Ohoj, Captain Nemo täällä

Kanssani pääset merirosvokerhoon sekä nuorisoklubille, jotka sisältävät hauskoja teemapäiviä, aarteenmetsästystä, urheilua ja saippuakuplabileitä ilman lisämaksua.

Te lapset olette kaikista parhaita vieraitamme ja minä ja miehistöni haluammekin, että teillä on luonamme niin mukavaa kuin mahdollista! Meidän Filerimos-hotelleissamme sekä Nazar Collection -hotelleissa omat lastenkerhomme sisältyvät hintaan eikä niitä tarvitse varata kotoa käsin. Löydät useita aktiviteetteja kaiken ikäisille lapsille ja ohjaajat puhuvat suomea sekä pohjoismaisia kieliä.

Minut löydät Pegasos Worldista, Pegasos Resortista, Pegasos Clubista ja Pegasos Royalista Turkissa sekä Filerimos Villagesta ja Filerimos Hotelista Rodoksella. Kun emme ole touhuamassa merirosvokerholla tai chillaamassa nuorisoklubilla, järjestetään täällä eri teemapäiviä hauskoilla aktiviteeteilla ja leikeillä ja jopa meneviä minidiscoja, joita ylpeät vanhemmat voivat tulla katsomaan tai jopa tanssimaankin kanssamme!

Captain Nemo on nyt myös Rodoksella!

Wohoo! Toivomme, että olet yhtä iloinen tästä uutisesta kuin mekin olemme!

Nyt Captain Nemo ja hänen merirosvonsa ovat vihdoin Rodoksella viihdyttämässä ja leikkimässä lasten kanssa suosituissa lastenklubeissamme Filerimos Villagessa ja Filerimos Hotelissa.

UUTUUS! Nyt alkaa hullun hauska hauskuus!

Nazarin suurin satsaus lapsiin neljällä Crazy Fun -teemapäivällä

Pirate Day – ole päivä merirosvona

Kaikki miehet kannelle! Loistavia aktiviteetteja täynnä hauskaa oppimista, salaperäisiä aarteenmetsästyksiä ja oikea merirosvokoulu. Hiia hoi!

Sports Day – paljon hassuttelua (ja vähän totisuuttakin)

Päivä urheilun merkeissä? Kyllä kiitos! Elämä on täynnä leikkiä eli lähde mukaan olympialajeihin, pelaamaan jalkapalloa tai miksi ei tikanheittoon?

Splash Day – kutsu mukaan märkään taisteluun

Vesileikkejä mitäs muutakaan? Haasta uudet kaverisi vesisotaan tai muihin hauskoihin vesileikkeihin. Päätä päivä saippuakuplabileissä!

Crazy Day – päästä irti säännöistä

Kuulit oikein, lomalla tulee olla hieman hullua! Maalaa kasvosi täysin vihreiksi tai syö kolmen lajin illallinen takaperin! Lomalla voi tapahtua vaikka mitä.

Tutustu minidiscoon – kaikkien lasten suosikkiin!

Useampana iltana viikossa on lastenkerhoissamme tarjolla minidisco. Päästä tanssijalkasi vipattamaan!

Pohjoismaiset aktiviteettioppaat

Lomasi aikana täynnä intoa olevat pohjoismaalaiset aktiviteettioppaamme järjestävät täällä paljon kivaa tekemistä. Tämä voi olla kaikkea jännittävästä aarteenmetsästyksestä luoviin leikkeihin, hauskoihin ohjelmiin ja muihin jännittäviin tapahtumiin.

Hauskoja aktiviteetteja kaikenikäisille!

Mukavien aktiviteettien parissa tapaavat lapset ikäisiään ystäviä joka puolelta Pohjoismaita.

Kuuluu hintaan

Kaikki aktiviteetit ja viihdytykset lastenkerhossa kuuluvat matkan hintaan.

Hauskaa yhdessäoloa kaikenikäisille

Nazarin lastenkerhot ovat eri ikäisille ja tarjolla on runsaasti hauskuutta

Captain Nemon merirosvokerho

Hauska lastenkerho pienemmille lapsille

  • Leikkiä ja hupia kaikille 4-11- vuotiaille lapsille
  • Eri teemapäiviä
  • Jokaisessa hotellissa missä Captain Nemo asuu
  • Kuuluu hintaan

Chill Out Club

Nuorison oma vapaavyöhyke!

Täällä asuu Captain Nemo:

Pegasos Worldissa, Pegasos Resortissa, Pegasos Clubissa ja Pegasos Royalissa Turkissa sekä Filerimos Villagessa ja Filerimos Hotelissa Rodoksella.

Hyvä tietää Nazarin lasten- ja nuortenkerhoista

Pegasos-hotelleissa järjestetään Captain Nemon merirosvokerho 5-6 päivänä viikossa 4-11-vuotiaille lapsille toukokuusta lokakuuhun. Minidisco järjestetään vähintään neljänä kertana viikossa. Chill Out Club 12-17-vuotiaille nuorille taas järjestetään kesäkuusta lokakuuhun 2-3 päivänä viikossa.

Filerimos-hotellissa on Captain Nemon merirosvokerho 3-4 päivänä viikossa. Tämä järjestetään kesäkuusta lokakuuhun. Chill Out Clubia ei tällä hetkellä ole Filerimos-hotelleissa.

Aktiviteettioppaat Captain Nemon merirosvokerhossa puhuvat aina suomea ja pohjoismaisia kieliä, kun taas Chill Out Clubissa puhutaan englantia, suomea tai pohjoismaisia kieliä.

Lisäpaketteja lapsille - Kids’ Comfort

Tee lapsesi lomasta mukavampi kokoontaitettavien rattaiden, syöttötuolin ja vedenkeittimen kera

Me Nazarilla pidämme todella lapsista ja haluammekin, että sekä lapsilla että heidän vanhemmillansa on niin mukavaa kuin mahdollista! Nyt sinun ei tarvitse raahata lastenrattaita lomallesi ja voit keittää vettä lämmittääksesi vellin kaikessa rauhassa omassa huoneessasi.

Pegasos-hotelleihimme voit nimittäin nyt varata Kids' Comfort -paketin, jossa saat kokoontaitettavat rattaat (esim. Chicco Snappy Spring) toimitettuna huoneeseesi syöttötuolin ja vedenkeittimen kera. Voit lisätä paketin varaukseesi ennen matkaa joko puhelimitse tai kotisivujemme kautta varauksen tekemisen yhteydessä, kohdasta ‘Lisäpaketit’. Hinta 30 €/ viikko. Rajoitettu määrä paketteja.