Belek, Antalyan rannikko, Turkki

Ainutlaatuinen luksushotelli korkealuokkaisella All Inclusivella

Lomakohde Belek sijaitsee suunnilleen puoli tuntia Antalyasta ja on täydellinen lomakohde sinulle, joka haluat viettää rauhallista korkeatasoista lomaa perhehotellissa. Aluetta hallitsee monet vaikuttavat hotellit, joille tyypillistä on korkea standardi, ammattitaitoinen palvelu ja laadukas All Inclusive.

Täällä on luonnonkaunista pitkillä rannoilla ja lomalla, joka on balsamia sielulle. Belek on myös tunnettu aidosta golfparatiisistaan, josta löytyy ainakin 14 maailmanluokan golfkenttää.

Katso kaikkia Belekin hotelleja tai lue lisää Alanyasta/IncekumistaAntalyasta/Larasta ja Sidestä.

Kaikki Belekin hotellimme

Lapsiystävällisiä luksushotelleja, perhehotelleja vesipuistolla tai loistohotelleja täydelliselle golfmatkalle ovat joitain, mitä voit löytää Belekin hotelleistamme.

 text

Hyvä tietää Belekistä

Mikäli tarvitset vaihtelua auringosta tai rannalta, on Belekillä paljon mitä tarjota. Tutustu parhaisiin nähtävyyksiin Nazarin retkillä. Ota yhteyttä oppaaseesi saadaksesi lisää tietoa.

Garden of Tolerance

Kaunis puisto Belekin sydämessä, jossa moskeija, kirkko ja synagoga sijaitsevat vierekkäin symboolina suvaitsevaisesta ja rauhallisesta yhteiselosta. Täydellinen ympäristö meditoivalle kävelylle!

Golf

Belekissä on kaiken kaikkiaan 14 maailmanluokan golfkenttää! Voit varata yksityistunteja golf-ohjaajilta tai tutustua mukaviin ja haastaviin golfratoihin omin päin. Autamme mielellämme aikojen varaamisessa. Ota oppaaseesi yhteyttä saadaksesi lisää tietoa.

Perge

Noin 30 km Belekistä luoteeseen sijaitsee vanha, roomalainen Pergen kylä, missä voit kävellä tuhansien vanhojen rakennusten seassa ja kokea Pergen kuuluisan Artemis-temppelin ja hyvin säilyneet, roomalaiset kylpylät.

Belekin ranta on tummaa hiekkaa ja seassa on jonkin verran pikkukiviä. Hotellin ulkopuolella sijaitsevassa Belek Beach Parkissa järjestään rantajuhlia, ja jos sinulla on tuuri, voit nähdä rannalla munivia merikilpikonnia.

Ostosmahdollisuudet Belekissä ovat rajalliset. Keskustassa on pienempi tarjonta matkamuisto- ja tekstiilikauppoja. Suosittelemme käyntiä Antalyassa, mikäli haluat tehdä kunnon ostoksia. Belekistä järjestämme retkiä Antalyan parhaisiin ostospaikkoihin, kuten paikallisiin markkinoihin ja Antalyan suurimpaan ostoskeskukseen.

Kysy oppailta paikallisista markkinoista ja ajankohdista, mutta huomaa, että markkinapäivät ja -paikat voivat muuttua.

Markkinat Belekissä

Paikallismarkkinat, joissa myydään paljon hedelmiä, vihanneksia, tekstiilejä, matkamuistoja sekä paljon muuta. Markkinapäivä on joka lauantai.

Markkinat Kadriyessä

Belekin naapurikylä, jossa järjestetään pienemmät markkinat. Tarjolla on hedelmiä, vihanneksia ja tekstiilejä, ja markkinat järjestetään joka tiistai.

Belekin keskustassa on muutamia ravintoloita, kahviloita ja baareja, mutta useimmat ilta-aktiviteetit järjestetään hotellialueella. Mikäli haluat vierailla isoimmissa ravintoloissa, yökerhoissa ja baareissa, suosittelemme käyntiä Antalyassa. Kysy vinkkejä oppailta.

Hotellimme sijaitsevat heti Belekin ulkopuolella ja täällä voikin olla hankalampi saada taxi sitä tilaamatta. Pyydä hotellin vastaanottoa tilamaan teille taksin. Useimmat taksit ajavat taksimittarilla, mutta voitte sopia myös kiinteästä hinnasta etukäteen sovitulle reitille, esimerkiksi hotellilta keskustaan. Muista lyödä hinta lukkoon ennen kuin lähdette liikkeelle.

Paikallisbussit, jotka tunnetaan dolmus-busseina, (nimi tarkoittaa ”täpötäyttä”) on kiva ja helppo tapa kulkea ympäri kaupunkia. Bussit ajavat edestakaisin koko päivän, mutta harvoin illalla ja yöllä. Matka bussilla keskustan alueella maksaa yleensä noin 2-5 liiraa, jaa maksat suoraan kuskille, kun nouset bussiin.

Asuessasi Susesi Luxury Resortissa voit osallistua traktorimatkalle Belekin keskustaan ja Belek Beach Parkiin. Elämys täällä on hauska ja erilaine kuumina päivinä.

Pankkiautomaatit

Näitä löytyy Belekin keskustasta ja Susesi Luxury Resortista. Valuutanvaihtopaikka ja pankki sijaitsevat Belekin keskustassa ja naapurikylässä Kadriyessa.

Apteekit

Näitä löytyy Belekin keskustasta. Mikäli haluat lääkärin vastaanotolle, olethan yhteydessä Nazarin oppaisiin.

Posti

Posti Turkissa on nimeltään PTT. Täällä voit vaihtaa Turkin liiroihin, ostaa postimerkkejä ja puhelinkortteja.