Antalya, Turkki

Ramada Plaza

Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 68 arvioon
Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 68 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
0 m 
Keskusta
1 km 

Kaupunkihotelli Antalyan parhaalla näköalalla

Ramada Plazassa asut Antalyan keskustassa vain muutaman sadan metrin päässä vanhasta kaupunginosasta, joka on täynnä ostos- ja kulttuurielämyksiä. Hotellin tunnelma on ihanan rauhallinen tämän keskeisestä sijainnista huolimatta. Uskomattoman hieno näköala merelle ja vuorille tekee tästä hotellista rauhallisen keitaan arjen kiireen keskelle. Ramada Plazasta löydät kaiken tarvitsemasi romanttiseen lomaan, joka on täynnä jännittäviä kokemuksia. Suosittelemme hotellia erityisesti aikuisille ja pareille.

Tämä All Inclusive-hotelli kohoaa majesteettisesti kauniilla paikalla korkealla kallion rinteessä. Emme voi toistaa tätä liian monesti, sillä hotellin ainutlaatuinen näköala on kerta kaikkiaan aivan omaa luokkaansa! Terassilta avautuu henkeäsalpaava näkymä merelle ja jylhien Taurus-vuorien suuntaan. 

Ramada Plaza on yksi Nazarin laadukkaista hotelleista, joissa saat paljon vastinetta rahalle, ja joka kuuluu Holiday Collectioniin.

Huomioithan, että hotellia ei suositella liikuntarajoitteisille monien tasoerojen ja portaiden vuoksi, joita on erityisen paljon merelle mentäessä.

 

 

Ihaile vuoria ja merta allasalueelta

Ramada Plazan allasalueen uskomattoman kaunis näköala koskettaa kaikkia hotellin vieraita! Täällä voit ihailla kimaltelevaa Välimerta, jonka taustalla häämöttävät Taurus-vuoret samalla, kun nautit lomastasi altaalla.

Altaalla soitetaan musiikkia ja koko alueella vallitsee rento lomatunnelma. Täältä löydät myös erillisen, pienen lastenaltaan.

Asuessasi näin lähellä merta on luonnollista haluta pulahtaa virkistävään veteen. Hotelli sijaitsee kallionkielekkeellä eikä rantakaistaa siten ole, mutta hotelli on tästä huolimatta onnistunut hyödyntämään ainutlaatuisen sijaintinsa. Meren ja hotellin väliin on sijoitettu ihania terasseja aurinkotuoleineen, joissa pääset rentoutumaan, ottamaan aurinkoa ja nauttimaan näköalasta.

Yhdessä terasseista on pieni baari, jossa tarjoillaan päivän tiettyinä tunteina turkkilaisia pannukakkuja, gözlemejä. Terasseilta jatkuvat portaat, joita pitkin pääsee merelle uimaan. 

Hotelli on rakentanut vaikuttavan maanalaisen tunnelin, joka yhdistää päärakennuksen ja kalliolla sijaitsevat pienet terassit, ja jota pitkin on helpompi pääsy terasseille ja lähelle merta. Pääset hissillä tunneliin, mutta eri tasojen ja terassien välillä on kuitenkin rappusia, joten emme suosittele tätä liikuntarajoitteisille.

Otathan huomioon, että vesi on syvää eikä sovellu uimataidottomille.

Uima-allasalue on hyvin suosittu, jonka vuoksi altaalle kannattaa mennä ajoissa, jotta aurinkotuolin saa varmasti käyttöönsä.

Houkutteleva All Inclusive -tarjonta

Ramada Plazassa asut aivan keskustassa olevassa kaupunkihotellissa samalla, kun voit nauttia All Inclusivesta. Kaikki kolme pääateriaa tarjoillaan seisovina pöytinä, mihin on katettu maistuvaa ruokaa. Sinun ei tarvitse kiiruhtaa aamullakaan, koska hotellilla tarjoillaan myös myöhäistä aamiaista.

Pitkin päivää tarjoillaan maksuttomia kevyempiä aterioita, kuten hampurilaisia, pizzaa, pastaa, kylmiä juomia sekä jäätelöä parin tunnin aikana iltapäivisin. Aulabaari on avoinna koko vuorokauden. Kaikki paikalliset juomat sisältyvät All Inclusive -tarjontaan. Pääravintola kattaa pöydät viimeisen kerran yöpalalle.

Ramada Plazassa on yksi teemaravintola, jossa voit vierailla lisämaksua vastaan, tilan niin salliessa. Täällä tarjoillaan eri kala- ja liharuokia. Ravintolan aukioloajat vaihtelevat sesongin mukaan. Muistathan varata pöydän hyvissä ajoin!

 

Lisämaksua vastaan

Ruokailu teemaravintolassa, huonepalvelu, tuontijuomat, tuorepuristettu mehu.

Tutustu Antalyan vanhaan kaupunginosaan

Asuessasi näin loistavalla sijainnilla olevassa hotellissa, on täältä käsin täydellistä tutustua tämän ympäristöön ja nauttia muun muassa Antalyan kauniista vanhasta kaupungista! Suosittelemme heräämistä aikaisin, ja kävelylle lähtemistä tähän vanhaan kaupunginosaan, johon on noin 500 metrin matka. On tunnelmallista nähdä kaupungin heräävän, ja samalla kävellen näitä nupulakiviä pitkin. Vanhan sataman alue on kaunis, ja täällä voit katsella monia veneitä tai nauttia näköalasta satamaan päin, jonka taustalla näkyy Taurus-vuoret – upea näkymä vuorokauden kaikkina ajankohtina!

Ramada Plazan kuntosali on todella hyvä ja varustettu korkeatasoisesti niin, että sinulla on hyvä mahdollisuus painonnostoille ja ryhmäliikunnalle, kuten spinningille ja aamujumpalle. Suosittelemme myös käyntiä hotellin spa-osiossa. 

Iltaisin voit nauttia ajasta Indigo Club-baarissa, jossa soitetaan livemusiikkia tiettyinä iltoina viikossa. Voit myös juoda drinkkejä lobbybaarissa, jossa on välillä pianisti soittamassa. Ilmainen wifi on käytössä aulassa ja huoneissa.

 

 

Hienot huoneet ihanalla näköalalla

Vaikka Ramada Plazan huoneet ovat sisustettu tyylikkäästi hyvällä maulla, kalpenee tämä täysin verrattuna huoneista avautuvaan henkeäsalpaavaan näköalaan, sillä meren ja Taurus-vuorien yhdistelmä on lumoavan kaunis. Useimmista huoneista on osittainen merinäköala sekä näköala hotellin alueelle.

Kaikissa huoneissa on parveke, minibaari, tv, wifi, puhelin, vedenkeitin kahvi/tee-setillä sekä keskusilmastointi ja suihku tai kylpyamme.

Lähes kaikissa Ramada Plazan huoneissa on silitysrauta ja silityslauta.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Hienot kahden hengen huoneet ovat noin 30 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Tilaa on enimmillään kolmelle aikuiselle, jolloin yksi henkilö nukkuu lisävuoteessa, joka on kooltaan 180x80 cm. Tämän huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan. Suurimmassa osassa huoneita on osittainen merinäköala sekä näköala lähellä oleviin rakennuksiin.

Kahden hengen huone kaupunkinäkymällä, 2 hengelle

Kahden hengen huone kaupunkinäkymällä, 2 hengelle

Kahden hengen huoneet kaupunkinäkymällä sijaitsevat Ramada Plazan annex-rakennuksessa, joka sijaitsee päärakennuksen yhteydessä. Täällä on vain viisi kerrosta, minkä johdosta näkymä on aina kaupungille päin päärakennuksesta avautuvan upean näköalan sijaan.

Tässä kahden hengen huoneessa on tilaa noin 25 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja enimmillään täällä voi asua kaksi henkilöä. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 3-4 hengelle

Perhesviitti, 3-4 hengelle

Ramada Plazan hienoissa tilavissa perhesviiteissä on tilaa koko perheelle. Sviitti on kooltaan noin 55 m², ja täällä on kaksi erillistä huonetta sekä kaksi kylpyhuonetta. Yhdessä huoneessa on kaksi sänkypaikkaa ja toisessa yksi. Tilaa on jopa neljälle aikuiselle, jolloin yksi henkilö nukkuu vuodesohvassa, joka on kooltaan 180x80 cm. Varaukseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista vierasta.

Ylellinen spa

Ramada Plazan spa on todella upea ja viihtyisä sisustus huokuu ylellisyyttä. Hamam, höyrysauna, sauna ja sisäuima-allas ovat vapaassa käytössäsi, ja lisämaksua vastaan voit hemmotella itseäsi myös maksullisilla kauneushoidoilla tai rentouttavalla hieronnalla. Hoidon jälkeen voit levätä viihtyisässä rentoutumishuoneessa, jossa on suuri akvaario eksoottisilla kaloilla, minkä johdosta täällä on lähes meditatiivinen tunnelma.

Täällä on myös erillinen VIP-osio, jossa tarjolla on erityispalveluja sekä ylelliset puitteet, jotka ovat käytettävissä lisämaksua vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot ja pääsy VIP-osioon hotellin spassa.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Antalya

Hotelli sijaitsee Antalyassa Turkin etelärannikolla. Antalya on suuri, moderni lomakaupunki, joka on säilyttänyt autenttisen, viehättävän paikallistunnelmansa. Kaupungin sydämessä on sen historiallinen keskus, jonka pienet, kiemurtelevat kujat, vanhat kivitalot sekä viehättävä, roomalainen satama-alue kutsuvat luokseen. Näet kaikkialla jännittäviä myymälöitä sekä hyviä ravintoloita suuren, kansainvälisen ostoskeskuksen vastapainoksi.

Huomioithan, että hotellia ei suositella liikuntarajoitteisille monien tasoerojen ja portaiden vuoksi erityisesti merelle mentäessä.

Uima-allasalue on hyvin suosittu, jonka vuoksi altaalle kannattaa mennä ajoissa, jotta aurinkotuolin saa käyttöönsä. Huomioithan, että merivesi on syvää hotellin edessä, ja täällä uidessaan tulee olla uimataitoinen.

Ravintoloiden aukioloajat vaihtelevat sesongin mukaan.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Ulkoilma-altaat ja laituri hotellilla avataan 1.4 (sään salliessa).

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Ulkoilma-altaat ja laituri hotellilla avataan 1.4 (sään salliessa).

Meidän Collectionimme