Lara/Antalya, Turkki

Trendy Lara

Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 39 arvioon
Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 39 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
450 m 
Keskusta
25 km 

Ylellinen perhehotelli lähellä lentokenttää

Trendy-ketjulla on yli 20 vuoden kokemus useista menestyneistä hotelleista, ja Trendy Lara on uusin tulokas, joka avasi ovensa 2016. Varmista paikkasi tähän trendikkääseen perhehotelliin, jonne on vain puolen tunnin matka lentokentältä.

Hotellilla  on ainutlaatuinen sijainti havupuiden ja joen vierellä, joka virtaa rannalle saakka, jossa hiekka on pehmeää ja kultaista, ja aurinkotuolit odottavat lomalaisia. Tänne pääsee hotellilta veneellä parissa minuutissa. Täällä on käytössä All Inclusive ja baarit sekä yksi ravintola ovat auki vuorokauden ympäri.

Voit asua valintasi mukaan joko päärakennuksessa jossain hienoista huviloista, tai huoneessa puutarhassa. Nämä kaikki ovat moderneja ja raikkaasti, sekä ihanin värein sisustettuja.

Useita eri altaita, ranta ja vesipuistoja

Hotellialueella on useita uima-altaita, joiden väliltä valita. Pääaltaalla soitetaan musiikkia ja järjestetään aktiviteetteja. Isolla uima-altaalla soitetaan musiikkia ja järjestetetään aktiviteetteja. Hotellilta löytyy myös sisäallas ja allas, johon pääsee suoraan huviloista. Altaiden lähettyvillä on aurinkotuoleja ja varjoja, mitä voi käyttää vapaasti.

Lastenaltaan yhteydessä on neljä värikästä vesiliukumäkeä alle 14-vuotiaille lapsille  .Aikuisille ja  vanhemmille lapsille on tarjolla myösneljä vesiliukumäkeä, jotka ovat toinen toistaan upeimpia. Turvallisuussyistä  tietyissä vesiliukumäissä on rajoitteita pituuden/iän suhteen.

Hiekkaranta on noin 450 metriä hotellilta ja myös täällä on aurinkotuoleja ja varjoja vieraiden vapaassa käytössä. Ranta sijaitsee joen toisella puolella, ja tänne pääsee helposti veneellä vain parissa minuuutissa. He, jotka toivovat hieman enemmän aktiviteetteja lomalleen, voivat kokeilla vesiurheilua rannalla maksua vastaan. Rantabaarissa tarjoillaan virkistäviä juomia, jotka kuuluvat All Inclusive-tarjontaan. Hotelli järjestää venekuljetuksia rannalle hotellilta. Vene kulkee rannan ja hotellin välillä useita kertoja päivässä. 

Rantapyyhkeitä voi lainata hotellilta ilman lisämaksua.

Lisämaksua vastaan

Vesiurheilu.

Runsaasti valinnanvaraa

 

Täällä sinun ei tarvitse missään vaiheessa olla nälkäinen tai janoinen. Pääravintolassa katetaan maittavat buffetit aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle, ja bistrossa on tarjolla yksinkertaisempia makupaloja koko yön ajan. 

Hotellialueen ympärillä on snackravintoloita, joissa tarjoillaan välipaloja eri ajankohtina. Voit esimerkiksi valita voileipiä , hampurilaisia, pizzaa, turkkilaisia erikoisuuksia kuten gözlemeä ja pideitä, kebabia, jäätelöä ja hedelmiä sekä vohveleita. Hienosti sisustetussa patisseriessa tarjoillaan maittavia kakkuja, makeisia ja juomia päivän aikana.

Niin altaan kuin rannan läheisyydessä on baareja, joissa tarjoillaan juomia, jotta virvokkeet olisivat aina lähettyvillä. Aulabaari on avoinna vuorokauden ympäri.

Mikäli haluat vaihtelua  pääravintolan buffeteista, voit illastaa yhdessä hotellin viidestä á la carte-ravintolasta, joilla on eri teemat: kansainvälinen keittiö, italialainen, kreikkalainen, aasialainen ja pihviravintola. Näissä ravintoloissa voi tilan niin salliessa vierailla lisämaksua vastaan. Suurin osa á la carte-ravintoloista on ulkotiloissa pienen torin tuntumassa, jossa on suihkulähteitä ja lava. Täällä on iltaisin viihtyisä lomatunnelma.

Lisämaksua vastaan

Tuoremehut, juomat pullossa, vierailut á la carte- ravintoloissa.

Paljon aktiviteetteja lastenklubissa!

Värikkään upea lastenklubi on suunnattu 4-12-vuotiaille, ja täällä järjestetään useita eri aktiviteetteja. Lastenklubi on kansainvälinen, ja täällä järjestetään paljon hauskoja aktiviteetteja niin sisä- kuin ulkotiloissa. Mitä sanot esimerkiksi kasvomaalauksesta, minikoriksesta, peleistä, keilauksesta tai askartelusta?

Pikku-lomailijoiden suosikkina ovat tietenkin myös vesiliukumäet! Lastenaltaan luona on neljä värikästä vesiliukumäkeä, joita alle 15-vuotiaat lapset tulevat rakastamaan. Aikuisille sekä vanhemmille lapsille on neljä vesiliukumäkeä lisää, jotka ovat toinen toistaan hurjempia. Turvallisuussyistä  tietyissä vesiliukumäissä  on ikä-/pituusrajoitteita.

Täällä on myös nuorisoklubi, jossa nuoriso voi tavata ikäisiään ja pitää hauskaa!

Laaja valinta aktiviteetteja – sinä päätät missä tahdissa!

Trendy Larassa on kaikki puitteet niin aktiiviselle kuinrauhalliselle lomalle rentoutumisen merkeissä!

Päivisin järjestetään muun muassa aamujumppaa, tanssitunteja, leikkejä, aerobicia, pöytätennistä ja rantalentopalloa. Tämän lisäksi vaihtoehtoina on vesijumppaa, vesipooloa ja tikanheittoa. Iltaisin voit ihastella ammattitanssijoiden näytöksiä, musiikkiesityksiä ja iltaohjelmia koko perheen voimin.

Mitä pitäisit ajanvietosta hotellin pelihuoneessa, jossa on videopelejä, pelikoneita, keilausta? Mikäli haluat mieluummin kokeilla urheilemista itsenäisesti, voit pelata joko tennistä, biljardia tai käydä salilla. Wifi on maksuton yhteisissä tiloissa ja huoneissa.

Hotellialueella on kampaaja ja pikkuliikkeitä, joissa myydään matkamuistoja, koruja ja nahkaa. Mikäli haluat nähdä enemmän paikallisia kauppoja, Antalya  on lyhyen matkan päässä.  on pieniä kauppoja vanhassa kaupungissa, moderneja ostoskeskuksia ja paikallisia markkinoita.

Lisämaksua vastaan

Valaistu tenniskenttä, biljardi, keilaus, videopelit ja pelihalli.

Raikkaat ja hienot huoneet

Tyylikkäät huoneet ovat sisustettu ihanin värein ja hienoin yksityiskohdin. Kaikissa huoneissa on parveke, kokolattiamatto tai parkettilattia, vedenkeitin kahvilla ja teellä ja minibaari, joka täytetään päivittäin vedellä, limulla ja oluella. Tämän lisäksi huoneessa on keskusilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Noin 36 m² kokoisessa kahden hengen huoneessa on 2-3 kunnollista sänkyä ja vuodesohva (177 cm), joka voidaan pedata neljännelle henkilölle. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista ja yhdellä lapsella on mahdollisuus saada lapsihinta. Huoneessa voi asua enintään kolme aikuista ja yksi lapsi. Huoneen voi lisämaksua vastaan varata yhdelle hengelle. Voit valita joko manner-, meri- tai rajoitetun (Seaside) merinäköalan. Kaksi viimeistä näköalaa ovat lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Noin 55 m² perhesviitissä on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Täällä on neljä kunnollista sänkyä ja yksi vuodesohva (177 cm), joka on tarkoitettu viidennelle henkilölle. Huoneita erottaa pieni käytävä. Huoneeseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista ja kahdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta, sekä yhdelle lapsialennus. Täällä voi asua neljä aikuista ja yksi lapsi. Voit valita joko mannernäköalan tai merinäköalan lisämaksua vastaan.

Perhesviitti Duplex päärakennuksessa, 3-5 hengelle

Tämä kaksikerroksinen perhesviitti päärakennuksessa on noin 50 m². Käytössä on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa ja vuodesohva, joka on kooltaan 80x177 cm. Sviitissä tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja kahdella lapsella on mahdollisuus saada lapsihinta, ja yksi lapsialennus. Täällä voi enimmillään asua neljä aikuista ja yksi lapsi.

Garden Room Large, 2-3 hengelle

Tämä noin 55 m² kokoinen huone on jaettu muutamalla rappusella. Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva (95 x 180 cm) yhdelle hengelle. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja tilaa on enintään kolmelle hengelle. Yksi lapsi voi saada lapsihinnan. Tämä huonetyyppi sijaitsee joko maatasolla tai toisessa kerroksessa.

Duplex-sviitti, 2-3 hengelle

Sinulle, joka haluat hyvin tilaa lomallasi. Tämä hieno kaksikerroksinen villa on noin 110 m², jossa on yksi makuuhuone yhdessä kerroksessa, ja toisessa niin sanottu oleskeluhuone pienellä keittiöllä, pöydällä sekä nurkkasohvalla. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja vuodesohva, joka on kooltaan 95 x 180 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huoneessa voi enimmillään asua kolme aikuista.

Rentoutumista koko rahalla!

Kun tarvitset tauon auringon kuumista säteistä, tai haluat yksinkertaisesti hemmotella itseäsi täydellisellä rentoutumisella, kannattaa sinun vierailla viehättävässä wellness-keskuksessa. Täällä on turkkilainen hamam, sauna ja höyrysauna, mitkä ovat vapaassa käytössä.

Täällä on myös mahdollisuuksia erilaisille hoidoille, kuten hieronnalle ja kauneuskäsittelyille, joita voi tilata lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Hoidot.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.