Treenimatkoja

Aurinkoa, All Inclusive ja paljon liikuntaa Nazarilla

Lähde mukaan treenilomalle Rodokselle tai Turkkiin! Näissä kohteissa on rajoittamattomat mahdollisuudet aktiiviselle lomalle aurinkoisessa ympäristössä. Nämä 4- ja 5-tähden hotellit ovat täynnä inspiraatiota ja yhdessäoloa! Monet treenimatkamme toteutetaan yhdessä eri liikuntayhdistysten ja kuntosalien kanssa, joilla on pitkä kokemus näiden järjestämisessä. Heidän suositut ohjaajat vastaavat liikunnasta koko viikon ajan.

Uusi konseptimme treenimatkoissa, Nazar Sports Week, on treenipaketti toteutettuna sinulle, joka haluat yhdistää omaan All Inclusive -lomaasi liikuntaa. Päätät itse mitä, milloin ja millä tavalla haluat treenata osaavien treeniohjaajiemme avulla.

Nazarin treenimatkat järjestetään kevään ja syksyn aikana, jolloin ilmasto Kreikassa ja Turkissa on viileämpää ja miellyttävä liikkumiseen. Treenimatkasi aikana on tärkeää nauttia hyvästä ja ravintorikkaasta ruoasta. Hotelleillamme on loistava All Inclusive –buffetti aamiaisella, lounaalla ja illallisella, ja täällä on jotain jokaiselle. Nyt myös vegaanivaihtoehtoja on tarjolla tietyissä hotelleissa konseptissamme ”Vegan Friendly by Nazar”.

Nazarin Sports Week

Täydellinen yhdistelmä lomaa ja treeniä

Nyt sinun ei tarvitse valita treeniloman ja perheloman väliltä. Nazarin Sports Weekin aikana pääset treenilomalle, jolle voit ottaa koko perheesi tai kaverisi mukaan! Kokeneet ohjaajat kokoavat ohjelmasi aktiiviselle lomalle, jolla itse valitset kuinka monella tunnilla ja aktiviteetissa haluat olla mukana. Muu seurue voi tällä aikaa nauttia auringosta ja uimisesta hienossa perhehotellissamme maittavalla All Inclusivella.

Nazarin Sports Week sopii niin aloittelijalle kuin kokeneelle. Treenilomat järjestetään suosituimmassa hotellissamme, Pegasos Worldissa, jossa on valtava uima-allas sekä vesipuisto, jotka takaavat kaikkien viihtyvyyden.

Studio Bailan tanssi- ja hyvinvointimatka

18.09.2022


Nyt on aika ottaa omaa aikaa ja hoitaa itseään sekä henkisesti, että fyysisesti. Irtaudu arjesta ja lähde Studio Bailan mukana Rodoksen lämpöön lataamaan akkuja, riemuitsemaan, nauraamaan ja nauttimaan naiseudesta.

Tämä matka on vain naisille keskittyen hyvinvoinnin parantamiseen, joka hehkuu ulospäin ja tarttuu myös muihin ympärillä oleviin ihmisiin.

Kaikki tämä sisältyy hintaan:

Studio Shangri-Lan tanssi- ja kehonhuoltomatka

18.09.2022


Tule mukaan Studio Shangri-Lan tanssi- ja treenimatkalle burleskikabareen kimaltelevaan maailmaan, joka virkistää niin kehoa kuin mieltä!

Säkenöi näyttävän, hauskan ja leikkimielisen burleskitanssin parissa, vahvista ja notkista kehoasi pilateksen ja barren avulla, ja löydä tasapainoa ja rauhaa niin kehoon kuin mieleenkin joogatunneilla.

Kaikki tämä sisältyy hintaan:

 • Suorat lennot Helsinki-Antalya-Helsinki
 • Lentokenttäkuljetus
 • Viikon majoitus Pegaos Resortissa
 • All Inclusive
 • Treenit Studio Shangri-Lan kanssa
 • Nazarin matkaopaspalvelut

Träningsvecka med Korpen Orsa

1 okt 2022


Korpen Orsas träningsresa är för dig som är vardagsmotionär men man kan även ta det som ett tillfälle att komma igång.

Instruktörerna utformar träningspassen efter deltagarna så att det blir på en nivå där alla känner sig nöjda. Träningen blir en blandning av kondition, styrka och rörlighet. 

Det här ingår i resan:

 • Direktflyg t/r
 • Transfer till och från hotellet
 • 1 veckas boende på 5-stjärniga Lindos Imperial
 • Boende i del i dubbelrum
 • All Inclusive
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage
 • Samtliga träningspass med Korpen Orsa
 • Nazars reseledarservice

Mikä treeni sopii juuri sinulle?

Tarjoamme laajan skaalan eri liikuntamuotoja treenimatkoillamme. Yhteistä näillä matkoilla on mahdollisuus osallistua ryhmäliikuntaohjelmiin sekä käyttää hotellin omia liikuntapuitteita itsenäisesti. 

Ryhmäliikuntamatkoja

Treenimatkoilla järjestetään laaja tarjonta tunteja päivittäin. Näissä hotelleissa on hienot puitteet ulkoaktiviteeteille ja täällä nautitaan auringosta ja uimisesta kunnon kohotessa.

Tanssimatkoja

Haluatko kokonaisen viikon täynnä tanssia, treeniä ja yhteiseloa? Kun rima on korkealla, on parasta osallistua juuri näihin loistaviin tanssitapahtumiin upeassa ympäristössä. Tanssimatkoillamme yhdistyvät tanssinilo, aurinko sekä lämpö.

Joogamatkoja

Herättele kehoasi joogaliikkeillä rannan vierellä tai meditoi katoksessa uima-altaan sivulla. Päivittäiset tunnit lisäävät oman kroppasi tuntemusta ja parantaa sisäistä tasapainoasi.

Juoksumatkoja

Juoksumatkamme Turkkiin ovat sekoitus upeaa luontoa historiallisella kosketuksella treeneihisi. Oletpa sitten kokenut polkujuoksija tai aloittelija, voit osallistua johonkin meidän juoksumatkoistamme.

Jäikö jotain puuttumaan?

Etkö löytänyt itseäsi kiinnostavaa liikuntamuotoa tämänhetkisestä treenimatkavalikoimastamme?
Täytä kiinnostuslomake ja kerromme, kun meillä on enemmän matkoja valikoimassamme.

Haluatko järjestää treenimatkan seuranne tai klubinne kanssa?

Meidän kauttamme voit olla mukana räätälöimässä oman ryhmämatkasi niin, että yhdessä suunnittelemme motivoivan matkan yhdistettynä treeniin, aurinkoon ja rentoutumiseen. Me tarjoamme koko paketin: lennon, hotellin, kuljetuksen ja palvelun.

Annamme sinulle ja ryhmällesi henkilökohtaista palvelua ja toteutamme matkanne teidän toiveidenne mukaan tarkkaan valituissa korkeatasoisissa All Inclusive -hotelleissa, joissa meillä on kokemusta ryhmätapahtumien järjestämisestä.

Olethan meihin yhteydessä saadaksesi lisätietoa: training.groups@remove-this.nazar.fi