Alanya, Turkiet

Ramira City

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

3 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Ei 
Uima-altaita:
Ranta
600 m 
Keskusta
200 m 

Asu Alanyan keskustassa

Ramira City Hotel on klassinen cityhotelli, joka sijaitsee Alanyan pääkadun varrella. Täällä onkin aina aktiviteetteja ja mukavaa tekemistä. Hotellissa tehtiin kattava remontti vuoden 2018 aikana, jonka ansiosta täällä on moderni ja raikas tunnelma. Hotellin aula on valoisa, avoin ja viihtyisä pienillä sohvaryhmillään, joissa voi istua ja rentoutua.

Hotelli on kohdistettu aikuisille vieraille, ja täällä tuleekin olla vähintään 16-vuotias.

On vaikeaa löytää tätä keskeisempää hotellia sijainniltaan tästä lomakohteesta. Mikäli haluat asua kaiken keskellä ja liikkua jalkaisin kaikkialle, kuten rannalle, kahviloihin ja yöelämään, on Ramira City Hotel tässä tapauksessa sinulle sopiva valinta!

Huoneet ovat käytännöllisiä ja yksinkertaisia sisustettu harmain eri sävyin hieman vaatimattomaan tyyliin, ja kaikissa on parveke (osa kadunpuoleisia). Maksuton wifi on käytössä koko hotellialueella mukaan lukien huoneet.

Keskeisen sijainnin vuoksi voi hotelliin kantautua melua.

Allasalue Ramira Cityn sydämessä

Hotellilla on pienempi uima-allas, joka sijaitsee erillään rauhallisella alueella. Täällä voi pulahtaa altaaseen virkistäytymään iltapäivän kuumuudessa. Täällä on myös suosittu allasbaari, jonka ympärillä on elämää ja liikettä, ja tämä onkin suosittu vieraiden tapaamispaikka aamusta myöhäiseen iltaan. Osa päivästä on allas varjon puolella ympärillä olevien rakennusten johdosta.

Kun asut Ramira City Hotelissa, on sinulla vain noin 600 metriä suositulle Kleopatranrannalle. Hotellilla on sopimus, jonka johdosta rannalla olevalla tietyllä alueella voivat hotellin vieraat käyttää vapaasti aurinkotuoleja ja varjoja. Täällä on myös shuttle-bussi, joka ajaa kahdesti päivässä rannan ja hotellin väliä.

Lisämaksua vastaan:

Ruoka ja juoma rannalla, rantapyyhkeiden vaihto.

All Inclusive - Yksinkertaista, maukasta, ja mukavaa!

Ramira Cityn vieraille kuuluu All Inclusive, minkä johdosta sinun ei tarvitse miettiä ruoan ja juoman kustannuksia loman aikana, koska nämä ovat jo laskettu mukaan hintaan sekä maksettu kotoa käsin.

Voit valita aterioitko ravintolan sisällä vai ulkona. Ravintola sijaitsee uima-allasalueen vieressä, ja täällä on tarjolla päivän aikana aamiainen, myöhäinen aamiainen, lounas ja illallinen seisovan pöydän muodossa.

Iltapäivisin tarjoillaan kahvia, teetä ja kakkua allasbaarin luona. Allasbaari on auki kello 10-00, ja All Inclusive-tarjontaan kuuluvat paikalliset juomat alkoholilla ja ilman.

Lisämaksua vastaan:

Tuorepuristettu mehu, turkkilainen kahvi, kansainväliset juomat.

Rentoudu allasalueella

Koska hotellin sijainti on niin keskeinen, on Alanyassa tarjolla runsas määrä aktiviteetteja heti hotellin oven ulkopuolella. Mikäli haluat mieluummin viettää aikaa hotellilla, on täällä mahdollisuus pelata pöytätennistä uima-altaan lähettyvillä, joka on myös keskus seurustelupaikalle. Kahtena iltana viikossa on täällä tarjolla iltaohjelmaa.

Hiljattain remontoituja huoneita

Huoneet, aivan kuten muukin hotelli, ovat remontoitu ja sisustettu käytännöllisesti ja yksinkertaisesti harmaan eri sävyin pohjoismaiseen tyyliin.Huoneissa on ilmastointi, tv, tallelokero (lisämaksua vastaan), minibaari (täytetään päivittäin vedellä), sekä hiustenkuivaaja ja puhelin. Kaikissa huoneissa on laminaattia ja laattalattiaa.

Huoneissa on joko parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Kolmen hengen huoneissa on joko parivuode sekä yhden hengen vuode tai kolme yhden hengen vuodetta.

Saat tulon yhteydessä käyttöösi allaspyyhkeen. Mikäli haluat vaihtaa tämän, tulee tästä maksaa pieni lisämaksu.

Lisämaksua vastaan:

Tallelokero.

Jos haluat rentoutua tai olla aktiivinen...

Hotellilla on pieni kuntosali yksinkertaisimmilla laitteilla, sekä sauna. Näitä voi käyttää vapaasti. Kuntosali on avoinna kello 08-19, ja mikäli haluat käydä saunassa, tulee tästä ilmoittaa henkilökunnalle puoli tuntia aikaisemmin.

Maksua vastaan: sauna ja hieronta

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.