Belek, Turkki

Sueno Deluxe Belek

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Kyllä 
Ranta
0 m 
Keskusta
Kadriye 3 km, Belek 5 km 

Perhehotelli ylellisellä kosketuksella

Toukokuussa 2015 avasi tämä luksushotelli ovensa Belekissäja me Nazarilla halusimme tämän lupaavan hotellin välittömästi valikoimaamme! Valtavan suosion saanut Sueno Deluxe Belek on sisarhotelli Sueno Side-hotellille, joka on yksi suosituimmista hotelleistamme.

Hotellin suunnittelussa on pyritty luomaan hotelli, jossa on kaikkea. Hotelli sijaitsee upealla hiekkarannalla, jossa on upea laituri ja suuri uima-allas ja saaria altaan keskellä. Vesipuistossa on useita, kaikenikäisille suunnattuja vesiliukumäkiä ja hotellialueelta löytyy romanttisia paviljonkeja.

Tarjolla on mieletön valikoima aktiviteetteja ja urheilumahdollisuuksia. Hotellin aktiviteettiryhmä järjestää useita erilaisia leikkejä ja viihdykettä kuten allasleikkejä, tansseja ja ulkoilmadiscon. Minitivolissa tai valtavassa lastenklubissa lapset tapaavat kansainvälisiä kavereita sillä välin, kun vanhemmat vierailevat upean wellness-keskuksen rentouttavassa hieronnassa.

Hotellin ylellinen tyyli, joka alkaa jo ensimmäisellä askeleella päästyäsi vastaanottoon, näkyy myös suurissa ja tilavissa huoneissa. Parasta on, että voit varata sekä kahden hengen huoneen, että perhesviitin yksityisellä altaalla- täydellistä aamu-uinnille!

Ranta, laituri, vesipuisto vai paviljonki?

Viettäessäsi lomaa Sueno Deluxe Belek-hotellissa on tarjolla lähes rajattomat mahdollisuudet nauttia auringosta, uimisesta ja rentoutumisesta.

Miksi et aloittaisi lomaasi vierailulla vesipuistossa, jonka ylpeytenä ovat kymmenen upeaa vesiliukumäkeä, joihin sekä lapset että aikuiset tulevat ihastumaan! Ison vesipuiston lähettyvillä on rakennelma, joka muistuttaa satulinnaa, ja jossa on iloisen värisiä vesiliukumäkiä pienille lapsille.Pienimmille lapsille on useita erilaisia lapsi- ja vauva-altaita, jonka lisäksi lapsille on tarjolla kahdeksan vesiliukumäkeä ja vähän pienemmille viisi vesiliukumäkeä. Tämän lapsiparatiisin ympärillä on useita aurinkotuoleja, joissa vanhemmat voivat pitää lapsiaan silmällä samalla rentoutuen. 

Voit myös suunnata hotellin mielettömälle rannalle ja keskittyä rusketukseen. Hiekka on hienojyväistä, jonka joukossa on myös pikkukiviä ja ranta syvenee suhteellisen nopeasti. Rannalla odottavat aurinkotuolit ja avatut aurinkovarjot, jotka kutsuvat rentoutumaan auringon alle. Tiettyinä aikoina henkilökunta jakaa vilvoittavia kasvopyyhkeitä, jotka tuntuvat nautinnolliselta kuumassa ilmassa. Voit myös mennä mahtavalle laiturille, joka levittäytyy rannalta veteen. Laiturilla voi ottaa aurinkoa, nauttia huurteisen baarista tai hypätä kirkkaaseen veteen.

Mikäli vuokraat paviljongin, kuuluu tämän hintaan minibaari ja ruoka-, sekä juomatarjoilu, jonka johdosta sinun ei tarvitse lähteä paviljongista minnekään.

Niin rannalla kuin altaalla on baareja ja snack-ravintoloita, joissa tarjoillaan juomia, sekä erilaista naposteltavaa pitkin päivää.

Rantapyyhkeet tarjotaan hotellin puolesta, joten et tarvitse omaa pyyhettä lomasi aikana.

Vesipuisto

Vesiouisto on avoinna klo 10.00–12.00, 13.30–17.00 alkaen 1.4-31.10.

Kaikki isot vesiliukumäet ovat sallittuja yli 9-vuotiaille lapsille. Alle 10-vuotiaat lapset voivat laskea vanhempien vastuulla. Näissä tulee olla vähintään 120 cm pitkä.

Rafting Slide
127 m pitkä.

Black Hole
128 m pitkä.

Body Slide
99 m pitkä.

Small Cape Snake Dance
97 m pitkä.

Multi Slide
30,5 m pitkä.

Tube Body Slide
50,5 m pitkä.

Free fall
30,5 m pitkä.

Space Tunnel
65 m pitkä.

Body Slide
31 m pitkä.

Multi Slide
12 m pitkä.

Lasten vesipuisto

Lasten vesipuistossa voivat laskea lapset vanhempien vastuulla. Täällä on kahdeksan vesiliukumäkeä lapsille ja viisi vesiliukumäkeä kaikista pienimmille.

Turvallisuussyistä on tietyissä vesiliukumäissä rajoituksia koskien pituutta ja painoa. Huomioithan, että hotelli voi muuttaa näitä rajoituksia ilmoittamatta niistä Nazarille.

Lisämaksua vastaan

Paviljongin vuokra.

Korkealuokkaista ruokaa valtavalla tarjonnalla

Maukkaat bufféet katetaan hotellin valoisaan ja moderniin pääravintolaan aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle. Valtava buffetti omaan osioonsa, joka on erillään ruokapöydistä, mikä auttaa pitämään melun minimissään. Voit myös nauttia ruokasi ravintolan terassilla. Niille, jotka haluavat nukkua lomallaan pitkään, tarjoillaan myöhäinen aamiainen, ja niille, jotka mieluusti valvovat myöhään, katetaan pienempi buffét keskiyön aikaan. Sen jälkeen on tarjolla keittoa ja voileipiä siihen saakka kunnes aamiainen on taas pöydässä. Kolmen pääruokailun yhteydessä tarjotaan myös dieettivaihtoehtoa ja juomat tarjoillaan pöytään. Pääruokailujen kanssa tarjotaan myös lastenbuffét, josta lapset löytävät suosikkiruokiaan omasta nurkkauksestaan, joka on sisustettu pienillä, suloisilla huonekaluilla, ja iloisen värisillä seinillä. Ravintolassa on myös mikroaaltouuni ja mikseri vapaaseen käyttöön. 

Lähes vuorokauden ympäri auki olevan pääravintolan lisäksi hotellialueella on laaja valikoima välipalabaareja ja kahviloita, jotka tarjoavat kakkuja, kebabia, salaatteja, pizzoja, vohveleita ja jäätelöä pitkin päivää. Vieraile esimerkiksi ruokatorissa, jossa on useita pieniä osioita, joissa tarjoillaan pastaa, hedelmiä, turkkilaisia erikoisuuksia ja kanaa eri ajankohtina. Täällä on iso ja valoisa terassi istumapaikoilla ja aurinkokatolla tehtynä puusta, joka antaa hieman varjoa, mutta samaan aikaan päästää läpi auringonsäteitä antaen viihtyisän tunnelman. Hotellialueella on myös useita baareja, joista saa lämmintä ja kylmää juomaa, alkoholilla sekä ilman eri ajankohtina. Kaikki paikalliset juomat ja suuri valikoima ulkomaisia tuotemerkkejä sisältyvät All Inclusive-ohjelmaan.

Sueno Deluxe Belek-hotellissa on kuusi tasokasta à la carte-ravintolaa: aasialainen & teppanyaki, meksikoilainen, italialainen, turkkilainen, kalaravintola ja grilliravintola. Kaksi viimeistä sijaitsevat ulkona ja niiden aukioloajat ovat riippuvaisia säästä ja matkailusesongista. Paikkatilanteen salliessa voit ruokailla jokaisessa à la carte-ravintolassa kerran lomasi aikana maksua vastaan.


Minitivoli ja lastenklubi kolmessa kerroksessa!

Lapset tulevat rakastamaan Sueno Deluxe Belek-hotellia. Täällä on niin paljon tehtävää, että he eivät halua matkustaa kotiin!

Ehdottomasti parasta on valtava minitivoli sisätiloissa pelihuoneen kanssa, jonka pinta-ala on kokonaiset 5000 m² useilla erilaisilla karuselleilla ja laitteilla, joissa lapset voivat mennä uudestaan ja uudestaan. Tämä osio sopii hyvin hieman pienemmille lapsille.

Täällä on myös loistava lastenklubi - yksi suurimmista meidän tarjonnassamme! Lastenklubi on jaettu kolmeen kerrokseen niin ulko- kuin sisätiloihin, jossa on jopa oma vastaanotto. Täällä on eri osioita eri ikäryhmille 1-15-vuoden väliltä. Alueelta löytyy leikkihuone, aktiviteettirata, matalia altaita, joissa pienimmät voivat viilentyä, urheiluaktiviteetteja kuten rantapalloa, koripalloa ja juoksurata. Täällä on myös matala uima-allas, jossa on hiekkapohja. Täällä pienten lasten on mukava leikkiä ja rakentaa hiekkalinnoja turvallisessa ympäristössä. Hotellilla on myös alue vanhemmille, joissa he voivat nauttia kylmistä juomista samaan aikaan, kun lapset leikkivät uusien ystäviensä kanssa.

Lapset rakastavat tätä upeaa vesipuistoa, jossa on kymmenen vesiliukumäkeä isommille lapsille, kahdeksan vesiliukumäkeä hieman pienemmille ja viisi vesiliukumäkeä kaikista pienimmille lapsille.

Hotellissa on myös leikkipaikka ja useita urheiluaktiviteetteja ja mahdollisuuksia.

Lisämaksua vastaan

Minitivolin karusellit (ostettavissa vastaanotosta), pelihuone.

Täällä on kaikille jotakin

Sueno Deluxe on oikea paikka niille, jotka kaipaavat lomaltaan vauhtia ja menoa. Hotellin oma aktiviteettiryhmä järjestää useita tapahtumia aktiivisille lomailijoille, kuten esimerkiksi allasleikkejä, urheiluturnauksia ja tanssitunteja. Iltaisin järjestetään muun muassa esiintymisiä ja musiikkinäytöksiä, ulkoilmadisco, karaokeiltoja ja rantajuhlia.

Voit myös omin päin tutustua useisiin aktiviteetteihin. Mikset haastaisi matkaseuraasi esimerkiksi pelaamaan rantalentopalloa, jalkapalloa, tennistä, koripalloa tai vesipooloa? Jos kaipaat pakoa auringosta, tarjolla on myös minitivoli, keilausta, biljardia ja pelihalli, ja hotellialueella on ilmainen langaton internet-yhteys.

Hotellin kuntosali on hyvin suuri ja laitteita on laidasta laitaan. Tämä on auki ympäri vuorokauden eli tänne voi tulla milloin tahansa polttamaan kaloreita. Mikäli taas mielesi tekee shoppailemaan, on hotellilla yleinen ostoskatu sisätiloissa. Täällä on pieniä liikkeitä, joissa myydään vaatteita ja aurinkolaseja, leluja ja matkamuistoja joitain mainitaksemme.

Hotelli sijaitsee kauniissa Belekissä lähellä useita golf-ratoja, jotka ovat maailmankuuluja.

Lisämaksua vastaan

Vesiurheilu, tennisvarusteet, golf, pelihalli, minitivoli.

Suuria huoneita yksityisellä uima-altaalla

Sueno Deluxe-hotellissa majoitut tilaviin, valoisiin huoneisiin, joissa on moderni sisustus ja paljon mukavuuksia design-yksityiskohdilla. Kaikissa huoneissa on laminaattilattia, keskusilmastointi, tv, vedenkeitin ja kahvia sekä teetä, säilytyslokero, parveke, ilmainen wifi ja suuri avoin vaatekaappi. Huoneessa on myös minibaari, joka täytetään päivittäin virvoitusjuomilla, oluella ja viinillä.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

45 m² kokoisessa kahden hengen huoneessa on kaksi sänkypaikkaa ja vuodesohva, jossa voi nukkua kaksi henkeä. Huone vaatii vähintään kaksi täyden hinnan maksavaa ja huoneessa voi asua enintään kolme aikuista. Täällä on mahdollisuus saada lapsihinta yhdelle lapselle ja lapsialennus toiselle. Merinäköalalla. Huoneen voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksusta. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi.

Kahden hengen huone uima-altaalla ja merinäköalalla, 2-4 hengelle

Tämä huone on lähestulkoon identtinen tavallisen kahden hengen huoneen kanssa, mutta tässä huoneessa on oma 23 m² kokoinen uima-allas parvekkeella ja kaikista huoneista on oma merinäköala. Parvekkeella on kaksi aurinkotuolia ja pieni istuinryhmä kahdella tuolilla. 45 m² kokoisessa kahden hengen huoneessa on kaksi sänkypaikkaa ja vuodesohva, jossa voi nukkua kaksi henkeä. Huone vaatii vähintään kaksi täyden hinnan maksavaa ja huoneessa voi asua enintään kolme aikuista. Mahdollisuus saada jopa kaksi lapsihintaa. Huoneen voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksusta. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja lisäksi huoneessa on silitysrauta ja –lauta.

 

 

Perhesviitti, 3-5 hengelle

70 m² kokoisessa perhesviitissä on kaksi erillistä huonetta, makuuhuone ja yhdistetty makuu- ja oleskeluhuone. Makuuhuoneessa on parisänky ja nojatuoli, jonka saa muutettua sängyksi. Oleskeluhuoneessa on iso vuodesohva, josta saa kaksi erillistä nukkumapaikkaa. Huone vaatii vähintään kolme täyden hinnan maksavaa ja täällä voi asua enintään neljä aikuista ja yksi lapsi. Mahdollisuus saada jopa kaksi lapsihintaa. Huoneessa on kaksi kylpyhuonetta. Toisessa on suihkukaappi ja toisessa on kylpyamme. Käytössä on minijääkaappi, kahvia, teetä ja tv molemmissa huoneissa. Huoneen voi valita joko mannernäköalalla tai merinäköalalla lisämaksua vastaan.

Perhesviitti uima-altaalla ja merinäköalalla, 3-5 hengelle

Tämä huone on lähestulkoon identtinen tavallisen perhesviitin kanssa, mutta tässä huoneessa on oma 30-38 m² kokoinen uima-allas parvekkeella. Parvekkeella on kaksi aurinkotuolia ja pieni istuinryhmä kahdella tuolilla. Kaikista huoneista on oma merinäköala. 70 m² kokoisessa perhesviitissä on kaksi erillistä huonetta, makuuhuone ja yhdistetty makuu- ja oleskeluhuone. Makuuhuoneessa parisänky ja yksi nojatuoli, jonka saa muutettua sängyksi. Oleskeluhuoneessa on iso vuodesohva, johon saa pedattua kaksi erillistä nukkumapaikkaa. Huone vaatii vähintään kolme täyden hinnan maksavaa ja täällä voi asua enintään neljä aikuista yksi lapsi. Mahdollisuus saada jopa kaksi lapsihintaa. Huoneessa on kaksi kylpyhuonetta: toisessa on suihkukaappi ja toisessa on kylpyamme. Täältä löytyy myös silitysrauta ja –lauta, minijääkaappi sekä kahvia, teetä ja tv molemmissa huoneissa.

Lisämaksua vastaan

Hoidot, suolahuone, venäläinen sauna, jäähuone, hiekkahuone, lumihuone, heinähuone ja savihuone.

Nautintoa ja rentoutumista parhaalla mahdollisella tavalla

Tämän ylellisen hotellin Wellness-keskuksessakaan ei ole pihistelty. Valtavassa Wellness-keskuksessa voit vierailla maksutta kuntosalilla, höyrysaunassa, hamamissa, saunassa ja lämmitetyssä sisäuima-altaassa, josta on yhteys ulkoaltaaseen.

Lisämaksua vastaan voit kokeilla eri kauneusmaksuja ja hierontoja, "seikkailusuihkua", sekä erikoisia huoneita kuten suolahuonetta, venäläistä saunaa, jäähuonetta, hiekkahuonetta, lumihuonetta, heinähuonetta ja savihuonetta.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Belek

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Belekissä, noin tunnin ajomatkan päässä Antalyasta. Belekistä löydät muutaman Turkin parhaista hotelleista. Siellä on pieni keskusta, jossa on kauppoja ja kahviloita, mutta Belek tunnetaan parhaiten maailmanluokan tasoisista, 14 golfkentästään, mitkä tekevät siitä suositun golflomakohteen ympäri vuoden.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Ulkoilma-altaat, vesiliukumäet, kansainvälinen lastenklubi ja ranta hotellilla avataan 1.4 (sään salliessa).

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.