Side, Turkki

Sunrise Resort

Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 27 arvioon
Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 27 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
Keskusta
8 km 

Sinulle, joka kaipaat paljon valinnanvaraa

Sunrise Resort on suuri All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee keskellä viehättävää viheraluetta, ja tarjoaa runsaasti aktiviteetteja koko perheelle. Vehreällä hotellialueella on paljon kukkia ja palmuja, täällä vallitsee rauhallinen tunnelma ja tilaa on runsaasti. All Inclusive -hotelli sijaitsee 500 metriä pitkän ihanan rannan vierellä tarjoten upeat mahdollisuudet rentoutumiseen. Voit valita hotellialueen useiden keitaiden vierellä sijaitsevien altaiden väliltä, ja lisäksi täällä on vesipuisto sekä useita vauhdikkaita vesiliukumäkiä.

Sunrise Resort sijaitsee sisarhotelli Starlight Resortin jatkeena, ja vieraana sinulla onkin mahdollisuus käyttää molempien hotellien palveluja sekä osallistua kaikkiin aktiviteetteihin! Lisäksi voit nauttia suurimmilta osin myös All Inclusive -tarjonnasta molempien hotellien puolella.

Voit valita asua joko päärakennuksessa, huoneissa meri- tai mannernäköalalla, tai vaihtoehtoisesti yhdessä vehreän puutarha-alueen puolella sijaitsevista viihtyisistä huviloista.

Me Nazarilla olemme luokitelleet hotellimme Premium, Nazar, Holiday ja Value Collectioniin. Tämä hotelli on yksi hienoista perhehotelleistamme All Inclusivella ja korkealla tasolla, ja kuuluukin siten Holiday Collectioniin.

Valitse allas mielialan mukaan

Sunrise Resortin viheralueella on useita altaita, osa rauhallisempia ja osa riemukkaan vilkkaalla tunnelmalla. Voit myös käyttää Starlightin altaita, joten löydät aina varmasti juuri sinulle mieleisen altaan!

Vesipuistossa on 11 vesiliukumäkeä, joista viisi sopivat parhaiten vanhemmille lapsille ja lapsenmielisille, kolme lapsille, ja aivan perheen pienimmille käytössä on kolme minivesiliukumäkeä. Suurempia vesiliukumäkiä ympäröivä alue on suunniteltu upeasti, ja huipulle päästäksesi sinun tuleekin kulkea suuren tyylimyllyn kautta. Pienemmille lapsille löytyy myös viihdyttävä loiskealue hiekkapohjalla.

Sunrise Resortin alapuolella pääset nauttimaan ja rentoutumaan kauniilla leveällä rannalla, sekä nauttimaan kävelyistä vedenrajassa tai piipahtaa viihtyisän tunnelmallisella laiturilla. Täällä on tietenkin aurinkotuoleja ja varjoja käytössäsi. Huomioithan, että vesi syvenee melko äkkiä.

Hotellilta saa käyttöön pyyhkeitä altaille ja rannalle.

Nauti ihanasta All Inclusive -lomasta

All Inclusive -loma Nazarilla on helppoa ja mukavaa, eikä sinun tarvitse huolehtia missä söisit seuraavan aterian tai mitä tämä maksaa!

Lähtiessäsi lomalle Sunrise Resortiin, voit todellakin odottaa paljon All Inclusive -tarjonnalta pääravintolassa useasti päivän aikana tarjoiltavien suurien buffettien myötä. Lisäksi täällä on lukuisia baareja, joissa tarjoillaan limuja, olutta, muita juomia sekä snackseja. All Inclusive -tarjonnan herkuista mainittakoon esimerkiksi gözlemet (herkullisia turkkilaisia erikoisuuksia), bagelit sekä tietenkin tee, kakut ja jäätelö, joita tarjoillaan iltapäivisin. All Inclusiveen sisältyvistä herkuista pääset nauttimaan myös sisarhotellin puolella, mutta pääateriat tulee syödä Sunrisen puolella.

Tilan salliessa voit vierailla viikon aikana kerran ilman lisämaksua joko turkkilaisia herkkuja tarjoilevassa Sini Turkissa, tai Välimeri-teemaisessa ravintolassa. Välimeri-teemainen ravintola sijaitsee Starlight Resortin puolella. Mikäli tahdot kokeilla jotain muuta, lisämaksua vastaan voit valita jopa 11 eri teemaravintolan väliltä. Vaihtoehtoina ovat meksikolainen, japanilainen, intialainen, italialainen ja ranskalainen. Neljä näistä on Sunrise Resortissa, kun taas muut ovat Starlight Resortin puolella. Huomioithan, että teemaravintolat ovat hyvin suosittuja, ja suosittelemmekin varaamaan pöydän hyvissä ajoin.

 

Lisämaksua vastaan

Tuorepuristetut mehut (ilman lisämaksua aamiaisella), tietyt maahantuodut juomat, teemaravintolat (lukuun ottamatta yhtä vierailua joko Sini Turkissa tai Välimeri-teemaisessa ravintolassa) ja huonepalvelu.

Viihdykettä suurille ja pienille

Sunrise Resortissa on oma kansainvälinen lastenklubi 4-12-vuotiaille, missä innokkaat aktiviteettioppaat järjestävät hauskoja leikkejä ja aktiviteetteja lapsille. Iltaisin järjestetään minidisco, jossa tanssista innostuneet lapset pääsevät irrottelemaan tanssilattialla.

Hieman vanhemmille 13-16-vuotiaille lapsille on tarjolla nuorisoklubi, jossa on PlayStation, kiipeilyseinä sekä eri urheiluaktiviteetteja, jonka johdosta nuoret pääsevät nauttimaan aktiivisesta lomasta uusien ystävien kanssa.

Lapsiystävällisen hotellin vesipuistossa olevat 11 vesiliukumäkeä takaavat, että myös vesihirmut tulevat viihtymään täällä. Näistä viisi sopii parhaiten vanhemmille lapsille ja lapsenmielisille, kolme lapsille, ja aivan perheen pienimmille käytössä on näiden lisäksi kolme minivesiliukumäkeä. Täällä on myös viihdyttävä loiskealue hiekkapohjalla, joka on takuulla pienten vieraiden suosikki.

Loputtomasti hauskoja aktiviteetteja koko perheelle

Mikäli sinä ja perheesi tahdotte olla aktiivisia, kilpailla ja tehdä asioita yhdessä, tulette viihtymään Sunrise Resortissa todella hyvin!

Täällä on runsaasti mahdollisuuksia urheilla ja harrastaa eri aktiviteetteja, kuten keilausta, pöytätennistä, biljardia, squashia, seinäkiipeilyä, rantalentopalloa, minigolfia, tikanheittoa sekä tennistä. Myös altaan lähettyvillä järjestetään useita aktiviteetteja, kuten vesipooloa ja vesijumppaa. Vehreillä viheralueilla voi myös harrastaa joogaa tai osallistua jousiammuntaan, tikanheittoon, petankkiin ja muihin viihdyttäviin turnauksiin. Yli 16-vuotiaat voivat vierailla hotellin hyvin varustetulla kuntosalilla pitääkseen kuntoa yllä loman aikana.

Sunrise Resortissa on hieno amfiteatteri, jossa on iltaohjelmaa useina iltoina viikossa. Pool party, white party sekä eri retrotyyliset teemajuhlat kuuluvat aktiviteettioppaiden toimesta kesän aikana järjestettäviin tapahtumiin.

Mikäli tahdot ostoksille, keinotekoisen luolan sisällä olevalta ostoskadulta löytyy useita liikkeitä, ja tämä jo itsessään on vierailun arvoinen. Tämä luola ja monet aktiviteeteista ovat Starlight Resortin puolella.

 

Lisämaksua vastaan

Keilaus, biljardi, pelihuone, minigolf, vesiurheiluaktiviteetit, jalkapallokentät, putting green ja driving range.

Valitse teille sopivin huone

Sunrise Resortissa on useita eri huonetyyppejä, joista sinun tulee vain valita sinun ja perheesi toiveisiin ja tarpeisiin sopivin vaihtoehto! Voit asua joko viihtyisissä huviloissa, jotka sijaitsevat ympäri vehreää ja kukkien täyteistä hotellialuetta, tai päärakennuksessa, jossa voit valita huoneen meri- tai mannernäköalalla.

Huoneet huvilarakennuksissa

Kaikki huoneet ovat valoisia, kutsuvia, ja näissä on parveke. Täällä on maksuton wifi, keskusilmastointi, tv, minibaari (täytetään päivittäin oluilla, limuilla sekä vedellä), kahvi/teesetti, tallelokero, suihkukaappi, hiustenkuivaaja sekä sisätohvelit. Huoneissa on parkettilattia.

Kahden hengen Club-huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen Club-huone, 2-3 hengelle

Nämä huoneet ovat noin 28 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva (190x90 cm). Huone voi sijaita joko maantasolla tai ensimmäisessä kerroksessa, jolloin huoneessa on parveke. Kahden hengen huone Clubiin vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme aikuista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Deluxe-huone Club, 2-3 personer

Deluxe-huone Club, 2-3 personer

Deluxe-huone Clubit ovat kooltaan noin 32 m², eli hieman suurempia kuin tavalliset kahden hengen Club-huoneet. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, vuodesohva ja lisävuode, jotka molemmat ovat kooltaan 190x90 cm. Huoneissa on parveke, ja nämä voivat sijaita joko pohjakerroksessa tai ensimmäisessä kerroksessa. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, täällä voi enimmillään asua kolme aikuista ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti Club, 3-4 hengelle

Perhesviitti Club, 3-4 hengelle

Perhesviitti Club on noin 52 m², ja tämä on jaettu makuu- sekä olohuoneeseen. Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa sekä viihtyisä pieni sohvaryhmä. Tähän huonetyyppiin vaaditaan vähintään kolme täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua neljä aikuista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Perhesviitti Duplex Club, 3-5 hengelle

Perhesviitti Duplex Club, 3-5 hengelle

Nämä sviitit sijaitsevat huviloiden ensimmäisessä kerroksessa ja ovat kooltaan noin 65 m². Sviitti on jaettu kahteen kerrokseen ja koostuu alakerroksesta ja parvesta, jonne pääsee kierreportaita pitkin. Kerrosten välillä on avoin yhteys. Alakerroksessa on makuuhuone sekä olohuone, ja yläpuolella olevalla parvella vuodesohva mitoiltaan 190x90 cm. Tämä huonetyyppi vaatii vähintään kolme täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua viisi aikuista. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Huoneet päärakennuksessa

Kaikki huoneet Sunrise Resortin päärakennuksessa ovat valoisia ja kutsuvia, ja näissä on parveke joko manner- tai merinäköalalla. Täällä on maksuton wifi, keskusilmastointi, tv, minibaari (täytetään päivittäin oluilla, limuilla sekä vedellä), kahvi/teesetti, tallelokero, kylpyamme, hiustenkuivaaja sekä sisätossut. Näissä huoneissa on kokolattiamatot.

Kahden hengen huone mannernäköalalla päärakennuksessa, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone mannernäköalalla päärakennuksessa, 2-3 hengelle

Noin 28 m² kahden hengen huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva (190x90 cm). Tähän huonetyyppiin vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme aikuista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan. 

Kahden hengen huone merinäköalalla päärakennuksessa, 2 hengelle

Kahden hengen huone merinäköalalla päärakennuksessa, 2 hengelle

Tämä kahden hengen huone ihanalla merinäköalalla on kooltaan noin 25 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, mutta huoneen voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Suuri ja uskomattoman hieno spa

Sunrise Resortin vieraana pääset hemmottelemaan itseäsi sisarhotelli Starlightin puolella sijaitsevassa spa-osiossa. Tämä suuri ja kaunis spa tarjoaa kaikki mahdolliset puitteet täydelliseen rentoutumiseen ja loman aloittamiseen. Sisustustyyliltään tämä on itämainen ja hyvin viihtyisä.

Täällä voit lisämaksua vastaan nauttia hurmaavista elämyksistä, kuten suolahuoneesta, lumilähteestä sekä tropical adventure -suihkusta. Lisäksi täällä on turkkilainen kylpylä sekä sauna, joita voi käyttää vapaasti kello 9.00-14.00 välisenä aikana. Lisämaksua vastaan voit valita rentoutumiseen mieluisimman hoidon span kattavasta valikoimasta. Tarjolla on niin klassisia hierontoja kuin ainutlaatuisia hoitoja, kuten Cleopatra-maitokylpyjä sekä leväkääreitä!

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot ja palveluiden käyttö spassa, lukuun ottamatta turkkilaista kylpylää ja saunaa kello 9.00-14.00 välillä.

Sunrise sijaitsee noin 10 km Sidestä, johon pääset helposti taxilla.

Huomioithan, että teemaravintolat ovat melko suosittuja, ja koska paikkoja ei ole kovin monta, suosittelemme varaamaan pöydän hyvissä ajoin.

Tenniskentät ovat käytössä vain 15. kesäkuuta – 31. elokuuta välisenä aikana, ja suosittelemmekin varaamaan nämä. Tietyt aktiviteetit, kaupat sekä spa ovat sisarhotelli Starlightin puolella.

Huomioithan, että vesi rannalla syvenee melko nopeasti, jonka takia ranta ei ole kovin lapsiystävällinen. Infinity-altaassa on 16 vuoden ikäraja.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme