Uutuus

Kemer, Turkki

Viking Star

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
600 metriä 
Keskusta
450 metriä 

Huom! Tämä hotelli ei enää kuulu valikoimaamme. Täältä näet kaikki Turkin hotellimme

Viking Star on suosittu All Inclusive –hotelli, joka sijaitsee Kemerissä. Hotellin tunnelmallinen uima-allasalue on luonnollinen kokoontumispaikka, ja täällä voi nauttia ihanasta näköalasta horisontista kohoaville vuorille samalla aurinkoa ottaen ja uiden. Hotellilla on eläväinen tunnelma ja hotellin aktiviteettitiimi järjestää aktiviteetteja niin päivisin kuin iltaisinkin. Viking Starissa on paljon kantavieraita, ja tämä on suosittu hotelli pohjoismaisilla markkinoilla.

Iltaisin uima-allasalue on hyvin tunnelmallinen, ja täällä järjestetään illallisia, minidiscoja ja muuta ohjelmaa.

Hotellilta on kävelymatka vaateliikkeisiin, ravintoloihin ja ruokakauppoihin, joiden lisäksi itse hotellilla on myös pari liikettä, minimarketti ja kampaaja.

Viking Star kuuluu Holiday Collectioniin, jossa saa paljon vastinetta rahoilleen.

Uima-allasalue on hotellin sydän

Tunnelmallinen uima-allasalue on hotellin luonnollinen kokoontumispaikka, ja täällä voi makoilla sekä nauttia samalla näköalasta horisontissa kohoaville vuorille. Altaalla on eläväinen ilmapiiri, ja hotellin aktiviteettitiimi järjestää tekemistä niin päivisin kuin iltaisinkin. Hotellilla on myös allasbaari, jossa on tarjolla välipaloja päivän aikana. Illalla uima-allasalue muuttuu tunnelmalliseksi alueeksi, jossa järjestetään niin illallisia, minidiscoja kuin muuta viihdettä.

Mikäli haluat pulahtaa virkistävälle uinnille siniseen Välimereen, pääsee lähellä olevalle rannalle hotellin shuttle-bussilla, ja matkaa on ainoastaan 600 metriä. Rannalla on niin aurinkotuoleja kuin -varjojakin hotellin vieraille.

Pikkulapsia varten on pieni pyöreä lastenallas, jossa on pieni vesiliukumäki. 

Täällä on myös sisäuima-allas pienellä yhdistetyllä lastenaltaalla.

Lisämaksua vastaan:

Kaikki ruoat ja juomat rannalla.

Älä mieti syömäpaikkoja

On mukavaa lähteä All Inclusive –lomalle, jolloin sinun ei tarvitse miettiä, missä syötte seuraavaksi tai mitä syöminen maksaa. All Inclusivessa kaikki on maksettu jo kotoa ja suurin päätös ruokaillessa onkin mitä poimit lautasellesi. Aamiainen, lounas ja illallinen Viking Starissa tarjoillaan seisovista pöydistä, ja näistä voi nauttia niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Iltapäivisin on tarjolla kahvia, teetä ja kakkua.

Kaikki paikalliset juomat kuuluvat All Inclusive -tarjontaan.

Lisämaksua vastaan:

Tuorepuristettu mehu, tuontijuomat, jäätelö, turkkilainen kahvi, espresso ja cappuccino. Kaikki juomat Piccadilly Discossa, vitamiinibaarissa ja teemaravintolassa. Ruokailu teemaravintolassa ensimmäisen maksuttoman käynnin jälkeen. Kaikki juomat ja ruoat rannalla.

Kansainvälinen lastenklubi

Kansainvälisessä lastenklubissa pääsevät lapset leikkimään ja hauskuuttelemaan uusien kavereiden kanssa.

Runsaasti aktiviteetteja

Hotellin aktiviteettitiimi järjestää yhteisiä aktiviteetteja hotellin vieraille uima-altaassa ja sen luona muun muassa vesipoolon ja vesiaerobicin merkeissä. Myös iltaisin on tarjolla tekemistä, ja juuri uima-altaan luona järjestetään niin minidiscoja kuin iltaohjelmaakin.

Hotellilla on myös disco aikuisille. Muuten tekemistä riittää pöytätenniksen, tenniksen, tikanheiton ja biljardin muodossa.

Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä liikkeistä, ravintoloista ja ruokakaupoista, ja itse hotellilla on myös pari liikettä, minimarketti sekä kampaaja.

Wifi aulassa on maksuton, mutta huoneissa lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan:

Wifi huoneissa, kampaaja, pöytätennis ja aktiviteetit pelihuoneessa.

Ihania huoneita

Huoneet Viking Starissa ovat valoisia ja viihtyisiä. Täällä on tv, ilmastointi, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja sekä laminaattilattia. Kaikissa huoneissa on parveke.

Lisämaksua vastaan:

Tallelokero, puhelin, minibaari, huonepalvelu.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Tämä huone on kooltaan noin 22 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä lisävuode, joka on kooltaan 90x190 cm. Täällä voi enimmillään asua kolme henkeä, joista enimmillään kaksi voi olla aikuista ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone, 2-4 hengelle

Tämä huone on kooltaan noin 25 m², ja makuuhuoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja olohuoneessa on vuodesohva lapsille. Täällä voi enimmillään asua neljä henkeä, joista kaksi voi olla aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Huone kerrossängyllä, 2-4 hengelle

Huone kerrossängyllä, 2-4 hengelle

Tämä huone on kooltaan noin 22 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä kerrossänky. Täällä voi enimmillään asua neljä henkeä, joista kaksi voi olla aikuista ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Perhehuone Connection, 2-4 hengelle

Perhehuone Connection, 2-4 hengelle

Tämä huone on noin 45 m² ja koostuu kahdesta huoneesta, joiden välillä on ovi ja joissa molemmissa on parivuode. Täällä voi enimmillään asua neljä henkeä ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Nämä huoneet sijaitsevat ylimmässä kerroksessa, ja parvekkeella on umpinainen seinä.

Nauti ihanista spa-hoidoista

Hotellilla on hieno spa, jonka sisäuima-altaassa on mukava rentoutua. Itseään voi hemmotella myös hamamin merkeissä tai rentouttavilla hoidoilla.

Lisämaksua vastaan:

Kaikki hoidot.

Lastenklubi on avoinna 14.5. – 15.10.

välisenä aikana. Hotellilla soitettava musiikki, ohjelma ja disco saattavat aiheuttaa häiriöitä tiettyihin huoneisiin.

Lähellä sijaitsevasta moskeijasta saattaa myös kantautua ääniä, joita voidaan pitää häiritsevinä.

Melua alueelta ja liikenteestä saattaa esiintyä.

Hotellialueella on tasoeroja ja rappusia.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme