Ialyssos, Rodos

Trianta Hotel

Asiakasarvio
4.4/5
Perustuu 41 arvioon
Asiakasarvio
4.4/5
Perustuu 41 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
4 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Uima-altaita:
Ranta
 
Keskusta
50 m (Ialyssos) 

Viihtyisä huoneistohotelli Ialyssoksen keskustassa

Trianta Hotel on suosittu kaupunkihotelli rauhallisella sijainnilla Ialyssoksen keskustassa. Täällä sinusta pitää hyvää huolta omistajaperhe, joka yhdessä johtaa hotellia. Vain muutaman minuutin päästä hotellilta löytyy ravintoloita ja kauppoja. Ialyssos on myös tunnettu monista historiallisista nähtävyyksistään. Etenkin Filerimos Hill on tunnettu nähtävyys, jossa käyntiä suosittelemme.

Huoneet sekä huoneistot ovat tilavia, ja näissä on oma parveke näköalalla hotellin tunnelmalliselle uima-allasalueelle. Kaikissa on oma keittokomero ruoantekoa varten.

Huomioithan, että lentokenttäkuljetuksessa käytettävän ajoneuvon, sekä hotelliin saapuessa ja/tai hotellilta lähdettäessä, ei välttämättä ole mahdollista ajaa hotellin eteen johtuen paikallisista liikennejärjestelyistä ja kapeista kaduista. Varauduthan kävelemään noin 150 metrin matkan matkatavaroidesi kanssa.

Viihtyisä uima-allasalue ja rannan läheisyys

Hotellilla on tunnelmallinen uima-allas aikuisille sekä pienempi lastenallas. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta löytyy upea kivikkoinen ranta.

Itsepalvelu

Hotellilla ei ole omaa ravintolaa, mutta lisänä voi ostaa aamiaispaketin sekä snackseja päivän aikana. Aamupalalla kuuluu kahvi, tee ja lasi tuoremehua. Hotellin keskeisen sijainnin vuoksi on täältä lyhyt matka kaupoille ja ravintoloihin.

Huoneistoja omalla parvekkeella ja keittokomerolla

Kaikissa huoneissa on oma parveke näköalalla uima-allasalueelle, ja joistain näistä on panorama-näkymä Filerimoksen vuorelle. Huomioithan, että ilmastointi ja wifi ovat lisämaksua vastaan. Tallelokeron saa käyttöön lisämaksua vastaan. 

Yhden huoneen huoneisto, 2-3 hengelle

Yhden huoneen huoneisto on kooltaan noin 30 m², ja tässä tulee majoittua vähintään kaksi täysihintaista. Enimmillään tilaa on kolmelle aikuiselle. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen vuodesohvan muodossa. 

Kahden huoneen huoneisto, 2-4 hengelle

Kahden huoneen huoneisto on kooltaan noin 40 m², ja tässä tulee majoittua vähintään kaksi täysihintaista. Enimmillään tilaa on neljälle aikuiselle. Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Turistivero Kreikassa

Kreikassa tullaan vuodesta 2018 alkaen perimään turistivero hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.