Ialyssos, Rodos

Sun Beach

Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 153 arvioon
Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 153 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Ja 
Uima-altaita:
Ranta
0 m 
Keskusta
300 m Ialyssos 

Perhehotelli rannan äärellä

Sun Beach sijaitsee Ialyssoksessa. Täällä asut rannan äärellä, ja hotellilla on kaksi uima-allasta sekä aktiviteetteja kaikenikäisille onnistuneen loman toteuttamiseksi. Hotellilta levittäytyy upea näköala rannan yli, ja aluetta reunustaa nurmikko ja kasvillisuus.

Ialyssos keskustaan on vain 300 metriä, missä on runsaasti ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Täällä voi asua joko huoneessa tai asunnossa, ja majoituksen lisäksi voidaan lomaan liittää eri ateriapaketteja.

Sun Beachissä on kaksi hotelliosiota – Olympus ja Helios. Helios-osiossa asut lähempänä rantaa, ja täällä sijaitsee á la carte-ravintola. Mikäli haluat merinäköalan, on niitä tässä osiossa. Olympus sijaitsee pienen tien toisella puolella Helios-rakennuksen takana. Täällä on buffet-ravintola, ja suurin osa päivä- ja iltaohjelmasta järjestetään juuri täällä.

Lentoliikenne voi osittain häiritä.

Useampi allas ja ihana ranta

Sun Beach levittäytyy hienolle alueelle heti upean rannan viereen, mikä on kivikkoista ja houkuttelee viilentävälle pulahdukselle. Täällä on aurinkovarjoja ja aurinkotuoleja lisämaksua vastaan.

Mikäli haluat hieman vaihtelua merellä olemisesta, on hotellilla kaksi uima-allasta ja lastenaltaita erillään, joiden äärellä viettää aikaa. Yhdessä lastenaltaassa on pieni vesiliukumäki pienimmille.

Uimapyyhkeitä on mahdollisuus vuokrata.

Lisämaksua vastaan

Uimapyyhkeet, aurinkovarjot ja aurinkotuolit rannalla.

Nauti ihanasta All Inclusive -lomasta

Voit valita Sun Beachin All Inclusivella, joka on paras tapa matkustaa. Tällöin pakettiin kuuluu kaikki ruokailut, paikalliset juomat ja snacksit, joita tarjoillaan eri ajankohtina.

Huomioithan, että All Inclusiven voi ostaa ainoastaan asuessasi hotellihuoneessa. Mikäli valitset asunnon, ei All Inclusivea voi valita lisävalintana, vaan ainoastaan aamiaisen tai puolihoidon.

All Inclusive

Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan hotellin buffet-ravintolassa Artemisessa, jossa on myös oma seisova pöytä lapsille. Täällä on tarjolla myös gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Tilan salliessa voit myös nauttia kevyemmästä lounaasta hotellin allasbaarissa. Fivos Pool Barissa tarjoillaan myös lämpimiä ja kylmiä juomia, sekä hedelmiä ja snackseja normaalien ruokailuaikojen välissä. Tämän lisäksi voit valita vähintään kolmesta jäätelösortista kello 10.30-18.30 välisenä aikana.

kerran loman aikana on sinulla tilan salliessa mahdollisuus aterioida hotellin teemaravintolassa alennettuun hintaan. Tällöin alennus on 4 euroa lapsilta ja 8 euroa aikuisilta.

All Inclusivessa kuuluu kaikki ruoka, sekä osa paikallisista juomista ilman tai alkoholin kanssa kello 10.30-23.00 välisenä aikana. Poikkeuksena on huonepalvelu, sekä tuonti- ja osa paikallisista juomista. Rantabaari ei kuulu All Inclusiveen.

All Inclusive-vierailla on mahdollisuus pyytää aamiaispaketti, mikäli paluulento on aikaisin. Tämä tulee tilata vastaanotosta viimeistään klo:19.00 edellisenä päivänä.

Pukukoodi Artemis-ravintolassa: pitkät housut miehillä.

Useita ruokailuvaihtoehtoja, joiden väliltä valita

Mikäli asut asunnossa, voit valita asumisen joko ilman aterioita, aamiaisella tai puolihoidolla. Mikäli taas asut hotellihuoneessa, kuuluu puolihoito hintaan, jonka voi myös muuttaa All Inclusiveksi lisämaksua vastaan. Mikäli valitset puolihoidon, kuuluu tähän aamiainen ja illallisbuffetti pääravintolassa. Valitessasi aamiaisen tai puolihoidon, ovat kaikki juomat lisämaksua vastaan. Aamiaisella voi valita teetä, kahvia, mehua ja vettä.

Hotellilla on kaksi ravintolaa: buffet-ravintola ja teemaravintola. Tämän lisäksi täällä on neljä baaria, ja parina kertana viikossa järjestetään teemailtoja, kuten kreikkalaisia iltoja ja livemusiikkia.

Lisämaksua vastaan

Aamiaisella: Ruoka lukuun ottamatta aamiasita ja kaikki juomat.
Puolihoito: Ruoka lukuun ottamatta aamiaista ja illallista. Kaikki juomat lukuunottamatta kahvia, teetä ja vettä aamiaisella.
All Inclusive: Kansainväliset ja osa paikallisista juomista.

Kaikki juomat Beach barissa ja Helios- puolella.

Runsaasti aktiviteetteja koko perheelle

Hotellialueella on useita aktiviteetteja, joiden väliltä valita: rantapalloa, pieni jalkapallokenttä, pöytätennistä, minigolfia, biljardia ja pieni kuntosali. Hotellilla on myös kansainvälinen aktiviteettitiimi, joka järjestää kilpailuja ja muuta ohjelmaa, ja monena iltana viikossa on erityistä iltaohjelmaa.

Wifi on käytössä maksutta koko hotellialueella mukaan lukien huoneet ja asunnot.

Hotellin sijainti on loistava. Täältä on vain 300 metriä Ialyssokseen, jossa on paljon kauppoja, ravintoloita, yöelämää ja muuta viihdettä.

Lapsille on leikkipaikka ja minidisco kolmena iltana viikossa, ja aktiviteetteja sekä muuta ajanvietettä useina iltoina viikossa.

Valitse hotellihuoneen ja huoneiston väliltä

Sun Beachissä voit asua joko Olympus- tai Helios-osiossa. Helios-osiossa asut lähimpänä rantaa, ja täällä sijaitsee á la carte-ravintola. Mikäli haluat merinäköalan, on se mahdollista juuri tässä osiossa. Olympus sijaitsee pienen tien toisella puolella Helioksen takana. Täällä on myös buffet-ravintola, ja suurin osa päivä- ja iltaohjelmasta järjestetään juuri täällä. Olympus-osiossa on hotellihuoneita ja huoneistoja keittosyvennyksellä, ja Helios-osiossa on pelkästään huoneistoja pienellä keittosyvennyksellä.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Hotellihuoneet

Kaikki hotellihuoneet sijaitsevat Olympuksessa, joka on toisella puolella tietä. Huoneissa on kylpyamme/suihku, ja wc, hiustenkuivaaja, tv, puhelin, minijääkaappi ja ilmastointi (ei kello 8-14 ( 1.6-30.9). Tämän lisäksi huoneissa on parveke tai terassi näköalalla puutarhaan. Kun asut hotellihuoneessa, kuuluu puolihoito hintaan ja All Inclusiven voi ostaa lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja yksi lisävuode. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään huoneessa voi asua kolme aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Tämä voidaan varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan. Puolihoito kuuluu hintaan ja All Inclusive on mahdollisuus ostaa lisänä.

Kahden hengen huone Large, 2-4 hengelle

Tämä huone muistuttaa normaalia kahden hengen huonetta, mutta on jonkin verran tilavampi. Täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa ja yksi lisävuode. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi asua enimmillään neljä aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan, ja puolihoito kuuluu hintaan ja All Inclusive on mahdollisuus ostaa lisänä.

Deluxe-huone, 2-3 hengelle

Tämä huone muistuttaa myös kahden hengen huonetta, mutta vastaa sisustukseltaan korkeampaa tasoa. Huoneissa on vedenkeitin, taulu-tv, cd/dvd-soitin ja aamutakit/-tossut. Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja yksi lisävuode. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan, ja puolihoito kuuluu hintaan ja All Inclusive on mahdollisuus ostaa lisänä.

Perhesviitti merinäköalalla, 2-5 hengelle

Täällä asut hienoissa sviiteissä, jotka sijaitsevat ylimmissä kerroksissa ja tarjoavat siten upean merinäköalan. Huonetyypissä on kaksi erillistä huonetta ja neljä kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva. Huonetyyppi vaatii vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua viisi aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Huoneistot

Kaikissa huoneistoissa on keittosyvennys mikroaaltouunilla, vedenkeittimellä, kahvinkeittimellä ja leivänpaahtimella. Huoneissa on kylpyamme/suihku ja wc, hiustenkuivaaja, puhelin, tv, ilmastointi tiettyinä aikoina (1.6-30.9), sekä parveke tai terassi. Kun varaat huoneiston, eivät ruokailut kuulu hintaan.

Kahden huoneen huoneisto mannernäköalalla, 2-4 hengelle

Tämä huoneisto sijaitsee Olympus-osiossa toisella puolella katua. Huoneistossa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua neljä aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Ateriat eivät kuulu hintaan.

Kahden huoneen huoneisto merinäköalalla, 2-4 hengelle

Tämä huoneisto sijaitsee Helios-osassa, joka on rannan läheisyydessä. Huoneistossa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua neljä aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Ateriat eivät kuulu hintaan.

Yhden huoneen huoneisto, 2-3 hengelle

Tässä yhden huoneen huoneistossa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja yksi lisävuode. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Huoneistossa voi asua enimmillään kolme aikuista. Ruokailut eivät kuulu hintaan.

Uutuus 2017: Lastensviitti, 2-4 hengelle

Noin 38-45 neliön lastensviitissä on kaksi erillistä huonetta väliovella. Kuten nimi sanoo, on tämä huone suunniteltu erityisesti vanhemmille ja lapsille. Huoneessa on muun muassa tv lastenkanavilla, tervetuliaisvälipalaa jääkaapissa sisäänkirjautumisen yhteydessä, piirustuskyniä ja liituja (8-vuotiaille asti) ja Sony Playstation (8-vuotiaista ylöspäin). Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa ja huoneeseen vaaditaan vähimmillään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta ja toiselle lapsialennus aikuisen hinnasta. Ruokailut eivät kuulu hintaan.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Turistivero Kreikassa

Kreikassa tullaan vuodesta 2018 alkaen perimään turistivero hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.