Faliraki, Rodos

Sun Palace

Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 220 arvioon
Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 220 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
400 m 
Keskusta
1 km 

Suuri vesipuisto ja All Inclusive

Perheystävällisessä All Inclusive -hotelli Sun Palacessa sinulla on pääsy upeaan, vauhtia täynnä olevaan vesipuistoon, jossa on kokonaiset 12 vesiliukumäkeä ja paljon muita hauskoja vesiaktiviteetteja koko perheelle. Hotellilla on lisäksi kaksi viihtyisää allasaluetta, leikkipaikka sekä kansainvälinen lastenklubi. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsee suosittu ranta, Faliraki Beach, ja noin kilometrin päästä löydät suositun ja eläväisen Falirakin keskustan.

Hotelli on täydellinen valinta perheille, sillä täällä on huoneita jopa kuudelle hengelle. Hotellialuetta ympäröivät ihanat viheralueet sekä värikkäät kukat.

 

 

Loistava vesipuisto niin isoille kuin pienille

Sun Palace on Rodoksen suurin vesipuistohotelli ja Nazarin vieraana on sinulla vapaa pääsy vauhdikkaaseen vesipuistoon, jossa on runsaasti vesiaktiviteetteja! Täällä on 12 vesiliukumäkeä, joita pitkin laskea, sekä Lazy River rauhalliseen kellumiseen sekä hauska aaltoallas. Alueella on myös suuri lastenallas vesileikkipaikalla ja vesiliukumäillä pienemmille lapsille. Allaspyyhkeitä voi lainata vesipuistosta ilman lisämaksua.

Itse hotellialueella on myös uima-allas erillisellä lastenaltaalla, aurinkotuoleilla ja aurinkovarjoilla. Lyhyen kävelymatkan päässä (noin 400 metrin) on suosittu ranta, Faliraki Beach. Tämä ihana ranta on kivikkoista.

Vesipuisto on avoinna koko kauden; päivittäin kello 10-18 välisen ajan. Huonojen sääolosuhteiden takia saattaa vesipuisto kuitenkin olla suljettu.

Vesipuistossa noudatetaan TUI-konsernin turvallisuussääntöjä, ja paikalla on hengenpelastajia. Kaikkien vieraiden, jotka ovat alueella, täytyy olla uimataitoisia. Alle 18-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. Vesiliukumäkien enimmäispainoraja on 110 kiloa.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia. Lue ystävällisesti "Tärkeää tietoa ennen kuin varaat matkasi" mikäli kaipaat lisätietoa.

 

 

All Inclusive – mukavuuden huippua!

All Inclusivella matkustaminen on ihanan helppoa, sillä sinun ei tarvitse miettiä mitä seuraava ruokailu tulisi maksamaan, ja niin suuret kuin pienet löytävät takuulla mieluista syötävää ja juotavaa laajasta tarjonnasta.

Sun Palacessa kaikki pääateriat tarjoillaan buffettien muodossa pääravintolan puolella. Kaikki paikalliset juomat, kahvi, tee, kaakao ja osa drinkeistä kuuluvat hintaan, ja kaikki juomat tarjoillaan lasista.

Pääaterioiden välillä tarjolla on tarjolla erilaisia snackseja sekä jäätelöä.

Pääravintolan lisäksi Sun Palacessa on kaksi teemaravintolaa, toisessa tarjoillaan hampurilaisia ja toisessa aterioita Välimeren teeman mukaisesti. Vierailu kerran molemmissa kuuluu hintaan tilan näin salliessa.

All Inclusive on käytössäsi myös vesipuistossa, joten voit uida ja pitää hauskaa täällä koko päivän ilman, että sinun tarvitsee poistua alueelta.

Liikuntaa ja iltaohjelmaa

Vietä aikaasi vesipuistovierailujen välillä osallistumalla hauskoihin aktiviteetteihin Sun Palacessa. Täällä on mahdollisuus pelata biljardia ja osallistua eri allasleikkeihin. Useimpina päivinä ja iltoina viikon aikana järjestetään ohjelmaa, kuten kreikkalaisia iltoja sekä muita teemailtoja.

Wifiä voi käyttää lisämaksutta yleisissä tiloissa, mutta ei huoneissa. Lapsille on hotellilla leikkipaikka.

Hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä Falirakin keskustasta, jossa on mahdollisuus shoppailla, vierailla ravintoloissa ja viettää yöelämää.

Huoneita jopa kuudelle hengelle

Huoneet ovat vaatimattomaan tyyliin sisustettuja ja kaikissa huoneissa on puhelin, tv, pieni jääkaappi, tallelokero (lisämaksua vastaan), ilmastointi sekä parveke tai terassi. Keskusilmastointi toimii päärakennuksessa ja yksittäinen säädettävä ilmastointi sivurakennuksissa. Kylpyhuoneessa on joko kylpyamme tai suihku.

Silitysraudan ja vedenkeittimen voi lainata vastaanotosta.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, yksi vuodesohva ja mahdollisuus saada lisävuode lapselle. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista, tai vastaavasti kaksi aikuista ja kaksi lasta. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 2-4 henkeä

Perhehuone, 2-4 henkeä

Perhehuoneessa on noin 31 neliötä ja käytössäsi on kaksi nukkumatilaa, joita erottaa seinä ja lasiovi, sekä ikkuna näiden välissä. Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta. Tähän vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua neljä aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Perhesviitti, 2-6 hengelle

Perhesviitti, 2-6 hengelle

Noin 33 neliön perhesviitissä on kaksi nukkumatilaa, joita erottaa lasiovi. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, yksi kerrossänky ja mahdollisuus saada 1-2 lisävuodetta joko kerrossänkynä tai tavallisina lisävuoteina. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista ja kaksi lasta. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Turistivero Kreikassa

Kreikassa tullaan vuodesta 2018 alkaen perimään turistivero hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Meidän Collectionimme