Kaupunkihotellit

Asu keskustan sykkeessä!

Mikäli haluat tutustua kunnolla kohteeseen, niin valitse jokin Nazarin ihanista kaupunkihotelleista, joita löytyy Antalyan keskustasta, Sunny Beachiltä sekä Rodoksen vanhankaupungin läheisyydestä. Olet tapahtumien keskipisteessä lähellä kaikkea ja et jää mistään paitsi.

Kaupunkihotelleissamme pääset nauttimaan keskeisestä sijainnista lähellä viihtyisiä kahviloita, paikallisia ravintoloita, ihastuttavia kauppoja, historiallisia nähtävyyksiä ja paljosta muusta. Saat lomastasi enemmän irti, kun kaupunki avautuu eteesi heti hotellin ulkopuolella ja sinulla on mahdollisuus tutustua ympäristöön, kun kaupunki on vasta heräämässä eloon tai nauttia ihastuttavista kävelyistä illan hämärtyessä.

Monissa kaupunkihotelleissamme on allas tai nämä sijaitsevat lähellä rantaa, joten sinulla on myös mahdollisuus viilentävään pulahdukseen kaiken muun kaupungin tarjoaman ohella! Asut keskeisesti ja joissakin hotelleissa sinulla on mahdollisuus varata lisäksi All Inclusive, joka tekee lomasta vielä helpomman.

Alla näet kaikki kaupunkihotellimme: