Uutuus

Türkler/Alanya, Turkki

Rubi Platinum Sign

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
23 km 

Vaikuttava ja vastavalmistunut taianomaisen rannan äärellä

Tämä sijaitsee yhdellä Välimeren kauneimmista lahdista – hotelli, joka vihitään käyttöön huhtikuussa 2022.

Rubi Platinum Sign, tai ”Välimeren valkoinen palatsi” kuten väitetään, tarjoaa upeaa arkkitehtuuria ja ainutlaatuisen tunnelman. Hotellissa on kaikki onnistuneeseen lomaan ja hieman enemmänkin: erinomainen hiekkaranta, tietysti suuri valikoima uima-altaita sekä korkealuokkaista maijoittumista ja ruokaa. Tämän lisäksi hotellilta löytyy kansainvälinen lasten- ja nuortenklubi, raikas spa sekä hienoja esityksiä tai live-musiikkia iltaisin.

Rubi Platinum Sign on Rubi Platinum Span sisarhotelli ja osa Premium Collectioniamme, josta löydät Nazarin ehdottomasti hienoimmat ja ylellisimmät hotellit.

Koska hotelli on aivan uusi eikä siitä ole vielä valokuvia, käytämme arkkitehdin animoituja kuvia.

Ota aurinkoa ja ui uima-altaissa tai kauniilla rannalla

Hotellin allasalue koostuu suuresta pääaltaasta, ihanasta rentoutumisaltaasta, rauhallisemmasta sisäuima-altaasta sekä tietenkin vesipuistosta neljällä vesiliukumäellä lapsille ja lapsenmielisille. Suuren pääaltaan luona on runsaasti aurinkotuoleja auringonpalvojille ja aurinkovarjoja heille, jotka haluavat rentoutua viileässä varjossa. Täällä voit myös nauttia trendikkään Papaya Barin ylellisistä drinkeistä, jotka voi ottaa mukaan altaan reunalle. Pääaltaasta löytyy myös pienimmille tarkoitettu erillinen osa, joka on 40 cm syvä. Jos sen sijaan haluat hetkeksi pois auringosta, voit vierailla sisäuima-altaalla rentouttavalla uinnilla. Jos haluat nauttia auringosta, mutta levätä aktiviteeteista, voit etsiä rauhaa rentoutumisaltaan luota.

Rubi Platinum Signin yksityinen Pearl Bay -ranta on jotain aivan erityistä. 200 metriä pitkällä hienohiekkaisella rannalla on runsaasti tilaa nauttia meren rauhasta. Täältä löytyy lähes kaikki välttämättömyydet mukavaan oleskeluun, ja jos et halua maata suoraan rannalla, löytyy täältä myös mukava laituri, jossa voit maata ja ottaa aurinkoa. Jos sinulla tulee nälkä, voit ruokailla kauniissa The White Loungessa ja nauttia näköalasta merelle sekä rannalle.

Lisämaksua vastaan

The White Lounge

Useita korkeatasoisia ravintoloita ja baareja

Rubi Platinum Signissa on erinomainen ja herkullinen All Inclusive -ohjelma, josta pääset nauttimaan peräti kolmessa ylellisessä ravintolassa, kolmessa baarissa ja konditoriassa. Hotellin pääravintolassa, Platinum Restaurantissa, voit nauttia kaikki päivän ateriat herkullisesta buffetista. Tämä sisältää myös vauvanruoat kaikkein pienimmille matkailijoille. Hotellin Bistro Terazza ja sen kansainvälinen keittiö on auki 24 tuntia vuorokaudessa, jos haluat syödä ja juoda jotain myöhäisempään kellonaikaan. Aivan hotellin sydämessä sijaitsevassa Cetrus Bar -aulabaarissa on laaja valikoima välipaloja ja juomia – kellonajasta riippumatta. Ficus-baari sijaitsee aivan uima-altaan äärellä ja tarjoaa upeat näkymät, monipuolisen valikoiman pikkupurtavaa ja värikkäitä cocktaileja koko päivän ajan. Art Café on hotellin konditoria. Täällä tarjotaan klassisia leivonnaisia, kuten kakkuja ja baklavaa, modernilla tyylillä. Hotellihuoneen minibaarin sisältö täytetään kerran päivässä.

Lisämaksua vastaan

Osa tuontijuomista, The White Lounge -ravintola

Paljon hauskaa niin pienille kuin isommillekin lapsille

Kun tai jos lapset haluavat taukoa uima-altaassa polskimisesta tai vesipuistosta, tarjoaa Rubi Platinum Sign korkeatasoisen kansainvälisen lastenklubin, joka järjestää sekä minidiscon että kasvomaalausta ja aarteenetsintää. Toimintaa tarjotaan niin yhdessä vanhempien kanssa kuin myös ilman, ja klubi on auki viikon jokaisena päivänä klo 10:00-23:00. Hotelli järjestää myös nuorisoklubin 12-17-vuotiaille nuorille. Täällä järjestetään paljon aktiviteetteja aina jousiammunnasta ja paintballista kartingiin ja koripalloon. Kerran viikossa järjestetään juhlat, elokuvaesitys ja rodeo-peli. Lapset ja nuoret eivät siis todennäköisesti kyllästy lomalla. Täällä lapset voivat tutustua muista maista tuleviin lapsiin ja saada uusia elinikäisiä ystäviä.

Aktiviteetteja sekä päivisin että iltaisin

Rubi Platinum Signissa on todella aikaa ja tilaa aktiviteeteille. Kuutena päivänä viikossa järjestetään monipuolista viihdettä ja erilaisia tapahtumia, ja The Ficus Show Centerissä hotelli tarjoaa ammattitason iltaesityksiä. Joinakin viikonpäivinä hotellissa on myös live-musiikkia tai DJ. Hotellilla on myös disco, joka on avoinna joka ilta klo 00:00-02:00 niille, jotka haluavat käydä tanssahtelemassa iltaisin. Lisäksi järjestetään teemailtoja, kuten vaahto- ja BBQ-bileitä.

Mitä tulee liikuntaan, on hotellilla laaja valikoima tunteja, joihin voit osallistua. Mikset kokeilisi pilatesta tai hikoilisi intensiivisellä aerobic-tunnilla? Täällä voit myös osallistua Zumba-tunnille, kun olet vielä liikkeellä! Lisäksi sinulla on mahdollisuus harjoitella erilaisia pallolajeja, kuten koripalloa, tennistä ja lentopalloa. Käytettävissä on myös kuntosali, jos haluat pitää lihaksistasi huolta loman aikana.

Halutessasi päästä tiheämmän asutuksen pariin ostoksille tai kiertelemään, on Alanya vain 23 kilometrin päässä hotellista. Voit myös vierailla 44 kilometrin päässä pienemmässä ja paikallisessa Manavgatissa. Koko päivän retkelle suosittelemme suuntaamaan aina Antalyaan asti, joka sijaitsee 113 kilometrin päässä hotellista.

Lisämaksua vastaan

Tennistunnit ammattimaisen tennisohjaajan kanssa, sukelluskoulu.

Vastavalmistuneita huoneita jopa viidelle hengelle

Rubi Platinum Signissa on 167 tyylikästä ja kodikasta huonetta, joissa on ripaus Välimerta. Kaikissa huoneissa on parveke tai terassi, ja nämä ovat ylellisen korkeatasoisia. Huoneissa on minijääkaappi, vedenkeitin kahvilla ja teellä, tallelokero, tohvelit ja kylpytakit sekä 40 tuumaan LED-TV. Kylpyhuoneesta löyyy hiustenkuivaaja.

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Kahden hengen huone on noin 36 m², ja huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Huoneessa tulee olla kaksi täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua kaksi henkilöä. Huoneen voi lisämaksua vastaan varata myös yhdelle hengelle. Kahden hengen huone on mannernäköalalla, mutta voit valita merinäköalan lisämaksusta.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Tässä noin 42 m² huoneessa on kaksi makuuhuonetta. Kunnollisia sänkypaikkoja on neljä. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua neljä henkilöä. Huoneessa on mahdollisuus saada kaksi lapsihintaa ja nämä ovat mannernäköalalla, mutta voit valita merinäköalan lisämaksusta.

Sviitti kahdella makuuhuoneella, 2-5 hengelle

Sviitti kahdella makuuhuoneella, 2-5 hengelle

Tässä 73 m² huoneessa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Kunnollisia sänkypaikkoja on neljä. Tähän huonetyyppiin sisältyy suuri terassi kauniilla näköalalla ja porealtaalla. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua viisi henkilöä tai neljä aikuista. Mahdollisuus saada kaksi lapsihintaa.

Tunne rauhallisuus hotellin spassa

Suosittelemme lämpimästi vierailua hotellin spassa, joka tarjoaa runsaasti virkistäviä tai rentouttavia hoitoja. Tyypillisen turkkilaisen saunan ja perinteisen porealtaan lisäksi Rubi Platinum Signin spassa on hieman epätavallisempia elementtejä, kuten suolahuone ja Ice Room yhdistettynä klassisiin hoitoihin, kuten manikyyriin ja aasialaiseen hierontaan. Spa-alueen yhteydessä on myös rauhallinen sisäuima-allas. Tilat ovat auki seitsemänä päivänä viikossa klo 09:00-20:00.

Lisämaksua vastaan

Hoidot

Osa ravintoloista sijaitsee ulkona ja aukioloajat voivat siksi vaihdella säästä ja vuodenajasta riippuen.

Uima-altaat ja ranta ovat käytettävissä säästä ja vuodenajasta riippuen. Ulkona järjestettäviä esityksiä, juhlia ja tapahtumia voidaan myös siirtää tai perua sääolosuhteista johtuen.

Kaikki à la carte -ravintolat ovat suljettuina yhtenä päivänä viikossa.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme