Gran Canaria

Gran Canaria - suursuosikki kaikella mahdollisella

Gran Canarialla on kaikkea mitä me pohjoismaalaiset rakastamme lomakohteissa: miellyttävä ilmasto vuoden ympäri, useita rantoja, tunnelmallisia kaupunkeja, jännittävää luontoa ja upea lomatunnelma – ei olekaan vaikeaa ymmärtää miksi tämä on suursuosikki monien vieraiden keskuudessa!

Iloitse vehreistä vuoristoista viinitarhoilla, kauniilla vaelluspoluilla ja jännittävällä historialla! Lisää tähän joitain monista aktiviteeteista niin maalla kuin merellä, tai miksi et nauttisi viileästä drinkistä jollain rantapromenaadilla tai viehättävässä satamakylässä?

Elämyksiä perinteisessä lomasuosikissa

Mitä haluat lomaltasi? Rauhallista rentoutumista, hauskoja aktiviteetteja, kanarialaista kulttuuria, hyvää ruokaa sekä juomaa vai upeita uimaelämyksiä?
Etsi matkasi täältä - valitse reittilento!

Keskilämpötila heinäkuussa
25°C

Valuutta
Euro €

Helsinki - Las Palmas
Noin 6 tuntia

Gran Canaria – lumoavan kaunis saari kuin sadusta

Monipuolisella Gran Canarialla on tarjolla paljon muutakin kuin uintia ja viihdettä! Täällä voit kokea uuden maailman täynnä majesteetillisia luontoelämyksiä ja lumoavia maisemia!

Kohteemme Gran Canarialla

Kaikki kohteemme Gran Canarialla sijaitsevat viihtyisällä etelärannikolla Playa de Tauritosta lännestä Playa del Inglésiin itään.

Playa de Taurito

Aurinkovarma pieni turistikylä lounaisrannikolla, jossa on rento ja rauhallinen tunnelma. Täältä löytyy ranta laavahiekalla sekä suuri vesipuisto. Täältä on myös lyhyt matka lomakohteeseen Puerto Ricoon.

Playa del Inglés

Suursuosikki muun muassa pohjoismaisten keskuudessa! Lapsiystävällinen lomakohde pitkällä hiekkarannalla, tunnelmallisilla ravintoloilla, hyvillä ostosmahdollisuuksilla ja sykkivällä yöelämällä.

Playa de Amadores

Rauhallinen moderni rantakylä lähellä Puerto Ricoa. Tässä tunnelmallisessa pikku lomaparatiisissa on viihtyisä uimalahti aallonhalkaisijalla, pehmeällä hiekalla ja kristallinkirkkaalla vedellä!

Puerto Rico

Puerto Ricon sydän on tämän upea hiekkaranta alhaalla laaksossa. Täällä voi myös nauttia rantapromenadista, pienvenesatamista, ravintoloista sekä basaareista.

Maspalomas

Golfkenttiä, kultaisia hiekkadyynejä ja yksi Gran Canarian pisin hiekkaranta. Täällä on eläintarha sekä kauppoja ja ravintoloita, ja matkaa Playa del Inglésiin on vain muutamia minuutteja.

Jännittäviä retkikohteita

Täältä saat inspiraatiota mitä voit tehdä lomallasi Gran Canariassa!

Kaikki hotellimme Gran Canarialla

Gran Canarialla on tarjonnassamme hotelleja eri kategorioissa: