Palma Nova, Espanja

Sol Palmanova

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta jopa 10 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lastenallas
Ranta
120 m 
Keskusta
50 m 

Hotelli

Rantahotelli Sol Palmanova sijaitsee noin 120 m päässä yleisestä hiekkarannasta. Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Kaupunki Calvià sijaitsee noin 9 km päässä (Santa Ponsa noin 9 km, Palma De Mallorca aprox. 14 m). Lähimmät ostosmahdollisuudet sijaitsevat noin 12 km hotellilta, ruokakauppaan on matkaa noin 200 m:ä. Lähimpiin baareihin ja ravintoloihin on matkaa noin 500 m. Lähidiskoon on noin 1 km:ä. Seuraavat nähtävyydet sijaitsevat hotellin lähiympäristössä: Katmandu Park (noin 850 m), Marineland (noin 3 km) ja Castell de Bellver (noin 12 km). Liikkumismahdollisuuksia lomalla tarjoavat lähimmän autovuokraamon lisäksi taksitolppa (noin 200 m) ja bussipysäkki (noin 100 m). Lentokentälle (PMI) on matkaa noin 24 km.
Osittain 2015 remontoitussa, 9-kerroksinen 4 tähden majoitusliike tarjoaa yhteensä 653 huonetta. Hotelli tarjoaa vierailleen 24h-vastaanoton (check in mahdollinen alkaen kello 14:00, check out viimeistään kello 12:00), aulabaarin, hissin, ilmastoinnin, maksullisen kassakaapin, maksuttomia parkkipaikkoja ja rahanvaihtomahdollisuuden. Ruumiin ravintoa tarjoavat 2 ilmastoitua ravintolaa. Vieraat ovat tervetulleita hotellin kahteen baariin. WLAN:ia vieraat voivat käyttää maksutta. Pesupalvelu ja silityspalvelu ovat maksullisia.

Ranta ja allasalue

Välimerellistä tyyliä huokuvan hotellin ulkoalueelta löytyy 4 makeanveden allasta, joihin kuuluu myös erillinen lastenallas. Majoittujien käytössä on maksuttomia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Virkistäviä juomia saa suoraan allasbaarista.

All Inclusive

Aamiainen buffet-pöydästä. All Inclusive: aamiainen, lounas ja iltaruoka. Vesi, virvoitusjuomat, kahvi ja tee, olut, viini, paikalliset alkoholijuomat ja pikkupurtavaa tiettyinä palveluaikoina.

Aktiviteetteja

Golfkenttä on 8 km päässä hotellista. Ohjelmatarjontaa aikuisille: iltaesityksiä. Lapsille leikkipaikka. Lastenhoito: ohjattua ohjelmaa lapsille, lapsille oma lastenklubi (5 - 12-vuotiaille) ja mahdollisesti maksullinen lastenhoito.

Tärkeää tietoa ennen matkasi varaamista

Tietyistä kohteista tai aktiviteeteista voidaan periä lisämaksu. Joidenkin palvelujen saatavuus on riippuvainen vuodenajasta ja paikallisista sääolosuhteista. Palvelukielet: englanti, ranska ja espanja. Maksutavat: American Express, Visa ja Euro/MasterCard.

Meidän Collectionimme