Belek, Turkki

Regnum Carya Resort

Asiakasarvio
5/5
Perustuu 15 arvioon
Asiakasarvio
5/5
Perustuu 15 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
0 m 
Keskusta
6,5 km 

Kaikki hotellilla on täynnä luksusta, luksusta ja vielä enemmän luksusta. Tämä ainutlaatuinen hotelli tarjoaa aivan uudenlaisen hotellitason, ja sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Turkin Antalya-rannikon golfparatiisi Belekissä, aivan rannan tuntumassa. Löydät täältä kaiken mitä tarvitset täydellisen loman toteutumiseen ja jo astuessasi hotellin aulaan voit aistia, että lomastasi tulee varmasti ainutlaatuinen!

Ruoka on todella maistuvaa ja laadukasta. Kattavien seisovien pöytien lisäksi tarjolla on neljä à la carte-ravintolaa. Pääravintolan ulkopuolella on suuri suihkulähde, ja iltaisin on tämän luona esityksiä. Tällöin suihkulähteen värit muuttuvat ja vesi suihkuaa musiikin tahdissa.

Myös pienimmät vieraat tulevat viihtymään Regnumissa, sillä täältä löytyy lasten klubi, nuorten klubi, minidisko, lasten allas ja kuusi vesiliukumäkeä ja aaltoallas!

Myöskään huoneiden tasossa ei ole säästelty. Huoneet ovat tilavia, ja huokuvat luksusmaista ja eleganttia tunnelmaa. Näissä huoneissa on helppo viihtyä!

Hotelli on jaettu kahteen osaan, päärakennukseen sekä Villa-puoleen, jossa huoneista ja sviiteistä on suora käynti altaalle. Villat sijaitsevat hienon Carya-golfkentän vieressä.

Rentoudu aurinkotuolissa tai laske vesiliukumäkeä suoraan aaltoaltaaseen

Regnum hotellissa on runsaasti tilaa rauhalliseen ja rentouttavaan lomaan. Miksi et nauttisi täydellisestä rauhasta hiljaisella altaalla, joka on tarkoitettu vain aikuisille. Jos haluat enemmän menoa ja meininkiä, löydät useita aktiviteetteja hotellin pääaltaalta, jossa hotellin oma kansainvälinen aktiviteettitiimi järjestää vesileikkejä, kilpailuja ja muita viihdykkeitä.

Jos haluat nauttia vauhdin huumasta, suuntaa kohti vesiliukumäkiä ja voit leikkiä lapsen lailla. Alueella on kuusi vesiliukumäkeä, jotka ovat vapaasti käytettävissäsi. Liukumäet ovat vauhdikkaita, ja kurvit ja käännökset kutittavat vatsan pohjassa. Hotellilla on myös aaltoallas, joka on kaikkien vesipetojen unelmaleikkipaikka. Pienemmille lapsille on oma erillinen lasten allas, jossa he voivat leikkiä vedessä.

Muista huolehtia nestetasapainosta, kun oleskelet koko päivän auringossa. Täällä on allasbaareja, joista tarjoillaan virvokkeita koko päivän, joten sinun ei tarvitse lähteä kauas hakemaan juotavaa. Päivän aikana liikkuvat tarjoilijat välillä rullaluistimilla ottaen tilauksia vastaan eli sinun tarvitsee vain keskittyä lomasta nauttimiseen!

Jos kuulut niihin, jotka haluat mieluummin tuntea hiekan varpaiden välissä, voit viettää aurinkoisen päivän hotellin omalla hiekkarannalla, johon on tuotu valkoista, pehmeää hiekkaa, joka tuntuu ihanalta eikä kuumu niin paljon. Rannalla on runsaasti aurinkotuoleja ja varjoja, jotka ovat vapaasti käytössäsi. Rannan lähettyvillä on myös rantabaari, joka tarjoilee virvokkeita ja pikkupurtavaa suurimman osan päivästä. Rannan ja altaan välillä on iso nurmikkoalue, jossa on myös aurinkotuoleja ja varjoja, ja täällä on myös tunnelmallinen osa, jossa on riippumattoja pienen vesiputouksen vieressä.

Rannalla on kaksi laituria, joissa toisessa on runsaasti tilaa nauttia auringosta ja rentoutua aurinkotuolissa. Täällä on myös baari. Laiturilta johtaa rappuset mereen, joten voit helposti pulahtaa viilentävään veteen päivän kuumimpina hetkinä. Toisella laiturilla on paviljonkeja, joita voi vuokrata. Aurinkotuoleja on auringossa ja paviljongin sisällä. Vuokraan kuuluu lounaan ja juomien tarjoilu, joka on luksusta omassa luokassaan!

Voit jättää kylpypyyhkeen kotiin, sillä hotelilla on ilmainen ranta- ja allaspyyhepalvelu.


Lisämaksua vastaan

Paviljonkien vuokra.

Korkealaatuista ruokaa ja neljä à la carte-ravintolaa

Yksi tärkeimmistä Premium Collection-hotellin kriteereistä on, että All Inclusive-ohjelma on korkealaatuinen ja Regnum täyttääkin kaikki nämä vaatimukset. Kaikki ruoat ovat huolella valittuja ja valmistettuja, valikoima on kattava ja tulee varmasti miellyttämään vaativimmankin vieraan makuhermoja. Paikalliset ja useimmat tuontijuomat kuuluvat All Inclusive-ohjelmaan.

Kaikki päivän kolme pääateriaa tarjoillaan hotellin pääravintolassa. Seisovissa pöydissä on tarjolla muun muassa leipää, salaatteja, lihaa, jälkiruokia sekä hedelmiä. Tarjolla on herkullinen sekoitus kansainvälisiä ruokalajeja ja turkkilaisia erikoisuuksia, niin kylmiä, kuin lämpimiäkin.

Myös lapsia on ajateltu, sillä ravintolassa on oma osastonsa lapsille. Sekä aamupalalla, lounaalla että illallisella on lapsille katettu oma seisova pöytä, jossa on tarjolla lasten suosikkeja. Tässä osastossa on lasten ruokapurkkeja ja jogurttia, sekä mixeri ja mikroaaltouuni.

Pääruokailujen välillä on tarjolla pikkupurtavaa kaikissa hotellin kahdessa snack-baarissa, jotka sijaitsevat eri puolella hotellialuetta. Yksi näistä sijaitsee rannalla ja tarjoilee pikaruokaa. Hotellilla on myös upea ranskalaistyylinen konditoria, jossa tarjoillaan korkealaatuisia kakkuja, konvehteja, macaroneja, jotka valmistetaan hotellilla ja Mövenpick-jäätelöä! Tämä on paras konditoria tarjonnassamme, josta ei kannata jäädä paitsi!

Jos mielesi tekee syödä jotain muuta, kuin seisovien pöytien herkkuja, voit kokeilla jotain hotellin neljästä à la carte-ravintolasta. Valittavanasi on italialainen, turkkilainen tai kalaravintola sekä aasialainen, jossa on myös teppanyaki- että pihviravintola. Voit vierailla ravintoloissa niin monta kertaa kuin haluat paikkatilanteen salliessa. Kaikissa savintoloissa joudut maksamaan varausmaksun, paisi teppanyaki-osassa, jossa maksat ravintolan hinnaston mukaan. 

Lisämaksua vastaan

Tietyt tuontijuomat, tietyt ensiluokkaiset juomat, varausmaksu ja hinnat à la carte-ravintoloiden hinnaston mukaan.

Suuri valikoima lastenaktiviteetteja!

Myös lapset tulevat viihtymään kuin kalat vedessä hotelli Regnumissa! Hotellilta löytyy myös aaltoallas, joka on kaikkien vesipetojen unelmaleikkipaikka. Pienemmille lapsille on oma erillinen lasten allas, jossa he voivat leikkiä vedessä.

Jos haluat nauttia vauhdin huumasta, suuntaa kohti vesiliukumäkiä ja voit leikkiä lapsen lailla. Alueella on kuusi vesiliukumäkeä ja ne ovat vapaasti käytettävissäsi. Liukumäet ovat vauhdikkaita, ja kurvit ja käännökset kutittavat vatsan pohjassa.

Lapsilla on mahdollisuus tavata uusia leikkikavereita hotellin kansainvälisessä lasten kerhossa, jossa järjestetään leikkejä ja muuta toimintaa. Hotellin nuorisoklubilla voivat teini-ikäiset tavata ikäisiään nuoria. Useimpina iltoina järjestetään hotellilla minidisko, jossa lapset voivat tanssia aktiviteettioppaiden kanssa lempimusiikkinsa tahdissa. Hotellialueella on myös leikkipaikka ja trampoliini, joka on erittäin suosittu lasten keskuudessa.

Myös lapsia on ajateltu, sillä ravintolassa on oma osastonsa lapsille. Sekä aamupalalla, lounaalla että illallisella on lapsille katettu oma seisova pöytä, jossa on tarjolla lasten suosikkeja.

 

Aktiviteetteja kaikkien makuun!

Hotelli Regnumissa on tarjolla lukuisia aktiviteetteja ja vapaa-ajan toimintaa. Hotelli sijaitsee maailmanluokan golfkentän vieressä, jonka golfpaketista voit lukea täältä.

Hotellialueella oon valtava vauhtia täynnä oleva seikkailupuisto* 30 eri osiolla, kuten esimerkiksi 32 metrin vapaapudotuksella, ziplinella ja kiipeilyseinällä. Tänne kannattaa tulla vain rohkeat! 

Voit myös kokeilla muun muassa tikan heittoa, tennistä, pöytätennistä ja videopelejä. Rannalla voit kokeilla erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja, ja altaalla järjestetään monenlaisia allasleikkejä sekä aktiviteetteja.

Hotellilla on pelihalli, jossa on useita erilaisia videopelejä ja pelikoneita. Hotellilla on myös muutama kauppa, joten sinun ei tarvitse lähteä hotellialueelta edes tuliaisostoksille. Jos haluat jakaa lomakuvasi läheisillesi kotona, on se helppoa, sillä koko hotellin alueella on ilmainen langaton internet yhteys. Muista ottaa mukaasi älypuhelimesi, tablettisi tai läppärisi.

Jos haluat pitää huolta myös muodoistasi loman aikana, voit maksutta käyttää hotellin suurta ja hyvin varustettua kuntosalia. Täällä tarjotaan Less Mills-ryhmäliikuntatunteja kuten esimerkiksi bodypumpia. Täällä on myös useita moderneja laitteita, kuten juoksumattoja ja vapaita painoja.

*Säännöt seikkailupuistossa:

Alle 18-vuotiaat pääsevät tänne vain vanhempien suostumuksesta ja pituutta tulee olla vähintään 150cm ja painoa vähintään 30kg.

Antalya-alueen suurin teemapuisto – The Land of Legends

Regnum Caryan vieraana on mahdollista vierailla The Land of Legends-seikkailupuistossa saaden ilmaisen sisäänpääsyn niin usein kuin haluaa. Hotellin vieraana pääsee myös nopeammin sisään ylellisen fast track-jonon kautta. Päivittäinen kuljetus hotellilta on ilmainen ja tämä vie vain pari minuuttia. All Inclusive ei sisälly puistossa hintaan ja tietyt aktiviteetit ovat lisämaksua vastaan. Lue lisätietoa puistosta täältä.

Lisämaksua vastaan

Seikkailupuisto, videopelit, pelihalli, kaupat, valaistu tenniskenttä, vesiurheiluaktiviteetit, sukelluskurssi.

Suuret ja mukavat huoneet!

Kaikissa modernin tilavissa huoneissa on parveke tai terassi, jossa voit istahtaa päivän päätteeksi upeassa auringon paisteessa.

Jos haluat luksusmaisen, hyvin varustellun ja tilavan loma-asunnon, olet valinnut oikean hotellin! Osa huoneista sijaitsee päärakennuksessa, osa Villa-puolella, mutta mukavuudet ovat samat. Näissä tilavissa ja moderneissa huoneissa on joko parveke tai terassi, jossa voit istua ja nauttia näköalasta aurinkoisen päivän jälkeen.

Kaikissa huoneissa on laminaattilattia ja langaton nettiyhteys, tallelokero, vedenkeitin, taulu-tv, joka on sisäänrakennettu valtavaan peiliin, keskusilmastointi ja minibaari, joka täytetään maksutta joka päivä. Huoneissa on myös silityslauta ja -rauta, pesulapalvelu sekä huonepalvelu. Kaksi viimeiseksi mainittua ovat lisämaksua vastaan. Kylpyhuoneissa on kylpyamme ja erillinen suihku, sekä hiustenkuivaaja ja Bvlgarin tuotteita.

Päärakennus

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Suuret kahden hengen huoneet ovat kooltaan 50 m², ja myös 12 m²:n parveke on tilava. Huoneissa on sängyt jopa kolmelle hengelle. Näköala huoneista on golfkentälle, mutta lisämaksua vastaan voit varata merinäköalan tai osittaisen merinäköalan (Seaside).

Kaikki nämä huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, ja täällä voi asua kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lapsi. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään olla kolme. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan ja lisämaksua vastaan on huone saatavissa yhdelle hengelle.

Kahden hengen Connection-huone merinäköala, 4-6 hengelle

Kahden hengen Connection-huone merinäköala, 4-6 hengelle

Tämä huone koostuu kahdesta kahden hengen huoneesta, joista näköala on merelle päin. Huoneissa on samat mukavuudet, kuin kahden hengen huoneessa – kertaa kaksi.

Koko perheellä on käytössään kokonaiset 100 m², kaksi kylpyhuonetta ja kaksi parveketta. Kaikki nämä huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Vähintään neljä täysihintaista vierasta, ja mahdollisuus kahteen lapsihintaan.

Huvilapuoli

Jos haluat kokeilla jotain erilaista, varaa huone Villa-puolelta. Tämä alue sijaitsee erillään päärakennuksesta, ja kaikilla on pääsy suoraan yhteiselle uima-altaalle. Täällä sinulla on mahdollisuus nauttia auringosta omassa rauhassa ja pulahtaa viilentävään altaaseen lähes suoraan ovelta.

Villa Room Pool Connection, 4-6 hengelle

Tämä huone koostuu kahdesta Villa-huoneesta allasnäköalalla, joita erottaa ovi. Saat käyttöösi 100m² jaettuna kahteen eri huoneeseen. Molemmissa huoneissa on 12m² terassi, josta on suora pääsy uima-altaalle, mikä on myös muiden huoneiden käytössä. Täällä on kaksi kylpyhuonetta ja jopa kuusi kunnollista sänkypaikkaa. Huone vaatii vähintään neljä täysihintaista ja täällä voi asua enimmillään kuusi aikuista ja lapsihintoja voi saada kahdelle.

Huvilapuolen huone allasnäköalalla, 2-3 hengelle

Huvilapuolen huone allasnäköalalla, 2-3 hengelle

Myös nämä huoneet ovat tilavia ja kooltaan noin 50 m² ja näissä on 12 m² terassi. Terassilta on suora käynti uima-altaalle, joka on yhteisessä käytössä muiden kanssa. Huoneissa on jopa kolme kunnon sänkypaikkaa, ja huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista vierasta, ja yhdellä lapsella on mahdollisuus lapsihintaan.

Huvilapuolen sviitti allasnäköalalla, 2-4 hengelle

Huvilapuolen sviitti allasnäköalalla, 2-4 hengelle

Nämä sviitit ovat Villa-puolen isoimpia huoneita ja kooltaan valtavat 100 m². Terassilta on suora käynti uima-altaalle, joka on yhteisessä käytössä muiden kanssa. Huoneistossa on yksi makuuhuone parisängyllä, yksi oleskeluhuone vuodesohvalla sekä kaksi kylpyhuonetta ja huonetyyppi vaatii vähintään kaksi täysihintaista vierasta, sekä 1 lapsella on mahdollisuus lapsihintaan.

Villa Room Pool Connection, 4-6 hengelle

Tämä huone koostuu kahdesta eri Villa-huoneesta, joiden välillä on ovi. Käytössäsi on yhteensä 100 m². Molemmissa huoneissa on 12 m² terassi, josta on suora pääsy uima-altaaseen, joka on villa-asukkaiden käytössä. Täällä on kaksi kylpyhuonetta, ja enimmillään kuusi kunnollista sänkypaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään neljää täysihintaista, ja täällä voi asua enimmillään kuusi aikuista. Kaksi lasta voi saada lapsihinnan.

Baron Villa, 4-6 hengelle

Tämä 250 m² kokoinen villa koostuu yhdestä makuuhuoneesta parisängyllä, yhdestä makuuhuoneesta kahdella yhden hengen sängyllä, kolmesta kylpyhuoneesta kylpyammeella ja suihkulla, oleskelu/ruokailuhuoneesta sekä pienestä keittiöstä. Villassa on tämän lisäksi pesukone ja kuivausrumpu. Täällä on 100 m² yksityisterassi suoralla yhteydellä 140 m² uima-altaaseen, joka on yksityisessä puutarhassa. Huone vaatii vähintään neljä täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kuusi aikuista. Lapsihinnan voi saada kahdelle lapselle.

Lisämaksua vastaan

Pesulapalvelu, huonepalvelu.

Löydä sisäinen rauha ja harmonia

Kun vierailet Regnumin upeassa kylpylässä, on sinun helppo unohtaa arjen murheet ja huolet. Täällä on sinun hyvinvointisi etusijalla, ja kylpylän tunnelma on erittäin rentouttava. Wellness-keskuksessa on hamam, turkkilainen sauna ja normaali sauna, jotka kaikki ovat vapaasti käytössäsi.

Hoitola tarjoaa monenlaisia hoitoja, kuten hierontaa ja hamam-käsittelyn. Hamam-hoidossa iholta kuoritaan pois kuolleet ihosolut, ja hoito päättyy hyväntuoksuiseen rentouttavaan vaahtohierontaan. Aloittamalla lomasi Hamam-käsitellyllä saat rusketuksesta tasaisemman, kullanruskean rusketuksen, joka kestää pitempään.

Lisämaksua vastaan

Hoidot, kuten hieronta ja kuorinta.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Belek

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Belekissä, noin tunnin ajomatkan päässä Antalyasta. Belekistä löydät muutaman Turkin parhaista hotelleista. Siellä on pieni keskusta, jossa on kauppoja ja kahviloita, mutta Belek tunnetaan parhaiten maailmanluokan tasoisista, 14 golfkentästään, mitkä tekevät siitä suositun golflomakohteen ympäri vuoden.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.