Side, Turkki

Sueno Side

Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 41 arvioon
Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 41 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
0 m 
Keskusta
3,5 km 

Monipuolinen perhehotelli lähellä Sideä

Sueno Side on perhehotelli, jossa tapahtuu koko ajan jotakin. Se on lisäksi erittäin hieno All Inclusive –hotelli, joka tarjoaa uskomattoman määrän mahdollisuuksia unelmalomaan koko perheelle. Hotellialue on suuri mutta kodikas, ja asut vain muutaman kilometrin päässä pienestä mutta viehättävästä Sidestä, jossa on hyviä kauppoja ja ravintoloita sekä vanha, historiallinen keskusta.

Vaikka hotellialue on suuri,se on jaettu pienempiin, viehättäviin alueisiin, jotka tekevät hotellialueesta kodikkaan. Voit siis nauttia päivästäsi oman mielesi mukaan omassa rauhassa tai muiden vieraiden seurassa. Sueno Side on myös oivallinen valinta suuremmalle ryhmälle, esimerkiksi kun lapset, lapsenlapset ja isovanhemmat matkustavat yhdessä, koska siellä on paljon mukavuuksia ja tekemistä jokaiselle sukupolvelle!

Vesipuisto seitsemällä vesiliukumäellä!

Sueno Side on todellinen vesiparatiisi! Täällä on huikeat kuusi allasta sekä sisäallas, joka on täydellinen kohde viileämmälle päivälle. Loistava yksityiskohtana on sisäuima-allas, joka jatkuu ulos asti.

Kaikkien altaiden ympärillä on paljon aurinkotuoleja ja varjoja, joten sinulla on kaikki mahdollisuudet lähteä lomalta täydellisen rusketuksen onnellisena omistajana. Suurella altaalla järjestetään lisäksi päivän aikana paljon hauskoja aktiviteetteja, jotka saavat useimmat mukaan lepotuoleiltaan.

Kaiken kruunaa suosittu vesipuisto, jonka seitsemän vesiliukumäkeä houkuttelevat lapsiperheitä luokseen. Vettä rakastavat lapset ovat oikeassa elementissään ja he laskevatkin kerta toisensa jälkeen vatsanpohjaa nipisteleviä laskuja.

Sueno Sidessä asut rannalla ja se ei olekaan mikä tahansa ranta! Hotellin ranta-alue on ihanan leveä ja soveltuu matalavetisenä erityisen hyvin lapsille. Anna lasten polskia vedessä ja nauti hienosta rantatunnelmasta aurinkovuoteilla varjon alla, jotka ovat vapaassa käytössäsi. Rantaa pitkin kulkee polku aivan Siden vanhaan kaupunkiin saakka, mikä luo ihanteelliset kehykset romanttiselle iltakävelylle.

Ranta on hienoa hiekkaa, ja pikkukiviä on vain vesirajassa. Siellä on myös suuri uimalaituri, jossa voi istua ja nauttia ilta-auringosta ja ihailla hienoa näköalaa Sideen. Erityisesti Apollon temppeli iltavalaistuksessa on näkemisen arvoinen. Laituri on todella suosittu aurinkoa ottavien vieraiden keskuudessa. Täällä on baari, aurinkotuoleja ja varjoja. Mikäli laiturilla tulee liian lämmin, on tästä helppo hypätä viileään mereen. Laituri on käytössä korkeasesongin ajan.

Rannalla saa myös VIP-mukavuuksia. Siellä voit nimittäin varata paikan lisämaksua vastaan erityiseltä Planet Beach Clubilta, jonka hienoissa yksityispaviljongeissa voit nauttia päivästä rannalla aivan omassa rauhassa!

Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia pyyhkeistä; pyyhkeet rannalla ja altailla sisältyvät hintaan.

Turvallisuussyistä on tietyissä vesiliukumäissä pituus-/ja ikärajoittteet.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, rantapaviljonkien vuokra.

Loppumaton All Inclusive!

Sueno Siden All Inclusive-ohjelma on huomattavan laaja. Hotellilla on paljon baareja ja monta jännittävää ruokapaikkaa – ja kaiken päälle saat luonnollisesti myös pääravintolan kolme pääruokaa, jotka tarjoillaan kutsuvista seisovista pöydistä. Tarjolla on houkuttelevia kansainvälisiä ja turkkilaisia ruokalajeja. Täällä on myös pieni lasten osio, jossa lapsille on oma buffetti iltaisin, sekä pieniä pöytiä ja tuoleja.

All Inclusive-tarjontaan sisältyy myös muita Sueno Sidelle ainutlaatuisia vaihtoehtoja. Hotellilla on esimerkiksi pitkä katu suuren altaan lähettyvillä, jonka varrella on vieri vieressä välipalaravintoloita, joissa tarjotaan välipalaa, kevyttä lounasta, hedelmiä sekä muuta syötävää. Voit valita sushin, kebabin, salaattien, hampurilaisten ja esimerkiksi turkkilaisen gözlemen väliltä. Täällä on myös tunnelmallinen olutbaari, josta saa olutta ja pikkupurtavaa. 

Kaikki paikalliset juomat sisältyvät hintaan, ja voit hakea juotavaa vuorokauden ympäri. Kaikille hotellin vieraille on tarjolla jäätelöä iltapäivisin. 

Kaikkien muiden ruokailuelämyksien lisäksi voit ruokailla myös meidän kuudessa teemaravintolassamme, joissa tarjottava ruoka on sanoin kuvaamattoman hyvää! Valitse aasialaisen, kalaruoka-, italialaisen, meksikolaisen, turkkilaisen ja grilliruokaravintolan väliltä, mutta huomaa, että grilliruokaravintola sijaitsee ulkotiloissa, joten tämän aukioloajat vaihtelevat sään ja sesongin mukaan. Tilan salliessa voit vierailla jokaisessa teemaravintolassa kerran lomasi aikana varausmaksua vastaan.

Voit syödä ilmaiseksi kaikissa ravintoloissa, mutta huomaa, että joissakin ravintoloissa vaaditaan pieni varausmaksu jokaista ruokailijaa kohden. Muista varata pöytä ajoissa!

Lisämaksua vastaan

Varausmaksu teemaravintoloissa, tuontijuomat.

Aukioloajat:

Aukioloajat:
Aamiainen Pääravintola 07:00 - 10:00
Aamiainen Lake House 08:00 - 10:00
Myöhäinen aamiainen Pääravintola 10:00 - 11:00
Lounas Pääravintola 12:30 - 14:30
Lastenbuffé Pääravintola 19:00 - 21:30
Illallinen Pääravintola 19:00 - 21:30
Keskiyön snacks Pääravintola 23:30 - 07:00
Teemaravintolaa   19:00 - 21:00
Jäätelöä   12:30 - 17:00
Hamak Bar   09:30 - 22:00
Snack Bar   12:30 - 16:30
Bowling Bar   10:00 - 00:00
Café Turk   08:30 - 00:00
Beach Bar   10:00 - 22:00
Disco Bar   00:00 - 03:00
Lobby Bar   08:00 - 00:00
Palm Bar   16:00 - 00:00
Coffee House   09:30 - 00:00
Meydan Pool Bar   09:30 - 00:00
Beer House   16:00 - 00:00
Pier Bar   09:30 - 19:00
Luna Bar   20:00 - 00:00
Vitamin Bar   09:00 - 21:00
Planet Beach Club   09:00 - 18:00
Planet Beach Club   22:30 - 00:00

Huomioi, että ajat ja tarjonta saattaa vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen. Teemaravintoloissa voi vierailla tilan niin salliessa.

Suuri huvipuisto ja kansainvälinen lastenklubi

Lapset rakastavat rantaa ja kaikkia altaita, mutta heidän suosikkeihinsa kuuluvat myös todella kiva pelihalli monine pelikoneineen sekä ihana huvipuisto, jossa on paljon hauskoja laitteita kuten maailmanpyörä, radioautoja ja mini-gokart. 

Kansainvälinen lastenklubi, Lollipop (Tikkukaramelli), on suunnattu kaikille 4-12–vuotiaille, ja sen mukavat aktiviteettiohjaajat tekevät kaikkensa antaakseen lapsille hyviä lomakokemuksia. Täällä on muun muassa leikkikenttä sekä klubin lähettyvillä on oma, pieni allasalue, jonka kaksi vesiliukumäkeä sopivat pienille lapsille. Klubissa voi myös katsoa elokuvia, tehdä taideteoksia, osallistua kilpailuihin tai lähteä retkelle vesipuistoon, jossa leikitään ja viiletetään kaikissa seitsemässä vesiliukumäessä yhä uudelleen ja uudelleen. Iltaisin tanssitaan minidiscossa iloisen yleisön kannustamana.

Kesäkuukausina hotellilla on myös junioriklubi kaikille 13-16 –vuotiaille nuorille. Voitte seurata nuorisoklubin aktiviteettitarjontaa ilmoitustaululta, mutta klubin aktiviteettioppaat kiertävät myös hotellin alueella houkuttelemassa nuoria mukaan, jolloin päivän aktiviteeteista päätetään yhdessä.

Lisämaksua vastaan

Huvipuisto, pelihalli.

Aktiviteetteja päivän jokaiselle hetkelle!

Sueno Sidessä ei ole koskaan tylsää! Tennis, jalkapallo, rantalentopallo ja koripallo ovat kaikki suosittuja aktiviteetteja, mutta voit käydä myös hyvinvarustetussa kuntokeskuksessa, jossa voi kuntoilla ja treenata lihaskuntoa.

Lisää tähän jousiammuntaa, minigolfia, pöytäjalkapalloa, shuffle boardia, dartsia, pöytätennistä ja suosittu keilarata, niin saat hyvän mielikuvan suuresta aktiviteettitarjonnasta. Ehkä kiinnostut vesijumpasta, stepistä, aerobicistä tai pilateksesta? Täällä ei löydy mitään syitä jättää urheilua vähiin loman aikana!

Aktiviteettilistaa tutkiessa voi tulla hiki, sillä valikoima on todella kattava. Mutta onneksi päätät ihan itse mihin haluat osallistua, ja kun lomasi on loppu, jäljelle jää todennäköisesti vielä monta kivaa aktiviteettia, joihin et ehtinyt osallistua. Se onkin täydellinen syy palata tänne uudelleen, ja olla aktiivinen aamusta iltaan. 

Hotellin omasta elokuvateatterista voit nähdä hyviä leffoja ja ilmainen wifi löytyy aulasta, Ada cafésta, Café Tûrkista ja huoneista päärakennuksessa. 

Iltaan kuuluu amfiteatterissa esitetty iltaohjelma, joka vaihtelee elävän musiikin ja eri näytösten välillä. Huvipuistokin on iltaisin kaunista katseltavaa, kun valot välkkyvät ja alue vilisee iloisia lomalaisia eri laitteissa. Huvipuisto on erittäin suosittu kokoontumispaikka erityisesti alkuillasta. Pelihallissa on myös aina paljon innokkaita vieraita kokeilemassa sen monia laitteita.

Sinun ei tarvitse lähteä Sideen saakka jos haluat kokeilla yöelämää, sillä Sueno Sidessä on myös disko joka on auki myöhään yöhön.

Lisämaksua vastaan

Huvipuisto, keilarata, pöytäjalkapallo, biljardi, pelihallin laitteet, valaistu tennis- ja jalkapallokenttä.

Suuret perhesviitit omalla allaskäynnillä

Sueno Siden huoneet sijaitsevat kahdella alueella: päärakennuksessa sekä huviloissa, joissa on yksityinen allasalue ja rauhallinen tunnelma. Jos varaat huoneen altaan puolelta, pääset altaaseen suoraan terassin ovelta! Mahdollisuus on myös asua perhesviiteissä, joissa on tilaa jopa kuudelle hengelle, jolloin suurikin perhe voi asua yhdessä.

Päärakennus on U-muotoinen, joten merinäköala huoneista on osittain rajallinen. Päärakennuksessa on kuusi kerrosta, ja hissi. Huvilat ovat puolestaan kaksikerroksisia ilman hissiä. Päärakennuksen huoneissa on kokolattiamatot tai laminaattilattiat, kun taas kaikissa huviloissa on laminaattilattia. Kaikki huoneet on sisustettu modernein kalustein. Lisävuoteet huoneissa ovat 190x90 cm.

Huoneissa on keskusilmastointi, minibaari (joka täytetään päivittäin vedellä, limulla ja oluella), tallelokero, parveke tai terassi, tv, puhelin, amme sekä hiustenkuivaaja. Parvekkeet ovat erimuotoisia ja –kokoisia riippuen huoneen sijainnista rakennuksessa. Päärakennuksen huoneissa on myös wifi. Wifi on käytettävissä myös villoissa, mutta käyttömahdollisuudet ja nopeus saattavat vaihdella.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kauniisti sisustettu huone, jossa on joko parisänky tai kaksi yhden hengen vuodetta, kampauspöytä sekä pieni sohva. Viimeinen henkilö nukkuu vuodesohvalla. Varaukseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista vierasta, ja huoneen saa yhdelle henkilölle lisämaksua vastaan. Mahdollisuus yhteen lapsihintaan. Huonekoko on noin 31 m².

Deluxe-huone, 2-4 hengelle

Deluxe-huoneessa on samat puitteet ja on samankokoinen kuin kahden hengen huone. Vuodesohvan sijaan huoneessa on levitettävä nojatuoli, jota käytetään lisäsänkynä. Toisena lisäsänkynä käytetään patjaa, joka on 90x190cm. Täällä voi asua maksimissaan kolme aikuista ja kaksi voi saada lapsihinnan.

Ekonomihuone, 2-3 hengelle

Nämä huoneet ovat halvempia ja pienempiä kuin kahden hengen huoneet, mutta sisustus on sama. Tilaa on kolmelle aikuiselle, joista kahdelta vaaditaan täysi hinta. Mahdollisuus yhteen lapsihintaan.

Perhesviitti, 3-4 hengelle

Valitse tämä sviitti, jos tarvitset enemmän tilaa. Saat kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa on kaksi yhden hengen vuodetta. Varaukseen vaaditaan vähintään 3 täysihintaista vierasta. Sviitin koko on noin 43 m².

Huoneet huviloissa

Kun valitset huoneen huviloista, saat käyttöösi ihanan yksityisen allasalueen, joka sijaitsee keskellä puita ja viheraluetta. Joistakin huoneista pääsee suoraan altaalle, kun taas toiset ovat toisessa kerroksessa, jolloin altaaseen pääsee rappusia pitkin parvekkeelta. Huoneissa on parveke tai terassi. Alue on rauhallinen ja tunnelma on paljon yksityisempi kuin päärakennuksen huoneissa.

Kahden hengen huone huvilassa, 2-3 hengelle

Voit valita kahden hengen huoneen joko näköalalla yksityisaltaille, jolloin huoneesta pääsee suoraan altaalle - tai voit asua kahden hengen huoneessa, josta on näköala mantereelle ilman omaa allaskäyntiä. Huoneen allasnäköalalla voit varata lisämaksua vastaan. Sisustus vastaa aika lailla päärakennuksen kahden hengen huoneita, sisältäen joko kaksi yhden hengen vuodetta tai parivuoteen, kampauspöydän sekä pienen sohvan. Jokaiseen huoneeseen kuuluu oma pieni puutarha. Huonekoko on noin 31 m².

Perhesviitti huvilassa, 3-6 hengelle

Tässä saat tilavan sviitin kahdella makuuhuoneella. Toisessa huoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta ja parivuode toisessa. Täällä on  myös sohvaryhmä ja kampauspöytä. Tilaa on korkeintaan kuudelle aikuiselle, ja varaukseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista vierasta. Sviitin voi saada kahdella lapsihinnalla. Koko on noin 54 m².

Rentoutumista lomalla

Sueno Siden vauhdikkaan aktiviteettitarjonnan päälle voi tarvita välillä hiukan rentoutusta, joka onnistuu oikein hyvin hotellin tyylikkäässä wellness-keskuksessa. Täällä on sauna, hamam ja höyrysauna, joita voi käyttää maksutta. Valitse itsellesi sopiva vartalo- tai kasvokäsittely, jotka saavat olosi tuntumaan taivaalliselta. Täällä on myös hotellin kuntosali, jossa on hyvä tarjonta laitteita.

Lisämaksua vastaan

Kuorinnat, hieronnat ja muut kasvo- ja vartalohoidot.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Side

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Sidessä, joka on kiehtova sekoitus vanhaa ja uutta! Se on moderni lomakylä, joka on perustettu keskelle hyvinsäilyneitä, vanhoja roomalaismonumentteja, joten siellä on muun muassa paljon sokkeloisia mutta viehättäviä pieniä katuja. Hemmottele itseäsi illallisella yhdessä Siden monista, hyvistä ravintoloista, käy ostoksilla loputtomassa valikoimassa jännittäviä myymälöitä tai lähde kävelylle meren rannalle, tähtien tuikkiessa ja vanhojen valaistujen raunioiden luodessa koko alueelle aivan erityisen, taianomaisen tunnelman.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Ulkoilma-altaat, vesiliukumäet, kansainvälinen lastenklubi ja ranta hotellilla avataan 1.4 (sään salliessa). Laituri avataan 1.5 (sään salliessa).

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.