Avsallar/Alanya, Turkki

Rubi Platinum Spa

Asiakasarvio
4.6/5
Perustuu 41 arvioon
Asiakasarvio
4.6/5
Perustuu 41 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
22 km 

Rentouttavaa ylellisyyttä elegantissa ympäristössä

Rubi Platinum Spa on ylellinen ja elegantti hotelli rentouttavalla ja miellyttävällä ilmapiirillä. Sijainti lähellä Incekumia tekee hotellista ainoan Premium Collection -hotellin, joka on lähellä Alanyaa, ja on sitä paitsi edullisimpia tässä kategoriassa. Hotellilla on kattavan hyvä All Inclusive-tarjonta, johon sisältyy paljon hyviä makuja ja silmänruokaa. Pitkin päivää on täällä saatavilla useita maistuvia ruokia, ja ruoasta voi nauttia kauniissa saarekkeissa. Yhdessä baareista voi viettää aikaa varjoisammassa. Täällä loistaa kauniita lamppuja pimeän tultua.

Hotellin sydän on tämän kaunis uima-allasalue, jossa on tarjolla rentoutusta ja viilentäviä pulahduksia samalla nauttiessasi auringon lämmöstä. Rubi Platinum Span ranta on viihtyisä ja lapsiystävällinen, ja sijaitsee rauhallisella pienellä lahdella.

Lastenklubi on aivan loistava tämän ulkotiloissa olevalla leikkipaikalla, minitivolilla ja omalla amfiteatterilla, ja lapset tulevat varmasti viettämään täällä monen monta hetkeä.

Hotellilla on loistava kuntosali, josta näkee koko vihertävälle hotellialueella samalla treenaten, ja jossa on useita eri laitteita sekä treenimahdollisuuksia.

Hyvin vaikuttavassa ja mahtavassa tuloaulassa on hieno valoputous ja terassi, missä on pehmeitä kutsuvia sohvia, joissa voi nojautua taaksepäin ja nauttia juomatarjoilusta, jonka henkilökunta hoitaa rullaluistimet jalassaan.

Rubi Platinum Spa on yksi Premium Collection -hotelleistamme, ja on tästä syystä yksi parhaista ja ylellisimmistä Nazarin hotelleista.

Ota aurinkoa rannalla, altaalla tai kasvillisuuden keskellä

Rubi Platinum Span keskus on suurenmoinen alue pääaltaan ja vihreän puutarhan luona. Alue kutsuu rentoutumaan, ja täällä on mahdollisuus valita miten nautit auringon lämmöstä. Voit jopa maata altaassa ja ottaa aurinkoa. Uima-altaassa on nimittäin useita aurinkotuoleja. Voit tietenkin myös valita tavallisen aurinkotuolin joko altaalta, rannalta tai hotellin laiturilta. Mikäli haluat sen sijaan kasvillisuuden pariin, on aurinkotuoleja myös avoimella ruohikolla lähellä vettä.

Hotellilla on myös tätä rauhallisempi allas, joka kuuluu huoneisiin, joista on suora pääsy altaalle, mutta jota voi käyttää kuka tahansa hotellin asukas. Vesipedoille on täällä pienempi vesipuisto, jossa on neljä vesiliukumäkeä.

Rubi Platinum Span ranta sijaitsee rauhallisella suojaisalla pienellä lahdella, ja tämä on hyvin lapsiystävällinen. Rannalla on rauhallista ja viihtyisää ottaen huomioon tämän koon. Mikäli haluat enemmän yksityisyyttä, voit nauttia tästä vuokraamalla romanttisen paviljongin, jossa makoilla ja rentoutua päivän aikana.

Lisämaksua vastaan

Rantapaviljongit

Tarkkaan toteutettu tyylikäs ravintola

Rubi Platinum Spassa voit nauttia erityisen maittavasta All Inclusive -tarjonnasta. Ruoka on loistavaa ja kauniisti esillä. Ravintola on rakennettu pienen putiikkikadun tyyliin ja jaettu eri osioihin, joissa on salaattia, lämpimiä ruokia, grillattua, leipää, pastaa, kakkuja ynnä muuta. Sisustus on tarkkaan mietitty ja hyvin toteutettu, ja näin ruoka on esillä helposti ja tyylikkäästi, vaikka sinulla voi yhä olla vaikeuksia valita kaikkien hyvien aterioiden väliltä, koska tarjonta on sen verran laajaa. Aterioista voi nauttia niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Tuloaulan luona on tunnelmallinen baari, jonka sisustus muistuttaa kirjastoa. Täällä voit nauttia drinkin ennen illalliselle menoa. Aulan ja baarin yhteydessä on kaunis terassi pehmeillä ja kutsuvilla sohvilla, jossa vuorokauden ympäri voit nauttia juomista ja rentoutua miellyttävässä ympäristössä. Palvelualtis henkilökunta liikkuu kätevästi rullaluistimilla, ja onkin vaikuttavaa miten helposti he pitävät tasapainonsa. Tässä ylellisessä perhehotellissa on myös maittava konditoria, jossa voi maistella leivoksia, kakkuja ja suklaata pitkin päivää. Tietenkin tämä kuuluu All Inclusive-tarjontaan!

Lähellä rantaa on viehättävä alue, jossa on myös baari. Täällä voi nauttia rauhallisesta hetkestä suuren havupuun alla. Iltaisin puut ovat valaistu ja tekevät alueesta henkeäsalpaavan kauniin näyn.

Täällä sijaitsee myös Rubi Platinum Span kaksi à la carte-ravintolaa, jotka päiväsaikaan toimivat lounasravintoloina sisältyen All Inclusive -tarjontaan, kun taas iltaisin ruokailut ovat lisämaksua vastaan. Toinen on italialainen ja toinen seafood-ravintola.

 

Lisämaksua vastaan

À la carte -ravintolat.

Täältä lapset eivät halua lähteä kotiin!

Rubi Platinum Spassa on aivan loistava kansainvälinen lastenklubi. Tähän kuuluu ulkotiloissa oleva leikkipaikka, minitivoli ja lastenklubi omalla amfiteatterilla. Ymmärrät varmaan, että täältä voi olla vaikeaa saada lapsia lähtemään kotiin loman päätyttyä.

Inspiroivat lastenklubin oppaat tekevät parhaansa lasten viihtymiseksi aktivoiden heitä iloisesti, ja tunnit muiden lasten kanssa käytetään leipomiseen, kasvomaalaamiseen, aarrejahtiin, peleihin, leffoihin ja yhdessä olemiseen.

Hotellilla on myös nuorisoklubi, jossa nuoret voivat muun muassa ampua jousella ja pelata minigolfia uusien kansainvälisten ystäviensä kanssa.

Tässä lapsiystävällisessä hotellissa on myös pieni vesipuisto, jossa on neljä vesiliukumäkeä, joissa lapset haluavat varmasti viettää monen monta tuntia laskiessaan mäkiä alas.

Täällä et pitkästy

Mikäli haluat muutakin kun vain rentoutumista lomallasi, tulet varmasti viihtymään Rubi Platinum Spassa. Täällä voit pelata tennistä, minigolfia, rantapalloa, koripalloa, heittää tikkaa tai lähteä merelle kanootilla.

Kun aurinko on laskeutunut ja illallinen lopetettu, on täällä mahdollisuus seurata iltaesityksiä hotellin lavalta, missä näitä näytetään viikon aikana. Kerran viikossa järjestetään vaahtobileet ja kerran viikossa grillijuhlat.

Mikäli haluat pysyä kunnossa samalla, kun nautit kaikista All Inclusive-antimista, tai ehkä juuri kaiken syömisen takia, on Rubi Platinum Spassa hyvät mahdollisuudet tähän heidän kuntosalissaan. Kuntosali on hienoissa tiloissa, jossa on näkyviä palkkeja ja suuri ikkunaosio, jonka johdosta sinulla on hyvä näkymä vihreiden alueiden yli treenatessasi. Täällä on useita eri laitteita, kuten juoksumatto, soutulaite ja kuntopyörä, sekä painoja ja TRX-välineitä. Joka päivä on tarjolla tietty ohjelma ryhmäliikunnassa, joka voi sisältää zumbaa, nyrkkeilyä tai pilatesta.

Kun haluat rauhoittua ja hemmotella itseäsi, suosittelemme hotellin kaunista spata, jossa on muun muassa hamam, sauna ja poreallas, joita voi käyttää vapaasti.

Hotellin alimmassa kerroksessa on alue, jossa on pikku-putiikkeja. Tämä on suunniteltu tyylillä ja näyttää pieneltä ostoskadulta hienoilla yksityiskohdilla kuten katulyhdyillä. Lisää ostosmahdollisuuksia on Alanyassa, vain puolen tunnin päässä Rubi Platinum Spasta.

 

Lisämaksua vastaan

Tennisopetus, valaistus tenniskentälle

Viehättäviä huoneita mahdollisuudella suoraan käyntiin uima-altaaseen

Rubi Platinum Span huoneet ovat näyttäviä ja sisustettu vaalein sävyin miellyttävillä huonekaluilla, ja näissä on kauniita kattotuulettimia sänkyjen yllä. Huoneissa on tv, ilmastointi, minibaari, tallelokero ja laminaattilattia. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Tämä huonetyyppi on kooltaan noin 36 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva, joka on pedattuna 180x85 cm. Tämän huoneen voi joko varata manner- tai merinäköalalla, joista viimeksi mainittu on lisämaksua vastaan.

Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Mahdollisuus saada yksi lapsihinta. Huoneen voi lisämaksua vastaan varata myös yhdelle hengelle.

Perhesviitti Villa, 3-5 hengelle

Perhesviitti Villa, 3-5 hengelle

Perhesviitti Villa on kooltaan 69 m² ja makuuhuoneessa sekä olohuoneessa on yhteensä viisi kunnollista sänkypaikkaa.

Huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista ja yksi lapsi. Mahdollisuus saada kaksi lapsihintaa.

Kahden hengen huone uima-altaalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone uima-altaalla, 2-3 hengelle

Nauti siitä, että voit pulahtaa uima-altaaseen terassiltasi! Nämä huoneet ovat kooltaan noin 50 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva, joka on pedattuna 180x85 cm.

Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Mahdollisuus saada yksi lapsihinta. Huoneen voi lisämaksua vastaan varata myös yhdelle hengelle.

Deluxe kahden hengen huone, 3-4 hengelle

Deluxe kahden hengen huone, 3-4 hengelle

Tämä huonetyyppi on 42 m² kolmella kunnollisella sänkypaikalla. Huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista ja täällä voi enimmillään majoittua kolme aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Grand-sviitti, 4-6 hengelle

Grand-sviitti, 4-6 hengelle

Näissä upeissa sviiteissä on tilaa kaiken kaikkiaan 122 m². Sviitissä on viisi kunnollista sänkypaikkaa ja vuodesohva, joka on kooltaan 180x85 cm.

Parvekkeella on myös viihtyisä poreamme.

Tämän huonetyypin voi tilata joko mannernäköalalla tai merinäköalalla, joista viimeksi mainittu on lisämaksua vastaan. Huoneessa tulee olla vähintään neljä täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua viisi aikuista ja lapsi. Mahdollisuus saada kaksi lapsihintaa.

Hemmottele itseäsi kauniissa spassa

Mikäli pulahdus altaaseen tai mereen ei viilennä sinua tarpeeksi, suosittelemme käyntiä Rubi Platinum Span spassa, jossa voit viilentää itseäsi kourallisella jäähileitä tai kastautumalla avantoaltaaseen. Täällä on myös jacuzzi, sauna, turkkilainen sauna, suolahuone, höyrysauna ja sisäuima-allas, joita voi käyttää vapaasti! Voit myös hemmotella itseäsi rentouttavalla hieronnalla, kasvohoidolla tai tyylikkäällä pedikyyrillä.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot.

Hotellilla on pyyhepalvelu altaille ja rannalle.

À la carte -ravintolat kuuluvat All Inclusive -tarjontaan päiväsaikaan lounaalla, kun taas iltaisin nämä ovat lisämaksua vastaan.

Vaikuttavat ja upeat iltaesitykset voivat olla hyvinkin eläväisiä, joten musiikkia ja melua saattaa esiintyä illan aikana.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme