Sunny Beach, Bulgaria

Wela Hotel

Asiakasarvio
3.8/5
Perustuu 53 arvioon
Asiakasarvio
3.8/5
Perustuu 53 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
200 m 
Keskusta
1 km 

Kävelyetäisyys rannalle ja Sunny Beachin keskustaan

Wela Hotel sijaitsee Sunny Beachin rauhallisemmassa pohjoisosassa. Täältä on kävelymatka hienohiekkaiselle rannalle, joka levittäytyy koko alueen ympärille, ja jopa vilkkaan keskustan luo, jossa on hyvät ostosmahdollisuudet, ravintoloita ja baareja.

Tämä on raikas ja viihtyisä All Inclusive-hotelli, joka sopii hyvin matkustaessasi perheen tai ystävien kanssa. Hotellilla majoitut valoisiin ja moderneihin huoneisiin, joissa on parveke. Näihin sopii jopa kuusi henkeä. Uima-allasalue on tunnelmallinen, ja täällä on useita aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin, sekä wellness-keskus ja kuntosalihuone.

Lähellä Sunny Beachin hienohiekkaista rantaa

Wela-hotellissa on viihtyisä uima-allasalue, jossa on erillinen osio lapsille. Aurinkotuolit ja varjot ovat käytettävissä altaan ympärillä, ja allasbaarista voi hakea virkistäviä juomia.

Hotellilta on noin 200 metriä hienohiekkaiselle rannalle, joka levittäytyy koko Sunny Beachin reunalle puolikuun muodossa. Myös täällä on aurinkotuoleja ja varjoja vuokrattavaksi, sekä viihtyisiä ravintoloita vierailtavaksi.

Hotellilla ei ole pyyhepalvelua, eikä pyyhkeitä saa viedä huoneista, jonka johdosta suosittelemme pyyhkeiden tuomista kotoa käsin.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolien ja varjojen vuokraus, sekä juomat ja ruoka rannalla.

All Inclusive kuuluu hintaan

Welan All Inclusive-tarjonta on maittavaa ja tämä kuuluu matkan hintaan. Kaikki pääateriat tarjoillaan hotellin pääravintolassa, jossa voi joko syödä sisällä tai ulkona terassin varjossa. Hotellin brunssi-ravintolassa on katettuna myöhäinen aamiainen ja välipaloja päivän aikana, ja allasbaarissa voi nauttia juomista janon sattuessa.

Jäätelö kuuluu All Inclusive-tarjontaan ja tätä on tarjolla tiettyinä aikoina päivästä. Aulabaarin lisäksi voi yöbaarissa viettää aikaa illan myöhäisillä tunneilla juomien parissa. Huomioithan kuitenkin, että yöbaarin tarjottavat eivät kuulu All Inclusive-tarjontaan.

Lisämaksua vastaan

Tuontijuomat, pullotetut juomat ja yöbaari.

Kansainvälinen lastenklubi ja minidisco

Hotellilla on oma kansainvälinen lastenklubi, jossa 4-12-vuotiaat lapset pääsevät leikkimään. Täällä järjestetään eri aktiviteetteja useina päivinä viikossa, sekä minidiscoja iltaisin.

Pidä taukoa aurinkotuoliltasi!

Hotellilla on useita mahdollisuuksia miten viettää taukoa aurinkotuolilta. Hotellin oma tiimi järjestää aktiviteetteja niin pienille kuin suurille. Uima-altaan luona on mahdollisuus pelata shakkia tai kierros minigolfia.

Täällä voi myös pelata lentopalloa tai jalkapalloa pienemmällä kuntoilukentällä.

Hotellilla on tämän lisäksi kuntoiluhuone ja wellness-keskus, jossa voi nauttia eri hieronnoista tai ehkä haluat päästä saunomaan tai kokeilemaan turkkilaista kylpyä.

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot wellness-keskuksessa, sekä saunan ja turkkilaisen kylvyn käyttö.

Huoneita jopa kuudelle hengelle

Wela Hotelissa asut tilavissa huoneissa, joissa on tilaa jopa kuudelle hengelle. Voit valita uudistetun huoneen, jossa on moderni kalustus ja sisustus vaaleissa väreissä. Muut huoneet on sisustettu yksinkertaisesti ja käytännöllisesti miellyttävin sävyin. Kaikissa on parveke. Huoneet on varustettu televisiolla, tallelokerolla, minijääkaapilla, keskus- tai yksittäisilmastoinnilla, kokolattiamatolla, suihkukaapilla ja hiustenkuivaajalla. Aulassa voi käyttää wifiä maksutta, mutta huoneissa tämä on lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Wifi huoneessa ja tallelokero, joka voi sijaita myös vastaanotossa.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 30 m², ja näissä on parivuode sekä yhdestä kahteen levitettävää nojatuolia, jotka ovat kooltaan 66x180cm. Täällä voi asua enimmillään kaksi aikuista ja kaksi lasta tai kolme aikuista ja yksi lapsi. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Tämän huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone – remontoitu, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone – remontoitu, 2-4 hengelle

Uudistetuissa kahden hengen huoneissa on modernimmat huonekalut kuin muissa huoneissa, ja ne on sisustettu vaalein värein. Kahden hengen huoneissa on noin 30 m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, sekä 1-2 pedattavaa nojatuolia, jotka ovat kooltaan 180x60 cm, eli pienemmät kuin tavalliset sängyt. Täällä voi enimmillään asua neljä henkilöä, joista enimmillään kolme voi olla aikuista. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Deluxe-huone, 3-5 hengelle

Deluxe-huone, 3-5 hengelle

Huoneet ovat kooltaan noin 45 m², ja näissä on kolme kunnollista sänkypaikkaa, ja kaksi levitettävää nojatuolia, jotka ovat kooltaan 66x180cm. Täällä voi asua jopa viisi henkeä, ja huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Deluxe-huone – remontoitu, 3-5 hengelle

Deluxe-huone – remontoitu, 3-5 hengelle

Uudistetuissa deluxe-huoneissa on modernimmat huonekalut kuin muissa huoneissa, ja nämä on sisustettu vaalein värein. Deluxe-huoneet ovat noin 45 m², ja näissä on kolme kunnollista sänkypaikkaa, sekä kaksi levitettävää nojatuolia, jotka ovat kooltaan 180x60 cm, eli pienemmät kuin tavalliset sängyt. Täällä voi enimmillään asua viisi henkeä, ja huoneessa tulee vähintään olla kolme täysihintaista. Yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Kahden hengen huone Connection, 4-6 hengelle

Kahden hengen huone Connection, 4-6 hengelle

Connection-huoneet ovat kooltaan noin 60 m². Tämä tarkoittaa kahta yhdistettyä kahden hengen huonetta, joissa on väliovi. Täällä voi asua jopa kuusi henkeä. Huoneessa tulee olla vähintään neljä täysihintaista, ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Kahden hengen connection - remontoitu, 4-6 hengelle

Kahden hengen connection - remontoitu, 4-6 hengelle

Uudistetuissa kahden hengen connection-huoneissa on modernimmat huonekalut kuin muissa huoneissa, ja nämä on sisustettu vaalein värein. Connection-huoneet ovat noin 60 m², ja näissä on kaksi kahden hengen huonetta, jotka on yhdistetty väliovella. Tilaa on jopa kuudelle hengelle ja täällä tulee olla vähintään neljä täysihintaista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Sunny Beach

Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista rantakohteista, jossa niin perheet kuin nuoret juhlijatkin viihtyvät. Korkeasesonkina täällä on hektistä, paljon ihmisiä, paljon myyntiä ja laaja tarjonta ravintoloita sekä pubeja.

Täällä on noin 6 kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, joka levittäytyy koko alueelle. Monien mielestä tämä on kaunein ja parhaiten hoidettu ranta Mustanmeren äärellä. Suurin osa kaupoista ja toreista Sunny Beachissä sijaitsevat rantapromenaadin rannan Kukkakadulla. Täällä on paljon valinnanvaraa, mutta huomioithan, että lähes kaikki tuotteet täällä ovat kopioita.

Nessebar

Nessebar on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä, noin 5 kilometriä Sunny Beachistä. Tämä on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on joitain parhaiten säilyneitä kirkkoja koko Balkanilla ja täällä myydään käsitöitä, keramiikkaa ja muita matkamuistoja pienten tunnelmallisten katujen varrella.

Suosittelemme täällä käymistä, ja kulkemista kujilla, nupulakivisillä kaduilla, sekä nauttimaan kupposesta kahvia hyvän leivonnaisen kera. 

Hotellilla ei ole tarjolla allaspyyhkeitä, eikä huoneessa olevia pyyhkeitä saa viedä altaalle tai rannalle. Tämän takia on hyvä ottaa rantapyyhkeet mukaan kotoa.

All Inclusive on käytössä kello 12 asti kotiinlähtöpäivänä.

Huomioithan, että yöbaari ei kuulu All Inclusive -tarjontaan.

Wifi huoneissa ja tallelokero, joka joissain huoneissa on käytössä vastaanotossa, ovat lisämaksua vastaan.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme