Antalya, Turkki

Ramada Plaza

Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 36 arvioon
Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 36 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Uima-altaita:
Ranta
0 m 
Keskusta
1 km 

Kaupunkihotelli Antalyan parhaalla näköalalla

Ramada Plazassa asut Antalyan keskustassa vain muutaman sadan metrin päässä vanhasta kaupunginosasta, joka on täynnä ostos- ja kulttuurielämyksiä. Hotellin tunnelma on ihanan rauhallinen sen keskeisestä sijainnista huolimatta. Uskomattoman hieno näköala merelle ja vuorille tekee tästä hotellista rauhallisen keitaan arjen kiireen keskelle. Ramada Plazasta löydät kaiken tarvitsemasi romanttiseen lomaan, joka on täynnä jännittäviä kokemuksia. Suosittelemme hotellia erityisesti aikuisille ja pareille.

Tämä All Inclusive-hotelli kohoaa majesteettisesti kauniilla paikalla korkealla kallion rinteessä. Emme voi toistaa tätä liian monesti, sillä sen upea näköala on kerta kaikkiaan aivan omaa laatuaan! Henkeäsalpaava näkymä merelle ja jylhille Taurus-vuorille avautuu niin terassilta kuin useimmista huoneista.

Ramada Plaza on yksi Nazarin laadukkaista hotelleista, joissa saat paljon vastinetta rahalle, ja kuuluu Holiday Collectioniin.

Huomioithan, että hotellia ei suositella liikuntarajoitteisille monien tasoerojen ja portaiden vuoksi erityisesti merelle. Hotellilla ei ole hissiä kaikkiin kerroksiin.

 

 

Ihaile vuoria ja merta allasalueelta

Ramada Plazan allasalueen uskomattoman kaunis näköala koskettaa kaikkia hotellin vieraita! Täällä voit ihailla kimaltelevaa Välimerta, jonka taustalla häämöttävät Taurus-vuoret samalla, kun nautit lomastasi altaalla.

Altaalla soitetaan musiikkia ja koko alueella vallitsee rento lomatunnelma. Täältä löydät myös erillisen, pienen lastenaltaan.

Asuessasi niin lähellä merta on luonnollista haluta pulahtaa virkistävään veteen. Hotelli sijaitsee kallionkielekkeellä eikä rantakaistaa siten ole, mutta hotelli on tästä huolimatta onnistunut hyödyntämään ainutlaatuisen sijaintinsa. Meren ja hotellin väliin on sijoitettu pieniä terasseja aurinkotuoleineen, joissa pääset rentoutumaan ja ottamaan aurinkoa.

Saapuessasi meren äärelle, näet portaat, joita pitkin kävelemällä pääsee uimaan. Terasseille ja merelle ei pääse hissillä, vaan tänne tulee mennä portaita pitkin.

Otathan huomioon, että vesi on syvää eikä sovellu uimataidottomille.

Uima-allasalue on hyvin suosittu, jonka vuoksi altaalle kannattaa mennä ajoissa, jotta aurinkotuolin saa käyttöösi.

Houkutteleva All Inclusive-tarjonta

Ramada Plazassa asut aivan keskustassa olevassa kaupunkihotellissa samalla, kun voit nauttia All Inclusivesta! Kaikki kolme pääateriaa tarjoillaan seisovina pöytinä, mihin on katettu maistuvaa ruokaa. Sinun ei tarvitse kiiruhtaa aamullakaan, koska hotellilla tarjoillaan myös myöhäisaamiaista.

Pitkin päivää tarjoillaan maksuttomia kevyempiä aterioita, kuten hampurilaisia, pizzaa, pastaa, kylmiä juomia sekä jäätelöä parin tunnin aikana iltapäivisin. Aulabaari on avoinna koko vuorokauden. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät All Inclusive-tarjontaan. Pääravintola kattaa pöydät viimeisen kerran yöpalalle.

Ramada Plazassa on kaksi teemaravintolaa, joissa voi vierailla lisämaksua vastaan, tilan niin salliessa. Näissä tarjoillaan jännittäviä kala-aterioita, sekä italialaisia herkkuja. Ravintoloiden aukioloajat vaihtelevat sesongin mukaan.

 

Lisämaksua vastaan

Ruokailut teemaravintoloissa, huonepalvelu, tuontijuomat, tuorepuristettu mehu.

Tutustu Antalyan vanhaan kaupunginosaan

Asuessasi näin loistavalla sijainnilla olevassa hotellissa, on täältä käsin täydellistä tutustua sen ympäristöön ja nauttia muun muassa Antalyan kauniista vanhasta kaupungista! Suosittelemme heräämistä aikaisin, ja kävelylle lähtemistä tähän vanhaan kaupunginosaan, jonne on noin 500 metriä matkaa. On tunnelmallista nähdä kaupungin heräävän, ja samalla kävellen näitä nupulakiviä pitkin. Vanhan sataman alue on kaunis, ja täällä voit katsella monia veneitä tai nauttia näköalasta satamaan päin, jonka taustalla näkyy Taurus-vuoret – upea näkymä vuorokauden kaikkina ajankohtina!

Ramada Plazan kuntosali on todella hyvä ja varustettu ammattimaisesti niin, että sinulla on hyvä mahdollisuus painonnostoille ja ryhmäliikunnalle, kuten spinningille ja aamujumpalle. Suosittelemme myös käyntiä hotellin spa-osiossa. 

Iltaisin voit nauttia ajasta Indigo Club-baarissa, jossa soitetaan livemusiikkia tiettyinä iltoina viikossa. Voit myös juoda drinkkejä lobbybaarissa, jossa on välillä pianisti soittamassa. Ilmainen wifi on käytössä aulassa ja huoneissa.

 

 

Hienot huoneet ihanalla näköalalla

Vaikka Ramada Plazan huoneet ovat sisustettu tyylikkäästi hyvällä maulla, kalpenee tämä täysin verrattuna huoneista avautuvaan henkeäsalpaavaan näköalaan, sillä meren ja Taurus-vuorien yhdistelmä on lumoavan kaunis. Useimmista huoneista on osittainen merinäköala sekä näköala hotellin alueelle.

Kaikissa huoneissa on parveke, minibaari, tv, langaton nettiyhteys, puhelin, vedenkeitin kahvi/tee-setillä sekä keskusilmastointi, sekä suihku tai kylpyamme.

Lähes kaikissa Ramada Plazan huoneissa on silitysrauta ja silityslauta.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Hienot kahden hengen huoneet ovat noin 30 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Tilaa on enimmillään kolmelle aikuiselle, jolloin yksi henkilö nukkuu lisävuoteessa, joka on kooltaan 180x80 cm. Tämän huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan. Suurimmassa osassa huoneita on osittainen merinäköala, sekä näköala lähellä oleviin rakennuksiin.

Kahden hengen huone kaupunkinäkymällä, 2 hengelle

Kahden hengen huone kaupunkinäkymällä, 2 hengelle

Kahden hengen huoneet näköalalla kaupungille sijaitsevat Ramada Plazan annex-rakennuksessa, joka on päärakennuksen yhteydessä. Täällä on vain viisi kerrosta, minkä johdosta näkymä on kaupungille päin upean päärakennuksesta avautuvan näkymän sijaan.

Tässä kahden hengen huoneessa on tilaa noin 25 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja tilaa on kahdelle hengelle. Huoneen voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 3-4 hengelle

Perhesviitti, 3-4 hengelle

Ramada Plazan hienoissa tilavissa perhesviiteissä on tilaa koko perheelle. Sviitti on kooltaan noin 55 m², ja täällä on kaksi erillistä huonetta, sekä kaksi kylpyhuonetta. Yhdessä huoneessa on kaksi sänkypaikkaa ja toisessa yksi. Tilaa on jopa neljälle aikuiselle, jolloin yksi henkilö nukkuu vuodesohvassa, joka on kooltaan 180x80 cm. Varaukseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista vierasta.

Ylellinen spa

Ramada Plazan spa on korkealuokkainen. Olosi on aivan erilainen jo muutaman minuutin päästä. Hamam, höyrysauna, sauna ja sisäuima-allas ovat vapaassa käytössäsi, ja lisämaksua vastaan voit hemmotella itseäsi myös maksullisilla kauneushoidoilla tai rentouttavalla hieronnalla. Hoidon jälkeen voit levätä viihtyisässä rentoutumishuoneessa, jossa on suuri akvaario eksoottisilla kaloilla, minkä johdosta täällä on lähes meditatiivinen tunnelma.

Tämän suuren spa-osion tyylikäs tunnelma hohtaa hyvää oloa, rauhoittavaa ilmapiiriä ja tämä on sisustettu keinotekoisilla bambuilla. Täällä on myös erillinen VIP-osio, jossa on erityispalvelua, sekä ylelliset puitteet, joista voi nauttia lisämaksua vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot ja pääsy VIP-osioon hotellin spassa.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Antalya

Hotelli sijaitsee Antalyassa Turkin etelärannikolla. Antalya on suuri, moderni lomakaupunki, joka on säilyttänyt autenttisen, viehättävän paikallistunnelmansa. Kaupungin sydämessä on sen historiallinen keskus, jonka pienet, kiemurtelevat kujat, vanhat kivitalot sekä viehättävä, roomalainen satama-alue kutsuvat luokseen. Näet kaikkialla jännittäviä myymälöitä sekä hyviä ravintoloita suuren, kansainvälisen ostoskeskuksen vastapainoksi.

Huomioithan, että hotellia ei suositella liikuntarajoitteisille monien tasoerojen ja portaiden vuoksi erityisesti merelle mentäessä. Hotellilla ei ole hissiä kaikkiin kerroksiin.

Tietyille alueille hotellia saattaa kuulua melua lähellä olevalta rakennustyömaalta.

Uima-allasalue on hyvin suosittu, jonka vuoksi altaalle kannattaa mennä ajoissa, jotta aurinkotuolin saa käyttöösi. Huomioithan, että merivesi on syvää hotellin edessä, ja täällä uidessaan tulee olla uimataitoinen.

Ravintoloiden aukioloajat vaihtelevat sesongin mukaan.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Ulkoilma-altaat ja laituri hotellilla avataan 1.4 (sään salliessa).

Meidän Collectionimme