Belek, Turkki

Selectum Luxury Resort

Asiakasarvio
4.9/5
Perustuu 18 arvioon
Asiakasarvio
4.9/5
Perustuu 18 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
4 km 

Ylellinen ympäristö upeilla yksityiskohdilla

Selectum Luxury Resortia ei ole helppo kuvailla, vaan tämä pitää itse nähdä. Sanat kuten ainutlaatuinen, ylellinen, uniikki ja erilainen sopivat tälle hyvin, ja uskallammekin sanoa, että et koskaan ole nähnyt vastaavanlaista. On vaikeaa kulkea hotellia ympäri ilman ihastelematta ja katselematta kaikkea erikoista mitä täällä on. Hotellissa tulee hyvälle tuulelle ja täällä saat hymyn huulillesi.

Hotelli on sisustettu eri tyyleillä ja materiaaleilla, ja täällä on joka puolella värejä, hauskoja yksityiskohtia sekä erilaisia asioita mitä katsella. Näistä yksityiskohdista mainitsemalla muutaman on täällä silmäniloksi punainen allas, tekonurmikkoisia seiniä, jättimäisiä kristallikruunuja ja kaksi puuta, joita ympäröi lasi.

Selectum Luxury Resort on jaettu kahteen osioon – pääosioon ja perheosioon. Perheosa on todellinen paratiisi lapsille ja leikkimielisille sieluille, ja on upeasti toteutettu ajatellen lapsiperheitä.

Alue altaan ympärillä perheosiossa on rauhallinen ilman lujaa soitettua musiikkia ja bassoa. Täällä on helppo rauhoittua. Täällä on vihreitä ruohomattoja, korkeita puita varjoineen, pieniä penkkejä pehmeillä tyynyillä, hauskoja hahmoja ja useita hienoja yksityiskohtia joka puolella.

All Inclusive-tarjonta on täällä ylellinen, vaihteleva ja maittava, eikä täällä voi vain nauttia pääravintolan antimista, vaan suosittelemme myös maistamaan konditorian kakkuja, useita välipaloja, ilmaista jäätelöä ja hyviä drinkkejä unohtamatta perheosiossa sijaitsevaa lapsiystävällistä ravintolaa.

Selectum Luxury Resort kuuluu Premium Collection-hotelleihimme, ja nämä luokitellaan Nazarin ylellisimmiksi hotelleiksi.

Ihana allas, hauska vesipuisto ja kaunis ranta

Suuri pyöreä pääallas on houkutteleva pulahdukselle. Keskellä allasta voit nauttia auringosta samalla, kun kastat varpaasi veteen. Osa aurinkotuoleista on nimittäin vedessä! Suuren ihanan altaan luona on lastenallas, jossa on pari vesiliukumäkeä perheen pienimmille.

Selectum Luxury Resortin perheosiossa on ilmiömäinen allas, jossa on rauhallista. Täällä ei ole häiritsevää musiikkia, vaan tulet todennäköisesti kuulemaan tämän sijasta paljon naurua.

Vaikka me Nazarilla olemme tottuneet näkemään paljon uima-altaita, emme koskaan ole törmänneet punaiseen altaaseen! Tällainen kuitenkin löytyy Selectumista. Tämä on suoranaista iloa silmälle, ja on aivan lähellä suurta allasbaaria sekä paviljonkeja, joita voi vuokrata päivän aikana. Punaista allasta käytetään lähinnä hotellin järjestämissä tapahtumissa, vaahtobileissä ja muissa juhlissa, minkä vuoksi tämä ei ole käytössä normaalisti uimiseen.

Mikäli haluatte vauhtia ja läiskettä, on täällä loistava vesipuisto, joka sijaitsee Selectum Luxury Resortin perheosiossa. Täällä on viihtyisä lazy river ja paljon hauskoja vatsaa kutittavia vesiliukumäkiä niin pienille kuin suurille vauhtihirmuille. Kuusi näistä on vanhemmille lapsille, ja kahdeksan vesiliukumäkeä soveltuu enemmän pienemmille lapsille.

Koska hotelli sijaitsee meren äärellä, on täältä houkuttelevaa pulahtaa turkoosiin mereen. Täällä on kaunis laituri, jossa voi ottaa aurinkoa ja nauttia drinkeistä laituribaarissa. Niin rannalla kuin laiturilla on mukavia aurinkotuoleja ja varjoja suojaamaan auringon säteiltä.

Suureellinen All Inclusive-tarjonta

All Inclusiven tärkeellisyys tulee hyvin esille Selectum Luxury Resortissa – täällä on lähes kaikkea mitä voit toivoa herkkujen, hyvin tehdyn ruoan, maistuvien välipalojen, ilmaisen jäätelön ja drinkkejen muodossa. Täällä on myös ihania leivonnaisia, smoothieta ja tuorepuristettua mehua. Pääravintola on hieno ja tarkkaan suunniteltu hienoudellaan ja pilkkeellä silmäkulmassa, niin kuin muukin hotelli. Keskellä ravintolaa on hieno tiski, missä on ihania juustoja, kinkkuja ja muita herkkuja.

Aulassa on italialainen ruoanlaittoalue, missä voi katsoa ruoan valmistusta, ja jossa iltapäivisin tarjoillaan makupaloja. Täällä on myös ihana sushibaari, jossa kokit valmistelevat hienostunutta sushia. Käythän myös hotellin konditoriassa, jossa on tiskit täynnä kauniin muotoisia ja maittavia leivonnaisia.

Täällä on kokonaisuudessaan yhdeksän baaria sisältäen smoothie- ja vitamiinibaarin altaan luona, eli juomia on aina kätevästi saatavilla. Uima-altaan luona ovat pakkaset täynnä jäätelöä, joita voit syödä niin paljon kuin haluat – matkahan on All Inclusivella!

Näiden lisäksi täällä on á la carte-ravintola merenelävillä, ja toinen grilliravintola. Näissä voi molemmissa vierailla kerran loman aikana ilman lisämaksua. Muut käynnit näiden lisäksi ovat pientä varausmaksua vastaan.

Perheosion ravintola on omaa luokkaansa, ja täällä onkin liukumäkiä keskellä ravintolaa, eli lapset on otettu myös täällä huomioon. Ravintolassa voi leikkiä värikkäässä ympäristössä, kun ruoka on syöty samalla, kun aikuiset voivat nauttia aterioistaan pidemmän aikaan miettimättä lasten viihtymistä. Täällä on rauhallinen tunnelma ja valoisin värein sisustetussa ravintolassa voi istua niin ulko- kuin sisätiloissa. Ruoka on hyvin maistuvaa ja hienosti esillä, ja lapset tulevat varmasti myös löytämään suosikkinsa tästä suuresta tarjonnasta. Lisäpalveluna pikkulasten perheille on täällä äidinmaidon korviketta ja lastenruokaa.

Erinomainen ja mielikuvituksellinen lastenklubi

Selectum Luxury Resortissa on valoisa täysin uusi lastenklubi kahdessa kerroksessa. Lastenklubi on luonnollisesti toteutettu samaan jännittävään ja leikkisään tyyliin kuin muukin hotelli. Lapset tulevat varmasti viihtymään täällä loistavien aktiviteettioppaiden kanssa, jotka tekevät parhaansa lasten viihdyttämiseksi ja aktivoimiseksi.

Lastenklubissa on sisäuima-allas ja loistavia pelejä projektoreilla, mikä tekee mahdolliseksi esimerkiksi jalkapallon peluun ilman oikeaa palloa. Täällä on leffateatteri sekä Lego-huone. Lapset voivat myös hyppiä pallomeressä tai ottaa kuvan muistoksi akvaarion luota, jossa on värikkäitä kaloja. Akvaario on nimittäin rakennettu niin, että seisoessasi tietyssä paikassa, näyttää siltä kuin olisit akvaarion sisällä kalojen kanssa.

Lastenklubin vieressä on upea leikkipaikka, jossa voi leikkiä auringonsäteiden suojassa. Täällä on myös suosittu minitivoli, joka on auki iltaisin.

Tämä viihtyisä lastenklubi on aivan vesipuiston lähellä, ja täällä on oma pieni snackbaari lapsille.

Ole aktiivinen tai ota rennosti

Täällä silmänilo ei lopu koskaan, ja Selectum Luxury Resortissa onkin aina jotain ihmeteltävää ja tekemistä. Hotellilla on paljon aktiviteetteja, kuten tennistä tämän 12 tenniskentällä, korista, rantapalloa, pöytätennistä, jousiammuntaa tai tikanheittoa. Hotellin aktiviteettioppaat järjestävät aerobiciä, stepiä ja muita eri treenimuotoja, sekä järjestävät kisoja, aktiviteetteja sekä teematapahtumia päivisin. Iltaisin täällä on esityksiä, livemusiikkia ja konsertteja.

Sinulle, joka haluat pitää huolta itsestäsi liikunnan muodossa, on täällä kuntosali useilla laitteilla, painoilla ja muilla välineillä päästäksesi helposti liikkumaan lomasi aikaan. Kuntosali on valoisa ja täällä on isot ikkunat, joista näkee sisäuima-altaalle ja puutarhaan.

Mikäli haluat hemmotella itseäsi, suosittelemme käyntiä Selectum Luxury Resortin miellyttävässä spassa.

Koko hotellilla on käytössä ilmainen wifi.

 

Lisämaksua vastaan

Keilaus, valaistut tenniskentät ja koriskentät, tennistunnit sekä vesiurheiluaktiviteetit.

Kauniita huoneita luovilla ratkaisuilla

Päärakennuksen huoneet

Päärakennuksen eri huoneissa on eri väriteemat, ja nämä ovat tyylillä toteutettu veluurihuonekaluilla sekä monilla hienoilla ja luovilla yksityiskohdilla. Täällä on satelliitti-tv, minibaari (joka täytetään päivittäin osana All Inclusive-tarjontaa), pieni istuinalue mukavilla tuoleilla ja pöydällä, tallelokero, aamutakki, hiustenkuivaaja, aamutossut, keskusilmastointi, vedenkeitin, kahvi- ja teenkeitin sekä ilmainen wifi.Huoneissa on joko laattalattia, kokolattiamatto tai osittainen kokolattiamatto. Huonekuvauksista löytyy huonekohtaista lisätietoa lattiamateriaalista. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja poreamme. Näissä on joko parveke tai terassi.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan 45-62 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Kolmas henkilö tulee nukkua lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm levitettynä.

Nämä huoneet voi joko varata mannernäköalalla, osittaisella merinäköalalla tai merinäköalalla. Näissä huoneissa on kokolattiamatto. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täyshintaista ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Deluxe-huone, 2-3 hengelle

Deluxe-huone, 2-3 hengelle

Mikäli toivot hieman lisätilaa, suosittelemme Deluxe-huonetta. Täällä on noin 70-75 m²tilaa levittäytyä. Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja kolmas henkilö tulee nukkua lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm.

Nämä huoneet voi tilata joko mannernäköalalla tai merinäköalalla. Näissä huoneissa on laminaattilattia ja suuria mattoja. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täyshintaista ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Superior-huone porealtaalla, 2-3 hengelle

Superior-huone porealtaalla, 2-3 hengelle

Superior-huoneet porealtaalla ovat kooltaan 75-85 m². Näissä huoneissa on suihkukaappi ja poreamme. Näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja kolmannen henkilön tulee nukkua lisävuoteessa, joka on kooltaan 190x90 cm. Huoneessa on laminaattilattia ja matto peittää suurta osaa.

Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täyshintaista ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Huoneet perheosiossa

Perhehuoneet Selectum Luxury Resortissa sijaitsevat aivan omassa osassa, jossa on oma ravintola ja miellyttävä uima-allasalue. Tällä alueella on myös vesipuisto, lastenklubi ja minitivoli.

Huoneet sijaitsevat joko huviloiden pohjakerroksessa tai toisessa kerroksessa, ja näitä on eri puolilla kaunista vihreää aluetta. Joistakin toisen kerroksen huoneista pääsee laskemaan liukumäkeä nurmikolle. Tällaista huonetta ei tosin voi varmistaa etukäteen.

Perhehuoneet on sisustettu eleganttiin tyyliin, mutta samalla huumorisesti ja leikkisästi iloisin värein ja loistavan yksityiskohtaisesti. Huoneisiin voi lainata Playstationin ja jonkin pelin, mikä voi olla hyvä idea, mikäli auringosta haluaa pitää pienen tauon.

Huoneen ulkopuolella on pieni parkkipaikka, jonne voi parkkeerata pienet lastenpyörät ja lastenvaunut, joita saa lainaksi vastaanotosta.

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone, 2-4 hengelle

Nämä huoneet ovat kooltaan 37-42 m², ja näissä on kaksi osaa, jotta lapset saavat oman pienen nurkkauksensa vuodesohvalla, pöydällä ja pelillä, sekä kahdella tuolilla ja televisiolla. Täällä on suuri parivuode, ja liukuovi näiden kahden osion välillä. Lasten nurkkauksen sänkynä toimii vuodesohva, joka levitettynä koostuu kahdesta sängystä eri korkeuksilla. Nämä ovat kooltaan 190x90 cm.

Selectumissa on mietitty tarkkaan miten lapsiperheiden tarpeet tulee ottaa huomioon. Perhehuoneissa on potta, kylpyamme vauvoille ja pieni jakkara, jotta lapset ylettyvät käsien pesulle. Täällä on minibaari (täytetään lisämaksutta päivittäin), tallelokero, aamutakkeja, aamutossut, hiustenkuivaaja, yksittäinen ilmastointi, vedenkeitin, kahvi- ja teetarpeet, ilmainen wifi, kaakelilattia ja suurta osaa peittää matto. Huoneissa on parveke tai terassi. Täällä on kaksi televisiota, joista toinen on sisäänrakennettu peiliin.

Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täyshintaista, ja täällä voi enimmillään asua kaksi aikuista ja kaksi lasta. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Päästä irti arjesta hotellin miellyttävässä spassa

Jotain parasta lomalla on pystyä rentoutumaan, päästää irti arjesta ja vain keskittymään hemmottelemaan itseäsi niin paljon kuin mahdollista. Rentouttava hieronta tai kasvohoito on varmastikin parhaita keinoja tälle, kun joku toinen pitää hyvää huolta sinusta.

Selectum Luxury Resortin spa on valoisa, ylellinen ja houkuttelevasti sisustettu hyvin miellyttävällä tunnelmalla. Voit nauttia turkkilaisesta kylvystä, saunasta, höyrysaunasta ja porealtaasta aivan vapaasti, kun taas kaikki hoidot ovat lisämaksua vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot.

Päärakennuksen hotellihuoneissa ei ole ovea kylpyhuoneeseen, vaan huoneesta on avonainen yhteys kylpyhuoneeseen, johon voi tarvita totuttelua.

PlayStationin ja tähän kuuluvan pelin perhehuoneisiin saa lainaksi vastaanotosta panttia vastaan.

Perhehuoneen sijaintia ei ikävä kyllä voi valita etukäteen.

Tenniskentät tulee varata etukäteen.

Punaista allasta käytetään lähinnä hotellin järjestämissä tapahtumissa, vaahtobileissä ja muissa juhlissa, minkä vuoksi tämä ei ole käytössä normaalisti uimiseen.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme