Faliraki, Rodos

Venezia Resort

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 266 arvioon
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 266 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Uima-altaita:
Ranta
2 km 
Keskusta
1,5 km Falirakiin 

Vastaremontoitu ja perheomisteinen All Inclusive-hotelli


Venezia Resort on perheomisteinen hotelli, jossa pääset nauttimaan täydellisestä yhdistelmästä persoonallista viehätystä ja kaunista ympäristöä. Talven 2018 aikana hotelli koki kattavan remontin lisäksi myös laajennuksen. Hotelliin rakennettiin muun muassa pieni vesipuisto, uusia Deluxe-huoneita sekä kahden hengen huoneita omalla uima-altaalla.

Hotellilla on noin 26 työntekijää, joista noin 20 kuuluvat samaan perheeseen, mikä auttaa luomaan erityisen kotoisaa tunnelmaa ja perheenjäsenet kohtelevat vieraitaan aivan kuten olisitte vieraina heidän omassa kodissaan. Täällä tarjoillaan kreikkalaisia erikoisuuksia ja vihannekset sekä yrtit on yleensä poimittu hotellin omasta puutarhasta. Perhe tekee kaikkensa, jotta heidän persoonallinen tyylinsä näkyy hotellilla.

Allasalueen ympärillä kiemurtelevat Bougainvillea-köynnökset pitkin seiniä ja palmut tarjoavat viilentäviä varjoja iltapäivisin. Hotelli sijaitsee lähellä niin Kalitheaa kuin Falirakiakin, jotka molemmat ovat suosittuja lomakohteita Rodoksella. Falirakin keskusta sijaitsee vain 1,5 km päässä ja tänne voit matkustaa helposti paikallisbussilla, jotka pysähtyvät aivan hotellin ulkopuolella.

Hotellin ravintolan terassilta avautuu upea näköala kumpuilevan metsämaisen sekä kaukaisuuteen ulottuvan turkoosin meren ylle.

 

 

Vesiliukumäkiä ja hieno allasalue

Talven 2017-2018 aikana rakennetaan upouusi pieni vesipuisto Venezian hotellialueella. Uuden suuremman altaan lisäksi alueelle tulee pienempiä vesiliukumäkiä sisältävä matalampi allas. Uima-altaiden luona on aurinkotuoleja ja varjoja valmiina ottamaan sinut vastaan rauhalliseen ja leppoisaan päivään auringossa. Mikäli toivot hieman yksityisyyttä altaalta, on täällä erillinen aurinkoterassi aurinkotuoleilla. Yksi hotellin uima-altaista sijaitsee puutarhan ympäröimänä, jossa on myös aurinkotuoleja ja puita, jotka tarjoavat varjoa iltapäivisin. Täällä on erillinen lastenallas hotellin nuorimmille vieraille.

Lähellä aurinkotuoleja olevasta ja ravintolan vieressä sijaitsevasta allasbaarista voi tilata virkistäviä juomia.

Hotellilta pääsee pienellä rantabussilla suoraan Falirakin rannalle, minne bussi kuljettaa vieraita edestakaisin kolme kertaa päivässä. Tämä hiekkaranta sijaitsee kahden kilometrin päässä hotellilta, ja täällä on aurinkotuoleja sekä varjoja vuokrattavaksi.

Huomioithan, että hotellilla ei ole allaspyyhkeitä, eli suosittelemme ottamaan pyyhkeet uintia ja auringonottoa varten kotoa mukaan.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolien ja varjojen vuokraus rannalla.

All Inclusive – mukavaa ja maittavaa

Joka aamu tarjoillaan kattava aamiaisbuffetti hotellin pääravintolassa, jossa myös illallinen tarjoillaan. Lounas sen sijaan nautitaan allasbaarin luona ulkotiloissa. Noin puolet tarjottavista on valmistettu hotellin omista raaka-aineista, jotka ovat omasta puutarhasta ja lähellä olevista viljelyksistä. Kaikki paikalliset juomat kuuluvat hintaan, kun taas cocktailit, kansainväliset juomat tuorepuristetut mehut ovat tilattavissa lisämaksua vastaan.

Aamiainen tarjoillaan noin klo 7.30–10.00
Lounas tarjoillaan noin klo 12.30–14.00
Illallinen tarjoillaan noin klo 19.00–21.00

Jäätelöä, kahvia ja keksejä tarjoillaan noin klo:17.00-18.00.

Huomioithan, että annetut ajat ovat arvioituja.

Lisämaksua vastaan

Cocktailit, kansainväliset juomat, tuorepuristetut mehut, ruoka ja juomat klo:22:00 jälkeen.

Leikkejä pienille ja isoille

Mikäli lapset haluavat pitää taukoa läiskeen keskeltä altaissa tai vesiliukumäistä, on täällä leikkipaikka kiipeilyyn ja eri esteiden ylittämiseen. Hieman vanhemmille lapsille ja aikuisille löytyy biljardia lisämaksua vastaan.

Wifi on käytössä aulassa lisämaksutta ja wifin käyttö huoneissa sekä allasalueella on mahdollista lisämaksua vastaan. Hotellilta löytyy myös internetnurkkaus lisämaksua vastaan.

Hotelli sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä Falirakin keskustasta, joka tarjoaa lukuisia ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja yöelämää. Aivan hotellin ulkopuolella pysähtyvillä paikallisbussilla pääsee helposti golfradalle, rannalle tai Falirakin vesipuistoon.

 

Vastaremontoituja huoneita viheralueiden ympäröimänä

Kauniit ja vastaremontoidut huoneet (2018) on sisustettu vaaleilla väreillä ja moderneilla yksityiskohdilla. Kaikissa huonetyypeissä on parveke tai terassi maantasolla, erillinen ilmastointi, laattalattia, tv, minijääkaappi ja vedenkeitin. Tallelokero on lisämaksua vastaan. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi sekä hiustenkuivaaja.

Huomioithan, että kaikissa hotellirakennuksissa ei ole hissiä.

Kahden hengen huone A, 2 hengelle

Tämä huone on noin 18-20 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Täällä voi asua kaksi täysihintaista, eikä enempää tai vähempää. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone B, 2-3 hengelle

Tämä huone on noin 25 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä levitettävä nojatuoli. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone Deluxe, 2-3 hengelle

Tämä huone on noin 30-35 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä lisäsänky on tarvittaessa mahdollinen. Huonetyyppi vaatii vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Kahden hengen huone altaalla, 2-3 hengelle

Nämä vastarakennetut huoneet (2018) ovat noin 25-30 m² ja täältä sinulla on suora pääsy aivan omaan altaaseen! Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä lisäsänky on tarvittaessa mahdollinen. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huomioithan, että alle 12-vuotiaita lapsia ei voida varata tähän huonetyyppiin.

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviitti koostuu kahdesta erillisestä huoneesta, joiden kokonaispinta-ala on noin 50 m² (parveke on laskettu mukaan) ja huoneessa on neljä kunnollista sänkypaikkaa sekä lisäsänky on tarvittaessa mahdollinen. Huonetyyppi vaatii vähintään kolme täysihintaista, täällä voi enimmillään asua neljä aikuista sekä yksi lapsi ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Turistivero Kreikassa

Kreikassa tullaan vuodesta 2018 alkaen perimään turistivero hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.