Side, Turkki

Sunrise Resort

Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 87 arvioon
Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 87 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
Keskusta
8 km 

Sunrise Resort on paratiisi sinulle, joka haluat lomaltasi erilaisia yhdessäolomahdollisuuksia!

Sunrise Resort sijaitsee keskellä viehättävää viheraluetta, ja täällä on monta aktiviteettivaihtoehtoa koko perheelle. Rehevän hotellialueen eri puolilla on runsaasti kukkia ja palmuja, ja täällä on rauhallinen tunnelma, ja tilaa on kaikille. Hotelli sijaitsee noin 500 metriä pitkän hiekkarannan vierellä, missä voi rentoutua tai olla aktiivinen useiden vesiurheilulajien merkeissä. Täällä on valittavana useita uima-altaita, jotka ovat kuin pieniä keitaita alueen eri puolilla. Täällä on myös vesipuisto useilla vesiliukumäillä.

Sunrise Resort on sisarhotellin, Starlight hotellin, naapuri, ja voitkin nauttia molempien hotellien puitteista. Suurin osa aktiviteeteista on Starlight Hotellilla.

Voit joko asua päärakennuksessa meri- tai mannernäköalalla, tai yhdessä villoista, jotka sijaitsevat rehevässä puutarhassa.

Valitse joko rentoutumista tai vauhtia

Nauti kauniista pitkästä rannasta, jossa voi rentoutua, käydä veden rajassa kävelyllä, sekä mennä laiturille, jossa on leppoisan tunnelmallista.

Mikäli haluat enemmän tekemistä, on täällä monta hauskaa vesiurheiluaktiviteettia, jotka tosin ovat lisämaksua vastaan.

Alueella on useampi uima-allas, ja näiden joukosta löytyy niin rauhallisia kuin vauhdikkaampia uima-altaita.

Vesipuistossa on kaiken kaikkiaan 11 vesiliukumäkeä, joista viisi sopii hieman isoimmille lapsille ja leikistä pitäville aikuisille. Kolme altaista on lapsille, ja kolme on mini-vesiliukumäkeä. Isot vesiliukumäet ovat mielenkiintoisesti suunniteltu ja näiden huipulle pääsemiseen pitää mennä kauniin tuulimyllyn portaita pitkin.

Nauti ihanasta All Inclusive-lomasta

All Inclusive-loma Nazarin kanssa on helppoa ja mukavaa, eikä sinun tarvitse miettiä missä syödä tai mitä se maksaa.

Sunrise Resortissa voit täysin siemauksin nauttia All Inclusive-tarjonnasta, ja pääravintolassa onkin katettuna seisovat pöydät useaan kertaan päivässä. Ruoka täällä on vaihtelevaa ja maittavaa.

Päivän ja illan aikana tarjoillaan baareissa limuja, olutta sekä muita juomia ja snackseja.

Kaikkien ihanuuksien lisäksi on täällä myös seuraavaa tarjolla: maksutonta jäätelöä iltapäivisin, leivonnaisia, gözlemea (maittava turkkilainen erikoisuus), bagelseja sekä teetä ja kakkua iltapäivisin.

Huomioithan, että voit nauttia All Inclusive-tarjonnasta niin Sunrise Resortissa kuin sisarhotellissa päivän ja illan aikana, mutta itse pääateriat tulee nauttia Sunrise Resortissa.

Voit myös vierailla teemaravintolassa, Sini Turkissa, jossa tarjoillaan hyviä turkkilaisia aterioita.

Mikäli haluat kokeilla jotain muuta, kuin hotellin pääravintolaa, voi lisämaksua vastaan valita niin monesta kuin 11 teemaravintolasta, joiden eri teemoja ovat meksikolainen, japanilainen, intialainen, italialainen ja ranskalainen keittiö. Neljä näistä sijaitsee Sunrise Resortissa, kun taas muut ovat Starlight Hotelissa. Huomioithan, että nämä ovat kovin suosittuja, jonka takia suosittelemme varaamaan pöydän hyvissä ajoin.

Lisämaksua vastaan:

Tuorepuristettu mehu (ilmaista aamiaisella), tietyt tuontijuomat, teemaravintolat lukuun ottamatta Sini Turkia, huonepalvelu.

Jotain niin pienille kuin isoille – ja kaikille vesipedoille

Sunrise Resortissa on oma kansainvälinen lastenklubi 4-12-vuotiaille lapsille, jossa osaavat aktiviteettioppaat järjestävät hauskoja leikkejä lasten kanssa. Iltaisin järjestetään minidisco, missä tanssia rakastavat lapset pääsevät näyttämään taitojaan tanssilattialla.

Hieman vanhemmille lapsille (13-16-vuotiaille) on tarjolla nuorisoklubi, jossa on Playstation, kiipeilyseinä ja eri liikunta-aktiviteetteja.

 

Myös vesipedot tulevat viihtymään! Täällä on nimittäin kokonaiset 11 vesiliukumäkeä, ja viisi näistä sopii hieman vanhemmille lapsille ja leikistä pitäville aikuisille, kun taas kolme on ainoastaan lapsille ja kolme mini-vesiliukumäkeä. Täällä on myös pieni allas, jossa on hiekkapohja, ja onkin varma hitti pienokaisille. 

Hauskojen aktiviteettien kirjoa koko perheelle

Mikäli sinä ja perheesi pidätte aktiivisesta lomasta, ja kenties pienistä turnauksista perheiden kesken, tulette varmasti pitämään Sunrise Resortista! Tämä on lomaparatiisi useilla jännittävillä ja hauskoilla aktiviteeteilla.

Hotellilla on muun muassa seuraavia aktiviteettimahdollisuuksia: keilausta, biljardia, squashia, kiipeilyseinä, koripalloa, unohtamatta rantalentopalloa, minigolfia, minijalkapalloa sekä tikanheittoa. Hotellilla on myös tenniskenttiä (käytössä 15.kesäkuuta – 31.elokuuta), jonne suosittelemme ajanvarausta.

Altaan ympärillä on myös runsaasti aktiviteetteja, kuten vesipooloa ja vesijumppaa. Rehevässä ympäristössä järjestetään välillä aerobicia, stepiä, yogaa ja jousiammunta-turnauksia, sekä tikanheittoa, boulea ja paljon muuta.

Myös pimeän tullen on täällä tekemistä. Hotellilla on hieno amfiteatteri, jossa useamman kerran viikossa järjestetään iltaesityksiä. Osaavat aktiviteettioppaat järjestävät useampia juhlallisia tapahtumia kesän aikana eri teemoilla, kuten poolparteja, white parteja, retro-juhlia ynnä muuta.

Mikäli tarvitset tehdä ostoksia, on täällä monta kauppaa, jotka sijaitsevat keinotekoisessa luolassa, joka on näkemisen arvoinen.

Lisämaksua vastaan:

Keilaus, biljardi, pelihuone (elektroniset pelit), minigolf, kaikki vesiurheilut ja aktiviteetit, jalkapallokentät, putting green ja driving range.

Valitse huoneet mitkä sopivat juuri teidän tarpeisiinne

Sunrise Resortissa on tarjolla eri huonetyyppejä, joten täältä tulee vain löytää se mikä sopii parhaiten sinun ja perheesi tarpeisiin. Voit joko asua tunnelmallisissa villoissa, jotka ovat hieman eri puolilla rehevää hotellialuetta, tai päärakennuksessa, jossa on huoneita meri- sekä mannernäköalalla.

Huoneet villa-rakennuksissa:

Kaikki huoneet ovat valoisia ja miellyttäviä, ja näissä on parveke. Huoneissa on maksuton wifi, keskusilmastointi, tv, minibaari (joka täytetään päivittäin oluella, limulla ja vedellä), kahvi- ja teetarpeet, tallelokero, suihkukaappi, hiustenkuivaaja ja aamutossut. Huoneissa on parkettilattia.

Kahden hengen Club-huone, 2-3 hengelle

Nämä huoneet sijaitsevat villa-rakennuksissa suuren kauniin puutarhan ympäröimänä. Tilaa huoneissa on noin 31 m². Täällä on parivuode ja vuodesohva (185x90 cm). Huoneet sijaitsevat joko maantasalla tai toisessa kerroksessa parvekkeella. Kahden hengen Club-huoneissa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja näissä voi enimmillään asua kolme aikuista ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Huoneen voi myös varata yhdelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti Duplex Club, 3-5 hengelle

Sviitit sijaitsevat villojen pohjakerroksessa ja ensimmäisessä kerroksessa. Nämä ovat kooltaan noin 65m². Sviitit ovat jaettu kahteen kerrokseen: pohjakerrokseen ja parveen. Alakerrassa on makuuhuone ja olohuone, ja parvelta löytyy vuodesohva(185x90 cm). Tässä huonetyypissä tulee asua vähintään kolme täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua viisi aikuista. Kahdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Perhesviitti Club, 3-4 hengelle

Perhesviitti Club on kooltaan noin 52 m², joka on jaettu yhteen makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen. Täällä on parivuode, kaksi yhden hengen vuodetta sekä pieni tunnelmallinen sohvaryhmä. Tässä huonetyypissä tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista ja yhdelle voi saada lapsihinnan.

Huoneet päärakennuksessa

Kaikki huoneet ovat valoisia ja miellyttäviä. Näissä on parveke sekä manner- tai merinäköala. Huoneissa on maksuton wifi, keskusilmastointi, tv, minibaari (joka täytetään päivittäin oluella, limulla ja vedellä), kahvi- ja teetarvikkeet, tallelokero, kylpyamme, hiustenkuivaaja ja aamutossut. Näissä huoneissa on kokolattiamatto.

Kahden hengen huone mannernäköalalla päärakennuksessa, 2-3 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 28 m² joko parivuoteella tai kahdella yhden hengen vuoteella sekä vuodesohvalla (185x90 cm). Tässä huonetyypissä tulee vähintään majoittua kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Lapsihinnan voi saada yhdelle lapselle. Lisämaksua vastaan voi tämän huonetyypin varata myös yhdelle hengelle.

Kahden hengen huone merinäköalalla päärakennuksessa, 2 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 25 m². Huoneissa on joko parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Tässä tulee majoittua kaksi täysihintaista. Tämän voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Halutessasi hemmotella itseäsi

Mikäli haluat hemmotella itseäsi tai pelkästään rentoutua, suosittelemme käyntiä hienossa wellness-keskuksessa, joka sijaitsee sisarhotelli Starlightessa. Voit lisämaksutta käydä turkkilaisessa kylvyssä ja saunassa kello 9.00-14.00 välisenä aikana, kun taas monet rentouttavat hoidot ovat lisämaksua vastaan.

Täällä on myös kuntosali eri laitteilla, missä pääset treenaamaan sitä halutessasi. Ikäraja täällä on 16 vuotta.

 

Lisämaksua vastaan:

Thalasso-altaat, bio-sauna, lumisuihkulähde, trooppinen seikkailusuihku, suolahuone, hieronnat ja eri kauneushoidot. Nämä hoidot tehdään Starlight Hotelissa.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.