Uutuus

Kemer, Turkki

Viking Suite

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
1 km 
Keskusta
300 m 

Huom! Tämä hotelli ei enää kuulu valikoimaamme. Täältä näet kaikki Turkin hotellimme

Viking Suite on mukava huoneistohotelli, jossa on monia kantavieraita, jotka arvostavat ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua sekä rentoa ja miellyttävää ilmapiiriä. Hotellin sydän on tämän viihtyisä uima-allasalue, jossa ihana lomatunnelma on katossa.

Lähellä olevalle rannalle on mukava lähteä virkistävälle uinnille, ja tänne pääsee hotellilta helposti shuttle-bussilla.

Täällä asut huoneistossa ja All Inclusive kuuluu hintaan.

Hotelli sijaitsee kylän reunalla, ja täältä on kävelymatka liikkeisiin, ravintoloihin ja ruokakauppaan.

Viking Suite kuuluu Nazarin Value Collectioniin, johon olemme keränneet hintalaadukkaimmat hotellimme.

Rentoudu uima-altaalla tai nauti rannasta

Hotellin sydän on viihtyisä uima-allasalue, jossa voi aistia miellyttävää lomatunnelmaa. Tämä on luonnollinen kohtauspaikka päivisin halutessasi uida ja nauttia auringon säteistä, ja pari kertaa viikossa on täällä tarjolla myös iltaohjelmaa.

Mikäli haluat pulahtaa Välimeren sinisiin aaltoihin, pääsee lähellä olevalle rannalle helposti hotellin shuttle-bussilla. Rannalla on niin aurinkotuoleja kuin -varjojakin hotellin vieraita varten.

Rantapyyhkeitä voi vuokrata hotellilta. Vaihtoehtoisesti voi pyyhkeet tuoda kotoa.

Lastenklubi ja leikkipaikka

Täällä on pieni lastenklubi, jossa lapset voivat korkeasesongin aikana leikkiä muiden lasten kanssa. Täällä on myös pieni leikkipaikka, ja uima-altaan osana on lastenallas.

Valoisia huoneistoja

Huoneistot Viking Suitessa ovat valoisia ja moderneja sekä sisustettu miellyttävin värein. Kaikissa huoneissa on puhelin, tv, ilmastointi, hiustenkuivaaja ja laattalattia. Täällä on pienempi keittiö, joka on varustettu yksinkertaisemmalla varustuksella kuten vedenkeittimellä, mikrolla ja jääkaapilla.

Lisämaksua vastaan:

Tallelokero ja ilmastointi.

Kahden huoneen huoneisto ilman parveketta, 2 hengelle

Kahden huoneen huoneisto ilman parveketta, 2 hengelle

Nämä huoneistot ovat kooltaan 25 m² ja täällä on kaksi kunnollista vuodepaikkaa makuuhuoneessa. Täällä voi majoittua kaksi henkilöä, ei enempää tai vähempää. Tässä huoneistossa ei ole parveketta. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan. 

Kahden huoneen huoneisto parvekkeella, 2-4 hengelle

Nämä huoneistot ovat kooltaan 30 m². Täällä on kaksi kunnollista vuodepaikkaa makuuhuoneessa sekä kaksi lisävuodetta olohuoneessa, jotka ovat mitoiltaan 90x190cm. Täällä voi asua enintään neljä henkilöä, ja kahdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huoneistossa on parveke.

Kahden huoneen huoneisto parvekkeella, ilman aterioita, 2-4 hengelle

Nämä huoneistot ovat kooltaan 30 m². Täällä on kaksi kunnollista vuodepaikkaa makuuhuoneessa sekä kaksi lisävuodetta olohuoneessa, jotka ovat mitoiltaan 90x190cm. Täällä voi asua enintään neljä henkilöä, ja kahdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huoneistossa on parveke. Varatessasi tämän huoneiston ateriat eivät kuulu hintaan.

Kolmen huoneen huoneisto, 4-5 hengelle

Nämä huoneistot ovat kooltaan 45 m² ja täällä on kaksi makuuhuonetta, joissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Näiden lisäksi olohuoneessa on lisävuode, joka on kooltaan 90x190cm. Täällä voi asua enintään viisi henkilöä, joista enintään neljä voi olla aikuisia. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huoneistossa on parveke.

Rentoudu hotellin spassa

Hotellin spassa voi nauttia hieronnoista tai kasvohoidoista.

Lisämaksua vastaan:

Kaikki hoidot.

Iltaohjelmasta allasalueella saattaa kantautua häiritsevää ääntä huoneistoihin, jotka ovat altaalle päin.

Osa huoneistoista on sisäpihalle tai muurin suuntaan.

Alueella on melko paljon liikennettä.

Lastenklubi on avoinna 15. kesäkuusta 15. elokuuhun.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme