rakastavia lomailijoita vierailemaan Pegasos Worldin suuressa spa-osastossa. Vaikuttavan sisäuima-altaan lisäksi täällä on poreamme, sauna, hamam ja suuri valikoima hierontoja ja rentouttavia käsittelyjä jokaisen tarpeeseen ja makuun.

Turkkilaisessa saunassa, hamamissa, koet aidon ja perinteisen muodon nykyajan moderneista kylpyhoidoista. Käynti täällä loman alussa takaa sinulle rentoutumista sekä tasaisen, kullanhohtoisen rusketuksen, joka myös kestää pidempään.

Ota yhteyttä oppaisiimme, niin he kertovat sinulle enemmän eri hoidoista. Voit varata meiltä myös itsellesi tai matkakumppanillesi ihanan hamam-kokonaisuuden, joka hoitaa kehoa ja mieltä - todella hyvään hintaan!

 

Lisämaksua vastaan

Käsittelyt sekä spa-tilojen käyttö.

Huoneita liikuntarajoitteisille

Pegasos Worldissa meillä on pieni määrä tavallisia kahden hengen huoneita laminaattilattialla liikuntarajoitteisille vieraillemme. Huone on noin 35 m² ja täällä on tilaa kahdelle aikuiselle. Tämän voi myös varata yhdelle yhden hengen huonelisää vastaan.

Kylpyhuoneessa on suihku ja suihkujakkara. Lavuaarin ja wc-istuimen luona on tukikahva, ja lisäksi täällä on hiustenkuivaaja sekä seinäpuhelin.

Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, jonka takia tämä on päällä tiettyinä aikoina vuorokaudesta riippuen säästä ja sesongin ajankohdasta. Tämän lisäksi huoneessa on tv, oma parveke tai terassi ja tallelokero.

Huomioithan, että oleskelutilasta terassille on reuna, jossa liukuovi on. Tämä on pari senttiä korkea eli olethan varovainen rullatuolin kanssa.

Liikuntarajoitteisena matkalle - yleistietoa

Ylellisten lomien erikoisjärjestäjänä meidän valikoimaamme kuuluu myös liikuntarajoitteisille sopivia hotelleja, vaikkakin Turkissa on valitettavasti vaikea löytää hotellia liikuntarajoitteisille vieraille.

Hotelleistamme parhaat olosuhteet liikuntarajoitteisille matkustajille tarjoavat Pegasos World Sidessä sekä Pegasos Resort ja Royal Incekumissa. Pyörätuolin käyttäjät pystyvät liikkumaan suhteellisen esteettömästi näiden kolmen hotellin alueella. Uima-altailla ei ole hissiä ja rannoille ei ole erityisesti liikuntarajoitteisille suunniteltuja luiskia, jonka johdosta rannalle pääseminen voi olla hankalaa rullatuolilla. Ravintoloihin pääsee kuitenkin esteittä niin huoneista kuin hisseistäkin.

Muutama hyvä vinkki

 • Liikuntarajoitteisten matkailijoiden huomiointi hotelleja suunniteltaessa on melko uusi käsite monissa lomamaissa, mikä koskee myös Turkkia. Pyydämme sinua tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä vaatimuksistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin.
 • Suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin ja kuvaile tarpeesi niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Ilmoita vaatimuksesi ja toiveesi aina kirjallisesti.
 • Anna meille palautetta lomasi jälkeen, sillä siitä on iloa ja hyötyä muille matkailijoille tulevaisuudessa.  

Hanki lomallesi lisämukavuutta Comfort Classilla!

Tässä hotellissa voit valita lomaasi Comfort Class -kokonaisuuden, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin myötä saat muun muassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellille, ilmaisen langattoman nettiyhteyden huoneisiin (viidelle päätteelle kahden sijasta), myöhäisen uloskirjautautumisen hotellilta lähtöpäivänä, Comfort Class -vieraille varatut aurinkotuolit rannalla ja paljon muuta. Comfort Class -kokonaisuuksia on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi!

Huomioi, että Comfort Class on varattava vähintään viikkoa ennen matkaan lähtöä.

Saat kaiken tämän Comfort Class -luokassa

 • Teille varatut aurinkotuolit rannalla
 • À la carte -aamiaisen kolmena tiettynä päivänä viikossa, sisältäen tuorepuristettua mehua
 • VIP-sisäänkirjautumisen hotellilla tulopäivänä
 • Ilmaisen nettiyhteyden huoneessa (viidelle päätteelle kahden sijasta)
 • Mahdollisuuden ylimääräiseen ruokailuun yhdessä hotellin teemaravintoloista
 • Myöhäisen uloskirjautumisen kello 18:00
 • 20 % alennusta kaikista hotellin span käsittelyistä
 • Täytetyn minibaarin tulopäivänä (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 kivennäisvettä, 1 l vesipullon)
 • 2 aamutakkia ja kaksi paria aamutohveleita
 • Allaspyyhkeet huoneeseen tuotuna

Huomioithan, että Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville matkustajille (aikuisille ja lapsille). Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Side

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Sidessä, joka on kiehtova sekoitus vanhaa ja uutta! Tämä on moderni lomakylä, joka on perustettu keskelle hyvin säilyneitä, vanhoja roomalaismonumentteja, joten täällä on muun muassa paljon sokkeloisia, mutta viehättäviä pieniä katuja. Hemmottele itseäsi illallisella yhdessä Siden monista, hyvistä ravintoloista, käy ostoksilla loputtomassa valikoimassa jännittäviä myymälöitä, tai lähde kävelylle meren rannalle nauttien taianomaisesta tunnelmasta tähtitaivaan alla ihaillen valaistuja raunioita.

Erikoisruokavaliota noudattavaa, kuten gluteenitonta tai laktoositonta ruokaa, voi olla hankala löytää joistain maista, koska allergiat eivät ole niin yleisiä kuin meillä Pohjoismaissa. Et voi siis laskea sen varaan, että kohteesta löytyy vaihtoehtoja erikoisruokavaliolle.

Niissä hotelleissa, ravintoloissa ja liikkeissä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, voi henkilökunnan olla vaikeaa ymmärtää kuinka tärkeää allergikolle on olla syömättä tiettyjä ruoka-aineita. Meillä matkanjärjestäjänä on vähän vaikutusvaltaa näihin asioihin yhteistyöhotelleillamme. Hotelleilla on vieraita eri puolilta maailmaa, ja tämän takia voi olla vaikeaa täyttää kaikkien toiveet. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on aiheesta kysyttävää.

Pegasos-hotelleissamme; Pegasos Royal, Pegasos Resort ja Pegasos World, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua, tarjotaan osittain erikoisruokia. Tämä tarkoittaa pääsääntöisesti gluteenittomia, pähkinättömiä ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Tämän lisäksi tarjolla on myös laktoosittomia jäätelöpuikkoja. Olemme näiden hotellien kanssa tiiviillä yhteistyöllä löytäneet mahdollisuuden tarjota erikoisruokavalioita, mutta haluamme samaan aikaan painottaa, että All Inclusive-tarjonta ei ole yhtä kattavaa allergikoille kuin muille matkustajille.

Mikäli matkustat johonkin yllämainituista hotelleista, on sinulla mahdollisuus ilmoittaa allergiastasi suoraan hotellille sähköisellä kaavakkeella, jonka olemme kehittäneet yhdessä hotellien kanssa. Tämän voit täyttää kätevästi ennen matkaasi ja lähettää hotellille. Mikäli sinulla on kysyttävää allergiastasi ennen matkan varaamista, voit tässä tapauksessa myös täyttää kaavakkeen ja lähettää sen hotellille ennen kuin teet oston. Kerro allergiastasi myös tulosi yhteydessä hotellille ja oppaillemme, niin he voivat järjestää tapaamisen ravintolahenkilökunnan kanssa, jotka puolestaan voivat käydä läpi ruokatarjonnan kanssasi. Mikäli toivot allergiakaavakkeen täyttöä ja yhteydenottoa Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin tai Pegasos Royaliin koskien kysymyksiä allergiastasi, klikkaa tästä.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

Pegasos Worldissa tehdään muun muassa seuraavaa:


Pääravintolassa on lopetettu veden tarjoilu muovipulloissa, ja suodatettua vettä tarjoillaan tämän sijaan vesi-automaatista

Hotellille on palkattu vihreä tiimi, joka järjestää eri tapahtumia vieraiden kanssa. Tämä voi olla esimerkiksi puiden istutusta tai luonnon ja rannan siivousta

Ranta on saanut ympäristömerkin ”Blue Flag”, joka todistaa, että vesi on hyvälaatuista ja ranta on hyvin varustettu sekä aktiviteetit tuovat ympäristötietoa

Hotellin rannalla kasvaa hiekkaliljoja, mikä on uhanalainen laji. Kukan suojelemiseksi on tänne laitettu kylttejä, jossa vieraita kehotetaan jättämään nämä rauhaan

Viime vuonna istutettiin 3000 puuta hotellin nimiin yhteistyössä TEMA-organisaation kanssa. Puut istutettiin Turkissa Denizli-alueelle

Hotelli tukee monta projektia, joilla on yhteiskunnallista vastuuta. He antavat muun muassa tukea kouluille lähialueilla, ja tekevät lahjoituksia eri organisaatioille, jotka tukevat kehitysvammaisia lapsia sekä myös lapsien suojelemista

 Nazarin omat lastenkerhot ovat peruttu kaudella 2021, mutta takaisin täydellä kapasiteetilla taas 2022. Kaudella 2021 voivat lapset olla mukana hotellin omassa kansainvälisessä lastenklubissa.


Allaspyyhkeen voi vaihtaa päivittäin hotellin spassa.

Allasalue jatkuu koko hotellialueen ympäri, mutta tästä huolimatta lapset näkevät selvästi milloin vesi syvenee, sillä se on merkitty selkeästi varoittavilla hain evillä ja pohjavärien muutoksilla.

Pääravintolassa on paljon vipinää ja erityisesti keskellä kesää voi pääravintolassa olla ruuhkaa, joten vaihtele ruoka-aikojasi hiukan, niin vältyt paremmin jonoilta.

Pehmistä tarjoillaan vain kauden tiettyinä aikoina. Aasialainen ravintola sijaitsee ulkotiloissa, joten aukioloajat ovat riippuvaisia sääolosuhteista.

Seuraavat tiedot Nazarin omista lastenkerhoista koskee sesonkia 2022:

Nazarin merirosvokerho on auki 4-11-vuotiaille lapsille viitenä päivänä viikossa toukokuusta lokakuuhun. Chill Out Club on avoinna kaikille 12-16-vuotiaille nuorille 2-3 kertaa viikossa toukokuusta lokakuuhun. Dance Stars on avoinna 1-3 kertaa viikossa kesäkuusta lokakuuhun, ja on kohdistettu 7-14-vuotiaille lapsille.

Uimaopetusta järjestetään 2-4 kertaa viikossa. Ryhmät jaetaan iän mukaan 4-7-vuotiaisiin ja 8-12-vuotiaisiin. Swim a’hoy on täysin maksutta avoinna kesäkuusta lokakuuhun.

Huomioithan, että lapsille tulee varata paikka uimakouluun aktiviteettioppailta paikan päällä ja paikkoja on rajoitetusti. Huomioithan, että suosittu merirosvoristeily on lisämaksua vastaan oleva retki, eikä kuulu lastenkerhon yleisiin aktiviteetteihin.

Internetin nopeus ja laatu saattavat vaihdella käyttäjämäärän mukaan.

Pegasos World ja hotellin huoneet vastaavat 4-tähteä, mutta me Nazarilla olemme valinneet antaa hotellille 5 N upeiden perhepuitteiden sekä suosittujen lastenkerhojemme ansiosta. Pegasos Worldissa ei ole mahdollista varata huonetta merinäköalalla, sillä juuri allas on huonerakennusten sekä rannan välissä. Suosittelemme aina varaamaan huoneen, jossa kaikille aikuisille on kunnollinen vuode, sillä vuodesohvat ovat hieman pienempiä ja kovempia kuin tavalliset vuoteet.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia:

Aquatube (Ø820 mm)

78 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Body Slide (710x1010 mm)

72 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Windigo (Ø820 mm)

33 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m.

Windigo (Ø820 mm)

35 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m.

Windigo (Ø820 mm)

36 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,20 m.

Hill Slide (500x2650 mm)

43 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m.

Black Hole (Ø1400 mm)

37 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Uphill (800x1400 mm)

101 m pitkä. Sallittu vain aikuisille. Altaan syvyys 1,20 m.

Rafting Slide (800x1400 mm)

74 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m tai 1 m, mikäli laskee yhdessä henkilön kanssa, joka on vähimmillään 1,2 m. Altaan syvyys 1,20 m.

Space Bowl

95 m pitkä. Vähimmäispituus 1,20 m. Altaan syvyys 1,80 m. Sinun tulee olla uimataitoinen voidaksesi käyttää näitä vesiliukumäkiä.

Boomerango

95 m pitkä. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tähän vesiliukumäkeen. Lapsi saa laskea tästä aikuisen kanssa, ollessaan vähintään 10-vuotias ja vähimmillään 1,2 m pitkä. Kaksi aikuista saa laskea yhdessä mikäli kokonaispaino ei ylitä 160 kg. Yksin laskeminen ei ole sallittua.

Drop

67 m pitkä. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tähän vesiliukumäkeen. Lapsi saa laskea tästä aikuisen kanssa, ollessaan vähintään 10-vuotias ja vähimmillään 1,2 m pitkä. Kaksi aikuista saa laskea yhdessä mikäli kokonaispaino ei ylitä 160 kg. Yksin laskeminen ei ole sallittua.

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme