Aika kunnon lomailuun

Vihdoin voimme sanoa, että ”staycation on niiiin 2020”, ja voimme keskittyä ensi vuoden lomaan – kun vihdoin voimme taas lomailla kunnolla maailmanluokan All Inclusivella.

Näimme jo aikaisin merkkejä ennätysmäiseen kiinnostukseen ensi vuoden matkoista, jonka takia olimme ensimmäisiä matkanjärjestäjiä tarjotessamme myyntiin vuoden 2022 matkoja. Olemme iloisia kantavieraistamme sekä uusista varaajistamme, jotka ovat löytäneet jo oman Nazar-suosikkinsa ja taanneet unelmalomansa ensi vuodelle. Oletko sinä löytänyt jo oman suosikkisi? Varaa sinäkin, sillä sinulla ei ole mitään menetettävää!

Varaa nyt ja saat:

  • Avokauppa 31. tammikuuta 2022 asti

  • Alennusta! Jopa 400 € ennakkovaraajan alennusta per henkilö*

  • Etusijan varata parhaat huoneet ja suosituimmat lähdöt!

Lapsillesi suunnattuja lomamatkoja

Tarjoamme suuren määrän hienoja perhehotelleja hyvillä lapsihinnoilla ja suurilla perhesviiteillä. Eftalia Oceanissa voi esimerkiksi asua jopa seitsemän henkeä samassa huoneessa ja lapsihintoja voi saada 17-vuotiaaseen asti ja jopa kolmelle lapselle!

Allasparatiisi All Inclusivella

On olemassa uima-altaita, ja sitten on olemassa UIMA-ALTAITA! Suuria uima-altaita, jättimäisiä uima-altaita, altaita heti huoneen ovelta, altaita vesipuistolla, altaita lapsille, altaita ainoastaan aikuisille, uima-altaita omalla saarella! Nazarilla löydät kaikki nämä – jotain jokeiselle!

Huikea vesipuistohotelli All Inclusivella

Rakastatko vauhdikkaita vesiliukumäkiä aivan kuten mekin? Nazarilta löydät villejä vesipuistoja, mahtavia uima-altaita ja ihania beach clubeja!

Maailmanluokan All Inclusive

All Inclusive Nazarilla tarkoittaa mieluisia vaihtoehtoja koko perheelle

Ole viisas ja hyvissä ajoin liikkeellä!

*Varaa ajoissa –alennus

Nazar tarjoaa jopa 400 € alennusta henkeä kohden* varatessasi matkan vuodelle 2022.

*Nuorimmat vieraamme, jotka matkustavat jo alennetuin lapsihinnoin, eivät voi hyödyntää tätä alennusta (he matkustavat kuitenkin kaikista edullisimmin).

400 € alennus henkeä kohden koskee Land of Legends 3.7.2022. Alennus on jo vähennetty kotisivuilla näkyvistä hinnoista.

Muuta matkaasi vapaasti 35 päivää ennen matkalle lähtöäsi asti

Muutosturvan kanssa voit muuttaa varaustasi vapaasti 35 päivään asti ennen matkallesi lähtöä. Saat myös hintatakuun, eli jos hintoja lasketaan aikaisemmin kuin 60 päivää ennen matkalle lähtöä, on sinulla mahdollisuus saada erotus maksettuna!

Lue ehdot kokonaisuudessaan täältä.

Ole ajoissa liikkeellä!

Parhaat huoneet ja suosituimmat lennot myydään nopeasti. 

Tämä koskee erityisesti, kun matkustat korkeasesonkina, teitä on iso ryhmä, haluatte ison perhehuoneen tai haluatte kahden viikon lomalle koululomien aikana.

Nazar on Suomen All Inclusive -spesialisti

Lastenkerhoja, vesipuistoja, All Inclusive, perhesviittejä – meillä on kaikkea viihtyisää perhelomaa varten!

Vesipuistohotelleja

Pidätkö villeistä vesiliukumäistä, aaltoaltaista ja lazy-rivereistä? Me Nazarilla olemme asiantuntijoita vesipuistohotellien kanssa.

All Inclusive

Nazarilla on tarjota useita All Inclusive –hotelleja eri hintaluokissa. Näissä pääset rentoutumaan, nojaamaan taaksepäin ja nauttimaan niiden kanssa, joista pidät.

Lastenkerhoja

Nazarin omissa pohjoismaisissa lasten- ja nuortenkerhoissa tapaavat nuoret ikäisiään leikkikavereita. Täällä on tarjolla uimakoulu, tanssikoulu, kilpailuja sekä muuta kivaa kaiken kuuluessa hintaan!

Meidän kohteemme

Matkusta Nazarin kanssa lapsiystävälliseen Turkkiin, suositulle Rodokselle, Rodokselle ja perinteiselle Mallorcalle.