Colakli/Side, Turkki

Royal Dragon

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
0 m 
Keskusta
8 km 

Suosittu ja huoliteltu luksushotelli

Unelmoitko kiinalaisesta lomaseikkailusta, mutta et viitsi matkustaa Kiinaan saakka? Lennä sen sijaan meidän kanssamme Royal Dragoniin! Hotellin aasialainen teema on toteutettu pienimpiäkin yksityiskohtia myöten, ja täällä on aktiviteetteja koko perheelle koko loman ajalle. Royal Dragon on vähintäänkin yhtä laadukas kuin muutkin Royal-hotellit, ja Siden kaupunkiin on lyhyt matka.

Tämän tyylikkään aasialaisen tunnelman takana on kuitenkin pesunkestävä laatuhotelli.

Idea Royal Dragonin rakentamisesta syntyi Kiinan matkalla, ja hotellin suunnittelussa onkin kunnioitettu koko ajan kiinalaisen kulttuurin perinteitä. Kaiken kruunaavat juuri tähän hotelliin suunnitellut, ainutlaatuiset yksityiskohdat. Tutustu kaukaiseen Itään ja vietä lomaa Royal Dragonissa, samalla kun nautitte ruhtinaallisesta valikoimasta mukavuuksia ja aktiviteetteja!

Ylellinen hiekkaranta ja suuri vesipuisto

Royal Dragon on todellinen loistohotelli, jossa on suuret ja hienot allasalueet ja ihanan leveä hiekkaranta. Ranta on yli 100 metrin levyinen ja jatkuu silmän kantamattomiin. Allasalueet ovat kaikkien vesipetojen suuria suosikkeja ja ne on muotoiltu pitkäksi järveksi, joka ulottuu hotellilta rannalle saakka. Suuren allasalueen lisäksi saatte lapsille oman lastenaltaan sekä Siden yhden suurimmista hotellivesipuistoista!

Rannalla ja altailla on paljon aurinkotuoleja, patjoja ja varjoja sekä luonnollisesti All Inclusive –ohjelmaan kuuluvat ranta- ja allasbaarit, joista saa hakea vapaasti välipalaa ja juotavaa. Hotellin ranta on matalaa ja sopii siten hyvin lapsiperheillekin.

Hotellin altailla ja vesiliukumäissä riittää huvia koko päivälle niin pienille kuin vanhemmillekin vieraille. Vesi vain roiskuu kun vauhdikas lasku päättyy altaaseen! Aivan pienille on oma lastenallas ja siihen sopivat vesiliukumäet, joissa he voivat laskea turvallisesti mielin määrin.

Jos haluat aloittaa päiväsi kuntoilemalla, voit aloittaa uimalla pari kierrosta semi-olympiatason altaassa. Aamujumppa järjestetään myös tässä altaassa. Tai voitte myös kellua uimalelujen päällä, nauttia auringosta ja lämmöstä ja kuunnella pienten vesiputousten rauhoittavaa solinaa altaiden ympärillä.  Vauhtia päivään saatte osallistumalla kaikille järjestettäviin hauskoihin aktiviteetteihin.

Hotelli tarjoaa yhden pyyhkeen per päivä henkilöä kohden altaalle tai rannalle. Pyyhkeen voi vaihtaa puhtaaseen päivän aikana lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista. 

All Inclusive– ympäri vuorokauden!

Pääravintola kattaa seisoviin pöytiin runsaasti maukasta ruokaa, josta tekee mieli maistella aivan kaikkea. Seisovan pöydän valikoima kattaa paljon eri makuelämyksiä, joten siellä on tarjolla niin turkkilaisia erikoisuuksia kuin kansainvälisiäkin ruokia. Jos nälkä sattuisi yllättämään vielä ennen nukkumaanmenoa, niin pöydät katetaan viimeisen kerran yöpalalle. Yömyssyjäkin on saatavana, sillä vähintään yksi Royal Dragonin monista baareista on auki ympäri vuorokauden.

Lasten ruokatoiveita on ajateltu vähintään yhtä paljon! Lapsille on oma ravintola, jonka pöydät ja tuolit sekä tarjottava ruoka on suunniteltu juuri heille. Ilmaista jäätelöä on tarjolla kaikille vieraille klo 14.00-16.00 sekä illallisen jälkeen. Minibaari täydennetään päivittäin virvoitusjuomilla, oluella ja vedellä osana All Inclusive ohjelmaa.

Rauhallinen illallinen kynttilän romanttisessa valossa onnistuu parhaiten yhdessä hotellin neljästä á la carte –ravintolasta. Voitte valita turkkilaisen, italialaisen, kalaravintolan ja aasialaisen ravintolan väliltä ja vierailla näissä rajattomasti lisämaksua vastaan tilan salliessa. Muistathan kuitenkin tehdä pöytävarauksen vähintään päivää aiemmin.

Lisämaksua vastaan

Vastapuristetut hedelmämehut, tietyt paikalliset juomat, tuontijuomat, sekä pullotetut juomat. Illallinen à la carte –ravintoloissa.

Suuri valikoima suosittuja lastenmukavuuksia

Lapset löytävät nopeasti uusia kavereita kansainvälisestä lasten klubista, missä ammattitaitoiset aktiviteettiohjaajat järjestävät leikkejä ja aktiviteetteja. Iltaisin lapset voivat tanssia minidiskossa ylpeiden vanhempien ihastellessa heidän uusia taitojaan. Lastenklubi on avoinna kaikille 4-12 –vuotiaille lapsille.

Royal Dragonissa on varattu kokonainen alue vain lapsille. Alueen nimi on Funfair, josta löytyy vesipuisto sekä tivoli. Alue jaetaan sisarhotelli Royal Taj Mahalin kanssa, joka sijaitsee aivan vieressä. Vesipuistosta löytyy monia jännittäviä vesiliukumäkiä, jossa lapset viihtyvät helposti useamman tunnin. Pienestä tivolista löytyy pieniä karuselleja ja muita hauskoja aktiviteetteja. Alue on täydellinen koko perheelle!

Pikkuvieraille on luonnollisesti oma ravintola, jossa on heille sopivat pöydät ja tuolit. Päivän kohokohtana lapsille tarjotaan tiettyinä aikoina päivästä ”Food Cornerissa” myös jäätelöä.

Lisämaksua vastaan

Pelihuone.

Aktiviteetteja lapsille ja lapsenmielisille

Royal Dragon tarjoaa paljon tekemistä niin vesipedoille, urheilijoille kuin kaikille teillekin, jotka rakastatte auringossa makaamista kylmä drinkki kädessä. Täällä on keilarata, pelihuone, pöytätennisvälineet, rantalentopalloa, nettikahvila ja hyvin varustettu kuntosali. Iltaisin ohjelmaan kuuluvat värikkäät näytökset hotellin omassa amfiteatterissa. Maksuton wifi on käytössä hotellin yleisillä alueilla sekä huoneissa, mutta jos haluat nopeamman yhteyden niin on tämä lisämaksua vastaan.

Illan hämärtyessä tunnelma vain nousee. Ilta alkaa lasten minidiskolla amfiteatterissa, missä voitte ihailla lasten uusia taitoja. Seuraavaksi voitte astua omiin tanssikenkiin ja keinua elävän musiikin tahdissa tai diskossa tai voitte lähteä vaihtoehtoisesti vaikkapa rauhalliselle iltakävelylle rantatielle sulattelemaan päivän vaikutteita ja ihanaa ruokaa. Tunnelmaa hämärällä rannalla nostaa aaltojen pehmeä loiske rantaan.

Lisämaksua vastaan

Valaistu tenniskenttä, vesiurheiluaktiviteetit, keilaus, pelihuone, biljardia, nettikahvila ja nopeampi wifi yhteys.

Aasialaista tunnelmaa jopa neljän hengen huoneissa

Royal Dragonin suuret ja tyylikkäät huoneet noudattavat samaa tasoa kuin muissakin Royal-hotelleissa,ja täällä sisustukseen on valittu aasialaisia elementtejä ja idän mystiikkaa.

Kaikissa huoneissa on parveke, kokolattiamatto, minibaari, tv, puhelin, hiustenkuivaaja, keskusilmastointi sekä tallelokero.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat valoisia ja tilavia ja kooltaan noin 40 neliötä. Huoneissa on kolme oikeaa vuodepaikkaa sekä vuodesohva, joka on kooltaan 160x60cm tai lisävuode kooltaan 180x80 cm. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, täällä voi asua enimmillään kolme aikuista ja yhdelle lapselle on mahdollista saada lapsihinta. Lisämaksua vastaan tämän huoneen voi varata yhdelle hengelle. Voit valita mannernäköalan, merinäköalan tai osittaisen merinäköalan (Seaside) väliltä, näistä kaksi viimeistä ovat lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 3-4 hengelle

Perhesviitti koostuu kahdesta makuuhuoneesta, joiden välissä on oikea ovi ja sviitit ovat noin 60 neliötä. Toisessa makuuhuoneessa on parisänky ja toisessa kaksi erillistä yhden hengen sänkyä. Sviittiin vaaditaan vähintään kolme täysihintaista, täällä voi asua enimmillään neljä aikuista, ja yhdelle lapselle on mahdollista saada lapsihinta. Voit valita manner- ja merinäköalan väliltä, viimeisin on kuitenkin lisämaksua vastaa.

Perhesviitti Duplex, 3-4 hengelle

Tämä 60 neliön sviitti koostuu kahdesta avoimesta kerroksesta, joissa molemmissa on makuuhuone. Sviitin alemmassa kerroksessa on kaksi yhden hengen sänkyä sekä kylpyhuone suihkukaapilla. Ylemmässä kerroksessa on parivuode sekä kylpyhuone kylpyammeella. Sviittiin vaaditaan vähintään kolme täysihintaista, täällä voi asua enimmillään neljä aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Kaikki Duplex perhesviitit sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa.

Juniorisviitti, 2-3 hengelle

Noin 70 m² kokoisessa juniorisviitissä on olohuone sekä erillinen makuuhuone poreammeella. Sviitissä on kaksi oikeata sänkypaikkaa sekä 170x75 cm kokoinen vuodesohva. Sviitissä on kaksi kylpyhuonetta. Täällä on kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on poreamme. Kaikissa juniorisviiteissä on merinäköala. Huonetyyppi vaatii vähintään kaksi täysihintaista, täällä voi asua enimmillään kaksi aikuista ja yhdelle lapselle on mahdollista saada lapsihinta.

Nauti aasialaisesta hieronnasta

Aasialainen teema näkyy myös hotellin wellness-keskuksessa, jossa saa turkkilaisten hoitojen ja hamamin lisäksi Idässä tunnettuja ihania hierontoja ja kauneuskäsittelyjä. Royal Dragonin wellnesskeskus kuljettaa sinut hoidoillaan Silkkitielle.

Wellnesskeskus tarjoaa paljon vaihtoehtoja itsesi hemmotteluun. Siellä on sauna, hamam, hierontaa ja käsittelyjä kaikista maailmanosista. 

Täällä saat myös hoidettua kädet ja jalat kuntoon ja kun olet vauhdissa, niin valitse vielä jokin monista kasvohoidoistakin. Vierailu wellnesskeskuksessa on takuulla päivän kohokohta!

Lisämaksua vastaan

Kuorinta, hieronnat ja muut hoidot.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Side

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Sidessä, joka on kiehtova sekoitus vanhaa ja uutta! Se on moderni lomakylä, joka on perustettu keskelle hyvinsäilyneitä, vanhoja roomalaismonumentteja, joten siellä on muunmuassa paljon sokkeloisia mutta viehättäviä pieniä katuja. Hemmottele itseäsi illallisella yhdessä Siden monista, hyvistä ravintoloista, käy ostoksilla loputtomassa valikoimassa jännittäviä myymälöitä tai lähde kävelylle meren rannalle, tähtien tuikkiessa ja vanhojen raunion valaistuksen luodessa koko alueelle aivan erityisen, taianomaisen tunnelman.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.