Ialyssos, Rodos

Sun Beach

Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 75 arvioon
Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 75 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
70 m 
Keskusta
1 km Ialyssos 

Viihtyisä, klassinen lomahotelli

Sun Beach on viihtyisä klassinen lomahotelli erinomaisella sijainnilla. Asut aivan rannan äärellä ja voit valita kahden altaan väliltä, joten mahdollisuuksia viilentäville pulahduksille lomasi aikana on monia. Voit valita huoneiston hurmaavalla näköalalla turkoosin meren ylle, jolloin saat eniten irti ihanasta sijainnista. Iltapäivän viileimpinä tunteina voit viettää laatuaikaa parvekkeella istuen ja nauttien upeista merimaisemista juomien ja snacksien kera!

Hotellilta on vain 300 metriä eloisaan ja tunnelmalliseen Ialyssoksen keskustaan, jossa on useita viihtyisiä kahviloita, ravintoloita ja hyvät mahdollisuudet matkamuistojen ostamiseen.

Tänne voit varata matkasi huolettomalla All Inclusivella, puolihoidolla tai pelkällä aamiaisella, joten vaihtoehtoja löytyy kaikille!

Sun Beach on osa Nazarin Holiday Collectionia, johon olemme koonneet perhelomaan sopivia laadukkaita hotelleja hyvään hintaan.

Useampi allas ja ihana ranta

Sun Beachissa on kaksi viihtyisää allasaluetta sekä erillistä lastenallasta. Täällä voit rentoutua nauttien lomastasi Rodoksen ihanan auringon alla. Toisessa lastenaltaista on pieni vesiliukumäki pienimmille vieraille. Valitessasi All Inclusiven, pääset nauttimaan uimisen välissä maksuttomista hedelmistä, snackseista, jäätelöstä sekä juomista allasbaarissa.

Hotelli levittäytyy hienolle alueelle aivan upean, kivikkoisen rannan viereen, ja houkuttelee viilentävälle pulahdukselle. Kivikkoisen rannan ansiosta vesi on aivan kirkasta ja upean turkoosin väristä. Täällä on aurinkotuoleja ja varjoja lisämaksua vastaan.

Uimapyyhkeitä voi vuokrata hotellilta.

 

Lisämaksua vastaan

Uimapyyhkeiden vuokraus, aurinkotuolit ja varjot rannalla.

Huoleton All Inclusive vai jokin toinen ateriapaketti

Voit varata Sun Beachin All Inclusivella, joka on huolettomin tapa matkustaa!

All Inclusiven voi varata ainoastaan varaamalla hotellihuoneen, eikä huoneistoa. Puolihoito sisältyy aina hotellihuoneiden pohjahintaan. Mikäli valitset huoneiston, ei All Inclusivea siis voi valita lisävalintana, vaan voit valita ainoastaan aamiaisen tai puolihoidon väliltä.

All Inclusive

Mikäli tahdot nauttia mahdollisimman helposta ja mukavasta lomasta, on All Inclusive ehdoton valinta, sillä kaikki on jo etukäteen maksettu! Aamiainen, lounas sekä illallinen tarjoillaan Sun Beachin buffet-ravintolassa, jossa on myös oma buffetti lapsille. Voit halutessasi nauttia myös kevyemmän lounaan allasbaarissa poistumatta allasalueelta. Pääaterioiden välissä on tarjolla juomia, hedelmiä, jäätelöä sekä snackseja. Rannalta löytyy myös rantabaari, joka ei kuitenkaan sisälly All Inclusive -tarjontaan.

All Inclusiveen kuuluvat kaikki ruoat sekä tietyt paikalliset juomat ilman tai alkoholin kanssa päivän ja illan aikana, joten janon ei tulisi päästä yllättämään! Tilan salliessa sinulla on mahdollisuus ruokailla hotellin teemaravintolassa kerran lomasi aikana alennettuun hintaan.

Hotellin pääravintolassa on pukukoodi, jonka mukaan miehillä tulee olla pitkät housut.

Eri ateriapaketteja, joiden väliltä valita

Valitessasi puolihoidon, kuuluvat tähän aamiais- ja illallisbuffetit pääravintolassa. Varatessasi matkan pelkällä aamiaisella tai puolihoidolla kaikki juomat ovat lisämaksua vastaan lukuun ottamatta aamiaista, jolloin voi valita kahvin, teen, mehun ja veden väliltä.

Sun Beachissa on kaksi ravintolaa, joiden väliltä valita: buffet-ravintola sekä teemaravintola, ja lisäksi neljä eri baaria. Muutamana iltana viikossa hotellilla järjestetään teemailtoja kuten kreikkalaisia iltoja, joissa soitetaan livemusiikkia. Keskeisen sijainnin vuoksi voit myös helposti lähteä ulos syömään viihtyisään Ialyssokseen.

Hotellin buffet-ravintolassa on pukukoodi, jonka mukaan miehillä tulee olla pitkät housut.

 

Lisämaksua vastaan

All Inclusive: kansainväliset ja tietyt paikalliset merkkijuomat, rantabaari, juomat hotellin Helios-puolella, vierailu teemaravintolassa (alennettuun hintaan kerran loman aikana).

Menoa ja minidiscoja

Kolmena iltana viikossa lapset pääsevät tanssimaan Sun Beachin hauskassa minidiscossa menevän musiikin tahtiin vanhempien ja sisarusten voidessa seurata vierestä. Tämän lisäksi hotellilla järjestetään muita aktiviteetteja sekä viihdettä useina iltoina viikossa, ja pienimmät voivat viettää päivät lastenaltaassa uiden tai leikkipaikalla leikkien.

Aktiviteetteja koko perheelle

Sun Beachissä voi pitää itsensä liikkeellä, eikä vain nauttia auringosta. Täällä on useita aktiviteetteja, joiden väliltä valita kuten rantalentopalloa, pöytätennistä, minigolfia ja biljardia. Hotellilla on myös pieni kuntoiluhuone, mikäli tahdot treenata loman aikana. Hotellilla on kansainvälinen aktiviteettitiimi, joka järjestää kilpailuja ja muuta ohjelmaa, ja monena iltana viikossa järjestetään erilaista iltaohjelmaa.

Mahdollisuudet upeisiin lomakokemuksiin löytyvät heti oven ulkopuolelta. Hotellilla on erinomainen sijainti vain 300 metrin päässä Ialyssoksen keskustasta. Täällä on paljon kauppoja ja pieniä matkamuistoliikkeitä, viihtyisiä kahviloita, tunnelmallisia ravintoloita sekä yöelämää.

Wifi on käytössä maksutta koko hotellialueella mukaan lukien huoneissa ja huoneistoissa.

Valitse hotellihuoneen ja huoneiston väliltä

Sun Beachissa voit asua joko Olympus- tai Helios-osiossa. Kaikki hotellihuoneet sijaitsevat Olympuksen puolella, mutta huoneistoja on molemmissa osioissa. Helios-osio sijaitsee lähimpänä rantaa, ja täältä löytyy à la carte -ravintola sekä kaikki huonetyypit merinäköalalla. Olympus -osio sijaitsee tien toisella puolella Heliosta vastapäätä, jossa on buffet-ravintola, ja suurin osa päivä- ja ilta-aktiviteeteista.

Hotellihuoneet

Kaikki hotellihuoneet sijaitsevat Olympuksessa, ja siksi näitä ei voi varata merinäköalalla. Huoneet on sisustettu käytännöllisesti klassiseen tyyliin. Kaikissa huoneissa on kylpyamme, hiustenkuivaaja, tv, puhelin, minijääkaappi ja ilmastointi tiettyinä aikoina. Tämän lisäksi huoneissa on parveke tai maaterassi näköalalla puutarhaan. Varatessasi hotellihuoneen kuuluu puolihoito hintaan, ja All Inclusiven voi varata lisävalintana.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

ässä noin 23 m² huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä lisävuode, joka on mitoiltaan 190x85 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan. Puolihoito kuuluu hintaan, ja All Inclusiven voi varata lisävalintana.

Kahden hengen huone Large, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone Large, 2-4 hengelle

Tämä huone on noin 25 m², täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa sekä lisävuode, joka on mitoiltaan 190x85 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua neljä aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Puolihoito kuuluu hintaan ja All Inclusiven voi varata lisävalintana.

Deluxe-huone, 2-3 hengelle

Deluxe-huone, 2-3 hengelle

Tämä noin 23 m² huone muistuttaa kahden hengen huonetta, mutta vastaa sisustukseltaan korkeampaa tasoa. Huoneissa on vedenkeitin, tv sekä aamutakit ja -tossut. Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja yksi lisävuode, joka on mitoiltaan 190x85 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Puolihoito kuuluu hintaan, ja All Inclusiven voi varata lisävalintana.

Huoneistot

Kaikissa huoneistoissa on keittosyvennys mikroaaltouunilla, vedenkeitin, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Lisäksi täällä on kylpyamme tai suihkukaappi, hiustenkuivaaja, tv, puhelin, ilmastointi tiettyinä aikoina sekä parveke tai maaterassi. Huoneet on sisustettu klassiseen ja käytännölliseen tyyliin keltaisin ja sinisin sävyin. Varatessasi huoneiston, ateriat eivät kuulu hintaan, mutta voit varata pelkän aamiaisen tai puolihoidon lisävalintana. 

Yhden huoneen huoneisto, 2-3 hengelle

Yhden huoneen huoneisto, 2-3 hengelle

Tässä 23 m² kokoisessa yhden huoneen huoneistossa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja lisävuode, joka on mitoiltaan 190x85 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Ateriat eivät kuulu hintaan.

Kahden huoneen huoneisto mannernäköalalla, 2-4 hengelle

Kahden huoneen huoneisto mannernäköalalla, 2-4 hengelle

Tämä noin 38 m² huoneisto sijaitsee Olympus-osiossa, ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta, jotka ovat mitoiltaan 190x85 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua neljä aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Ateriat eivät kuulu hintaan.

Kahden huoneen huoneisto merinäköalalla, 2-4 hengelle

Kahden huoneen huoneisto merinäköalalla, 2-4 hengelle

Nämä huoneistot sijaitsevat Helios-osiossa, ja ovat kooltaan 38 m². Näistä on ihana merinäköala. Huoneistossa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta, jotka ovat mitoiltaan 190x85 cm. Tänne vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua neljä aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Ateriat eivät kuulu hintaan.

Lastensviitti, 2-4 hengelle

Lastensviitti, 2-4 hengelle

Noin 40 m² lastensviitissä on kaksi erillistä huonetta. Kuten nimi jo kertoo, on tämä huone suunniteltu lapsiperheitä ja erityisesti lapsia ajatellen. Huoneessa on muun muassa tv lastenkanavilla, tervetuliaisvälipalaa jääkaapissa, piirustuskyniä ja liituja (8-vuotiaille asti) ja Sony Playstation (8-vuotiaista ylöspäin). Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua neljä aikuista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan sekä yhteen lapsialennukseen aikuisen hinnasta. Ateriat eivät kuulu hintaan.

Perhesviitti merinäköalalla, 2-5 hengelle

Perhesviitti merinäköalalla, 2-5 hengelle

Täällä asut hienoissa, moderneissa ja vaalein sävyin sisustetuissa 45 m² sviiteissä, jotka sijaitsevat ylimmissä kerroksissa ja tarjoavat siten upean merinäköalan. Huonetyypissä on kaksi erillistä huonetta, neljä kunnollista sänkypaikkaa sekä pedattava nojatuoli, joka on mitoiltaan 190x85 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua viisi aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Lentoliikenne voi osittain häiritä.

Hotelli on jaettu kahteen osioon, Heliokseen ja Olympukseen. Huomioithan, että sinun tulee ylittää melko vilkas tie liikkuessasi näiden kahden rakennuksen välillä. Suosittelemmekin kiinnittämään huomiota ja olemaan varovaisia tietä ylittäessä, erityisesti lasten kanssa matkustaessa.

Pääravintolassa on tarjolla gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Täällä miehillä tulee olla pitkät housut.

All Inclusiveen kuuluvat kaikki ruoat, sekä tietyt paikalliset juomat ilman tai alkoholin kanssa kello 10.30-23.00 välisenä aikana. All Inclusive -vierailla on mahdollisuus aamiaispakettiin, mikäli lento on aikaisin (tilattava vastaanotosta viimeistään kello 19.00 edellisenä päivänä). Tilan salliessa sinulla on mahdollisuus ruokailla hotellin teemaravintolassa kerran lomasi aikana alennettuun hintaan. Tällöin alennus on 4 euroa lapsille ja 8 euroa aikuisille (koskee ainoastaan All Inclusive -vieraita).

Ilmastointi on toiminnassa 1.6 -30.9. välisenä aikana, mutta ei kello 8-14 välisenä aikana.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Turistivero Kreikassa

Kreikassa on peritty vuodesta 2018 alkaen turistiveroa hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

 

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme