Sunny Beach, Bulgaria

Sunny Day

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Ateriat eri vaihtoehtoja
5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Uima-altaita:
Ranta
350 m 
Keskusta
1,5 km. 

Hotellihuoneita tai huoneistoja lähellä Sunny Beachin keskustaa

Sunny Day on hotelli, jossa on ihanan eloisa ilmapiiri, ja joka sijaitsee Sunny Beachin pohjoisosassa. Ainoastaan noin 15 minuutin kävelymatkan päässä olet vauhtia täynnä olevassa Sunny Beachin keskustassa. Täällä on yksinkertaisesti sisustettuja huoneita, uima-allasalue pienemmillä vesiliukumäillä, allasbaari rajoitetulla kattoterassilla ja sijainti ravintoloiden ja kauppojen vieressä. Täällä on siis kaikki tarvittava lomaasi varten.

Hotelli sopii loistavasti eri tarpeisiin: perheille, pareille ja nuorisolle, jotka haluavat lomalle ja tutustumaan Bulgarian Sunny Beachiin.

Uima-allas vesiliukumäillä

Uima-allas ja alue tämän ympärillä ovat hotellin sydän, ja täällä on paljon elämää. Keskellä allasta on mukava allasbaari pienellä terassilla, johon pääsee rappua ylös, ja nälän yllättäessä voit tilata ruokaa ravintolasta, joka on aivan uima-allasalueen vieressä. Lasten iloksi on täällä myös jokunen vesiliukumäki.

Mikäli haluat pitää yhteyttä perheeseesi ja ystäviisi kotona, voi hotellilta ostaa lisämaksua vastaan wifin, joka toimii altaan luona ja vastaanotossa. Täältä voi myös vuokrata patjan aurinkotuoliin sekä allaspyyhkeitä, mikäli et tuo näitä kotoa mukaasi.

Hotellilta on noin 350 metriä ihanalle hiekkarannalle Sunny Beachissä. Täällä on aurinkovuoteita ja varjoja, joita voi vuokrata. Mikäli sinulla tulee jano tai nälkä, on rannan lähettyvillä useampia tavernoja, joissa vierailla.

Huomioithan, että korkeasesongin aikana voi täällä olla paljon elämää, ääniä ja tiheää aurinkotuolien sekä varjojen välillä allasalueella.

Lisämaksua vastaan

Patjojen vuokra aurinkotuoleille sekä rantapyyhkeiden vuokra. Ruoka, juoma, aurinkotuolit ja varjot rannalla. Wifi.

Eri ateriapaketit

Asuessasi Sunny Dayssä voit varata matkan joko aamiaisella tai puolihoidolla, joka on lisävalinta. Varatessasi aamiaisella, kuuluu aamiaisen yhteydessä myös kahvi, tee ja mehu. Hotelli sijaitsee keskustan tuntumassa vain kilometrin päässä Sunny Beachin ytimestä, ja täällä on kattava tarjonta ravintoloita sekä baareja.

Lisämaksua vastaan

Aamiaisella: Ruoka lukuun ottamatta aamiaista. Kaikki juomat lukuun ottamatta kahvia, teetä ja mehua aamiaisella.

Puolihoidolla: Ruoka ja juoma lukuun ottamatta aamiaista ja illallista. Kaikki juomat lukuun ottamatta kahvia, teetä ja mehua aamiaisella.

Tutustu Sunny Beachiin

Sunny Beach on sykkivä lomakohde ja täältä huokuu ihanan elävä lomatunnelma. Kaupungilla on suuri määrä ravintoloita, kahviloita, mukavia baareja, halpoja kauppoja ja kaikkea muuta, mikä kuuluu kunnon turistikohteeseen.

Suosittelemme kauniille hiekkarannalle kävelyä, jonka rantapromenaadin varrella on tarjolla runsaasti viihdettä. Täällä on myös baareja, ravintoloita, pubeja, vesiurheilua, tivoli sekä paljon muuta. Iltaisin voit kuljeskella ympäriinsä ja nauttia ihanasta tunnelmasta.

Sunny Beach on tunnetusti nuorten suosiossa, mutta kaupungilla on paljon tarjottavaa myöskin perheille! Tämä on oikein mainio perhekohde, josta löytyy laaja valikoima aktiviteetteja koko perheelle ja kaiken ikäisille.

Yksinkertaisia ja mukavia huoneita

Täällä voi asua kahden hengen huoneissa tai huoneistoissa. Nämä ovat raikkaita sekä yksinkertaisesti sisustettuja parvekkeella tai terassilla, joiden koko saattaa vaihdella. Kaikki huoneet ja huoneistot ovat suihkukaapilla, yksittäisellä ilmastoinnilla, televisiolla, pienellä jääkaapilla, ja osittaisella kokolattiamatolla. Tallelokero on maksua vastaan käytössä hotellin vastaanotossa.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero vastaanotossa.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Yksinkertaisia ja raikkaita huoneita, jotka ovat kooltaan noin 28 m². Huoneet ovat sisustettuja kahden hengen vuoteella ja vuodesohvalla, jonka koko on 180x130 cm. Täällä voi asua jopa kaksi aikuista ja kaksi lasta. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja jopa kahdella lapsella on mahdollisuus saada lapsihinta. Tämän huonetyypin voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Yhden huoneen huoneisto, 2-4 hengelle

Yhden huoneen huoneistot ovat kooltaan noin 45 m² ja täällä on yksinkertaisempi keittokomero, sekä pieni pöytä ja tuoleja. Huoneistossa on neljä kunnollista sänkypaikkaa, joista kaksi on yhden hengen vuoteita kooltaan 90x190 cm. Täällä voi asua jopa neljä aikuista ja huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista. Jopa kaksi lasta voi saada lapsihinnan.

Kahden huoneen huoneisto, 3-5 hengelle

Kahden huoneen huoneistot ovat kooltaan noin 60 m² ja näissä on yksinkertaisempi keittokomero, sekä keittiöpöytä tuoleilla. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on kaksi yhden hengen vuodetta kooltaan 90x190 cm ja toisessa parivuode. Pienessä oleskelutilassa on vuodesohva, joka on kooltaan 130x180 cm. Täällä voi asua jopa neljä aikuista ja yksi lapsi. Huoneistossa tulee olla vähintään kolme täysihintaista ja jopa kaksi lasta voi saada lapsihinnan.

Sunny Beach

Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista rantakohteista, jossa niin perheet kuin nuoret juhlijat viihtyvät. Korkeasesonkina täällä on hektistä, paljon ihmisiä, paljon myyntiä ja laaja tarjonta ravintoloita sekä pubeja.

Täällä on noin 6 kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, joka levittäytyy koko alueelle. Monien mielestä tämä on kaunein ja parhaiten hoidettu ranta Mustanmeren äärellä. Suurin osa kaupoista ja toreista Sunny Beachissä sijaitsevat rantapromenaadin rannan Kukkakadulla. Täällä on paljon valinnanvaraa, mutta huomioithan, että lähes kaikki tuotteet täällä ovat kopioita.

Nessebar

Nessebar on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä, noin 5 kilometriä Sunny Beachistä. Tämä on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on joitain parhaiten säilyneitä kirkkoja koko Balkanilla ja täällä myydään käsitöitä, keramiikkaa ja muita matkamuistoja pienten tunnelmallisten katujen varrella. Suosittelemme täällä käymistä, ja kulkemista kujilla, nupulakivisillä kaduilla, sekä nauttimaan kupposesta kahvia hyvän leivonnaisen kera.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.