Olympos, Turkki

The Vegan Lodge

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Uima-altaita:
Ranta
2,5 km 
Keskusta
10 km 

Markkinoiden ensimmäinen vegaaniystävällinen All Inclusive -hotelli

Me Nazarilla olemme jo pitkään etsineet jotain erilaista ja ainutlaatuista kuin mitä voimme tarjota suurissa hotelleissamme. The Vegan Lodge tarjoaa juuri tätä!

The Vegan Lodge on täydellinen paikka sinulle, joka arvostat ja asetat kestävän kehityksen etusijalle, ja teet aktiivisesti valintoja jopa lomasi aikana kuinka haluat elää ja syödä. Tämä on paikka, jossa voit rentoutua luonnonkauniissa ympäristössä ja keskittyä henkilökohtaiseen hyvinvointiisi rauhoittavassa ilmapiirissä. Täällä ympäristönäkökulmat, eläinten hyvinvointi sekä terveellinen ja luonnollinen elämäntyyli kulkevat käsi kädessä.

Täällä tarjoiltava ruoka on 100 % vegaanista, eikä sisällä ollenkaan eläinperäisiä tuotteita. Huolimatta siitä, oletko vegaani, vegetaristi, flexivegetaristi, pescovegetaristi, vai haluat vain kokeilla terveellisempää vaihtoehtoa kauniissa maisemissa ja nauttia rennoista mukavuuksista, tulet takuulla nauttimaan lomasta The Vegan Lodgessa. Huomattava osa vihanneksista ja hedelmistä tulevat suoraan hotellin omalta kasvimaalta, joten ruoka tulee hyvin läheltä suoraan pöytään.

Hotellilla vallitsee rento, harmoninen ja hyvin rauhallinen ilmapiiri. Voit rentoutua riippumatoissa ja pihakeinuissa, sekä viihtyisissä olkikattoisissa paviljongeissa, joita ympäröivät pienet soljuvat lammet kukkien ja papyruskaislojen reunustamana. The Vegan Lodgen luonnonkaunis alue on noin 30 000 m², ja täällä on vain 34 huonetta. Tämä idyllisen upea keidas sijaitsee hyvän matkan päässä suuremmilta turistialueilta.

Hotelli on rakennettu luonnonmateriaaleista ja keskittyen kestävään kehitykseen sekä ympäristöön. Osa hotellin sähköstä tuotetaan aurinkopaneeleilla, joilla myös lämmitetään huoneiden lämmin vesi.

The Vegan Lodge sijaitsee kauniin Olympoksen alueella Antalyan vierellä, noin 1,5 tunnin automatkan päässä Antalyan lentokentältä. Vain lyhyen matkan päässä vuoristomaisemista löytyy hienoja rantoja aivan historiallisten kaivausten ja kulttuuriaarteiden viereltä. Hotelli onkin todellinen aarre, ja ainut laatuaan Turkissa.

Yksityiskuljetus lentokentältä hotellille ja takaisin kuuluu matkan hintaan.

The Vegan Lodge on osa Value Collectionia, johon olemme koonneet hintalaadukkaimmat All Inclusive -hotellimme.

Virkistäviä altaita ja kauniita rantoja

Nauttiessasi lämmöstä ja auringosta kauniissa maisemissa, tekee mielesi varmasti myös pulahtaa viilentävälle uinnille. Hotellilla on tätä varten kaksi allasta, joista toinen sijaitsee hotellin baarin ja ravintolan vierellä. Toinen pienempi allas sijaitsee sivummalla oliivi- ja granaattiomenoiden ympäröimänä, idyllisesti vuorien kupeessa. Tämä tekee todellakin hyvää sielulle lomaillessasi vehreässä ja rentouttavassa ilmapiirissä, nauttiessasi uskomattomasta näköalasta Taurusvuorten ylle sekä hotellin puutarhaan, ja rentoutuessasi altaalla.

Vaikka asutkin sisämaan puolella, voit lähteä uimaan kauniiseen turkoosiin mereen, josta Turkki on hyvin tunnettu. Hotellilla on kaksi allasta, mutta voit myös valita kahden lähellä sijaitsevan rannan väliltä. Toinen rannoista sijaitsee kauniissa maisemissa vanhan antiikin kaupungin Olympoksen raunioiden vierellä, vain kahden kilometrin päässä hotellilta, ja toinen on hurmaava Adrasan Bay Beach, jonne on noin seitsemän kilometriä hotellilta. Molemmille rannoille kulkee shuttle-bussi vähintään kerran päivässä, yleisesti aamuisin rannalle ja iltapäivisin takaisin, mutta tarpeen vaatiessa aikoja saatetaanmuuttaa.

 

Olympoksen ranta on osa arkeologista kaivausaluetta, jonka johdosta on täällä käynti hieno kokemus kävellessäsi rannalle raunioiden ja kaivausten lomista. Ranta on hyvin luonnonmukainen ja ympäristö tekee täällä olosta erityisen kokemuksen. Ranta on kivikkoinen, eikä täällä ole paljoakaan varjoa. Suositeltavaa on ottaa mukaan paksumpi alusta millä maata, koska kivet voivat olla kuumia. Täällä ei ole kioskeja, vessoja tai vastaavaa, eli tuothan omat juomat, aurinkorasvat ja kaiken muun mitä tarvitset rannalla käymiseen.

Adrasan Bay Beach sijaitsee kauniilla hienolla lahdella, ja vesi myös täällä on turkoosia ja ranta kivikkoa. Täällä on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja varjoja.

Olympos-rannalle tulee maksaa pienempi sisäänpääsymaksu, sillä ranta sijaitsee historiallisiin nähtävyyksiin kuuluvan samannimisen antiikin kaupungin vierellä.

Hotellilla ei ole allaspyyhkeitä, joten suosittelemme ottamaan nämä kotoa mukaan.

 

Lisämaksua vastaan

Sisäänpääsy Olympoksen viereiselle rannalle, aurinkotuolien ja varjojen vuokraus rannoilla.

Herkullista 100 % vegaanista ruokaa

Hotelli tarjoilee 100 % vegaanista ruokaa. Kaikki ruoat ja juomat ovat kasvipohjaisia, eivätkä sisällä ollenkaan eläinperäisiä tuotteita. Ruoka on herkullista, houkuttelevaa ja valmistettu intohimolla Välimeren keittiön tyyliin.

The Vegan Lodgessa asuessa hintaan kuuluu vegaaniystävällinen All Inclusive, joka on kuitenkin yksinkertaisempi kuin tarjonta muissa Nazarin tarjoamissa All Inclusive -hotelleissa. Kolme pääateriaa kuuluu tarjontaan, joista aamiainen ja illallinen tarjoillaan buffetin muodossa, kun taas lounas valmistetaan listalta tilauksen mukaan. Jokaisella aterialla hintaan kuuluu lasillinen juotavaa (alkoholilla tai ilman). Lisäksi tee sekä suodatinkahvi kuuluvat aterioihin. Pitkin päivää voit juoda vettä (saatavilla vesiautomaateista) sekä herkullista keitettyä yrttiteetä sekä turkkilaista teetä.

The Vegan Lodgella on oma kasvimaa, jossa viljellään suuri osa hotellilla tarjottavista vihanneksista sekä hedelmistä, joten ruoka tulee hyvin läheltä suoraan pöytään. Vihannekset, joita hotelli ei voi itse viljellä, ostetaan lähialueelta, ja erityisesti sunnuntaimarkkinoilta. Hotellilla on upea oliivipuutarha, klementiinipuita sekä tietenkin granaattiomenapuita, jotka kukkivat kauniisti toukokuun aikana. Lokakuussa nämä poimitaan ja puristetuista hedelmistä tehdään granaattiomenamehua, joista pääset vieraana nauttimaan oikein antaumuksella.

Päivisin hotellin pienessä Vegan Bistrossa tarjoillaan pastaruokia, salaatteja ja snackseja lisämaksua vastaan.

Tämä viihtyisä baari on mukava kokoontumispaikka hotellin vieraille erityisesti iltaisin, jolloin tunnelma on rento ja päivän tapahtumien sisäistämiseen on hyvin aikaa.

 

Lisämaksua vastaan

Ruoat Vegan Bistrossa. Kaikki juomat lukuun ottamatta aterioihin sisältyvää yhtä lasillista. Kaikki juomat baarissa. Kaikki muut kahvit, kuin suodatinkahvi, Pukka-tee sekä tietyt teelajit.

Runsaasti ihania kotieläimiä

The Vegan Lodge on erinomainen valinta perheille, jotka tahtovat lomailla rauhallisemmassa ja harmonisessa ympäristössä, jossa tarkoituksena on laatuajan viettäminen perheen kesken, ja kauniin ympäristön tarjoamista luontoelämyksistä nauttiminen.

Täällä vallitsee ihana yhteiselo kuuden suloisen koiran, neljän kalkkunan, kahdeksan kanan, 16 ihanan kissan sekä kilpikonnien myötä, jotka luovat osakseen rentouttavaa perheläheistä tunnelmaa. Useimmat lapsista ihastuvat näihin hurmaaviin eläimiin, ja tahtovatkin viettää paljon aikaa leikkien ja viihtyen eläinten seurassa.

Hotellin kaksi allasta ovat myös takuulla suosittuja rauhallisten kesäpäivien viettoon. Täällä on lisäksi pienempi leikkipaikka.

Joogaa, kävelyjä ja ihanaa rentoutumista

Vähintään kerran päivässä voit osallistua tunnin joogatuokioon hotellilla, ja The Vegan Lodgessa on jopa kolme hienoa joogasalia. Näitä voit käyttää vapaasti omaan harjoitteluun aikoina, jolloin ryhmätuokioita ei ole menossa. Myös joogasaleissa on mukavan rauhallinen tunnelma. Yksi saleista on valoisa, ja täällä on avointa puupalkkien ja suurten ikkunoiden myötä, kun taas toisessa salissa on viihtyisä terassi, josta avautuu näköala läheiseen vuoristoon sekä vehreisiin maisemiin. Täällä on vähintäänkin maagista tehdä aurinkotervehdyksiä ja avaavia asanoita luonnonkauniissa ja harmonisissa maisemissa. Namaste!

Mindfulnessiin ja meditatiivisiin hetkiin voit käyttää joogasaleja, joogamattoja sekä tyynyjä, jolloin voit keskittyä täysin itseesi, hyvinvointiin sekä henkisen tasapainon löytämiseen.

Aamuisin voit lähteä tunnin vaellukselle oppaan kanssa. Nämä aloitetaan aina hotellilta ja matkaa jatketaan vehreisiin maisemiin tutustuen uskomattomaan lähiympäristöön. Hotellilla järjestetään päivittäin useita aktiviteetteja, joita sovelletaan vierasmäärän mukaan. Saapuessasi hotellille tulet saamaan ohjelman tulevan viikon aktiviteeteista.

Tämä uskomaton vuoristoinen alue on hyvin suosittu paikka vuorikiipeilyyn. Lähellä sijaitsevassa Olympos-kaupungissa järjestetään opastusta kiipeilyihin.

Noin 200 metrin päässä hotellilta on bussipysäkki, josta bussit kulkevat läheiseen Adrasaniin. Tämä on pieni paikallinen kylä, jossa järjestetään sunnuntaisin markkinat. Lähtiessäsi bussilla vastakkaiseen suuntaan, kulkee tämä päätien ohi Kemerin ja Antalyan suuntaan, jossa voit vaihtaa toiseen paikallisbussiin. Halutessasi vuokrata auton tutustuaksesi lähiympäristöön, hotelli auttaa tässä mielellään.

The Vegan Lodgessa on wifi, mutta nopeus ja yhteyden laatu saattavat vaihdella.

 

Lisämaksua vastaan

Tiettyinä ajanjaksoina hotellilla järjestetään aktiviteetteja, kuten tanssi- ja urheiluopetusta. Osa näistä on lisämaksua vastaan. Lisätietoa on viikko-ohjelmassa, joka jaetaan hotellille saapuessasi.

Huoneita luonnonmateriaaleilla

Kaikki huoneet on rakennettu luonnonmateriaaleista. Nämä ovat yksinkertaisesti sisustettuja erilaisin puukoristein ja sopivat harmonisesti tyyliltään ympäristöön. Nämä jatkavat hyvin hotellin yleistä tyyliä ja sulautuvat luonnonkauniiseen ympäristöön.

Kaikissa huoneissa on kylpyhuone suihkukaapilla, yksittäinen ilmastointi, vedenkeitin pienellä yrittiteevalikoimalla sekä tallelokero.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Huone on noin 22 m², ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Kahden hengen huoneet sijaitsevat joko ensimmäisessä tai toisessa kerroksessa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme aikuista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Perhehuone, 3-5 hengelle

Perhehuone, 3-5 hengelle

Perhehuone on noin 27 m², ja täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa, joista kaksi ovat kerrossängyssä. Täällä on myös vuodesohva, joka on mitoiltaan 190x90 cm sekä minijääkaappi. Tänne vaaditaan vähintään kolme täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua viisi henkilöä, joista enimmillään kolme voi olla aikuista. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Olympos

The Vegan Lodge sijaitsee luonnonkauniissa ja vehreässä ympäristössä tiheän metsän ja henkeäsalpaavien vuorien keskellä. Hotelli sijaitsee Olympoksen alueella, noin 125 kilometrin päässä Antalyasta itään. Alueella ei ole massaturismia ja asut sivummalla koskemattomassa ympäristössä. The Vegan Lodge ja Olympos tarjoavat täydellisen lähtökohdan sinulle, joka etsit rauhallisuutta ja tasapainoa, mutta toivot samalla rauhoittavaa lomaa hyvillä palveluilla.

Kuten monet muutkin kohteet maailmassa, on tämäkin hurmaava alue tullut ensin tunnetuksi ja suosituksi reppureissaajien keskuudessa, ja alue on edelleen tästä hyvin tunnettu. Täällä vallitsee boheemi ja hyvin rento tunnelma. Alueella ei ole vielä kamalasti turismia, ja Olympoksessa on ainoastaan muutama pienempi hotelli, heille ketkä kaipaavat vaihtoehtoa suuremmille hotelleille. Olympoksen keskustassa on useita viihtyisiä kahviloita, pieniä kauppoja sekä muutama ravintola. Adrasanissa järjestetään joka sunnuntai paikalliset markkinat, jossa myydään paikallisia tuotteita yleisten matkamuistojen sijaan.

Täällä on runsaasti mahdollisuuksia tutustua ja nauttia lähialueista, sillä täällä järjestetään vaelluksia sekä veneretkiä ja täältä löytyy jännittäviä, historiallisia paikkoja, joissa vierailla. Gelidonya Lighthouse sijaitsee kuuluisan Lycian Way -vaellusreitin varrella, joka tarjoaa ainutlaatuisia polkuja sekä henkeäsalpaavat maisemat.

Mikäli historia kiinnostaa, voit odottaa vierailua Olympoksessa sekä Phaseliksessa. Phaseliksen vanhasta kaupungista löytyy mielenkiintoisia mosaiikkeja sekä hieno satama, joka sijaitsee 25 kilometrin päässä The Vegan Lodgesta. Chimeran nähtävyys (Yanartas), Olympoksen ikuinen liekki luonnollisesti palavilla liekeillä, sijaitsee vain 19 kilometrin päässä.

Kuljetus lentokentältä hotellille ja takaisin kuuluu matkan hintaan.

The Vegan Lodge ei sovellu henkilöille, joilla on liikuntarajoitteita tai vaikeuksia kävellä.

Koska hotelli sijaitsee metsäalueella, on täällä jonkin verran hyttysiä sekä kärpäsiä. Suosittelemme ottamaan kotoa mukaan hyttysmyrkkyä, sekä seuraamaan yleistä ohjetta, että pimeän aikaan pitkät housut auttavat pitämään enimmät hyönteiset loitolla. 

Vaikka wifi on koko alueella, nopeus sekä yhteyden laatu saattavat vaihdella. Eläinlääkäri käy tarkistamassa eläimet kerran kuukaudessa.

Eläimet eivät kuulu hotellille, mutta nämä lasketaan hotellin pysyviksi vieraiksi ja osaksi kokonaisuutta, ja ovatkin hyvin pidettyjä henkilökunnan puolesta. 

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme