Nazar Collection

Koko perheen suosikkeja, joihin kuuluvat Nazarin omat aktiviteetit lapsille ja nuorille

Nazar Collection on yhteisnimike meidän omille ja suosituimmille hotelleillemme. Tarjoamme näissä hotelleissa kattavan opaspalvelun ja Pegasos Resortissa sekä Pegasos Royalissa myös oman pohjoismaalaisen merirosvokerhon sekä uimakoulun. Pegasos Worldissa tarjoamme merirosvokerhon, uimakoulun ja vielä lisäksi tanssikoulun ja nuorisoklubin. Hotellit ovat yleisesti hyvätasoisia ja tarjoavat paljon mukavuuksia koko perheelle sekä tietenkin sijainnin rannalla, suuret allasalueet ja vesiliukumäkiä – ehdottomasti paras vaihtoehto koko perheelle!

Kaikki Nazar Collection-hotellimme ovat luokiteltu 5 Nazar Collection ja tarjoavat kaikki lapsiperheiden lomaan tarvittavat mukavuudet, runsaasti ohjelmaa sekä aktiviteetteja – ja tietenkin All Inclusiven.

Kaikki tämä kuuluu Nazar Collectioniin

All Inclusive

Kattava All Inclusive-tarjonta herkullisilla buffeteilla, välipaloilla, juomilla sekä jäätelöllä.

All Inclusive takaa sen, että sinun ei tarvitse pitää lompakkoa koko ajan matkassasi sillä kaikki on jo etukäteen maksettu! Nazar Collection-hotelleissamme tarjolla on kattava valikoima herkullisia ruokia sekä juomia jokaiseen makuun – ja jäätelö sisältyy tietenkin hintaan!

Lastenkerhoja

Täältä löydät pohjoismaalaiset lastenkerhomme, uimakoulun, tanssikoulun ja nuorisoklubin.

Meidän Nazar Collection-hotellimme ovat takuulla lasten suosikkeja! Meidän innokkaat pohjoismaalaiset aktiviteettioppaamme takaavat runsaasti aktiviteetteja, leikkejä ja hauskuutta suositussa Captain Nemon merirosvokerhossamme, Swim a’hoy uimakoulussa sekä mahtavissa minidiscossa.

Vesipuistoja

Täältä löydät useita eri kokoisia vesiliukumäkiä sekä altaita, joiden väliltä valita!

Kiemurtelevia tunneleita, odottamattomia käännöksiä ja lujaa vauhtia! Haasta ystäväsi mukaan haastavaan meressä kelluvaan wipeout-rataan – lupaamme hauskuutta, paljon naurua sekä tietenkin, että kaikki tulevat kastumaan!

Nazar Collection-hotellimme

Muut Collection-hotellimme

Nazar Collectionin lisäksi meiltä löytyy kolme muutakin Collectionia – helpottaaksemme valintaa, jotta sinä ja perheenne löydätte sen juuri teidän lomaanne sopivan hotellin.