Uutuus

Kemer, Turkki

Viking Nona Beach

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Ranta
0 m 
Keskusta
250 m 

Huom! Tämä hotelli ei enää kuulu valikoimaamme. Täältä näet kaikki Turkin hotellimme

Viking Nona Beach on monen kantavieraan suosima All Inclusive –hotelli täydellisellä sijainnilla tunnelmallisessa Kemerissä. Hotelli sijaitsee heti rannan äärellä ja lyhyen kävelymatkan päässä kaupoista, ravintoloista ja kahviloista. Hotellin lähellä on myös kaunis rantakatu, joka on ehdoton valinta varhaisille kävelyretkille ennen kylän heräämistä.

Viihtyisä uima-allasalue on täynnä rentoa tunnelmaa, ja hotelli sijaitsee rannan äärellä, kuten nimestäkin voi päätellä. Ranta on kiviranta kirkkaalla ja kutsuvalla vedellä.

Viking Nona Beach kuuluu Holiday Collectioniin, ja täällä saat paljon vastinetta rahoillesi.

Aivan rannan äärellä

Hotellilla on viihtyisä uima-allasalue mukavan rennolla ilmapiirillä. Uima-allasalueen luona on myös hotellin ravintola, allasbaari sekä pienempi lastenallas.

Viking Nona Beach sijaitsee, kuten hotellin nimestäkin voi päätellä, aivan rannan äärellä. Täällä on hieno kiviranta kirkkaalla ja houkuttelevalla vedellä. Rannalla on myös aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.

Lisämaksua vastaan

Ruoka ja juoma rannalla.

Jätä lompakkosi kotiin

Viking Nona Beachissä ei tarvitse miettiä lomakuluja, koska matka All Inclusivella on maksettu jo kotoa käsin! Tämän vuoksi on helpompi keskittyä lomanviettoon perheen kanssa ajattelematta missä syödä ja mitä tämä maksaa. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan seisovan pöydän muodossa hotellin pääravintolassa, ja ruoista voi nauttia joko sisällä ravintolassa tai tämän suurella terassilla.

Päivän aikana on tarjolla kevyempiä välipaloja kuten turkkilaista gözlemeä, ja iltapäivisin on tarjolla kahvia ja kakkua.

Lisämaksua vastaan

Tuorepuristettu mehu, tuontijuomat, juomat pullossa, kaikki drinkit, turkkilainen kahvi, espresso, cappuccino, jäätelö (lukuun ottamatta kello 16.30-17), juomat ja ruoat rannalla sekä kaikki ruoat ja juomat kello 23 jälkeen.

Aitoa lomailua ja rentoutumista

Viking Nona Beachissä on kaikki mahdollisuudet rentoutua kunnolla ja nauttia ihanasta lomatunnelmasta. Täällä on mukava ilmapiiri, ja auringosta sekä lämmöstä voi nauttia niin altaalla kuin rannalla.

Wifi aulassa on maksuton, mutta lisämaksua vastaan huoneissa.

Lisämaksua vastaan

Wifi huoneissa.

Hienoja huoneita

Viking Nona Beachin huoneet ovat hienoja ja sisustettu vaalein värein. Näissä on tv, yksittäinen ilmastointi, puhelin, tallelokero (lisämaksua vastaan), hiustenkuivaaja, minibaari ja parveke tai terassi.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero, wifi, minibaari, puhelin.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan 20 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä lisävuode, joka on kooltaan 190x90 cm. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja huoneessa voi asua enimmillään kolme henkeä, joista enimmillään kaksi voi olla aikuisia, ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone on kooltaan 35 m², ja täällä on parivuode sekä kaksi yhden hengen vuodetta. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja täällä voi enimmillään asua neljä henkeä, joista enimmillään kaksi voi olla aikuista ja yhdelle voi saada lapsihinnan.

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviitti on kooltaan noin 45 m² ja toisessa huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, kun taas toisessa huoneessa on kolme sänkypaikkaa. Enimmillään täällä voi asua viisi henkeä ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Rannalle on matkaa ainoastaan noin 20 metriä, mutta tänne päästäkseen tulee kulkea rantakadun yli ja mennä rappusia pitkin alas.

Melua hotellin ympäristöstä ja liikenteestä kantautuu usein hotellille.

Hotellialueella on rappusia ja tasoeroja.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme