Faliraki, Rodos

Tinas Plus

Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 57 arvioon
Asiakasarvio
4.3/
Perustuu 57 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
670€
Lapsi alkaen:
350€
Lastenallas
Ei 
Uima-altaita:
Ranta
800 m 
Keskusta
14 km 

Moderni hotelli lähellä Falirakia

Tinas Plus on pieni hiljattain remontoitu hotelli modernilla tyylillä, joka on saanut nimensä omistajaperheen äidin mukaan. Täältä on lyhyt matka Falirakin eläväiseen keskustaan, jossa on useita hyviä ravintoloita, kauppoja, kahviloita ja yöelämää. Vain taksimatkan päässä on Rodoksen kaupunki, jossa on shoppailua sekä ravintoloita kaikkien makuun.

Hotellilla on uima-allas aurinkotuoleilla, missä voi nauttia rennoista päivistä auringon alla. Mikäli haluat kuitenkin mieluummin tuntea hiekan varpaiden välissä, on Falirakin ranta vain viiden minuutin päässä hotellilta.

Hotellilla on yksi ravintola, ilmainen wifi ja huoneita on jopa neljälle hengelle. Aamiainen kuuluu hintaan ja puolihoidon voi ostaa lisänä.

Moderni ja rentouttava uima-allasalue

Tinas Plussassa voi nauttia rennoista päivistä altaan äärellä. Halusitpa sitten maata auringon säteiden alla tai nauttia varjossa kylmästä juomasta, on näihin hyvät mahdollisuudet allasalueella. Täällä on ilmaisia aurinkotuoleja ja baari, josta voi tilata virvokkeita lisämaksua vastaan. Täällä on myös erillinen lastenallas.

Falirakin ihana hiekkaranta sijaitsee vain 800 metrin päässä hotellilta. Rannalta on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.

Huomioithan, että hotellilla ei ole rantapyyhepalvelua altaalle tai rannalle, eli otathan kotoa omasi mukaan.

Aamiainen tai puolihoito

Asuessasi Tinas Plussassa, kuuluu mannermainen aamiaisbuffet kahvilla, teellä ja mehulla hintaan. Mikäli valitset puolihoidon, kuuluu aamiaisen lisäksi illallinen. Illallinen tarjoillaan hotellin ravintolasta, josta voit iltaisin valita kahden vaihtoehdon väliltä. Täällä on myös baari, josta voi tilata virvokkeita lisämaksua vastaan.

Falirakin kaupungissa on laaja tarjonta ravintoloita ja baareja kaikkien makuun, mikäli tekee mieli mennä ulos syömään ja nauttimaan drinkeistä.

Lisämaksua vastaan

Kaikki juomat lukuun ottamatta aamiaisella kahvia, teetä ja mehua.

Huoneita jopa neljälle hengelle

Tinas Plussassa ovat huoneet valoisia ja joissain on näköala terassille ja vuorille päin. Kahden hengen huoneet ja sviitit ovat remontoitu moderniin tyyliin. Kaikissa huoneissa on parveke, laattalattia, yksittäinen ilmastointi, minijääkaappi, tallelokero (lisämaksua vastaan), tv ja vedenkeitin. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja.

Kahden hengen huone 2-3 hengelle

20 m² kahden hengen huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Yksi lapsista voi saada lapsihinnan. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja lisävuode. Huoneessa on parveke, joka on terassin ja vuorten suuntaan.

Deluxe-huone 2 hengelle

25 m² huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista. Täällä on kahden hengen vuode, sekä parveke terassin ja vuorien suuntaan.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitti on kokonaiset 40 m², ja tähän vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista. Täällä voi enimmillään asua neljä aikuista ja kahdella lapsella on mahdollisuus saada lapsihinta. Täällä on kahden hengen vuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Täällä on myös kalustettu parveke.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.