Side, Turkki

Starlight Resort

Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 27 arvioon
Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 27 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
8 km 

Aktiviteetteja koko perheelle

Starlight Resort on viihtyisä All Inclusive-hotelli, joka sijaitsee huolitellulla vihreällä alueella pienen matkan päässä Sidestä. Hotelli sijaitsee sisarhotellin, Sunrise Resortin, vieressä, ja koska sinulla on mahdollisuus käyttää molempien hotellin puitteita, saat itse asiassa kaksi hotellia yhden hinnalla!

Laajalla ja vaihtelevalla All Inclusive-tarjonnalla on lähes mahdotonta pysyä poissa kaikista herkuista. Aamusta iltaan täällä on tarjolla ruokaa seisovista pöydistä, välipaloja, tunnelmallisia baareja, sekä kaiken kaikkiaan 12 teemaravintolaa. Voit valita eri altaiden välillä, jotka ovat kuin pieniä saarekkeita tai vesipuiston, jossa on useita eri vesiliukumäkiä. Ostos- ja ravintola-arkadi on Starlight Resortin kokoontumispaikka, ja täällä on suurin osa teemaravintoloista, useita putiikkeja ja hotellin suuri ihana spa. Tämä alue on muotoiltu luolan malliseksi, ja jossa on tähtitaivas. Suosittelemme paikalla käyntiä lomanne aikana.

Eri puolilla hotellia on rehevää ja vihreää useilla palmuilla, pusikoilla, kukilla ja eksoottisilla kasveilla. Fakta on, että täällä on yli 400 eri istutusta, ja puutarhamestarit tekevät paljon työtä pitääkseen alueen kauniina, ja vastaavat mielellään kysymyksiin kasvillisuudesta.

Kaksi hotellialuetta levittäytyy yhdelle suurelle alueelle, ja täällä on mahdollisuus hypätä junaan, mikä ajaa hotellien välillä puolen tunnin välein.

Starlight Resort on yksi suosituista Holiday Collection-hotelleistamme, jossa on hieno kattava All Inclusive-tarjonta sekä runsaasti aktiviteetteja niin pienille kuin isoille.

Infinity-allas ja vesiputous

Starlight Resortin vieraana on sinulla useita eri altaita, joiden väliltä valita. Näiden lisäksi voit myös käyttää Sunrisen altaita, mikäli et löydä juuri sinulle sopivaa ilmapiiriä. Starlightin suuri allas on melko rauhallinen, ja mikäli haluat viettää aikaa altaalla, jossa on enemmän tapahtumia ja aktiviteetteja, on sellaisia Sunrisessa. Täällä on myös niin sanottu hiljainen allas, jossa on hyvin rauhallista ja rentouttavaa ilman mitään musiikkia.

Suuren luolan yläpuolella on upea infinity-allas, jonka käyttöön tulee olla yli 15-vuotias. Täällä on myös suuri terassi istumasäkeillä, missä on mahdollisuus rentoutua ja viettää hieman rauhallista aikaa. Infinity-altaan alapuolella on pienempi allas, johon tulee vettä vesiputouksen lailla yllä olevasta altaasta.

Hotellialueella on useampia lastenaltaita, sekä suuri sisäuima-allas, joka sijaitsee hienossa kupolissa aivan kauniin spa-alueen vieressä.

Sunrisessa on suosittu vesipuisto 11 vesiliukumäellä. Viisi näistä on vanhemmille lapsille ja aikuisille, kun taas kuusi näistä on pienemmille lapsille. Vesipuisto on suunniteltu hienoon muotoon, ja kaikki vesiliukumäet lähtevät isosta myllystä, josta lasket alas altaisiin.

Starlightin vierellä oleva pitkä hiekkaranta on suosittu ja täynnä aurinkotuoleja ja varjoja. Täällä on hyvät mahdollisuudet pitää hauskaa eri vesiurheilulajejen merkeissä. Huomioithan, että vesi syvenee melko nopeasti.

Pyyhkeitä rannalle ja altaalle saa lainaksi hotellilta.

Suuri kattava All Inclusive-tarjonta – lähes vuorokauden ympäri

Matkustaessasi All Inclusive-matkalle Nazarin kanssa, on tämä kätevää sekä helppoa, kun koko paketti on maksettu jo kotoa käsin! Starlight Resortissa voit todellakin nauttia näistä eduista, sillä All Inclusive-tarjontaasi kuuluu kahden eri hotellin puitteet unohtamatta laajaa All Inclusive-tarjontaa. Voit nauttia herkuista niin Starlightissa kuin sisarhotellissa Sunrise Resortissa!

Aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan on täällä isot määrät herkkuja, joita siis on tarjolla myös pääruokailujen ulkopuolella, mitkä ovat esillä buffetin muodossa. Täällä tarjotaan muun muassa lettuja, leivonnaisia, vesimelonia ja vihanneksia, keskiyön välipaloja, konditorian herkkuja unohtamatta jäätelöä, jota on tarjolla lähes koko päivän. Molemmissa hotelleissa on yhteensä yhdeksän baaria, ja suurin osa näistä on Starlightissa. Juomia on siis aina lähettyvillä!

Mikäli toivot hieman vaihtelua pääravintolan tarjonnasta, on täällä lisämaksua vastaan kaiken kaikkiaan 12 maittavaa teemaravintolaa. Näiden joukossa on muun muassa meksikolaista, japanilaista, intialaista, italialaista ja mongolialaista grilliruokaa. Suurin osa näistä teemaravintoloista sijaitsee viehättävässä luolassa, joka on Starlightin suuri kohtauspaikka. Neljä näistä on puolestaan Sunrise Resortissa. Tilan salliessa voit vierailla viikon aikana kerran ilman lisämaksua joko turkkilaisia herkkuja tarjoilevassa Sini Turkissa, tai Välimeri-teemaisessa ravintolassa.

 

Lisämaksua vastaan

Tuorepuristettu mehu (ilmaista aamiaisella), tietyt tuontijuomat, kaikki teemaravintolat lukuun ottamatta ensimmäistä käyntiä joko turkkilaisessa Sini Turk tai Välimeri-teemaisessa ravintolassa sekä huonepalvelu.

Leiki, hauskuuttele ja ole mukana luovissa aktiviteeteissa lastenklubissa

Starlight Resortissa on oma kansainvälinen lastenklubi, joka on suunnattu 4-12-vuotiaille lapsille. Täällä osaavat aktiviteettioppaat järjestävät hauskoja leikkejä ja aktiviteetteja lapsille. Iltaisin täällä järjestetään minidisco lastenklubissa, jossa tanssista pitävät lapset pääsevät tanssimaan oikein olan takaa.

Nuorisolle on täällä nuorisoklubi PlayStationilla, kiipeilyseinällä ja eri urheiluaktiviteeteilla.

Lastenklubissa on myös leikkipaikka varjossa, missä lapset voivat hauskuutella. Aivan lastenklubin vieressä on vesipuisto 11 vesiliukumäellä, joista viisi on isoimmille lapsille ja vauhdista pitäville aikuisille, kun taas pienemmille lapsille on tarjolla kolme vesiliukumäkeä. Täällä on pieni läiskylampi hiekkapohjalla, joka on varma hitti perheen pikkuisille.

Yogaa, squashia vai jousiammuntaa? Mahdollisuuksia on monia

Lomasta Starlightissa ei varmasti tule tylsä, koska täällä on niin paljon tekemistä niin päivisin kuin iltaisin. Monien aktiviteettien joukosta voidaan mainita pöytätennis, biljardi, squash, kiipeilyseinä, koripallo, rantapallo, keilaus ja minigolf unohtamatta mini-tikanheittoa, tennistä ja jousiammuntaa.

Tässä vehreässä ympäristössä hotellin alueella järjestetään boccia-turnauksia, sekä yogaa, aerobicia ja steppiä. Altaassa on tarjolla vesipooloa ja vesiaerobicia.

Useampana kertana viikossa näytetään hotellin suurella lavalla iltaesityksiä. Aktiviteettioppaat järjestävät useita tapahtumia kesäaikaan ja usein näillä on eri teemoja, kuten poolpartyt, white partyt, retrobileet ynnä muita. Täällä on myös ulkoilma-elokuvateatteri, jossa näytetään leffoja joka ilta. Osa aktiviteeteista järjestetään Sunrisessa.

Ostos- ja ravintola-arkadi Starlightissa on hotellin kokoontumispaikka, ja täällä on useita teemaravintoloita, monta putiikkia ja hotellin suuri upea spa. Alue on valtavan luolan muodossa, jossa on tähtitaivas, ja suosittelemmekin täällä käyntiä.

Hotellin kuntosali on valoisa ja täällä on juoksumatto, useita laitteita kuten kuntopyörä, step ja tietenkin monia painoja. Näin ollen on helppo pitää treeniä yllä myös loman aikana. Lisärentoutumiseen suosittelemme käyntiä hotellin loistavassa spassa.

Koko hotellialueella on käytössä ilmainen wifi.

 

Mot betalning

Keilaus, biljardi, pelihalli, minigolf, kaikki vesiurheilulajit, jalkapallokentät, putting green ja driving range.

Asu vihertävässä ympäristössä ja nauti merinäköalasta

Päärakennuksen huoneet ovat tilavia ja sisustettu harmonisesti vaalein värein ja vaalein puusävyisin huonekalun. Lattia on niin laattaa kuin kokolattiamattoa. Täällä on minibaari, joka täytetään päivittäin ja joka kuuluu All Inclusive-tarjontaan. Huoneissa on yksittäinen ilmastointi, tv, hiustenkuivaaja, vedenkeitin sekä tallelokero.

Kaikki huoneet sijaitsevat päärakennuksessa lukuun ottamatta Club Duplex Jacuzzi-huoneita, jotka ovat suuressa vehreässä puutarhassa, keskellä vihreitä ruohokenttiä, suuria puita ja pusikoita, sekä värikkäitä kukkia.

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2 hengelle

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan 41 m². Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja enimmillään huoneessa voi asua kaksi henkeä, kun taas tämän voi varata vain yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone merinäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone merinäköalalla, 2-3 hengelle

Tämä huonetyyppi on kooltaan 46 m² ja täältä on kaunis näköala turkoosille merelle. Huoneessa on kolme kunnollista sänkypaikkaa, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Huoneessa tulee vähintään olla kaksi täysihintaista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan ja huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Club Duplex Jacuzzi, 3-5 hengelle

Club Duplex Jacuzzi, 3-5 hengelle

Huone on noin 70 m² ja tämä on kahdessa kerroksessa. Pohjakerroksessa on olohuone ja kaksi sohvaa, pöytä ja nojatuoli, sekä kylpyhuone suihkulla. Toisessa kerroksessa on makuuhuone avoimella yhteydellä ihanaan poreammeeseen. Makuuhuoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja olohuoneen kaksi sohvaa toimivat sänkyinä, jotka ovat kooltaan 190x90 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua neljä aikuista sekä yksi lapsi. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Ilmiömäinen spa!

Unelmoitko upeasta spasta, jossa pääset todellakin rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi? Starlight Resortilla on tähän kaikki edellytykset, ja tämän valtava spa on aivan omaa luokkaansa kahdessa eri kerroksessa.

Täällä ajatukset lentävät itään. Sisustus on nimittäin orientaalista ja loistavan hienosti toteutettu. Hieronnoista voit valita joko balilaista, thaimaalaista, kuumakiveä, ruotsalaista, urheiluhierontaa tai shiatsua. Täällä on myös mahdollisuus kokeilla Cleopatran maitokylpyä, mutakylpyä, levä- tai kahvikuorrutusta, tai ayurvedistä hoitoa. Valinnanvaraa on siis paljon!

Hieno hyvin toteutettu sisustus näkyy koko spa-osiossa, ja yhdessä saunassa on erimerkiksi puupalkkeja seinällä ja katon nähdessäsi saat tunteen, että olisit Suomen metsissä. Spassa on myös suolahuone, venäläinen sauna, avantoallas, höyrysauna ja turkkilainen kylpy.

 

Mot betalning

Sauna ja turkkilainen kylpylä ovat maksutta käytössä, kaikki muut hoidot ovat lisämaksua vastaan.

Starlight sijaitsee noin 10 km Sidestä, johon pääset helposti taxilla.

Huomioithan, että teemaravintolat ovat melko suosittuja, ja koska paikkoja ei ole kovin monta, suosittelemme varaamaan pöydän hyvissä ajoin.

Osa aktiviteeteista on Sunrise-hotellin alueella.

Tenniskentät ovat käytössä vain 15. kesäkuuta – 31. elokuuta välisenä aikana, ja suosittelemmekin varaamaan nämä. Tietyt aktiviteetit, kaupat sekä spa ovat sisarhotelli Starlightin puolella.

Huomioithan, että vesi rannalla syvenee melko nopeasti, jonka takia ranta ei ole kovin lapsiystävällinen. Infinity-altaassa on 16 vuoden ikäraja.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme