Side, Turkki

Sueno Side

Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 125 arvioon
Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 125 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
3,5 km 

Monipuolinen perhehotelli lähellä Sideä

Sueno Side on todella upea All Inclusive -hotelli loputtomilla puitteilla täydelliseen koko perheen unelmalomaan! Vauhdikas vesipuisto yhdeksällä liukumäellä, uskomaton pienoiskaupungiksi rakennettu lastenklubi sekä hauska minitivoli ovat varmasti suosittuja lasten keskuudessa.

Lapsiystävällisten aktiviteettien lisäksi Sueno Sidessä on kattava All Inclusive, josta löytyy herkullisia buffetteja ja pieni ravintolakatu täynnä snackpisteitä. Kaikki tämä yhdistettynä perhesviitteihin, joissa on tilaa jopa kuudelle hengelle, tekevät Sueno Sidestä täydellisen valinnan perheille, lasten iästä riippumatta. Vesipedoille on jopa huoneita omalla allaskäynnillä!

Vaikka hotellialue onkin valtava, tämä ei tunnu siltä, sillä alue koostuu useasta pienemmästä osiosta. Täällä on useita idyllisiä saarekkeita vehreyden varjossa, joissa pääset rentoutumaan. Hotelli sijaitsee aivan rannan vierellä vain muutaman kilometrin päässä viihtyisästä Siden kaupungista, jonka historiallinen keskusta tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia shoppailuun ja maittaviin ruokakokemuksiin.

Sueno Side kuuluu Nazarin Holiday Collectioniin, johon olemme koonneet useita perheystävällisiä laatuhotelleja.

Vesipuisto yhdeksällä vesiliukumäellä!

Sueno Side on todellinen perheiden vesiparatiisi. Hotellilla on kuusi uima-allasta sekä sisäuima-allas. Suuren allasalueen luona järjestetään perheille sopivia aktiviteetteja päivän aikana. Innostuneet lapset ja leikkimieliset aikuiset voivat valita suosikkinsa vesipuiston yhdeksästä vauhdikkaasta vesiliukumäestä.

Tämä All Inclusive -hotelli sijaitsee ihanan leveän ja lapsiystävällisen rannan vierellä. Ranta on hienohiekkainen ja pikkukiviä on vain vedenrajassa. Viihtyisällä rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja, jotka ovat vapaasti käytössäsi. Rantaa pitkin voi kulkea Siden vanhaan kaupunkiin saakka, joka luo täydellisen ympäristön romanttiselle iltakävelylle.

Hotellin rannalla on laituri, jossa voit drinkistä nauttien ihailla näköalaa Siden vanhaan kaupunkiin sekä horisontissa siintävään valaistuun Apollon temppeliin. Aurinkotuoleilla ja varjoilla varustettu laituri on todella suosittu auringosta nauttivien vieraiden keskuudessa, ja tämä on käytettävissä korkeasesongin aikana.

Rannalla on mahdollisuus VIP-mukavuuksiin erityisellä Planet Beach Clubilla, josta pääsee nauttimaan lisämaksua vastaan. Täällä voit rentoutua yksityisessä rantapaviljongissa! Allasalueella on myös varjoisampia paikkoja aurinkotuolien ja varjojen lomassa.

Pyyhkeet altaille ja rannalle sisältyvät hintaan. Turvallisuussyistä tietyissä vesiliukumäissä on pituus-/ja ikärajoitteita.

 

Lisämaksua vastaan

Rantapaviljonkien vuokraus, tietyt vesiurheiluaktiviteetit.

Loppumaton All Inclusive!

Sueno Sidessä on uskomattoman kattava All Inclusive, joka koostuu useista baareista ja eri ruokapisteistä pitkin koko hotellialuetta. Nämä kaikki ovat käytössäsi pääaterioiden lisäksi, ja näissä tarjoillaan kansainvälisiä sekä turkkilaisia erikoisuuksia yltäkylläisten buffettien muodossa. Perheitä ajatellen hotellilla on pienempi lastenosio lasten omalla illallisbuffetilla sekä pienillä pöydillä ja tuoleilla.

Ainutlaatuisen Sueno Siden All Inclusivesta tekee hotellin oma food court, joka on oikeastaan pieni ravintolakatu. Tämä alue on suosittu erityisesti päiväsaikaan, jolloin useat vieraat valitsevat tämän lounaspaikakseen. Runsaasta snackpisteiden tarjonnasta löydät kevyempiä lounaita, hedelmiä sekä monia muita herkullisia ruokalajeja. Täällä on kaikkea sushin, salaattien, hampurilaisten, kebabin, uuniperunoiden ja turkkilaisten gözleme-lettujen väliltä. Täällä on myös tunnelmallinen olutbaari, josta saa olutta ja pikkupurtavaa.

Kaikki paikalliset juomat sisältyvät hintaan, ja juotavaa voit hakea vuorokauden ympäri. Jäätelöä on tarjolla iltapäivisin muutaman tunnin ajan kaikille Sueno Siden vieraille ja ruokaa on tarjolla suurimman osan päivästä.

Näiden ruokaelämysten lisäksi voit syödä illallista hotellin kuudessa eri teemaravintolassa. Voit valita aasialaisen, kalaruoan, italialaisen, meksikolaisen, turkkilaisen sekä korkeasesongin aikana auki olevan grilliravintolan väliltä. Tilan salliessa voit vierailla jokaisessa teemaravintolassa kerran lomasi aikana varausmaksua vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Varausmaksu teemaravintoloihin, tietyt snacksit, tuorepuristetut mehut, maahantuodut juomat.

Astetta parempi lastenklubi

Sueno Siden kansainvälinen lastenklubi, Lollipop, on kerta kaikkiaan upea! Lastenklubi on rakennettu pienoiskaupungiksi, jossa on pastellivärisiä taloja eri teemoilla, kuten pienellä kahvilalla, ruokakaupalla, pankilla sekä kampaamolla. Täällä on myös tietenkin bensa-asema, jossa pientä kaupunkia ympäri ajavat lapset pääsevät tankkaamaan. Hotellin aktiviteettioppaat ovat hyvin päteviä ja tottuneita viihdyttämään pienimpiä vieraitaan. Lapset ovat varmasti innoissaan pienoiskaupungin palohälytyksen tullessa, jolloin he pääsevät sammuttamaan paloa kulman taakse palokypärät päässään.

Pienoiskaupungin lisäksi lastenklubilla on runsaasti tilaa muille järjestettäville kekseliäille leikeille, kilpailuille sekä aktiviteeteille. Täällä on elokuvahuone, legohuone sekä viihtyisä ulkoalue säkkituoleilla. Ei pidä myöskään unohtaa lastenklubin vaikuttavaa leikkipaikkaa vedessä, jossa lapset tulevat takuulla viihtymään!

Korkeasesongin aikaan järjestetään kansainvälinen nuorisoklubi nuorille. Täällä voi vapaasti osallistua viihdyttäviin aktiviteetteihin, ja nuoret pääsevät myös itse vaikuttamaan mitä seuraavaksi tapahtuu.

Sueno Sidessä on pelikoneita pursuava pelihalli sekä ihana pieni huvipuisto, jossa on karuselleja, maailmanpyörä, törmäilyautoja ja mini kartingrata. Iltaisin lapset pääsevät irroittelemaan minidiscossa hurraavan yleisön edessä.

 

Lisämaksua vastaan

Huvipuisto, pelihalli, Playstation.

Aktiviteetteja päivän jokaiselle hetkelle!

Sueno Sidessä tapahtuu koko ajan. Urheilusta innostuneet voivat pelata tennistä, jalkapalloa, rantalentopalloa tai koripalloa, ja hotellilla on lisäksi hyvin varustettu kuntosali, jossa voi kuntoilla ja treenata lihaskuntoa.

Lisää tähän jousiammuntaa, bocciaa, minigolfia, pöytäjalkapalloa, shuffleboardia, tikanheittoa, pöytätennistä sekä suosittu keilahalli, niin saat hyvän mielikuvan kattavasta aktiviteettitarjonnasta. Tai ehkä olet enemmän kiinnostunut yogasta, vesijumpasta, stepistä, aerobicistä tai pilateksesta? Sueno Sidessä voit unohtaa selitykset miksi et kuntoilisi loman aikana!

Iltaisin hotellin amfiteatterilla on iltaohjelmaa, joka vaihtelee livemusiikista erilaisiin viihdyttäviin esityksiin. Hotellin oma viihtyisä elokuvateatteri näyttää uusia ja joka viikko vaihtuvia elokuvia kaksi kertaa päivässä!

Sueno Siden minitivoli houkuttelee iltaisin välkkyvillä valoillaan ja laitteilla, kuten maailmanpyörällä sekä törmäilyautoilla. Tämä onkin iltaisin suosittu iloisten lomailijoiden kokoontumispaikka. Monet viihtyvät myös pelihallissa, josta löytyy useita hauskoja pelikoneita. Hotellin oma disco on auki illasta myöhään yöhön.

Wifi on käytössäsi aulassa sekä tietyillä hotellialueilla.

 

Lisämaksua vastaan

Minitivoli, keilaus, pöytäjalkapallo, biljardi, kaikki pelihallin pelikoneet, valaistut tennis- ja jalkapallokentät.

Suuret perhesviitit omalla allaskäynnillä

Sueno Siden huoneet sijaitsevat kahdella alueella: päärakennuksessa sekä huviloissa, joissa on oma allasalue. Täällä on mukavan rauhallinen tunnelma, ja varatessasi huoneen altaan puolelta pääset kätevästi suoraan altaaseen huoneestasi! Täällä on perhesviittejä jopa kuudelle hengelle, jolloin koko perhe voi asua yhdessä.

Päärakennus on U:n muotoinen, jonka takia täältä on rajoitettu merinäköala. Päärakennuksessa on kuusi kerrosta sekä hissi, huvilapuolella on vain kaksi kerrosta, eikä täällä ole hissiä. Päärakennuksen huoneissa on joko kokolattiamatot tai laminaattilattia, kun taas huviloissa on laminaattilattiat. Huoneet ovat moderniin tyyliin sisustettuja ja siistejä.

Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, minibaari (täytetään päivittäin vedellä, limuilla ja oluella), tallelokero, parveke tai terassi, tv, puhelin, kylpyamme tai suihkukaappi sekä hiustenkuivaaja. Wifi on käytössä päärakennuksen huoneissa sekä myös huviloissa, mutta nopeus ja yhteys saattavat vaihdella hyvinkin paljon. Parvekkeiden tyyli ja koko vaihtelevat myös huoneen sijainnin mukaan.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kauniisti sisustetut huoneet ovat kooltaan noin 31 m², täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, meikkipöytä sekä pieni vuodesohva. Lisähenkilö nukkuu vuodesohvalla, joka on mitoiltaan 180x90 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Deluxe-huone, 2-4 hengelle

Deluxe-huone, 2-4 hengelle

Deluxe-huoneet ovat samankokoisia kuin kahden hengen huoneet ja näissä on samat puitteet. Vuodesohvan sijaan täällä on levitettävä nojatuoli, joka toimii lisävuoteena (180x90 cm). Tarvittaessa huoneessa on toinen lisävuode, joka on myös mitoiltaan 180x90 cm. Huoneessa voi asua enimmillään kolme aikuista, ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Ekonomihuone, 2-3 hengelle

Ekonomihuone, 2-3 hengelle

Tämä huone on Sueno Siden edullisin huonetyyppi ja kooltaan hieman pienempi kuin kahden hengen huone, mutta sisustus on tyyliltään sama. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Perhesviitti päärakennuksessa, 3-4 hengelle

Perhesviitti päärakennuksessa, 3-4 hengelle

Mikäli tahdot enemmän tilaa, valitse noin 43 m² kokoinen sviitti kahdella makuuhuoneella. Huoneeseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Perhesviiteissä on kaksi makuuhuonetta, ja molemmissa huoneissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa.

Huoneet huviloissa

Valitessasi huoneen Sueno Siden huvilapuolelta, asut kauniissa ja rauhallisissa maisemissa suojaavien puiden ja viheralueiden keskellä. Huvilapuoli sijaitsee hieman erillään päärakennuksesta ja alueen viihtyisä rentoutunut tunnelma saa sinut helposti unohtamaan, että asut aktiviteettien täyteisessä hotellissa. Suuri allas kiemurtelee huviloiden välillä ja tänne on houkuttelevaa pulahtaa uimaan.

Osasta huoneista on suora pääsy altaalle, kun taas toiset ovat toisessa kerroksessa, jolloin altaalle pääsee parvekkeelta rappusia pitkin. Huoneen sijaintiin ei voi itse vaikuttaa matkaa varatessa. Huoneissa on joko parveke tai terassi.

Kahden hengen huone huvilassa, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone huvilassa, 2-3 hengelle

Täällä on kahden hengen huoneita kahdella eri näköalalla; näköalalla yksityisaltaille suoralla allaskäynnillä (lisämaksua vastaan) sekä mannernäköalalla ilman suoraa allaskäyntiä. Suosittelemmekin varaamaan huoneen altaan puolelta, koska huone suoralla käynnillä altaaseen on jotain aivan mahtavaa. Huoneet ovat kooltaan noin 31 m² ja muistuttavat tyyliltään päärakennuksen kahden hengen huoneita, joissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, meikkipöytä sekä pieni vuodesohva. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. 

Perhesviitti huvilassa, 3-6 hengelle

Perhesviitti huvilassa, 3-6 hengelle

Tilavat perhesviitit ovat kooltaan noin 54 m², näissä on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, sohvaryhmä sekä meikkipöytä. Viides ja kuudes henkilö nukkuvat vuodesohvilla, jotka ovat mitoiltaan 180x90 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kuusi aikuista, ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Hurmaava spa

Mikäli haluat tauon Sueno Siden monista aktiviteeteista, on hotellilla ihana spa, jossa rentoutua. Täällä on sauna, turkkilainen hamam sekä höyrysauna, joita voi käyttää maksutta. Valittavana on erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja, jotka saavat sinut varmasti rentoutumaan. Täydellistä, mikäli haluat hemmotella itseäsi hieman enemmän!

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot hotellin spassa.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Side

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Sidessä, joka on kiehtova sekoitus vanhaa ja uutta! Se on moderni lomakylä, joka on perustettu keskelle hyvinsäilyneitä, vanhoja roomalaismonumentteja, joten siellä on muun muassa paljon sokkeloisia mutta viehättäviä pieniä katuja. Hemmottele itseäsi illallisella yhdessä Siden monista, hyvistä ravintoloista, käy ostoksilla loputtomassa valikoimassa jännittäviä myymälöitä tai lähde kävelylle meren rannalle, tähtien tuikkiessa ja vanhojen valaistujen raunioiden luodessa koko alueelle aivan erityisen, taianomaisen tunnelman.

Päärakennus on U:n muotoinen, jonka takia täältä on rajoitettu merinäköala. Päärakennuksessa on kuusi kerrosta sekä hissi, huvilapuolella on vain kaksi kerrosta, eikä täällä ole hissiä. Kaikissa huoneissa on wifi, mutta huviloissa nopeus ja yhteys saattavat vaihdella hyvinkin paljon. Parvekkeiden tyyli ja koko vaihtelevat.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Ulkoilma-altaat, vesiliukumäet, kansainvälinen lastenklubi ja ranta hotellilla avataan 1.4 (sään salliessa). Laituri avataan 1.5 (sään salliessa).

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Ulkoilma-altaat, vesiliukumäet, kansainvälinen lastenklubi ja ranta hotellilla avataan 1.4 (sään salliessa). Laituri avataan 1.5 (sään salliessa).

Meidän Collectionimme