Tutustu luonnonkauniiseen Belekiin

Lomakohde Belek sijaitsee puolen tunnin päässä Antalyasta ja on optimaalinen kohde sinulle, joka toivot rauhaa, harmoniaa ja korkeaa laatua lomaltasi. Aluetta hallitsee monet vaikuttavat hotellit, joille tyypillistä on korkea standardi, ammattitaitoinen palvelu ja laadukas All Inclusive.

Alue on reheväkasvuista ja luonnonkaunista pitkillä hiekkarannoilla ja vanhoilla, vihreillä eukalyptusmetsillään ja loma täällä onkin kuin balsamia sielulle. Belek on myös tunnettu aidosta golfparatiisistaan, josta löytyy ainakin 14 maailmanluokan golfkenttää.

  • Runsaasti ylellisiä laadukkaita hotelleja
  • Viihtyisä keskusta shoppailumahdollisuuksilla
  • Golfparatiisi useilla loistavilla golfradoilla

Retkiä

lue lisää

Alanya/IncekumAntalya tai Side.

Hyvä tietää Belekistä

Belekissä on tarjolla runsaasti eri vaihtoehtoja, mikäli kaipaat hieman vaihtelua auringonpalvontaan ja rantaelämään, sillä me järjestämme retkiä koko alueen parhaimmille nähtävyyksille! Ota siis yhteyttä oppaisiisi.

Garden of Tolerance

Kaunis puisto Belekin sydämessä, jossa moskeija, kirkko ja synagoga sijaitsevat vierekkäin symboolina suvaitsevaisesta ja rauhallisesta yhteiselosta. Täydellinen ympäristö meditoivalle kävelylle!

Golf

Belekissä on huikeat 14 maailmanluokan tasoista golfkenttää, ja erityisesti keväällä ja syksyllä alue on täynnä golfaajia. Voit varata yksityistunteja golf-ohjaajilta tai tutustua mukaviin ja haastaviin golfratoihin omin päin. Me autamme sinua mielellämme varaamaan tee times – kysy lisää oppaaltasi.

Perge

Noin 30 km Belekistä luoteeseen sijaitsee vanha, roomalainen Pergen kylä, missä voit kävellä tuhansien vanhojen rakennusten seassa ja kokea Pergen kuuluisan Artemis-temppelin ja hyvin säilyneet, roomalaiset kylpylät.

Belekissä on rajattu määrä shoppailumahdollisuuksia, joten suosittelemme, että lähdet Antalyaan, jos haluat shoppailla kunnolla. Me järjestämme ostosretkiä Belekistä Antalyaan, ja vierailemme muun muassa Antalyan suurimmassa ostoskeskuksessa. Belekin keskustassa on pienempi valikoima matkamuistomyymälöitä sekä tekstiilimyymälöitä.

Paikallisilla markkinoilla voit hioa tinkimisen jaloa taitoa. Kysy oppailta paikallisista markkinoista ja ajankohdista, mutta huomaa, että markkinapäivät ja -paikat voivat muuttua.

Markkinat Belekissä

Paikallismarkkinat, joissa myydään paljon hedelmiä, vihanneksia, tekstiilejä, matkamuistoja sekä paljon muuta. Markkinapäivä on joka lauantai.

Markkinat Kadriyessä

Belekin naapurikylä, jossa järjestetään pienemmät markkinat. Tarjolla on hedelmiä, vihanneksia ja tekstiilejä, ja markkinat järjestetään joka tiistai.

Belekin ranta on tummaa hiekkaa ja seassa on jonkin verran pikkukiviä. Hotellin ulkopuolella sijaitsevassa Belek Beach Parkissa järjestään rantajuhlia, ja jos sinulla on tuuri, voit nähdä rannalla munivia merikilpikonnia.

Belekin keskustassa on muutamia ravintoloita, kahviloita ja baareja, mutta useimmat ilta-aktiviteetit järjestetään hotellialueella. Lisää vauhtia iltaelämään löydät Antalyasta, jossa on paljon diskoja, ravintoloita ja muuta mukavaa huvitusta. Kysy vinkkejä oppailta.

Meidän hotellimme sijaitsevat hiukan Belekin keskustan ulkopuolella, joten taksin saaminen voi olla hankalaa. Pyydä hotellin vastaanottoa tilamaan teille taksin. Useimmat taksit ajavat taksimittarilla, mutta voitte sopia myös kiinteästä hinnasta etukäteen sovitulle reitille, esimerkiksi hotellilta keskustaan. Muista lyödä hinta lukkoon ennen kuin lähdette liikkeelle.

Paikallisbussit, jotka tunnetaan dolmus-busseina, (nimi tarkoittaa ”täpötäyttä”) on kiva ja helppo tapa kulkea ympäri kaupunkia. Bussit ajavat edestakaisin koko päivän, mutta harvoin illalla ja yöllä. Matka bussilla keskustan alueella maksaa yleensä noin 2-5 liiraa, jaa maksat suoraan kuskille, kun nouset bussiin.

Asuessasi Susesi Luxury Resortissa voit osallistua traktorimatkalle Belekin keskustaan ja Belek Beach Parkiin. Tämä on kiva, virkistävä tapahtuma erityisesti kuumana päivänä.

Raha-automaatteja on Belekin keskustassa sekä Susesi Luxury Resortissa. Rahanvaihtopisteitä (exchange office) ja pankkeja löytyy Belekin keskustassa sekä naapurikaupugnista Kadriyesistä.

Postitoimiston nimi Turkissa on PTT. Voit vaihtaa siellä rahaa sekä ostaa postimerkkejä ja puhelukortteja. Soittaessasi Suomeen, tulee sinun valita suuntanumerona 00358, ja tämän jälkeen kotimaan numero ilman ensimmäistä nollaa.

Apteekkeja (eczane) on Belekin keskustassa. Jos tarvitset lääkärin apua, ota ensin yhteyttä meihin oppaisiin mikäli mahdollista tai katso tietoa hotellikirjasta, jonka löydät hotellistasi.