Ialyssos, Rhodos

Heleni Beach

Gästbetyg
3.2 av 5
Baserat på 108 svar
Gästbetyg
3.2 av 5
Baserat på 108 svar

Måltider flera möjligheter
2 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Strand
50 m 
Centrum
500 m 

Litet hotell med perfekt läge

Familjeägda Heleni Beach är ett trevligt litet semesterhotell på fint läge i Ialyssos. Det är ett enkelt hotell

Hotellet är enkelt men erbjuder goda möjligheter för dig som tycker om att utforska närområdet på semestern, samtidigt som du kan passa på att slappna av vid det mysiga lilla poolområdet på hotellet.

Knappt 50 meter från Heleni Beach ligger Ialyssos vackra stenstrand, där du kan njuta av turkost vatten och svalkande, salta dopp. I närheten finns även ett fint utbud av butiker och restauranger, där du kan njuta av grekiska rätter med lokala smaker.

Inte långt från hotellet Beach finns dessutom goda transportmöjligheter till Rhodos stads centrum, som erbjuder fler restauranger och butiker samt den charmerande, spännande och historiska gamla stadsdelen.

Du bor i enkelt inredda och funktionella rum, och har möjlighet att köpa till frukost för en smidigare semester.

Mysigt poolområde och ljuvlig strand

När du bor på Heleni Beach har du tillgång till hotellets fina lilla poolområde, där det råder en trevlig stämning. Här finns solsängar, mysiga soffgrupper samt en poolbar. Här kan du köpa svalkande drinkar och lättare snacks för att hålla dig pigg och glad under dagen.

Ialyssos populära strand ligger endast ca 50 meter från hotellet och består av stenar. Vattnet är härligt turkost och bjuder in till sköna, avslappnande dopp. Här kan du hyra solsängar och parasoll mot extra betalning, och det finns även många vattenaktiviteter tillgängliga.

Poolhanddukar finns att tillgå på hotellet.

 

Mot betalning

Poolbaren, hyra av solsängar och parasoll på stranden, vattenaktiviteter.

Nära till lokala matupplevelser

På Heleni Beach ingår inga måltider i grundpriser, men du kan välja att köpa till en enklare frukostbuffé som serveras i hotellets lilla men mysiga restaurang. 

I poolbaren erbjuds dryck, snacks under det mesta av dagen. I den lilla restaurangen i anslutning till poolbaren kan du beställa både kalla och varma rätter. Här är samtlig mat och dryck mot betalning.

Tack vare det fina läget i centrala Ialyssos har du nära till gott om små traditionella tavernor och restauranger. Perfekt för att uppleva lokala smakupplevelser i samband med en paus från stranden eller en trevlig kvällspromenad!

 

Mot betalning

Dryck samt all mat på hotellet med undantag för frukost, om du köpt till detta.

Upptäck Ialyssos

Heleni Beach vänder sig främst till dig som söker ett enklare boende som utgångspunkt för en avslappnande semester i Ialyssos, varför det inte ordnas några aktiviteter inne på hotellet. Du som vill aktivera dig har ändå fantastiska möjligheter, tack vare hotellets fina läge i den populära semesterorten! I centrum finns barer, restauranger och tavernor som erbjuder lokala och internationella smakupplevelser, samt söta små butiker med möjlighet för semestershopping.

Endast ca 700 meter från hotellet finns en busshållplats varifrån du smidigt kan ta dig in till Rhodos stad på ca 20 minuter. Här kan du strosa runt på de mysiga gatorna i den gamla stadsdelen, och det finns ytterligare möjligheter till shopping, mat, nattliv och bad.

Några kvällar i veckan ordnar hotellet trevlig livemusik i baren, som också är öppen för allmänheten.

Det finns fritt wifi i lobbyn.

Enkelt och funktionellt

På Heleni Beach bor du i enkla, funktionella och trevliga dubbelrum som går i varma nyanser. Här är rent och snyggt. Alla rum har klinkergolv, tv, vattenkokare, minikylskåp, balkong, hårfön, wifi, safety box, wifi samt individuell luftkonditionering (de två sistnämnda är mot betalning). På badrummet finns badkar eller dusch. 

Dubbelrum, 2 personer

Dubbelrum, 2 personer

Dubbelrummen är på ca 17 m² och har två riktiga sängplatser. Rummet är för två fullt betalande. 

Mot betalning

Safety box, wifi samt luftkonditionering.

Observera att hotellet ligger nära flygplatsen, och att ljud från flygtrafiken därför tidvis kan vara störande.

Det finns inga parasoll runt poolen, så för skugga hänvisas du till poolbaren.

Vänligen var uppmärksam på att luftkonditionering på rummet är mot betalning.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections