Sunny Beach, Bulgaria

Wela Hotel

Asiakasarvio
3.8/5
Perustuu 90 arvioon
Asiakasarvio
3.8/5
Perustuu 90 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
200 m 
Keskusta
1 km 

Kävelyetäisyys rannalle ja Sunny Beachin keskustaan

Wela Hotel sijaitsee Sunny Beachin rauhallisemmassa pohjoisosassa. Täältä on kävelymatka hienohiekkaiselle rannalle, joka levittäytyy koko alueen ympärille, ja jopa vilkkaan keskustan luo, jossa on hyvät ostosmahdollisuudet, ravintoloita ja baareja.

Tämä on raikas ja viihtyisä All Inclusive-hotelli, joka sopii hyvin matkustaessasi perheen tai ystävien kanssa. Hotellilla majoitut valoisiin ja moderneihin huoneisiin, joissa on parveke. Näihin sopii jopa kuusi henkeä. Uima-allasalue on tunnelmallinen, ja täällä on useita aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin, sekä wellness-keskus ja kuntosalihuone.

Lähellä Sunny Beachin hienohiekkaista rantaa

Wela-hotellissa on viihtyisä uima-allasalue, jossa on erillinen osio lapsille. Aurinkotuolit ja varjot ovat käytettävissä altaan ympärillä, ja allasbaarista voi hakea virkistäviä juomia.

Hotellilta on noin 200 metriä hienohiekkaiselle rannalle, joka levittäytyy koko Sunny Beachin reunalle puolikuun muodossa. Myös täällä on aurinkotuoleja ja varjoja vuokrattavaksi, sekä viihtyisiä ravintoloita vierailtavaksi.

Hotellilla ei ole pyyhepalvelua, eikä pyyhkeitä saa viedä huoneista, jonka johdosta suosittelemme pyyhkeiden tuomista kotoa käsin.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolien ja varjojen vuokraus, sekä juomat ja ruoka rannalla.

All Inclusive kuuluu hintaan

Welan All Inclusive-tarjonta on maittavaa ja tämä kuuluu matkan hintaan. Kaikki pääateriat tarjoillaan hotellin pääravintolassa, jossa voi joko syödä sisällä tai ulkona terassin varjossa. Hotellin brunssi-ravintolassa on katettuna myöhäinen aamiainen ja välipaloja päivän aikana, ja allasbaarissa voi nauttia juomista janon sattuessa.

Jäätelö kuuluu All Inclusive-tarjontaan ja tätä on tarjolla tiettyinä aikoina päivästä. Aulabaarin lisäksi voi yöbaarissa viettää aikaa illan myöhäisillä tunneilla juomien parissa. Huomioithan kuitenkin, että yöbaarin tarjottavat eivät kuulu All Inclusive-tarjontaan.

All Inclusive kuuluu matkaan kello 12 asti lähtöpäivänä.

Lisämaksua vastaan

Tuontijuomat, pullotetut juomat ja yöbaari.

Kansainvälinen lastenklubi ja minidisco

Hotellilla on oma kansainvälinen lastenklubi, jossa 4-12-vuotiaat lapset pääsevät leikkimään. Täällä järjestetään eri aktiviteetteja useina päivinä viikossa, sekä minidiscoja iltaisin.

Pidä taukoa aurinkotuoliltasi!

Hotellilla on useita mahdollisuuksia miten viettää taukoa aurinkotuolilta. Hotellin oma tiimi järjestää aktiviteetteja niin pienille kuin suurille. Uima-altaan luona on mahdollisuus pelata shakkia tai kierros minigolfia.

Täällä voi myös pelata lentopalloa tai jalkapalloa pienemmällä kuntoilukentällä.

Hotellilla on tämän lisäksi kuntoiluhuone ja wellness-keskus, jossa voi nauttia eri hieronnoista tai ehkä haluat päästä saunomaan tai kokeilemaan turkkilaista kylpyä.

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot wellness-keskuksessa, sekä saunan ja turkkilaisen kylvyn käyttö.

Huoneita jopa kuudelle hengelle

Täällä asut tilavissa kahden hengen huoneissa, deluxe-huoneissa tai kahden hengen Connection-huoneissa, jonka ansioista jopa kuusi henkeä voi asua yhdessä. Huoneet ovat sisustettu yksinkertaisesti ja käytännöllisesti hillityin värein, ja kaikissa näissä on parveke. Huoneissa on tv, minijääkaappi, keskusohjattu tai yksittäinen ilmastointi, kokolattiamatto, suihku ja hiustenkuivaaja.

Aulassa voi käyttää maksutonta wifiä, ja huoneeseen tämän saa lisämaksulla.

Lisämaksua vastaan

Wifi huoneessa ja tallelokero, joka voi sijaita myös vastaanotossa.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 30 m², ja näissä on parivuode sekä yhdestä kahteen levitettävää nojatuolia, jotka ovat kooltaan 66x180cm. Täällä voi asua jopa neljä henkeä, ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Tämän huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Deluxe-huone, 3-5 hengelle

Deluxe-huone, 3-5 hengelle

Huoneet ovat kooltaan noin 45 m², ja näissä on kolme kunnollista sänkypaikkaa, ja kaksi levitettävää nojatuolia, jotka ovat kooltaan 66x180cm. Täällä voi asua jopa viisi henkeä, ja huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Kahden hengen huone Connection, 4-6 hengelle

Kahden hengen huone Connection, 4-6 hengelle

Connection-huoneet ovat kooltaan noin 60 m². Tämä tarkoittaa kaksi yhdistettyä kahden hengen huonetta, joissa on väliovi. Täällä voi asua jopa kuusi henkeä. Huoneessa tulee olla vähintään neljä täysihintaista, ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Sunny Beach

Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista rantakohteista, jossa niin perheet kuin nuoret juhlijatkin viihtyvät. Korkeasesonkina täällä on hektistä, paljon ihmisiä, paljon myyntiä ja laaja tarjonta ravintoloita sekä pubeja.

Täällä on noin 6 kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, joka levittäytyy koko alueelle. Monien mielestä tämä on kaunein ja parhaiten hoidettu ranta Mustanmeren äärellä. Suurin osa kaupoista ja toreista Sunny Beachissä sijaitsevat rantapromenaadin rannan Kukkakadulla. Täällä on paljon valinnanvaraa, mutta huomioithan, että lähes kaikki tuotteet täällä ovat kopioita.

Nessebar

Nessebar on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä, noin 5 kilometriä Sunny Beachistä. Tämä on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on joitain parhaiten säilyneitä kirkkoja koko Balkanilla ja täällä myydään käsitöitä, keramiikkaa ja muita matkamuistoja pienten tunnelmallisten katujen varrella.

Suosittelemme täällä käymistä, ja kulkemista kujilla, nupulakivisillä kaduilla, sekä nauttimaan kupposesta kahvia hyvän leivonnaisen kera. 

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.