Faliraki, Rodos

Venezia Resort

Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 94 arvioon
Asiakasarvio
3.7/
Perustuu 94 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
690€
Lapsi alkaen:
350€
Lastenallas
Kyllä 
Uima-altaita:
Ranta
2 km 
Keskusta
1,5 km 

Perheomisteinen hotelli hienolla uima-allasalueella

Venezia Resort on perheomisteinen hotelli, jossa omistaja satsaa kunnolla pitääkseen hotellilla ainutlaatuisen tunnelman. Perhe on viimeisten vuosien aikana remontoinut suuria osia hotellista, joka näkyy muun muassa hienossa uima-allasalueessa ja puutarhassa. Ihmeköynnökset kiemurtelevat seiniä pitkin ja palmut antavat tarvittavaa varjoa altaan vieressä olevaan puutarhaan iltapäivisin. Altaan lähettyvillä on aurinkotuoleja ja varjoja vieraiden viihtyvyyttä ajatellen.

Hotelli sijaitsee Kalithean ja Falirakin välillä. Nämä ovat molemmat suosittuja lomakohteita Rodoksella. Falirakin keskustaan on matkaa ainoastaan 1,5 kilometriä Venezia Resortista. Hotellilla on ilmainen kuljetus rannalle ja takaisin kolmesti päivässä. Falirakiin pääsee helposti paikallisbussilla, joka pysähtyy juuri hotellin ulkopuolella.

Terassilta, joka kuuluu hotellin ravintolaan, on upea näkymä kumpuilevan ja vihertävän maiseman yli, jossa turkoosi meri kimaltelee taustalla. Hotellilla on maittavia All Inclusive-buffetteja ja kaksi uima-allasta, joista toinen on lastenallas.

Hieno uima-allasalue hotellilla vai kuljetus rannalle?

Uima-altaan luona on aurinkotuoleja ja varjoja valmiina ottamaan sinut vastaan rauhalliseen ja leppoisaan päivään auringossa. Mikäli toivot hieman yksityisyyttä altaalta, on täällä erillinen aurinkoterassi aurinkotuoleilla. Hotellin uima-allas sijaitsee puutarhan ympäröimänä, jossa on myös aurinkotuoleja ja puita, jotka antavat varjoa iltapäivisin. Täällä on erillinen lastenallas hotellin nuorimmille vieraille.

Lähellä aurinkotuoleja olevasta ja ravintolan vieressä sijaitsevasta allasbaarista voi tilata virkistäviä juomia.

Hotellilta pääsee pienellä rantabussilla suoraan Falirakin rannalle, minne bussi kuljettaa vieraita edestakaisin kolme kertaa päivässä. Tämä hiekkaranta sijaitsee kahden kilometrin päässä hotellilta, ja täällä on aurinkotuoleja sekä varjoja vuokrattavaksi.

Huomioithan, että hotellilla ei ole allaspyyhkeitä, eli suosittelemme ottamaan pyyhkeet uintia ja auringonottoa varten kotoa mukaan.

All Inclusive – mukavaa ja maittavaa

Joka aamu tarjoillaan kattava aamiaisbuffetti hotellin pääravintolassa, jossa myös illallinen tarjoillaan. Lounas sen sijaan nautitaan allasbaarin luona ulkotiloissa. Noin puolet tarjottavista on valmistettu hotellin omista raaka-aineista, jotka ovat omasta puutarhasta ja lähellä olevista viljelyksistä. Kaikki paikalliset juomat kuuluvat hintaan, kun taas cocktaileja, kansainvälisiä juomia, mehuja ja jäätelöä voi tilata lisämaksua vastaan. 

Aamiainen tarjoillaan noin klo 7.30–10.00
Lounas tarjoillaan noin klo 12.30–14.00
Illallinen tarjoillaan noin klo 19.00–21.00

Näiden välillä tarjoillaan jäätelöä, kahvia ja keksejä, kello 17.00-18.00 välisenä aikana.

Huomioithan, että annetut ajat ovat arvioituja.

Altaan lähettyvillä on tämän lisäksi erillinen baari ja ravintola, mistä voi tilata ruokaa ja juomaa kello 10.00-19.00 välisenä aikana lisämaksua vastaan. Hotellilla on myös pieni kauppa, jossa on suppeampi tarjonta.

Lisämaksua vastaan

Cocktailit, kansainväliset juomat, mehut, jäätelö sekä juomat ja ruoat erillisessä allasbaarissa.

Leikkejä pienille ja isoille

Mikäli lapset haluavat pitää taukoa läiskeen keskeltä altaassa, on täällä leikkipaikka kiipeilyyn ja eri esteiden ylittämiseen. Hieman vanhemmille lapsille ja aikuisille on tarjolla videopelejä ja biljardia. 

Wifi on käytössä aulassa lisämaksutta ja muissa yleisissä tiloissa, sekä huoneissa lisämaksusta. Hotellilta on noin 1,5 kilometriä Falirakin keskustaan, missä on shoppailumahdollisuuksia, ravintoloita ja yöelämää. 

Yksinkertaisia huoneita viheralueiden ympäröimänä

Yksinkertaisesti sisustetuissa huoneissa on käytetty vaaleita värejä ja puisia yksityiskohtia. Kaikissa huonetyypeissä on suihku ja wc, tv, pieni jääkaappi, vedenkeitin, hiustenkuivaaja ja ilmastointi, joka on lisämaksua vastaan. Kaikissa huoneissa on parveke tai terassi maantasolla. Suurin osa näistä on puutarhan ja uima-altaan suuntaan. Tallelokero on lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja vuodesohva. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Yksi lapsi voi saada lapsihinnan, ja huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone Superior, 2-3 hengelle

Tämä huone muistuttaa tavallista kahden hengen huonetta, mutta on hieman uudempaa tyyliä. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja joissain levitettävä nojatuoli, jossa kolmas henkilö voi nukkua. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme aikuista. Yksi lapsi voi saada lapsihinnan, ja huoneen voi lisämaksua vastaan varata yhdelle hengelle.

Perhesviitti, 4 hengelle

Perhesviitti koostuu kahdesta erillisestä huoneesta, joiden kokonaispinta-ala on noin 50 m², johon on mukaan laskettu parveke. Täällä on kaksi makuuhuonetta ja neljä kunnollista sänkypaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista. Yksi lapsi voi saada lapsihinnan.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.