Colakli/Side, Turkki

Trendy Aspendos

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

7 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
0 metriä 
Keskusta
Sideen 12 km, Çolaklıin 3 km 

Kantavieraiden rakastama

Trendy Aspendos on yksi tunnetuimmista viiden tähden hotelleista Siden alueella. Hotelli on osa menestyvää Trendy- hotelliketjua, joka on tunnettu erittäin korkeasta laadustaan ja on myös kantavieraiden rakastama. Trendy Aspendos on nimensä mukaan saanut vaikutteita roomalaisesta arkkitehtuurista ja antiikin tyylistä. Hotelli on kantavieraiden suosikki, eikä siitä ole epäilystä minkä takia. Hotellin puutarha-alue muistuttaakin enemmän puistoa varjoisine puineen, monine polkuineen, jotka johtavat rannalle, kauniilla uima-allasalueellaan sekä viihtyisillä kulmauksilla, jotka sopivat auringonottoon.

Leveä hiekkaranta ja uima-allasalue viheralueen ympäröimänä

Hotellin suuri pääuima-allas sijaitsee keskeisellä paikalla kahden päärakennuksen välissä, jotka jakautuvat puolilleen kahdella sillalla, ja tarjoavat mahdollisuuden valita aktiviteettien ja rentoutumisen väliltä. Voit nauttia kylmiä juomia allasbaarin terassilla tai varjossa aurinkotuoleilla.

Lapsille on myös runsaasti tilaa, lastenaltaassa on kaksi hauskaa vesiliukumäkeä sekä aivan pienimmille vieraille pienempi katettu allas, joka suojaa auringolta.

Aikuisille ja isommille lapsille löytyy kolme vesiliukumäkeä erilliseltä uima-allasalueelta, jonka löydät hotellin kauniilta viheralueelta.

Trendy Aspendoksen ranta on matala ja leveä hieno hiekkaranta, joka sopii täydellisesti hiekkalinnojen ja veistosten rakentamiseen – kuka tietää, jospa nämä saisivat innoituksensa hotellin roomalaisesta arkkitehtuurista? Niin rannalla kuin altaallakin on useita aurinkotuoleja ja hyvin tilaa varjossa. Rannalla on myös snackbaari nälän tai janon yllättäessä.

Lisämaksua vastaan

Vesiurheilulajit rannalla.

Nauti lasi viiniä hotellin viinibaarissa autenttisessa ympäristössä

Ruoka Trendy Aspendoksessa – niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisellakin- on hyvin maistuvaa ja vaihtelevaa. Se on juuri sopiva sekoitus turkkilaisen kokin luomuksia sekä tunnettuja klassikkoherkkuja, jotka maistuvat kaikille. Aamiainen, myöhäinen aamiainen sekä lounas tarjoillaan pääravintolassa, mutta illallinen tarjoillaan toisen ravintolan puolella. Buffetravintolasta illallisen aikaan löytyy myös oma museoautojen tyyliä huokuva lastenbuffetti.

Entäpä jos kokeilisit jotakin hotellin neljästä teemaravintolasta? Tilan salliessa voit vierailla vapaasti kerran näissä kaikissa neljässä ravintolassa lomasi aikana. Valitse italialaisen, turkkilaisen, kiinalaisen tai enimmäkseen kalaa tarjoilevan Välimerellisen ravintolan väliltä. Kaikki ravintolat ovat auki 2-5 päivää viikossa, ja turkkilainen ja Välimerellinen teemaravintola sijaitsevat ulkotiloissa, joten myös aukioloajat ovat riippuvaisia säästä ja nämä ovat muutoin auki 15. toukokuuta- 15. lokakuuta välisenä aikana. Muista varata pöytäsi hyvissä ajoin!

Kaksi aikuisten suosikkia ovat viinibaari sekä oluttupa, joissa pääsee nauttimaan viinistä ja oluista autenttisessa ympäristössä illan hämärtyessä.

Hotellialueelta löytyy lisäksi kaksi snackbaaria, yksi rannalta, joka toimii itsepalveluna sekä toinen toinen, joka löytyy hotellin puutarha-alueelta, ja jossa tarjoillaan välipaloja listalta tilattuna sekä salaattia, hedelmiä ja jälkiruokaa buffetista.  Täällä tarjoillaan myös myöhäistä aamiasta korkeasesongin aikana sään salliessa ja tämä paikka onkin hyvin suosittu suojaisien varjojen ja upean merinäköalan ansiosta.

Muista kulkea houkuttelevan ja viihtyisän pienen leipomon ohitse, joka pursuaa kakkuja ja jännittäviä leivoksia jokaisen herkuttelijan makuun, kun tarvitset energiaa iltapäivääsi.

Jos nälkä pääsee yllättämään diskovierailun tai pääravintoloiden sulkemisen jälkeen, niin hotellilta löytyy myös bistro, joka tarjoaa keittoja ja yksinkertaisempia ruokalajeja tiettyinä aikoina illalla ja yöllä.

Runsaasti veden läiskettä ja leikkejä kaikenikäisille lapsille

Hotellissa vieraileville lapsille ja lapsenmielisille löytyy kaksi allasta, joissa pääset laskemaan vesiliukumäkiä. Yksi on pienemmille lapsille ja toinen hieman isommille. Lisäksi täältä löytyy katettu allas aivan pienimmille vieraille, jossa se pääsevät polskuttelemaan ilman huolen häivää auringossa palamisesta. Päivän aikana ympäri hotellia järjestetään erilaisia aktiviteetteja hotellin kansainvälisen lastenklubin johdolla.

Lähellä rantaa on leikkipaikka, jonne voit mennä hauskuuttelemaan uimisen välissä. Suuresta puutarhasta läheltä pääuima-allasta löytyy myöskin leikkipaikka ja trampoliini. Mikäli haluat viettää hieman aikaasi sisätiloissa niin voit viettää iltaa hotellin pelihuoneessa, josta löytyy keilausta ja playstation.

Lisämaksua vastaan

Pelihuone.

Aktiviteetteja aamusta iltaan

Amfiteatterissa on illalla tarjolla viihdettä, josta vastaa hotellin oma animaatiotiimi. Päivisin voit pelata tennistä, rantalentopalloa, tikanheittoa, biljardia, keilusta ja pöytätennistä. Ilmainen langaton nettiyhteys aulassa, allasalueella sekä huoneissa.

Jos tuntuu, että herkulliset buffetit veisivät voiton niin voit kipaista kuntoilemaan hetkeksi fitness-huoneeseen. Täältä löydät kaikki yleisimmät kuntoiluvälineet käyttöösi.

Animaatiotiimi järjestää erilaisia urheiluaktiviteetteja ja leikkejä päivän kuluessa ja voit osallistua vapaasti haluamiisi lajeihin.

Iltaisin voit järjestää keilausturnauksen tai pelata jotakin muuta hotellin pelihuoneessa vai mitä sanoisit kortti- tai lautapeleistä, joihin myöskin löytyy mahdollisuus?

Lisämaksua vastaan

Pelihuone, biljardi, keilaus, tenniskentän valaistus.

Käytännöllisiä huoneita jopa 7 hengelle

Trendy Aspendoksessa asut käytännöllisissä huoneissa, joissa on laminaattilattiat, keskusilmastointi, tv, puhelin, tallelokero, minibaari, joka täytetään päivittäin vedellä ja virvoitusjuomilla, vedenkeitin kahvi/tee-setillä sekä ilmainen wifi. Kaikissa huoneissa on parveke, lukuun ottamassa perhesviittiä mannernäköalalla, joissa on ranskalainen parveke.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Huone on noin 24 m² ja täällä on kaksi oikeaa vuodepaikkaa ja mahdollisuus lisävuoteeseen, joka on mitoiltaan 85x180 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, täällä voi enimmillään asua kolme aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Voit valita joko mannernäköalan, merenpuoleisen huoneen (Seaside) tai merinäköalan, joista kaksi viimeistä ovat lisämaksua vastaan. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 3-4 hengelle

Tämä huone on noin 32 m² ja koostuu kahdesta erillisestä makuuhuoneista, joita erottaa ovi. Täällä on neljä oikeaa vuodepaikkaa. Sviittiin vaaditaan vähintään kolme täysihintaista, täällä voi asua enimmillään neljä aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Voit valita joko mannernäköalan, merenpuoleisen huoneen (Seaside) tai merinäköalan, joista kaksi viimeistä ovat lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone kerrossängyllä, 2-4 hengelle

Huone on noin 24 m² ja periaatteessa samanlainen kuin kahden hengen huone, mutta täällä on parivuode sekä kerrossänky, joista molemmat vuodepaikat ovat mitoiltaan 80x180 cm. Huonetyyppi vaatii vähintään kaksi täysihintaista, täällä voi asua enimmillään kaksi aikuista ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Connection huone, 5-7 hengelle

Tämä huonetyyppi koostuu perhesviitistä ja kahden hengen huoneesta, joiden välissä on ovi ja huonetyyppi on yhteensä noin 56 m². Molempiin huoneisiin on erilliset sisäänkäynnit pienestä käytävästä ja molemmissa huoneissa on kylpyhuoneet. Täällä on kuusi oikeaa vuodepaikkaa ja mahdollisuus lisävuoteeseen, joka on mitoiltaan 85x180 cm. Huonetyyppi vaatii vähintään viisi täysihintaista, täällä voi enimmillään asua seitsemän henkilöä ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Kahden hengen kattohuone, 2-3 hengelle

Tämä huone on noin 21 m²  ja sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa, ja siksi täällä onkin viisto katto. Täällä on kaksi oikeaa vuodepaikkaa ja mahdollisuus lisävuoteeseen, joka on 85x180 cm. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, täällä voi asua enimmillään kaksi aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Pelkkää rentoutumista

Kun kaipaat taukoa auringon kuumilta säteiltä tai haluat palkita itsesi rentoutumisella, niin kokeile ihmeessä ihastuttavaa wellness-keskusta. Täältä löydät turkkilaisen kylpylän hamamin, saunan ja poreammeen, jotka ovat käytössäsi maksutta.

Täältä löydät myös erilaisia hoitoja, kuten hierontaa, kuorintaa ja kauneushoitoja, jotka ovat lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.