Uutuus

Pomorie, Bulgaria

Wave Hotel

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
0 m 
Keskusta
5 km 

Uusi raikas hotelli

Wave Resort on upouusi hotelli, joka avasi ovensa 2019. Tässä hotellissa on runsaasti tilaa, useita upeita uima-altaita ja ympäri vuorokautinen All Inclusive –tarjonta.

Vaikuttava pääallas yltää huomattavaan osaan hotellialuetta, ja on puutarhassa olevien suihkulähteiden lähettyvillä. Täällä on myös aktiviteettiallas, alue vesiliukumäillä ja muulla vedessä olevalla läiskeellä, sekä kaunis alue rauhallisella altaalla. Kutsuvan hotelliaulan luona olevalta parvekkeelta voi iltaisin katsella upeita suihkulähde-esityksiä avarassa puutarhassa samalla nauttiessa lasillisesta kuplivaa.

Wave Resortissa voi nauttia All Inclusive –tarjonnasta vuorokauden ympäri, ja valoisassa pääravintolassa olevien buffettien lisäksi on täällä kolme teemaravintolaa, ja neljä baaria.

Hotelli on sisustettu minimaaliseen tyyliin, mistä pohjoismaalaiset yleensä pitävät. Suoria linjoja, rustiikkisia yksityiskohtia kuten betonilattioita, valkoisia seiniä, vaaleaa puuta, vaaleita mukavia tuoleja ja pehmeitä sohvia. Tilavat huoneet on myös sisustettu samaan tyyliin, kuin muukin hotelli, ja näissä kaikissa on parveke.

Wave Resortista on jonkin verran matkaa, mikäli haluat tehdä jotain hotellin ulkopuolella, vaikka hotellilla on todennäköisesti kaikki mitä lomallasi tarvitset. Pomorieen täältä on noin 5 kilometrin matka, 7 kilometriä tunnelmalliseen Nessebaariin ja 10 kilometriä vilkkaaseen Sunny Beachiin. Bulgarian lentokentältä, Burgasista, matkaa hotellille on ainoastaan 15 kilometriä.

Wave Resort on yksi Nazarin hotelleistaja, jossa saat paljon vastinetta rajoillesi, ja tämä kuuluu Holiday Collectioniin.

Vaikuttavan hieno uima-allas sisäänrakennetulla porealtaalla

Hotellin pääuima-allas on ainutlaatuinen, minkä varmasti huomaa paikalle tultuaan. Tämä hieno allas levittäytyy suurelle osalle hotellialuetta. Pitkällä uima-altaalla on eri ulokkeita, ja keskellä allasta on sisäänrakennettu jacuzzi. Täällä on myös aktiviteettiallas, rauhallinen allas ja lastenallas suihkuavilla läiskytysalueilla ja parilla pienemmällä vesiliukumäellä perheen pienimmille. Rauhallisen altaan luona, jonka ikäraja on 16 vuotta, voi aistia miellyttävän rennon tunnelman. Täällä onkin mukava löhöillä pehmeillä patjoilla paviljongeissa.

Vauhdista ja vedestä pitäville on hotellilla neljä hauskaa vesiliukumäkeä, joissa on mukava viettää aikaa.

Yksityinen ranta on osittain mustan hiekan peitossa, mikä on hyvin rikas tämän mineraaleillaan. Täältä suosittelemme aamupulahdusta Mustaanmereen. Rannalla on aurinkotuoleja ja varjoja. Huomioithan, että vesi syvenee nopeasti.

Sisäuima-allas kylpee kauniissa valossa, ja tätä ympäröivät isot ikkunat. Huomioithan, että sisäuima-allas ei ole avoinna heinä- eikä elokuussa

All Inclusive ympäri vuorokauden

Lomaillessasi All Inclusivella, ei sinun tarvitse miettiä illalliskuluja, kun kaikki on maksettu jo matkan kokonaishinnassa. Wave Resortin All Inclusive -ruoista ja juomista voit nauttia ympäri vuorokauden! Kolme pääateriaa tarjoillaan seisovana pöytänä hotellin valoisan avoimessa pääravintolassa. Täällä voi nauttia aterioista myös terassilla. Lapsille on oma osio, jossa on lapsiystävällistä ruokaa ja josta he voivat itse hakea ruokansa.

Päivän aikana tarjoillaan eri välipaloja altaan luona olevassa snackravintolassa, ja aulassa on tarjolla ruokaa, sekä kylmiä ja kuumia juomia vuorokauden ympäri. Ruoka- ja juomatarjonta vaihtelee vuorokauden ajasta riippuen.

Wave Resortissa on kolme teemaravintolaa, bulgarialainen, aasialainen ja Välimeri-aiheinen. Kaikki ovat sisustettu eri teemalla sopien tyyliin, mistä ruoka on kotoisin, ja ravintolat ovat rauhallisempia ja pienempiä kuin hotellin pääravintola, sillä paikkoja on ainoastaan 40. Teemaravintoloissa voi ruokailla pientä lisämaksua vastaan, ja suosittelemme varaamaan pöydän hyvissä ajoin.

Pääravintolassa saattaa olla hieman hektisempi tunnelma suosituimpina aikoina suuren ruokailijamäärän takia.

Veden läiskettä ja vesiliukumäkiä

Kansainvälinen lastenklubi on hyvin suosittu lasten keskuudessa vesiliukumäkien, veden läiskytyspaikan ja ihanien uima-altaiden lisäksi. Lastenklubin alue on iso, ja täällä on niin sisä- kuin ulkoilmatilat. Suuressa valoisassa tilassa on paljon leluja, ja ulkotilojen iso kumipohjainen leikkipaikka on hitti!

Zumbaa, joogaa ja vesipooloa

Hotellin aktiviteettitiimi tarjoaa monia aktiviteetteja päivän aikana. Mikäli et halua ainoastaan makoilla rannalla tai altaalla, on sinulla hyvät mahdollisuudet osallistua aktiviteetteihin kuten vesipooloon, zumbaan, petankkiin ja keihäänheittoon mainitaksemme näistä joitain. Täällä on myös tunteja, joissa keskitytään mindfullnesiin, eli voit osallistua joogatunnille tai tai-chihiin. Hotellin hienolla kuntosalilla on useita laitteita, painoja ja juoksumatto, minkä johdosta sinulla on loistavat mahdollisuudet aktiiviseen lomaan Wave Resortissa. Mikäli mielummin haluat rentoutua ja hemmotella itseäsi, suosittelemme hotellin spa-osiota.

Suuren kutsuvan aulan luona olevalla terassilla voi nauttia iltaisin lasin kuplivaa tai viilentävän drinkin samalla katsellen hotellin vesisuihkuesityksiä. Useana iltana viikossa on hotellin amfiteatterissa tarjolla erilaista ohjelmaa.

Hotellilla on tarjolla shuttle-bussiyhteys lähellä olevaan Pomorieen, jossa voit seurata paikallista elämää. Bussi kulkee useana kertana päivässä edestakaisin hotellin ja Pomorien väliä.

Wifi on käytössä ilman lisämaksua koko hotellilla.

Tilavia huoneita minimaalisella designilla

Huoneet ovat tilavia ja raikkaita, ja nämä ovat sisustettu minimaalisella tyylillä, mikä miellyttää usein pohjoismaisia vieraita. Täällä on puhtaita linjoja ja vaaleita sävyjä, kuten beigeä, kirkkaan sinistä ja valkoista.

Huoneissa on laatta- ja laminaattilattia, ja näissä on puhelin, sekä tv, josta näkee hotellin puitteet ja muut mahdollisuudet. Täällä on walk- in closet, keskusilmastointi, minibaari, tallelokero ja maksuton wifi. Kaikissa huoneissa on parveke joko hotellialuetta päin tai muuhun ympärillä olevaan alueeseen.

Kahden hengen huone puutarhanäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone puutarhanäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 36 m² ja näissä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Näköala huoneesta on puutarhaan päin, ja lisämaksua vastaan voi huoneen saada myös osittaisella merinäköalalla (Seaside) tai merinäköalalla . Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme henkeä. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta, ja huoneen voi myös varata pelkästään yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone osittaisella merinäköalalla (Seaside), 2-4 hengelle

Kahden hengen huone osittaisella merinäköalalla (Seaside), 2-4 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 36 m² ja näissä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Näköala huoneesta on osittaisella merinäköalalla (Seaside). Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä henkeä, joista enimmillään kolme voi olla aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta, ja huoneen voi myös varata pelkästään yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone Deluxe, osittaisella merinäköalalla (Seaside), 2-3 hengelle

Kahden hengen huone Deluxe, osittaisella merinäköalalla (Seaside), 2-3 hengelle

Kahden hengen huone Deluxe on kooltaan noin 44 m² ja näissä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Näköala huoneesta on osittaisella merinäköalalla (Seaside), ja tämän voi lisämaksua vastaan varata myös merinäköalalla. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme henkeä. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Kahden hengen huone merinäköalalla, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone merinäköalalla, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 36 m², ja näissä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Huoneesta on merinäköala, ja täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista. Täällä voi enimmillään asua neljä henkeä, joista voi enimmillään kolme olla aikuista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan, ja lisämaksua vastaan voi huoneen varata pelkästään myös yhdelle hengelle. 

Kahden hengen huone Deluxe merinäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone Deluxe merinäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone Deluxe merinäköalalla on kooltaan noin 48 m², ja näissä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Huoneessa tulee vähintään olla kaksi täysihintaista, ja näissä voi enimmillään asua kolme henkeä. Yhdelle lapselle on mahdollista saada lapsihinta.

Perhesviitti osittaisella merinäköalalla (Seaside), 2-4 hengelle

Perhesviitti osittaisella merinäköalalla (Seaside), 2-4 hengelle

Tämä perhesviitti on kooltaan noin 59 m², ja näissä on neljä kunnollista sänkypaikkaa. Huoneesta on osittainen merinäköala (Seaside). Täällä tulee vähintään olla kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua neljä henkeä. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Iso kahden hengen huone merinäköalalla, 2-4 hengelle

Iso kahden hengen huone merinäköalalla, 2-4 hengelle

Tämä huone on kooltaan noin 43 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva, joka on kooltaan 200x82cm. Huoneessa on tilaa vähintään kahdelle täysihintaiselle, ja täällä voi asua enimmillään neljä henkeä, joista enimmillään kolme voi olla aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Kahden hengen huone Deluxe Swim-up, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone Deluxe Swim-up, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone Deluxe Swim-up on kooltaan noin 44 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva, joka on kooltaan 198x80 cm levitettynä. Huoneen pikkuterassilta voi pulahtaa suoraan pitkään uima-altaaseen, joka on vierellä olevien huoneiden käytössä.

Hetken rentoutumista

Loma-aika tarkoittaa samaa, kuin itsensä hemmottelu, ja tähän parasta on ekologisista ja miellyttävistä hoidoista nauttiminen. Wave Resortissa olet varmoissa käsissä ja henkilökunta onkin osaavaa ja mukavaa.

Mikäli et halua tilata jotain hoitoa, voi täällä vapaasti nauttia myös saunasta, höyrysaunasta, porealtaasta ja suolahuoneesta. Täällä on jopa laite jäähileellä, jossa on miellyttävää viilentyä ennen ja jälkeen saunomisen. Sauna on iso ja valoisa, ja täältä on panorama-näkymä hotellin puutarhaan.

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

 

Wave Resortissa tehdään muun muassa seuraavaa:

Kaikissa huoneissa on magneettiset avainkortit, minkä takia sähkön kulutus loppuu, kun vieraat eivät ole huoneessaan

Ilmastointi loppuu toimimasta, jos parvekkeen oven avaa tai vieraat poistuvat huoneesta

Allas- ja rantabaarissa on kierrätettäviä muovimukeja

Kylpyhuoneissa on shampoo- ja saippuatelineet yksittäisten muovipakkausten sijasta

Jätteet lajitellaan ja viedään kierrätykseen

Sisäuima-allas on suljettu heinä- ja elokuussa.

Rannan vesi syvenee melko nopeasti.

Pääravintolassa saattaa olla hieman hektistä suosittuina ruoka-aikoina, jolloin ruokailijoita on useita.

Ympäri vuorokautisella All Inclusivella saat aulasta aina jotain syötävää, sekä kylmiä ja kuumia juomia. Ruokatarjonta, välipalat ja juomat vaihtelevat vuorokauden ajasta riippuen.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme